- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Bunlar içerde ne karıştırıyor
Neyseki çoğu bir aya dökülüyor başına gelen olursa Korkmasın yıkandıkça da renkleri açılıyorben hep öyle kalacak sandıydım
Çok çok çok sağolun kızlar yaa. Rahim damarıymış seyiren doktor normal dedı. Ben uzun sürünce korkmuştum. Bebeğin pozisyonuna göre yüzeye yaklasabiliyormus. 1800 gram 40 cm olmuşuz. Haftası ile uyumlu güzel dedi doktor. Tekrar teşekkürler rahatlattınız içimi.
kelebek.hill belki kemiğin açılmıştır kaburga. Artık sığmıyorlar içeri.
sanki doğuma aylar varmış gibi bir de rahatlık var üstümde. daha doğum çantam bile hazır değil.Hobaaaaaaa, kötü olmuş. hayırlısı böyledir belki,daha iyi bir doktor karşına gelir inşallah.
Gunaydin sevgili agistos anneleri ben de sizin gibi agustos annesi olacakken dun 33. Haftada eeken dogumla.kizimi aldilar. Su an kuvozde 1750 gr dogdi malesef ki yanimdaki yatagi bls icim cok.sizliyo lutfen bize dua edin, Rabbim butum cocuklari korusun, saglikla dunyaya getiein insallah
sanki doğuma aylar varmış gibi bir de rahatlık var üstümde. daha doğum çantam bile hazır değil.
günaydın kızlar çalışabilir raporumuzu aldık. 29 temmuza kadar çalışabilirim. Sonrasında izne ayrılacağım inşallah. Rabbim hepimize kolaylık versin...
Bak bunu öğrenmemiz iyi oldu teşekkürler bilgi için tatlım en azından bir daha yaşadığımızda aklımıza takılmaz Buarada bebiş Nasıl annesiCanim rahim damarıymış atan. Normalmiş bazen bebeğin pozisyonuna göre fazla hissedebilirmisim. Ben tüm gece sürünce korktum.
37. haftaya kadar çalışmayı mı düşünüyorsun?Günaydınlar... Aynen benim de 29 temmuz son çalışma günüm. Arada 9 günlük bayram tatili dışında sadece 1 ay çalışma süresi kalıyor
Hayırlısıyla kucagına al inşallah .. İkinciler pek bekletmiyorlar bir de anne hareketliyse gelmeleri daha kolay oluyor :)selam arkadaşlar.
beni de listeye ekleyebilrimisiniz?
26 Ağustos 2016 - Yağmur Eda : )
gerçi 26 ağustosa kalmam ben 22 ağustos da bekliyorum kısmetse normal doğum olacak
pek bi hareketli birde ben yerimde duramadığım için kesin erken olur oğlumda 12 gün önce doğmuştu 2. bebeğim :) oğlum 3 yaşında
32+ 0 da resmi izin süresi başlıyor dimi? yoksa 32+6 da mı başlıyor ben tam hatırlayamıyorumGünaydınlar... Aynen benim de 29 temmuz son çalışma günüm. Arada 9 günlük bayram tatili dışında sadece 1 ay çalışma süresi kalıyor
Yaşadığın stresi canı gönülden anlıyorum umarım gönlüne göre iyi bir doktor bulursun çabucak grillcim Bnde bulana kadar Can'ım çıkmıştıbendeki bu talihsizlik neden acaba?
çok güvendiğim iki kızımın da dr u, başka hastaneye geçti. gittiği hastane hem uzak hem pis. başka dr ve hastaneye devam edecektim. ilk kontrol için yarın gidecektim, dr 12 temmuz a kadar izinliymiş. üff şimdi yeniden dr araştırmam lazım.
Gözün aydın canımÇok çok çok sağolun kızlar yaa. Rahim damarıymış seyiren doktor normal dedı. Ben uzun sürünce korkmuştum. Bebeğin pozisyonuna göre yüzeye yaklasabiliyormus. 1800 gram 40 cm olmuşuz. Haftası ile uyumlu güzel dedi doktor. Tekrar teşekkürler rahatlattınız içimi.
amin inşallah valla pek yerimde duramam gezmemden asla taviz vermemHayırlısıyla kucagına al inşallah .. İkinciler pek bekletmiyorlar bir de anne hareketliyse gelmeleri daha kolay oluyor :)
32+ 0 da resmi izin süresi başlıyor dimi? yoksa 32+6 da mı başlıyor ben tam hatırlayamıyorum1 temmuzda doktora gidicem bakalım o zaman belli olucak..
ben de dün hazırladım doğum çantamı :) içine koyduklarımı yazayım mı eksik görürseniz söyleyin.sanki doğuma aylar varmış gibi bir de rahatlık var üstümde. daha doğum çantam bile hazır değil.
bende okudumSagol canim seninle birlikte 26 kisi oldu her hamilenin bir kere okumasi lazimdi :)seni de saydim
Gunaydin sevgili agistos anneleri ben de sizin gibi agustos annesi olacakken dun 33. Haftada eeken dogumla.kizimi aldilar. Su an kuvozde 1750 gr dogdi malesef ki yanimdaki yatagi bls icim cok.sizliyo lutfen bize dua edin, Rabbim butum cocuklari korusun, saglikla dunyaya getiein insallah
sanki doğuma aylar varmış gibi bir de rahatlık var üstümde. daha doğum çantam bile hazır değil.
ben de dün hazırladım doğum çantamı :) içine koyduklarımı yazayım mı eksik görürseniz söyleyin.
Bebek için;
2 adet battaniye,
1 adet alt açma örtüsü,
3 adet ağız bezi,
1 tane hastane çıkışı takımı; alt, üst, zıbın, çorap, şapka, eldiven, önlük, olmak üzere.
1 tane tulum,
1 tane alt üst takım şapkasıyla birlikte ,
1 yedek çorap
8 adet bez
Alt değiştirme pamuğu
Emzik
Biberon
Araba koltuğu
Benim için;
1 gecelik takımı
1 pijama takımı
7-8 tane gece pedi (ne olur ne olmaz 2 gün kalırsak diye),
Lohusa sütyeni
4 adet göğüs pedi,
Tek kullanımlık lohusa çamaşırı
Çıkarken kullanmak için beli yüksek çamaşır
Atlet
2 adet çorap
Lohusa tacı
Ayna
Tarak
Hastane odasında giymek için terlik (Doğuma şimdilerde her yere gittiğim parmak arası terliğimle gitmeyi planlıyorum bu oda için)
Eklenecekler: Lanolin krem, çıkarken giyebileceğim kıyafet
Odada kullanılacak;
Bebek hediyelikleri
Kapı süsü,
Kapı için tül,
Bebek çikolatası
Kağıt havlu
Hasta bezi alacaktım ama aynı hastanede doğum yapan birinden öğrendim veriyorlarmış hastanede almaya gerek yok dedi.
Bunun dışında süt pompamı da götürmeyi düşünmedim gerekli görünürse hastaneden veriyorlarmış oradayken. Eve gelince gerekirse evdekini kullanırım.
İnşallah bebeğin bir an önce toparlanır ve sağlıklı bir şekilde kucağına alırsınGunaydin sevgili agistos anneleri ben de sizin gibi agustos annesi olacakken dun 33. Haftada eeken dogumla.kizimi aldilar. Su an kuvozde 1750 gr dogdi malesef ki yanimdaki yatagi bls icim cok.sizliyo lutfen bize dua edin, Rabbim butum cocuklari korusun, saglikla dunyaya getiein insallah
canım inşallah bir kaç hafta daha bekler bebeğin sancıları hissediyor muydunİyi geceler arkadaşlar. Bugün rutin nst için randevu vermişti dr. Sancı ve kasılma çıktı. Erken doğum riskini önlemek için yatış yapıldı.Her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne yapıldı. Serum, ağrı kesiciler yüksek dozda Progestan (hiç semediğim) verildi. Serum ve ilaçlar devam ediyor. 3 nst sonucu güzel çıktı. Umarım sabaha bişeyciğimiz kalmaz da kızımız da en azından birkaç hafta daha sabreder o daha çok küçük
inşallah bekler Can'ım senin büyümüş baya bir iki hafta daha bekler inşallajKizlar ben bugün sabah karnımda kasılmalarla uyandım , sonra geçti biraz ama bütün gün heryerim ağrıyordu halada öyleyim .
Hatta bi ara öyle korktu ki kalkıp çantamıda hazır ettim neolur neolmaz diye . Benim kiler hep aceleciydide , bu sanki daha sabırsız gibi . Çookk korkuyorum ya inşallah içerde enazından 2 hafta daha durur pffff
Bide ilk defa bugün müthiş hareketli hiç durmuyor
İçerde sürekli bişeyler yapıyor , bugüne kadar kolunu kaldıramıyan tembel kızım , ne oluyor anlamadım
32+ 0 da resmi izin süresi başlıyor dimi? yoksa 32+6 da mı başlıyor ben tam hatırlayamıyorum1 temmuzda doktora gidicem bakalım o zaman belli olucak..
ben de dün hazırladım doğum çantamı :) içine koyduklarımı yazayım mı eksik görürseniz söyleyin.
Bebek için;
2 adet battaniye,
1 adet alt açma örtüsü,
3 adet ağız bezi,
1 tane hastane çıkışı takımı; alt, üst, zıbın, çorap, şapka, eldiven, önlük, olmak üzere.
1 tane tulum,
1 tane alt üst takım şapkasıyla birlikte ,
1 yedek çorap
8 adet bez
Alt değiştirme pamuğu
Emzik
Biberon
Araba koltuğu
Benim için;
1 gecelik takımı
1 pijama takımı
7-8 tane gece pedi (ne olur ne olmaz 2 gün kalırsak diye),
Lohusa sütyeni
4 adet göğüs pedi,
Tek kullanımlık lohusa çamaşırı
Çıkarken kullanmak için beli yüksek çamaşır
Atlet
2 adet çorap
Lohusa tacı
Ayna
Tarak
Hastane odasında giymek için terlik (Doğuma şimdilerde her yere gittiğim parmak arası terliğimle gitmeyi planlıyorum bu oda için)
Eklenecekler: Lanolin krem, çıkarken giyebileceğim kıyafet
Odada kullanılacak;
Bebek hediyelikleri
Kapı süsü,
Kapı için tül,
Bebek çikolatası
Kağıt havlu
Hasta bezi alacaktım ama aynı hastanede doğum yapan birinden öğrendim veriyorlarmış hastanede almaya gerek yok dedi.
Bunun dışında süt pompamı da götürmeyi düşünmedim gerekli görünürse hastaneden veriyorlarmış oradayken. Eve gelince gerekirse evdekini kullanırım.
yok valla cnm hiç sormadım. Bnde endişelenip temmuz anneleri grubunda sormştum ,kızlar bizede oluyo diyince ustune duşmedim. Zaten sonradan baya duydum yineAynen cok derler baya baya da inaniyorlar ne bilm nerden cikti bu muhabbet ama eskiler diyosa da bazen gercekcilik payi oluyo... Bi killi daha geliyo o zman sana
Evet yaa insallahh neler nelerrr iste valla..zaman cok hizli geciyo valla dediklerin de uzak degil pekkk
Ay ben de ilk kez duydum canm ya, kaburgama benm de zorluyo bazen evet baya kemigimin uzerinde hissediyorm yani.. Ama ne bilm nerden geldi idrak edemedm aniden olduu...
Ayyy sana da mi oluyoo.. Cok icimi rahatlattn sagolllnerden geliyo peki bi tahminin var mii?? Dr a sordn mu hic??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?