2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar bende 5 haftaligim doktora daha gitmedim bebeği göremeyiz die önceki boş gebelikti etkisinde çok kaldım korkuyorum
Valla ben bu gün gittim. Keseyi zaten göremedik goremeyeceğimizi de biliyordum. Biraz erken geldim dedim. Gecen sene de bu ay hamileydim kaybettim biliyosunuz dedim. O da iyi ki erken test yaptn erken geldin ne kdr erken o kdr iyi dedi. Kan sulandırıcı ve progestan verdi. Her gün iğnem var. Düşüğün var risk almayalm dedi. Ben de tmm dedim. Folik asite devam dedi. Cok zayıfsın mumkunse kilo almaya calış zaten bulantin kusman olacak bir kaç güne dedi. İyi ki de gitmişim. 3 gündr korkudan banyoya bile girmiyordum kokcadım artk

Ne kadar lık senin ki keseyi giremedim

Ayy sen benle dalgamı geçiyorsun kız
Topu topuna 1 hafta içim kalkıp kalkıp iniyordu çıkarmadım bile , buda çok rahat belki aynı cinsiyet ondan .tam tersi bulantım çok olsaydı belki derdim oğlan diye ama sanki aynı belirtileri yaşıyorum gibi

Cnm benimde oluyordu magnezyum verdi doktor toz şeklinde oluyor bardağa koyup iciyorsun istersen resmini yollayayım normal icebilursin bunu

Benim kese armut gibi kizlar . o zmn kizim mi olcak teoriye gore ayy cok tatli
Kıza benziyor

Amin canım

Hayırlı olsun ,allah bağışlasın inşallah ,benimde iğnem var hergün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…