Valla ben bu gün gittim. Keseyi zaten göremedik goremeyeceğimizi de biliyordum. Biraz erken geldim dedim. Gecen sene de bu ay hamileydim kaybettim biliyosunuz dedim. O da iyi ki erken test yaptn erken geldin ne kdr erken o kdr iyi dedi. Kan sulandırıcı ve progestan verdi. Her gün iğnem var. Düşüğün var risk almayalm dedi. Ben de tmm dedim. Folik asite devam dedi. Cok zayıfsın mumkunse kilo almaya calış zaten bulantin kusman olacak bir kaç güne dedi. İyi ki de gitmişim. 3 gündr korkudan banyoya bile girmiyordumKızlar bende 5 haftaligim doktora daha gitmedim bebeği göremeyiz die önceki boş gebelikti etkisinde çok kaldım korkuyorum
Ne kadar lık senin ki keseyi giremedimValla ben bu gün gittim. Keseyi zaten göremedik goremeyeceğimizi de biliyordum. Biraz erken geldim dedim. Gecen sene de bu ay hamileydim kaybettim biliyosunuz dedim. O da iyi ki erken test yaptn erken geldin ne kdr erken o kdr iyi dedi. Kan sulandırıcı ve progestan verdi. Her gün iğnem var. Düşüğün var risk almayalm dedi. Ben de tmm dedim. Folik asite devam dedi. Cok zayıfsın mumkunse kilo almaya calış zaten bulantin kusman olacak bir kaç güne dedi. İyi ki de gitmişim. 3 gündr korkudan banyoya bile girmiyordumkokcadım artk
bi şekilde yaşıyoruz işte canm bi an önce türkiyeye geleceğim günü hayal ediyorum :) bebek yokken güzelce yaşıyordum ama şimdi bebek var baya zor olyor insan ailesinden birini yannda istiyor anne gibi baba gibi
bir kaç ülke gezmek benm de hedeflerm arasında var inşallah olur. ama çin içi çok gezdim valla çin gez gez bitmez aslatavsiye ederim görülmesi gereken bir yer burayı gördükçe Türkiyeye bin şükür ediyor insan vatanın gibi yok anam :)
ahh canm uyku düzenin senn baya bozulmuş ama benm de sana yakın valla bozulmak üzere . mide bulantısı beni de bitirdi kusamıyorum sadece bulanıyor canm hiiç bişe istemiyo . allah yardımcımız olsunn
ohhh hadi hayırlısı canım benim çok sevindim
sanırım bu kez sana erkek geliyor he ne dersinkızlarda miden bulanmış bunda yokmuş bu değişik sanrm ayy hadi inşallah . rabbim kimseye mide bulantısı vermesin inşallah . rahat bir hamilelik geçir inşallah :)
Cnm benimde oluyordu magnezyum verdi doktor toz şeklinde oluyor bardağa koyup iciyorsun istersen resmini yollayayım normal icebilursin bunuKarnimda ya da yanlarimda hatta kalcamda belimde surekli olmasa da agrilar oluyor.. Henuz doktoruma sormadim ama 7 aylik hamis arkadasm var ben once ona soruyorm onda da olms magnezyum eksikliginden de olabilir dedi pazartesi dr a gidince ona da soracam.. Allah korusun siddetli surekli agri ve kanama olmadigi surece endiselenmememuz gerektigini dusunuyormki benm gunum gunume de uymuyor dun zimba gibiydm bugn yan gelip yatmazsam her yanm agriyo gibiydi.. Biraz da yorulmayla da alakali sanirm..
Teyzoslar biz geldikk
Minigimide kalp atisinida duydummm cok sukurr. Bu arada kesem fasulye gibi dun gece biri sormustu. 7 hafta diye gittim 7+3 ciktikk
4+1 deyiz daha cok yeniyiz :)Ne kadar lık senin ki keseyi giremedim
yok kese göründü sadece.Bebekte göründü mu canm
yok kese göründü sadece.
Benim kese armut gibi kizlar . o zmn kizim mi olcak teoriye gore ayy cok tatli
Kıza benziyorBenim kese armut gibi kizlar . o zmn kizim mi olcak teoriye gore ayy cok tatli
Gebeligin asamalarında belirli dualar var duydunuz mu ben bir tane basladım insallah guzel ahlaklı ve hayırlı zekı olması ıcın subhanallahi ve bihamdıhı 70 bin ker 1 le 4 ay arası dualarım hep bu sekılde ve daha fazlası ıle Allahım hepımize hayırlı evlat versın
Cnm benimde oluyordu magnezyum verdi doktor toz şeklinde oluyor bardağa koyup iciyorsun istersen resmini yollayayım normal icebilursin bunu
Kızlar suan önümde cigköfte dayanamiyom yesemmi offf yaaa
Benim kese armut gibi kizlar . o zmn kizim mi olcak teoriye gore ayy cok tatli
Hayırlı olsun ,allah bağışlasın inşallah ,benimde iğnem var hergünValla ben bu gün gittim. Keseyi zaten göremedik goremeyeceğimizi de biliyordum. Biraz erken geldim dedim. Gecen sene de bu ay hamileydim kaybettim biliyosunuz dedim. O da iyi ki erken test yaptn erken geldin ne kdr erken o kdr iyi dedi. Kan sulandırıcı ve progestan verdi. Her gün iğnem var. Düşüğün var risk almayalm dedi. Ben de tmm dedim. Folik asite devam dedi. Cok zayıfsın mumkunse kilo almaya calış zaten bulantin kusman olacak bir kaç güne dedi. İyi ki de gitmişim. 3 gündr korkudan banyoya bile girmiyordumkokcadım artk
etsiz miKızlar suan önümde cigköfte dayanamiyom yesemmi offf yaaa
Off dayanamadım valla yedimYeme yeme nolur nolmazz...
Eti az bişe konmuş bişe olir mu yaetsiz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?