2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Tatlım geçmiş doğum günün kutlu olsun nice güzel yıllara sevdiklerinle evladınla..ne diceğimi bilemedim var öyle hödüklükleri bu erkeklerin

cetrina hoşgeldiin :) ayy çok iyi yapmışsınız iyi gelmiştir hepinize :)

Misafirlerimi yolcu ettim biraz önce, belim kopuyo sanki uzandım bende. Uyurum birazdan gözlerim gidiyor

Bu sıcakta asla göbek düşmesini beklemeyin hastanede yıkamazlarsa eve gidince yıkayın bebişleri göbeğini de alkolle ya da göbek bakım setleri satılıyor onla temizleyebilirsiniz
Bizim burda bir kaç saat sonra yıkatıyorlar bende gece 2 ye doğru doğumu yaptım sabah kalktım misler gibi yıkadım onu ...birde kasım ayıydı şimdikiler ağustos bebeği olacak kıyamam

Misafirlerimi yolcu ettim biraz önce, belim kopuyo sanki uzandım bende. Uyurum birazdan gözlerim gidiyor
Hoşbuldum canımsın hasret gideririz artık :) bende geçmişi okudum gözlerimden yaş geliyor uykusuluktan oğlum çok hasta teyzesi diş çıkarıyor ateşi yükselip duruyor o yüzden hem gece hem sabah uyumadım şimdi yanına kıvrılmam azcık ..sende dinlen çok yormuşsun kendimi belli kızına bnden Bi öpücük konduruver

Bende böyle biliyorum. Doğal verniks cilt için en iyisiymiş.
Yurt dışında 24 saat çocuklar o şekilde bekletiliyorlar cildi besliyomuş bide Göbek kordonu bizim ülkede hemen kesiliyor yurt dışında artık kordondaki kan akışı bitene kadar bekleniyo ben Dr la görüşüp kesilmesini 2 dk kadar bekletilmesini isticem çocuğa anneye kesilmemesinin hiç bi sakıncası yok ama kesildiğinde çocuk sahip oldugu kanın 3-1 ini Göbek kordonunda bırakıyormuş

Tatlım üzme kendini olur mu daha sakin konulup aradaki bütün sorunları hakkedersiniz umarım .. Neden böyle değişmiş ki eşin yani sorunlar falan mı vardı

İyi geceler bize o Zaman yarın görüşürüz. Paşaya da Allah yardımcı olsun hepsini çıkarsaydı da kurtulsaydı tez zamanda neler çekiyor kim bilir.

Öptüm teyzoşu sen de prenslerini öp Allah hepsini iyi etsin :)

Valla bnce en güzelini yapmışsın Bnde doğduğu günden beri bir sabah bir akşam yıkıyorum ..şimdiyse çok terlediği için nerdeyse 4 defa duş alıyor su sağlık ya katılıyorum sana

Amin Can'ım umarım iki güne atlatır ...
Hadi iyi uykular sana annesi yarın görüşürüz tatlı ve güzel uykular Prensesle sana :)

Bilmiyorum Can'ım ya içerim yanıyor bazen dediğin gibi o gün süt içtim ama faydası pek olmuyor bebeğim bol saçlı mı olacak ne :)

Ufak bir kaçamak yaptık teyzesi 3 günlük minik Bi tatil yaptık :) sizleri de çokkkkkkk özledim :) sen nasılsın tatlım neler yaptın

Oglusuna gecms olsnnn senin mide nasil oldu canm??

Ayy ne iyi gelmistir kacamak cok iyi etmissiniz

Bol sac olayini doktorlar kabul etmiyor pek ama bilmiyorm tabii

Kiz gene iyi agirladn misafir falan.. Gerci ben de mecburiyetten kvler nene falan agirladm bi gun ama ben senin kadr ugrasmadm acikcasi.. Yani hamis hamis yazik bizee yat dinlen canm senn..

Kizlar ben bugün sabah karnımda kasılmalarla uyandım , sonra geçti biraz ama bütün gün heryerim ağrıyordu halada öyleyim .
Hatta bi ara öyle korktu ki kalkıp çantamıda hazır ettim neolur neolmaz diye . Benim kiler hep aceleciydide , bu sanki daha sabırsız gibi . Çookk korkuyorum ya inşallah içerde enazından 2 hafta daha durur pffff
Bide ilk defa bugün müthiş hareketli hiç durmuyor
İçerde sürekli bişeyler yapıyor , bugüne kadar kolunu kaldıramıyan tembel kızım , ne oluyor anlamadım

İyi geceler arkadaşlar. Bugün rutin nst için randevu vermişti dr. Sancı ve kasılma çıktı. Erken doğum riskini önlemek için yatış yapıldı.Her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne yapıldı. Serum, ağrı kesiciler yüksek dozda Progestan (hiç semediğim ) verildi. Serum ve ilaçlar devam ediyor. 3 nst sonucu güzel çıktı. Umarım sabaha bişeyciğimiz kalmaz da kızımız da en azından birkaç hafta daha sabreder o daha çok küçük

Geçmiş olsun. Az daha sabretsinler inşallah

Geçmiş olsun. Az daha sabretsinler inşallah

Sağol canım ya . Sanada çok çok geçmiş olsun . İnş biraz daha uslu dururlar .
Benim doktor 34 ü geçince durdurmak için bişey yapmayız ,doğacaksa doğsun küvezde Yaşar dedi .
yinede erken gelip küvezin başını beklemek istemiyorum tabiki .

Çok teşekkürler. Sağolasın. Tabiki de öyle. İçerde ne kadar gün doldururlarsa o kadar iyi. Keşke biz de 35 i bi görsek

Gunaydin sevgili agistos anneleri ben de sizin gibi agustos annesi olacakken dun 33. Haftada eeken dogumla.kizimi aldilar. Su an kuvozde 1750 gr dogdi malesef ki yanimdaki yatagi bls icim cok.sizliyo lutfen bize dua edin, Rabbim butum cocuklari korusun, saglikla dunyaya getiein insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…