2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Geçmiş olsun cnm bak gereken yapılmış inş bişeyde olmaz ve haftalar sonra Kızın sana şaka yaptığını anlatır :)

Erkende olsa hayırlı olsun cnm inş en kısa zamanda toparlar ve yanına verirler merak etme

Valla bnce en güzelini yapmışsın Bnde doğduğu günden beri bir sabah bir akşam yıkıyorum ..şimdiyse çok terlediği için nerdeyse 4 defa duş alıyor su sağlık ya katılıyorum sana
yıkanmak insanı müthiş rahatlatırken bebeğe yaramaz mı? kendine geliyor bebek, gevşeyip daha çok uyuyorlar :)

Kızlar umarım birileri vardır.
Akşamdan beri karnımın altı seyiriyor. Böyle sanki hıçkırık tutmuş gibi. Şimdi doktora gideceğim ama belki yine de rahatlatıcı bişeyler duyarım diye yazdım. Bebeğin hareketlerini hissediyorum normal.

Günaydın canım ters bir durum olduğunu sanmıyorum içini ferah tut

Hareketler normalse hicc sorun yoktur bence rahat ol canm, seyirme icin hamilelik belirtisi derlerdi ama biz o asamayi gectik tabi, bu senin karin kaslarinla falan ilgili ya da bebegin hareketleri ile ilgili olabilir belki dee.. Zaten dr a gidecekmissin rahatla da gel hadi

Hareketleri nasıl bebeğinin?

Sıkıntı olduğunu sanmıyorum belkide hıçkırıyordur. Bir saat bile sürdüğü oluyormuş. Dr dan çıkınca yaz mutlaka ama gönlünü ferah tut. Ağrılı kasılma şeklinde değilse sıkıntı yoktur

Geçmiş olsun canım. Aynı zamanda hayırlı olsun bebeğin.
Erken doğma tehlikesi var mıydı ne oldu? Dr lar ne diyor peki. Kilosu çok düşük değil daha çabuk toparlanır inşallah gönlünü ferah tut

Canm gecms olsn, sakin ol gereken yapilms eminim bekleyecektir. Hep ornek veriyorm arkadasimin 34. Haftada sancilari cikti. 39 da dogum yapti. Sen bol dua et ve istirahat et yerinden kalkma hic tuvalet disinda. Insallah bekler yavrun..

Canm gecms olsn, insallah biraz daha sabreder yaramazin Kuvez falan dusunme bunlari, baya buyudu bebeklerimiz bikac hafta daha durur insallah en kotu ihtimalle yine kuveze konulmaz hayirlisiyla...

Geçmiş olsun canım. Rabbim zamanında sağlıkla doğmasını nasip etsin.

Günaydın hanımlar :)
La Lune ben bi sorun olduğunu düşünmüyorum canım içini ferah tut elleridir o annesi. Akşam da benimki hiç durmadı aynı şekilde.

Hickiriktir belki bazen babada oluyor yada damar seyirmesidir inşallah güzel haberlerle gelirsin cnm

bnmkıne sureklı oluyor. senkronıze aralıklarla seyırdıgınden hıckırık olduguna emınım ben. bazen bayagı uzun suruo rahatsız oluyorum ozmn su fln ıcıyorum ona da gıder belkı dıye bnce cıddı bırsey degıldır ama aklını takacagına gıt tabı...

Herkesçiklere günaydın,güzel bir hafta daha olsun. Allah biliyor ya,bayrama 1 hafta kaldığı için,büyük bir heyecanla uyandım,bu haftayıda atlattık mı ohh 10 gün yatış inş. Bayramdan sonrada dayanabilirsem,herşey normal giderse,2 hafta daha çalışıp,iznime paşa paşa ayrılacağım.Herkesin bebişi sağlıklı olsun zamanında gelsin inş. Herkese dua ediyorum her gün,doğumdan sonrada allah bizlere kolaylık versin,kimseyi evladının yokluğuyla sınamasın. Hepimiz mutlu mutlu kucaklarımızı dolduralım inş. Az kaldı. Artık kavuşacağız fındıklarımıza. Mercimek tanesinden,bugünlere çok şükür yarabbim, kalp atışı var mı yokmu stresi ile kontrole giderken,capcanlı halini gördükte bugünlere geldik. Allahımmm bu mucizeyi bana yaşattığın için çok teşekkür ederim. Herkesin ömründe yaşamasını gönülden isterim. Allah isteyen herkese nasip etsin...Koca bir amin..

Ah cnımmmm,inş zamanında doğar bebişin. Endişelenme,ruhsal anlamda kendini çok güzel hissetmeye bak. Duygusal tarafımızda çok önemli.Stresten uzak olalım,bebişlerimizde zamanında gelsin inş.

Hayırlı olsun,evet erken gelmiş,ama çabu toparlar allahın iznyle,prematüre doğanlar çok güçlü oluyor. Allah bir an önce kavuştursun.

yıkanmak insanı müthiş rahatlatırken bebeğe yaramaz mı? kendine geliyor bebek, gevşeyip daha çok uyuyorlar :)

Haftasonu programım yoğundu,hiç yazmaya vakit bulamadım,ama yazdıklarınızın hepsini okudum. Şekerim katılıyorum. Yıkanan bebek hem çabuk büyür,hemde huzurlu olur. Doğduktan sonraki üzerinde kalan jelin,1 günden fazla bir ekstrası olacağını zannetmiyorum. Ertesi günü bende yıkamayı planlıyorum. Kendimizden bilicez dediğiniz gibi,biz yanıyorsak çocukta yanacak tabi. Aman gözünüzü seviyim,çocuk üşür diye sarıp sarmalamayın, yazın en sıcağında o kadar giydirilen bebek,ona alışırsa bide,kışın nabıcaksınız. Kışında giydirmek yetmez sonra. Mümkün olduğunca kendimiz gibi düşünüp giydirelim.

Canım,dün akşam bendede aynısı oldu,resmen 1 saat sürdü. Bebek artık döndüğü için,hıçkırık tuttuğunda vajinamda atıyormuş gibi geliyor. Önceden mideme vuruyordu hıçkırık. Görün tabi doktora,için rahat etsin,ama içini ferah tut,inş bişey yoktur. Artık her hafta görünmemiz lazım zaten. Her günümüz aynı olmuyor bende bu cuma görüneceğim.

nymeria-burcu inşallah kolay sağlıklı doğumlarımız olur.
ilk bebekte insan acemi ve pimpirikli oluyor. sürekli netten araştırmalar, her yeni şeyi uygulamalar vs çocuk kobayımız oluyor. sanırım ilk birkaç ay manyak gibiydim. ben kızıma çorap giydirdikçe o ayaklarını sürte sürte çıkarırdı. yelek giydirsem ağlardı vs. baktım başa çıkamıyorum kendi haline bıraktım. kışın bile çorap yelek hırka giymiyor kızlarım. sürekli üstleri açık uyuyorlar. yaz kış hasta olsalar bile iki günde bir mutlaka dışarı çıkarıyorum. çünkü insan yattıkça eve kapandıkça daha çok hasta oluyor sanki. hava alınca kendine geliyor. çok şükür sadece bir kez ciddi rahatsızlık yaşadılar onu da ilaçla 3-4 günde atlattılar. bir de güya mükemmel anne olup ilaç vermeyecektim, ama çocuğum kıvranırken ağlarken vermeseydim kimbilir ne kadar acı çekerdi? o ufacık bedeniyle bizim migrene eş acı çektiğini düşünüyordum nedense.
anne ne kadar rahat olursa bebek de o kadar rahat huzurlu oluyor.

Gercekten kocaman bir Aminnn ve cok sukur... Ne guzel enerjik uyanmissin Allah enerjini de daim etsn huzurunu da canm dusununce insan cidden pek garipsiyor, yakinda da bebeklerimizin ay emdi emmedi az emdi, kakasini soyle yapti, gazini cikarmadi, agladi... Ugrasip durcaz insllah ve saairacaz yine sen ne ara buyudun beneginmm diyeee...

Kizlar bi sey sorcam ya, az once kizim icimde deli deli hareketler yaparken bi çıt sesi karnimdan duydum. Bu ne ola ki hic basina gelen oldu muu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…