Ufak bir kaçamak yaptık teyzesi 3 günlük minik Bi tatil yaptık :) sizleri de çokkkkkkk özledim :) sen nasılsın tatlım neler yaptıncetrina kuzum sen nerelerdesin yoksun dünden beri
Tatlım geçmiş doğum günün kutlu olsun nice güzel yıllara sevdiklerinle evladınla..ne diceğimi bilemedim var öyle hödüklükleri bu erkeklerinKızlar bugün benim doğum Günümdü ve benim için önemli olan bi sınavı atlattım eşim bugünü benim için ayırıp akşamda ailemle iftar edip kalacaktık sabah işe gidicekti fakat işleriyle ilgilendi öğleden sonra 4 gibi ailemin yanına geldik iftar yaptık ha bu arada benim için özel hiç bişey yapmadı iftardan 1.5 saat sonra da yarın ki işler için gitmem Lazım dedi fakat Lazım değil biliyorum ha gece gitmişim ha sabah dedi benimle geçireceği vaktin önemini bilmem kavrayabildiniz mi ve 22.30 gibi Öylece gitti bu saat oldu aramadıda artık sevildiğimi hissetmiyorum bu evlilikte eşimle eğer ararsa bunu konuşup ya kendini düzeltip beni kendine inandırmasını ya da kendi yollarımıza bakmayı teklif edicem ben artık sürekli hareketlerinden tavrından ötürü birini uyarmak ya da beni sevdiğini belli etsin benle ilgilensin diye birinin Gözlerine bakmak istemiyorum bundan daha iyisini hakediyorum çünkü gerçekten ben ona iyi bi Eş oldum Vicdanım rahat ve artık bende iyi bi Eş istiyorum.. Sizlerle paylaştım çünkü belki bi deneyim ya da fikrinizi paylaşırsınız belki mükemmel erkek diye bişey yoktur belki aşk hep ölüyodur evliliklerde bi ben inançla hala başta oldugu gibi Olmayı bekliyorum yani bilmiyorum siz anladınız
Bizim burda bir kaç saat sonra yıkatıyorlar bende gece 2 ye doğru doğumu yaptım sabah kalktım misler gibi yıkadım onu ...birde kasım ayıydı şimdikiler ağustos bebeği olacak kıyamamBu sıcakta asla göbek düşmesini beklemeyin hastanede yıkamazlarsa eve gidince yıkayın bebişlerigöbeğini de alkolle ya da göbek bakım setleri satılıyor onla temizleyebilirsiniz
Hoşbuldum canımsın hasret gideririz artık :) bende geçmişi okudum gözlerimden yaş geliyor uykusuluktan oğlum çok hasta teyzesi diş çıkarıyor ateşi yükselip duruyor o yüzden hem gece hem sabah uyumadım şimdi yanına kıvrılmam azcık ..sende dinlen çok yormuşsun kendimi belli kızına bnden Bi öpücük konduruvercetrina hoşgeldiin :) ayy çok iyi yapmışsınız iyi gelmiştir hepinize :)
Misafirlerimi yolcu ettim biraz önce, belim kopuyo sanki uzandım bende. Uyurum birazdan gözlerim gidiyor
Yurt dışında 24 saat çocuklar o şekilde bekletiliyorlar cildi besliyomuş bide Göbek kordonu bizim ülkede hemen kesiliyor yurt dışında artık kordondaki kan akışı bitene kadar bekleniyo ben Dr la görüşüp kesilmesini 2 dk kadar bekletilmesini isticem çocuğa anneye kesilmemesinin hiç bi sakıncası yok ama kesildiğinde çocuk sahip oldugu kanın 3-1 ini Göbek kordonunda bırakıyormuşBende böyle biliyorum. Doğal verniks cilt için en iyisiymiş.
Tatlım üzme kendini olur muKızlar düşünceleriniz için tskler doğum günümü kutlamışsınız ayrıca tskler eşimle gece konuştuk anlattım anlamadı sabah geldi ne hissettiğimi be beklediğimi kendimi açık açık herseyi ifade ettim önceden böyle değildi oturduğumuz yer ailesi onu beklentilerini çok değiştirdi herseyi anlattım ama hiç anlamış gibi değildi hep beni suçlarcasına konuştu bende ya kendini toparlarsın ya da ben yokum dedim şimdi gitti artık Hayırlısı neyse o olsun
Hoşbuldum canımsın hasret gideririz artık :) bende geçmişi okudum gözlerimden yaş geliyor uykusuluktan oğlum çok hasta teyzesi diş çıkarıyor ateşi yükselip duruyor o yüzden hem gece hem sabah uyumadım şimdi yanına kıvrılmam azcık ..sende dinlen çok yormuşsun kendimi belli kızına bnden Bi öpücük konduruver
Valla bnce en güzelini yapmışsın Bnde doğduğu günden beri bir sabah bir akşam yıkıyorum ..şimdiyse çok terlediği için nerdeyse 4 defa duş alıyor su sağlık ya katılıyorum sanabizimkiler çocuk suda büyür derler. sezaryen sonrası kendimi iyi hissettiğim ilk fırsatta yıkadım kızlarımı. kışın haftada iki kez, yazın gün aşırı yıkıyorum. hele bu sıcaklarda kızlar bile her gün duş almak istiyor. göbeklerini iyi kuruladığım için sanırım sıkıntı olmadı hiç şükür.
Amin Can'ım umarım iki güne atlatır ...
İyi geceler bize o Zaman yarın görüşürüz. Paşaya da Allah yardımcı olsun hepsini çıkarsaydı da kurtulsaydı tez zamanda neler çekiyor kim bilir.
Öptüm teyzoşu sen de prenslerini öp Allah hepsini iyi etsin :)
Bilmiyorum Can'ım ya içerim yanıyor bazen dediğin gibi o gün süt içtim ama faydası pek olmuyor bebeğim bol saçlı mı olacak ne :)
Ufak bir kaçamak yaptık teyzesi 3 günlük minik Bi tatil yaptık :) sizleri de çokkkkkkk özledim :) sen nasılsın tatlım neler yaptın
cetrina hoşgeldiin :) ayy çok iyi yapmışsınız iyi gelmiştir hepinize :)
Misafirlerimi yolcu ettim biraz önce, belim kopuyo sanki uzandım bende. Uyurum birazdan gözlerim gidiyor
Geçmiş olsun. Az daha sabretsinler inşallahKizlar ben bugün sabah karnımda kasılmalarla uyandım , sonra geçti biraz ama bütün gün heryerim ağrıyordu halada öyleyim .
Hatta bi ara öyle korktu ki kalkıp çantamıda hazır ettim neolur neolmaz diye . Benim kiler hep aceleciydide , bu sanki daha sabırsız gibi . Çookk korkuyorum ya inşallah içerde enazından 2 hafta daha durur pffff
Bide ilk defa bugün müthiş hareketli hiç durmuyor
İçerde sürekli bişeyler yapıyor , bugüne kadar kolunu kaldıramıyan tembel kızım , ne oluyor anlamadım
Geçmiş olsun. Az daha sabretsinler inşallah
Çok teşekkürler. Sağolasın. Tabiki de öyle. İçerde ne kadar gün doldururlarsa o kadar iyi. Keşke biz de 35 i bi görsekSağol canım ya . Sanada çok çok geçmiş olsun . İnş biraz daha uslu dururlar .
Benim doktor 34 ü geçince durdurmak için bişey yapmayız ,doğacaksa doğsun küvezde Yaşar dedi .
yinede erken gelip küvezin başını beklemek istemiyorum tabiki .
Çok teşekkürler. Sağolasın. Tabiki de öyle. İçerde ne kadar gün doldururlarsa o kadar iyi. Keşke biz de 35 i bi görsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?