2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

aynen canım yaa, ne güzel anlattın, birazda yapı meselesi olmalı,annenin soğukkanlı davranabilemesi süper birşey,gerisi çorap söküğü gibi geliyor. Çocuk zaten verdiği tepkilerden neyi istediğini istemediğini sana öğretiyor. Anlayabilirsek ne mutlu bize,bebk huzurluysa annede huzurlu,annede huzurluysa bebek huzurlu,birbirine bağlı bir döngü bu aslında. Hastalık en korktuğum şey benimde,öyle bir durumda yapçak bişi yok tabi.

Çok teşekkür ederim tatlım benim ...
Biliyorum Can'ım doktorlar saçla ilgisi yok bizimkiler öyle derler ilk bebeğim bayağı Bi kıllı doğdu ama

Evet yaaaa,kaka muhabbetleri çok olacak bencede. Sonrada takçaz kolumuza gezicezzzzzz. Bir kaç yıl sonra bize arkadaş olcaklar. Bize cevap vercekler düşünsene. Alahım yaaaaa. Şapşiğim benimmmmm.
Kizlar bi sey sorcam ya, az once kizim icimde deli deli hareketler yaparken bi çıt sesi karnimdan duydum. Bu ne ola ki hic basina gelen oldu muu??

Hiç benden o çıt sesi gelmedi tatlım ama,sağ alt kaburgama ayaklarıyla çok vuruyor bu ara,ritmik hareketleri bağladığında canım çok yanıyor. Kaburgam kırılcak vallahi bir gün diyorum. Kemiğine vurduysa belki o sesi mi duydun acaba, Çok enteresan geldi şimdi sen öyle deyinvce.

Geçmiş olsun umarım hiç bir sorun çıkmaz kızın biraz daha dayanır ve vaktinde gelir ..üzülme hiç onlar sandığımızdan güçlü Ayrıca güzel güzel büyüdüler negatif düşünme olur mu tatlım güzel haberlerini bekliyorum

Hazırlamakla çok iyi yapmışsın 35 hafta az da değil ki tatlım inşallah sende vakitlice alırsın kucagına bende bugün aynı şeyleri yaşadım bebişler içerde sanki bir şeyler karıştırıyor gibi :)

Allah analı babalı sağlıkla büyütsün uzun ve güzel bir ömrü olsun bebişinin

Yaşadığın normal tatlım dün akşam 11 de birebir aynısını yaşadım kendim yazmış gibi hissettim .. Doktordan gelince yaz mutlaka

Kizlar bi sey sorcam ya, az once kizim icimde deli deli hareketler yaparken bi çıt sesi karnimdan duydum. Bu ne ola ki hic basina gelen oldu muu??
ben de öyle bir şey duymuş olabilirim sanki bir ara hareket ettiği sırada. Hareketten kaynaklanan bir sestir belki. Belki de bebekten geliyordur

Aminnnnnn Can'ım Allah sesini duysun :) inşallah sağlıkla kavuşuruz tüm bebişlerimize

Çok teşekkür ederim tatlım benim ...
Biliyorum Can'ım doktorlar saçla ilgisi yok bizimkiler öyle derler ilk bebeğim bayağı Bi kıllı doğdu ama

Aynen cok derler baya baya da inaniyorlar ne bilm nerden cikti bu muhabbet ama eskiler diyosa da bazen gercekcilik payi oluyo... Bi killi daha geliyo o zman sana

Evet yaa insallahh neler nelerrr iste valla..zaman cok hizli geciyo valla dediklerin de uzak degil pekkk

Ay ben de ilk kez duydum canm ya, kaburgama benm de zorluyo bazen evet baya kemigimin uzerinde hissediyorm yani.. Ama ne bilm nerden geldi idrak edemedm aniden olduu...

evet normal bi durum canm. Bnde ilk duyduğumda tedrgin olmuştum da sonradan zaten çok duyarsın daha

Ayyy sana da mi oluyoo.. Cok icimi rahatlattn sagolll nerden geliyo peki bi tahminin var mii?? Dr a sordn mu hic??

Neyseki çoğu bir aya dökülüyor başına gelen olursa Korkmasın yıkandıkça da renkleri açılıyor ben hep öyle kalacak sandıydım

Günaydın canım ters bir durum olduğunu sanmıyorum içini ferah tut
Günaydın hanımlar :)
La Lune ben bi sorun olduğunu düşünmüyorum canım içini ferah tut elleridir o annesi. Akşam da benimki hiç durmadı aynı şekilde.
Hickiriktir belki bazen babada oluyor yada damar seyirmesidir inşallah güzel haberlerle gelirsin cnm
Çok çok çok sağolun kızlar yaa. Rahim damarıymış seyiren doktor normal dedı. Ben uzun sürünce korkmuştum. Bebeğin pozisyonuna göre yüzeye yaklasabiliyormus. 1800 gram 40 cm olmuşuz. Haftası ile uyumlu güzel dedi doktor. Tekrar teşekkürler rahatlattınız içimi.

Normal kontroldü zaten canim denk gelmiş oldu.
bu arada çalışabilir raporu aldım. Doktor 3 gün bile olsa onu aktar dedi.

bendeki bu talihsizlik neden acaba?
çok güvendiğim iki kızımın da dr u, başka hastaneye geçti. gittiği hastane hem uzak hem pis. başka dr ve hastaneye devam edecektim. ilk kontrol için yarın gidecektim, dr 12 temmuz a kadar izinliymiş. üff şimdi yeniden dr araştırmam lazım.

Hobaaaaaaa, kötü olmuş. hayırlısı böyledir belki,daha iyi bir doktor karşına gelir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…