Geçmiş olsun cnm bak gereken yapılmış inş bişeyde olmaz ve haftalar sonra Kızın sana şaka yaptığını anlatır :)İyi geceler arkadaşlar. Bugün rutin nst için randevu vermişti dr. Sancı ve kasılma çıktı. Erken doğum riskini önlemek için yatış yapıldı.Her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne yapıldı. Serum, ağrı kesiciler yüksek dozda Progestan (hiç semediğim) verildi. Serum ve ilaçlar devam ediyor. 3 nst sonucu güzel çıktı. Umarım sabaha bişeyciğimiz kalmaz da kızımız da en azından birkaç hafta daha sabreder o daha çok küçük
Erkende olsa hayırlı olsun cnm inş en kısa zamanda toparlar ve yanına verirler merak etmeGunaydin sevgili agistos anneleri ben de sizin gibi agustos annesi olacakken dun 33. Haftada eeken dogumla.kizimi aldilar. Su an kuvozde 1750 gr dogdi malesef ki yanimdaki yatagi bls icim cok.sizliyo lutfen bize dua edin, Rabbim butum cocuklari korusun, saglikla dunyaya getiein insallah
yıkanmak insanı müthiş rahatlatırken bebeğe yaramaz mı? kendine geliyor bebek, gevşeyip daha çok uyuyorlar :)Valla bnce en güzelini yapmışsın Bnde doğduğu günden beri bir sabah bir akşam yıkıyorum ..şimdiyse çok terlediği için nerdeyse 4 defa duş alıyor su sağlık ya katılıyorum sana
Günaydın canım ters bir durum olduğunu sanmıyorum içini ferah tutKızlar umarım birileri vardır.
Akşamdan beri karnımın altı seyiriyor. Böyle sanki hıçkırık tutmuş gibi. Şimdi doktora gideceğim ama belki yine de rahatlatıcı bişeyler duyarım diye yazdım. Bebeğin hareketlerini hissediyorum normal.
Kızlar umarım birileri vardır.
Akşamdan beri karnımın altı seyiriyor. Böyle sanki hıçkırık tutmuş gibi. Şimdi doktora gideceğim ama belki yine de rahatlatıcı bişeyler duyarım diye yazdım. Bebeğin hareketlerini hissediyorum normal.
Hareketleri nasıl bebeğinin?Kızlar umarım birileri vardır.
Geçmiş olsun canım. Aynı zamanda hayırlı olsun bebeğin.Gunaydin sevgili agistos anneleri ben de sizin gibi agustos annesi olacakken dun 33. Haftada eeken dogumla.kizimi aldilar. Su an kuvozde 1750 gr dogdi malesef ki yanimdaki yatagi bls icim cok.sizliyo lutfen bize dua edin, Rabbim butum cocuklari korusun, saglikla dunyaya getiein insallah
İyi geceler arkadaşlar. Bugün rutin nst için randevu vermişti dr. Sancı ve kasılma çıktı. Erken doğum riskini önlemek için yatış yapıldı.Her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne yapıldı. Serum, ağrı kesiciler yüksek dozda Progestan (hiç semediğim) verildi. Serum ve ilaçlar devam ediyor. 3 nst sonucu güzel çıktı. Umarım sabaha bişeyciğimiz kalmaz da kızımız da en azından birkaç hafta daha sabreder o daha çok küçük
Sağol canım ya . Sanada çok çok geçmiş olsun . İnş biraz daha uslu dururlar .
Benim doktor 34 ü geçince durdurmak için bişey yapmayız ,doğacaksa doğsun küvezde Yaşar dedi .
yinede erken gelip küvezin başını beklemek istemiyorum tabiki .
Geçmiş olsun canım. Rabbim zamanında sağlıkla doğmasını nasip etsin.İyi geceler arkadaşlar. Bugün rutin nst için randevu vermişti dr. Sancı ve kasılma çıktı. Erken doğum riskini önlemek için yatış yapıldı.Her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne yapıldı. Serum, ağrı kesiciler yüksek dozda Progestan (hiç semediğim) verildi. Serum ve ilaçlar devam ediyor. 3 nst sonucu güzel çıktı. Umarım sabaha bişeyciğimiz kalmaz da kızımız da en azından birkaç hafta daha sabreder o daha çok küçük
Hickiriktir belki bazen babada oluyor yada damar seyirmesidir inşallah güzel haberlerle gelirsin cnmKızlar umarım birileri vardır.
Kızlar umarım birileri vardır.
İyi geceler arkadaşlar. Bugün rutin nst için randevu vermişti dr. Sancı ve kasılma çıktı. Erken doğum riskini önlemek için yatış yapıldı.Her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne yapıldı. Serum, ağrı kesiciler yüksek dozda Progestan (hiç semediğim) verildi. Serum ve ilaçlar devam ediyor. 3 nst sonucu güzel çıktı. Umarım sabaha bişeyciğimiz kalmaz da kızımız da en azından birkaç hafta daha sabreder o daha çok küçük
Hayırlı olsun,evet erken gelmiş,ama çabu toparlar allahın iznyle,prematüre doğanlar çok güçlü oluyor. Allah bir an önce kavuştursun.Gunaydin sevgili agistos anneleri ben de sizin gibi agustos annesi olacakken dun 33. Haftada eeken dogumla.kizimi aldilar. Su an kuvozde 1750 gr dogdi malesef ki yanimdaki yatagi bls icim cok.sizliyo lutfen bize dua edin, Rabbim butum cocuklari korusun, saglikla dunyaya getiein insallah
yıkanmak insanı müthiş rahatlatırken bebeğe yaramaz mı? kendine geliyor bebek, gevşeyip daha çok uyuyorlar :)
Canım,dün akşam bendede aynısı oldu,resmen 1 saat sürdü. Bebek artık döndüğü için,hıçkırık tuttuğunda vajinamda atıyormuş gibi geliyor. Önceden mideme vuruyordu hıçkırık. Görün tabi doktora,için rahat etsin,ama içini ferah tut,inş bişey yoktur. Artık her hafta görünmemiz lazım zaten. Her günümüz aynı olmuyor bende bu cuma görüneceğim.Kızlar umarım birileri vardır.
Herkesçiklere günaydın,güzel bir hafta daha olsun. Allah biliyor ya,bayrama 1 hafta kaldığı için,büyük bir heyecanla uyandım,bu haftayıda atlattık mı ohh 10 gün yatış inş. Bayramdan sonrada dayanabilirsem,herşey normal giderse,2 hafta daha çalışıp,iznime paşa paşa ayrılacağım.Herkesin bebişi sağlıklı olsun zamanında gelsin inş. Herkese dua ediyorum her gün,doğumdan sonrada allah bizlere kolaylık versin,kimseyi evladının yokluğuyla sınamasın. Hepimiz mutlu mutlu kucaklarımızı dolduralım inş. Az kaldı. Artık kavuşacağız fındıklarımıza. Mercimek tanesinden,bugünlere çok şükür yarabbim, kalp atışı var mı yokmu stresi ile kontrole giderken,capcanlı halini gördükte bugünlere geldik. Allahımmm bu mucizeyi bana yaşattığın için çok teşekkür ederim. Herkesin ömründe yaşamasını gönülden isterim. Allah isteyen herkese nasip etsin...Koca bir amin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?