- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 108
- 36
nymeria-burcu inşallah kolay sağlıklı doğumlarımız olur.
ilk bebekte insan acemi ve pimpirikli oluyor. sürekli netten araştırmalar, her yeni şeyi uygulamalar vs çocuk kobayımız oluyor. sanırım ilk birkaç ay manyak gibiydim. ben kızıma çorap giydirdikçe o ayaklarını sürte sürte çıkarırdı. yelek giydirsem ağlardı vs. baktım başa çıkamıyorum kendi haline bıraktım. kışın bile çorap yelek hırka giymiyor kızlarım. sürekli üstleri açık uyuyorlar. yaz kış hasta olsalar bile iki günde bir mutlaka dışarı çıkarıyorum. çünkü insan yattıkça eve kapandıkça daha çok hasta oluyor sanki. hava alınca kendine geliyor. çok şükür sadece bir kez ciddi rahatsızlık yaşadılar onu da ilaçla 3-4 günde atlattılar. bir de güya mükemmel anne olup ilaç vermeyecektim, ama çocuğum kıvranırken ağlarken vermeseydim kimbilir ne kadar acı çekerdi? o ufacık bedeniyle bizim migrene eş acı çektiğini düşünüyordum nedense.
anne ne kadar rahat olursa bebek de o kadar rahat huzurlu oluyor.
Çok teşekkür ederim tatlım benim ...Oglusuna gecms olsnnnsenin mide nasil oldu canm??
Ayy ne iyi gelmistir kacamak cok iyi etmissiniz
Bol sac olayini doktorlar kabul etmiyor pek ama bilmiyorm tabii
Kiz gene iyi agirladn misafir falan.. Gerci ben de mecburiyetten kvler nene falan agirladm bi gun ama ben senin kadr ugrasmadm acikcasi.. Yani hamis hamis yazik bizeeyat dinlen canm senn..
Evet yaaaa,kaka muhabbetleri çok olacak bencede. Sonrada takçaz kolumuza gezicezzzzzz. Bir kaç yıl sonra bize arkadaş olcaklar. Bize cevap vercekler düşünsene. Alahım yaaaaa. Şapşiğim benimmmmm.Gercekten kocaman bir Aminnnve cok sukur... Ne guzel enerjik uyanmissin Allah enerjini de daim etsn huzurunu da canm dusununce insan cidden pek garipsiyor, yakinda da bebeklerimizin ay emdi emmedi az emdi, kakasini soyle yapti, gazini cikarmadi, agladi... Ugrasip durcaz insllah ve saairacaz yine sen ne ara buyudun beneginmm diyeee...
Kizlar bi sey sorcam ya, az once kizim icimde deli deli hareketler yaparken bi çıt sesi karnimdan duydum. Bu ne ola kihic basina gelen oldu muu??
Geçmiş olsun umarım hiç bir sorun çıkmaz kızın biraz daha dayanır ve vaktinde gelir ..üzülme hiç onlar sandığımızdan güçlü Ayrıca güzel güzel büyüdüler negatif düşünme olur mu tatlım güzel haberlerini bekliyorumİyi geceler arkadaşlar. Bugün rutin nst için randevu vermişti dr. Sancı ve kasılma çıktı. Erken doğum riskini önlemek için yatış yapıldı.Her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne yapıldı. Serum, ağrı kesiciler yüksek dozda Progestan (hiç semediğim) verildi. Serum ve ilaçlar devam ediyor. 3 nst sonucu güzel çıktı. Umarım sabaha bişeyciğimiz kalmaz da kızımız da en azından birkaç hafta daha sabreder o daha çok küçük
Hazırlamakla çok iyi yapmışsın 35 hafta az da değil ki tatlım inşallah sende vakitlice alırsın kucagına bende bugün aynı şeyleri yaşadım bebişler içerde sanki bir şeyler karıştırıyor gibi :)Kizlar ben bugün sabah karnımda kasılmalarla uyandım , sonra geçti biraz ama bütün gün heryerim ağrıyordu halada öyleyim .
Hatta bi ara öyle korktu ki kalkıp çantamıda hazır ettim neolur neolmaz diye . Benim kiler hep aceleciydide , bu sanki daha sabırsız gibi . Çookk korkuyorum ya inşallah içerde enazından 2 hafta daha durur pffff
Bide ilk defa bugün müthiş hareketli hiç durmuyor
İçerde sürekli bişeyler yapıyor , bugüne kadar kolunu kaldıramıyan tembel kızım , ne oluyor anlamadım
Allah analı babalı sağlıkla büyütsün uzun ve güzel bir ömrü olsun bebişininGunaydin sevgili agistos anneleri ben de sizin gibi agustos annesi olacakken dun 33. Haftada eeken dogumla.kizimi aldilar. Su an kuvozde 1750 gr dogdi malesef ki yanimdaki yatagi bls icim cok.sizliyo lutfen bize dua edin, Rabbim butum cocuklari korusun, saglikla dunyaya getiein insallah
evet normal bi durum canm. Bnde ilk duyduğumda tedrgin olmuştum da sonradan zaten çok duyarsın dahaKizlar bi sey sorcam ya, az once kizim icimde deli deli hareketler yaparken bi çıt sesi karnimdan duydum. Bu ne ola kihic basina gelen oldu muu??
Bende hep bunu söylüyorum ama bZı çok bilmişler yok hasta olur yok bebeği silsen yeter diyorlardı gerçi ben tınladım mı tabiki hayıryıkanmak insanı müthiş rahatlatırken bebeğe yaramaz mı? kendine geliyor bebek, gevşeyip daha çok uyuyorlar :)
Yaşadığın normal tatlım dün akşam 11 de birebir aynısını yaşadım kendim yazmış gibi hissettim .. Doktordan gelince yaz mutlakaKızlar umarım birileri vardır.
Akşamdan beri karnımın altı seyiriyor. Böyle sanki hıçkırık tutmuş gibi. Şimdi doktora gideceğim ama belki yine de rahatlatıcı bişeyler duyarım diye yazdım. Bebeğin hareketlerini hissediyorum normal.
ben de öyle bir şey duymuş olabilirim sanki bir ara hareket ettiği sırada. Hareketten kaynaklanan bir sestir belki. Belki de bebekten geliyordurKizlar bi sey sorcam ya, az once kizim icimde deli deli hareketler yaparken bi çıt sesi karnimdan duydum. Bu ne ola kihic basina gelen oldu muu??
Aminnnnnn Can'ım Allah sesini duysun :) inşallah sağlıkla kavuşuruz tüm bebişlerimizeHerkesçiklere günaydın,güzel bir hafta daha olsun. Allah biliyor ya,bayrama 1 hafta kaldığı için,büyük bir heyecanla uyandım,bu haftayıda atlattık mı ohh 10 gün yatış inş. Bayramdan sonrada dayanabilirsem,herşey normal giderse,2 hafta daha çalışıp,iznime paşa paşa ayrılacağım.Herkesin bebişi sağlıklı olsun zamanında gelsin inş. Herkese dua ediyorum her gün,doğumdan sonrada allah bizlere kolaylık versin,kimseyi evladının yokluğuyla sınamasın. Hepimiz mutlu mutlu kucaklarımızı dolduralım inş. Az kaldı. Artık kavuşacağız fındıklarımıza. Mercimek tanesinden,bugünlere çok şükür yarabbim, kalp atışı var mı yokmu stresi ile kontrole giderken,capcanlı halini gördükte bugünlere geldik. Allahımmm bu mucizeyi bana yaşattığın için çok teşekkür ederim. Herkesin ömründe yaşamasını gönülden isterim. Allah isteyen herkese nasip etsin...Koca bir amin..
Ah cnımmmm,inş zamanında doğar bebişin. Endişelenme,ruhsal anlamda kendini çok güzel hissetmeye bak. Duygusal tarafımızda çok önemli.Stresten uzak olalım,bebişlerimizde zamanında gelsin inş.
Hayırlı olsun,evet erken gelmiş,ama çabu toparlar allahın iznyle,prematüre doğanlar çok güçlü oluyor. Allah bir an önce kavuştursun.
Haftasonu programım yoğundu,hiç yazmaya vakit bulamadım,ama yazdıklarınızın hepsini okudum. Şekerim katılıyorum. Yıkanan bebek hem çabuk büyür,hemde huzurlu olur. Doğduktan sonraki üzerinde kalan jelin,1 günden fazla bir ekstrası olacağını zannetmiyorum. Ertesi günü bende yıkamayı planlıyorum. Kendimizden bilicez dediğiniz gibi,biz yanıyorsak çocukta yanacak tabi. Aman gözünüzü seviyim,çocuk üşür diye sarıp sarmalamayın, yazın en sıcağında o kadar giydirilen bebek,ona alışırsa bide,kışın nabıcaksınız. Kışında giydirmek yetmez sonra. Mümkün olduğunca kendimiz gibi düşünüp giydirelim.
Canım,dün akşam bendede aynısı oldu,resmen 1 saat sürdü. Bebek artık döndüğü için,hıçkırık tuttuğunda vajinamda atıyormuş gibi geliyor. Önceden mideme vuruyordu hıçkırık. Görün tabi doktora,için rahat etsin,ama içini ferah tut,inş bişey yoktur. Artık her hafta görünmemiz lazım zaten. Her günümüz aynı olmuyor bende bu cuma görüneceğim.
Çok teşekkür ederim tatlım benim ...
Biliyorum Can'ım doktorlar saçla ilgisi yok bizimkiler öyle derler ilk bebeğim bayağı Bi kıllı doğdu ama
Evet yaaaa,kaka muhabbetleri çok olacak bencede. Sonrada takçaz kolumuza gezicezzzzzz. Bir kaç yıl sonra bize arkadaş olcaklar. Bize cevap vercekler düşünsene. Alahım yaaaaa. Şapşiğim benimmmmm.
Hiç benden o çıt sesi gelmedi tatlım ama,sağ alt kaburgama ayaklarıyla çok vuruyor bu ara,ritmik hareketleri bağladığında canım çok yanıyor. Kaburgam kırılcak vallahi bir gün diyorum. Kemiğine vurduysa belki o sesi mi duydun acaba, Çok enteresan geldi şimdi sen öyle deyinvce.
evet normal bi durum canm. Bnde ilk duyduğumda tedrgin olmuştum da sonradan zaten çok duyarsın daha
Bunlar içerde ne karıştırıyorKizlar bi sey sorcam ya, az once kizim icimde deli deli hareketler yaparken bi çıt sesi karnimdan duydum. Bu ne ola kihic basina gelen oldu muu??
Neyseki çoğu bir aya dökülüyor başına gelen olursa Korkmasın yıkandıkça da renkleri açılıyorAynen cok derler baya baya da inaniyorlar ne bilm nerden cikti bu muhabbet ama eskiler diyosa da bazen gercekcilik payi oluyo... Bi killi daha geliyo o zman sana
Evet yaa insallahh neler nelerrr iste valla..zaman cok hizli geciyo valla dediklerin de uzak degil pekkk
Ay ben de ilk kez duydum canm ya, kaburgama benm de zorluyo bazen evet baya kemigimin uzerinde hissediyorm yani.. Ama ne bilm nerden geldi idrak edemedm aniden olduu...
Ayyy sana da mi oluyoo.. Cok icimi rahatlattn sagolllnerden geliyo peki bi tahminin var mii?? Dr a sordn mu hic??
Günaydın canım ters bir durum olduğunu sanmıyorum içini ferah tut
Hareketler normalse hicc sorun yoktur bence rahat ol canm, seyirme icin hamilelik belirtisi derlerdi ama biz o asamayi gectik tabi, bu senin karin kaslarinla falan ilgili ya da bebegin hareketleri ile ilgili olabilir belki dee.. Zaten dr a gidecekmissin rahatla da gel hadi
Hareketleri nasıl bebeğinin?
Sıkıntı olduğunu sanmıyorum belkide hıçkırıyordur. Bir saat bile sürdüğü oluyormuş. Dr dan çıkınca yaz mutlaka ama gönlünü ferah tut. Ağrılı kasılma şeklinde değilse sıkıntı yoktur
Günaydın hanımlar :)
La Lune ben bi sorun olduğunu düşünmüyorum canım içini ferah tut elleridir o annesi. Akşam da benimki hiç durmadı aynı şekilde.
Çok çok çok sağolun kızlar yaa. Rahim damarıymış seyiren doktor normal dedı. Ben uzun sürünce korkmuştum. Bebeğin pozisyonuna göre yüzeye yaklasabiliyormus. 1800 gram 40 cm olmuşuz. Haftası ile uyumlu güzel dedi doktor. Tekrar teşekkürler rahatlattınız içimi.Hickiriktir belki bazen babada oluyor yada damar seyirmesidir inşallah güzel haberlerle gelirsin cnm
bnmkıne sureklı oluyor. senkronıze aralıklarla seyırdıgınden hıckırık olduguna emınım ben. bazen bayagı uzun suruo rahatsız oluyorum ozmn su fln ıcıyorum ona da gıder belkı dıyebnce cıddı bırsey degıldır ama aklını takacagına gıt tabı...
Normal kontroldü zaten canim denk gelmiş oldu.Herkesçiklere günaydın,güzel bir hafta daha olsun. Allah biliyor ya,bayrama 1 hafta kaldığı için,büyük bir heyecanla uyandım,bu haftayıda atlattık mı ohh 10 gün yatış inş. Bayramdan sonrada dayanabilirsem,herşey normal giderse,2 hafta daha çalışıp,iznime paşa paşa ayrılacağım.Herkesin bebişi sağlıklı olsun zamanında gelsin inş. Herkese dua ediyorum her gün,doğumdan sonrada allah bizlere kolaylık versin,kimseyi evladının yokluğuyla sınamasın. Hepimiz mutlu mutlu kucaklarımızı dolduralım inş. Az kaldı. Artık kavuşacağız fındıklarımıza. Mercimek tanesinden,bugünlere çok şükür yarabbim, kalp atışı var mı yokmu stresi ile kontrole giderken,capcanlı halini gördükte bugünlere geldik. Allahımmm bu mucizeyi bana yaşattığın için çok teşekkür ederim. Herkesin ömründe yaşamasını gönülden isterim. Allah isteyen herkese nasip etsin...Koca bir amin..
Ah cnımmmm,inş zamanında doğar bebişin. Endişelenme,ruhsal anlamda kendini çok güzel hissetmeye bak. Duygusal tarafımızda çok önemli.Stresten uzak olalım,bebişlerimizde zamanında gelsin inş.
Hayırlı olsun,evet erken gelmiş,ama çabu toparlar allahın iznyle,prematüre doğanlar çok güçlü oluyor. Allah bir an önce kavuştursun.
Haftasonu programım yoğundu,hiç yazmaya vakit bulamadım,ama yazdıklarınızın hepsini okudum. Şekerim katılıyorum. Yıkanan bebek hem çabuk büyür,hemde huzurlu olur. Doğduktan sonraki üzerinde kalan jelin,1 günden fazla bir ekstrası olacağını zannetmiyorum. Ertesi günü bende yıkamayı planlıyorum. Kendimizden bilicez dediğiniz gibi,biz yanıyorsak çocukta yanacak tabi. Aman gözünüzü seviyim,çocuk üşür diye sarıp sarmalamayın, yazın en sıcağında o kadar giydirilen bebek,ona alışırsa bide,kışın nabıcaksınız. Kışında giydirmek yetmez sonra. Mümkün olduğunca kendimiz gibi düşünüp giydirelim.
Canım,dün akşam bendede aynısı oldu,resmen 1 saat sürdü. Bebek artık döndüğü için,hıçkırık tuttuğunda vajinamda atıyormuş gibi geliyor. Önceden mideme vuruyordu hıçkırık. Görün tabi doktora,için rahat etsin,ama içini ferah tut,inş bişey yoktur. Artık her hafta görünmemiz lazım zaten. Her günümüz aynı olmuyor bende bu cuma görüneceğim.
Canim rahim damarıymış atan. Normalmiş bazen bebeğin pozisyonuna göre fazla hissedebilirmisim. Ben tüm gece sürünce korktum.Yaşadığın normal tatlım dün akşam 11 de birebir aynısını yaşadım kendim yazmış gibi hissettim .. Doktordan gelince yaz mutlaka
Hobaaaaaaa, kötü olmuş. hayırlısı böyledir belki,daha iyi bir doktor karşına gelir inşallah.bendeki bu talihsizlik neden acaba?
çok güvendiğim iki kızımın da dr u, başka hastaneye geçti. gittiği hastane hem uzak hem pis. başka dr ve hastaneye devam edecektim. ilk kontrol için yarın gidecektim, dr 12 temmuz a kadar izinliymiş. üff şimdi yeniden dr araştırmam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?