2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bunlar içerde ne karıştırıyor

Ay ne bilimmm her gun bi kafa karisikligiii..

Neyseki çoğu bir aya dökülüyor başına gelen olursa Korkmasın yıkandıkça da renkleri açılıyor ben hep öyle kalacak sandıydım

Hihi tamam aklimizda bulunsn da tirssssmayalm

Masallh bebegine canm, cok sukur

kelebek.hill belki kemiğin açılmıştır kaburga. Artık sığmıyorlar içeri.

Ben de anlamadm ya normal bi sey olsn daa..

selam arkadaşlar.
beni de listeye ekleyebilrimisiniz?
26 Ağustos 2016 - Yağmur Eda : )
gerçi 26 ağustosa kalmam ben 22 ağustos da bekliyorum kısmetse normal doğum olacak
pek bi hareketli birde ben yerimde duramadığım için kesin erken olur oğlumda 12 gün önce doğmuştu 2. bebeğim :) oğlum 3 yaşında

Hobaaaaaaa, kötü olmuş. hayırlısı böyledir belki,daha iyi bir doktor karşına gelir inşallah.
sanki doğuma aylar varmış gibi bir de rahatlık var üstümde. daha doğum çantam bile hazır değil.

Allahım sağlıklı günler verir inşallah küçük meleğe. En kısa zamanda sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

sanki doğuma aylar varmış gibi bir de rahatlık var üstümde. daha doğum çantam bile hazır değil.

Niyeyse o bendede var.Şurda 5-6 hafta kaldı kalmadı. Amannn iyiyidi böyle diyip yatıyorum sürekli. Bende daha çantamı falan hazırlamadım. Hem evimde hazır değil. Beşiğide kurmadım. Odayıda hazırlamadım. Sadece kıyafetler ütülü o kadar. Bayramdan sonraya bıraktım ben kendimi,o zamaan hazır edicem.

günaydın kızlar çalışabilir raporumuzu aldık. 29 temmuza kadar çalışabilirim. Sonrasında izne ayrılacağım inşallah. Rabbim hepimize kolaylık versin...

Günaydınlar... Aynen benim de 29 temmuz son çalışma günüm. Arada 9 günlük bayram tatili dışında sadece 1 ay çalışma süresi kalıyor

Canim rahim damarıymış atan. Normalmiş bazen bebeğin pozisyonuna göre fazla hissedebilirmisim. Ben tüm gece sürünce korktum.
Bak bunu öğrenmemiz iyi oldu teşekkürler bilgi için tatlım en azından bir daha yaşadığımızda aklımıza takılmaz Buarada bebiş Nasıl annesi

Hayırlısıyla kucagına al inşallah .. İkinciler pek bekletmiyorlar bir de anne hareketliyse gelmeleri daha kolay oluyor :)

Günaydınlar... Aynen benim de 29 temmuz son çalışma günüm. Arada 9 günlük bayram tatili dışında sadece 1 ay çalışma süresi kalıyor
32+ 0 da resmi izin süresi başlıyor dimi? yoksa 32+6 da mı başlıyor ben tam hatırlayamıyorum 1 temmuzda doktora gidicem bakalım o zaman belli olucak..

Yaşadığın stresi canı gönülden anlıyorum umarım gönlüne göre iyi bir doktor bulursun çabucak grillcim Bnde bulana kadar Can'ım çıkmıştı

Gözün aydın canım

Hayırlısıyla kucagına al inşallah .. İkinciler pek bekletmiyorlar bir de anne hareketliyse gelmeleri daha kolay oluyor :)
amin inşallah valla pek yerimde duramam gezmemden asla taviz vermem
inşallah hemencicik çıkıverir tek tesellim o zaten ilk hamile olduğumu öğrendiğim gibi vay ben bunu nasıl doğurucam diye 2 gün sevinemedim şimdi biraz geçti ama bakalım son günler Yusuf Yusuf olur muyum bilmiyorum
bide normal doğum ve sezeryan diye bi anket mi yapsak:) ben hep merak ederim kim normal doğum kim sezeryan:)

32+ 0 da resmi izin süresi başlıyor dimi? yoksa 32+6 da mı başlıyor ben tam hatırlayamıyorum 1 temmuzda doktora gidicem bakalım o zaman belli olucak..

İzin 32+0 da başlıyor . 37+0 da ayrılacağımı inşallah. Bu tarih işleri biraz karışık gerçekten. Doğuma kalan haftayı bile şaşırıyorum bazen. Artık sadece ağustos ortası diyorum o kadar

ben de dün hazırladım doğum çantamı :) içine koyduklarımı yazayım mı eksik görürseniz söyleyin.

Bebek için;
2 adet battaniye,
1 adet alt açma örtüsü,
3 adet ağız bezi,
1 tane hastane çıkışı takımı; alt, üst, zıbın, çorap, şapka, eldiven, önlük, olmak üzere.
1 tane tulum,
1 tane alt üst takım şapkasıyla birlikte ,
1 yedek çorap
8 adet bez
Alt değiştirme pamuğu
Emzik
Biberon
Araba koltuğu

Benim için;
1 gecelik takımı
1 pijama takımı
7-8 tane gece pedi (ne olur ne olmaz 2 gün kalırsak diye),
Lohusa sütyeni
4 adet göğüs pedi,
Tek kullanımlık lohusa çamaşırı
Çıkarken kullanmak için beli yüksek çamaşır
Atlet
2 adet çorap
Lohusa tacı
Ayna
Tarak
Hastane odasında giymek için terlik (Doğuma şimdilerde her yere gittiğim parmak arası terliğimle gitmeyi planlıyorum bu oda için)
Eklenecekler: Lanolin krem, çıkarken giyebileceğim kıyafet

Odada kullanılacak;
Bebek hediyelikleri
Kapı süsü,
Kapı için tül,
Bebek çikolatası
Kağıt havlu

Hasta bezi alacaktım ama aynı hastanede doğum yapan birinden öğrendim veriyorlarmış hastanede almaya gerek yok dedi.
Bunun dışında süt pompamı da götürmeyi düşünmedim gerekli görünürse hastaneden veriyorlarmış oradayken. Eve gelince gerekirse evdekini kullanırım.

Hayırlı olsun canım bebeğinn . Kilosu gayet iyi ,çok yatmazsınız hemen gelirsiniz evinize inşallah..Erken doğum sebebiniz neydi ?

aynen benim de hazır değil yaa

bebişe bir tulum daha koy canım 2 gün kalırsanız 8 bez de az gelir.

İnşallah bebeğin bir an önce toparlanır ve sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın
canım inşallah bir kaç hafta daha bekler bebeğin sancıları hissediyor muydun
inşallah bekler Can'ım senin büyümüş baya bir iki hafta daha bekler inşallaj

Yasal izin 32+0 da basliyor canim dikkat et gecirme gununu isyerinde sorun olmasn..

Aramiza da hosgeldn yagmurun annesi

Ben de hazirladm sanirm benziyor baya hepsi ayni gibi, yeterli bence de ve pombaya gerek yok bence dee ama du cantama da bakinca tekrar yazacamm

yok valla cnm hiç sormadım. Bnde endişelenip temmuz anneleri grubunda sormştum ,kızlar bizede oluyo diyince ustune duşmedim. Zaten sonradan baya duydum yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…