Maşallah canım :) gözün aydın. Dr kontrollerinden mutlu ayrılmak gibisi yokSelam kızlar birkaç gündür uğrayamadım.bugün doktorumuzdan geldik 31+6 haftadayız bugün kızım 1900 kilo 42 cm olmuş.değişmiş Kocaman olmus dudakları da Kocaman cok saclı bir kız ve koyu renk sacları var Dedi cok güzel pozlar verdi.al kucağına sev işte ah benım güzel kızım.eşim de şok bu resmen büyümüş herşeyi o kadar netti Dedi.sıvı alımını artırmalıymışız son haftalar artık Dedi Bayram'da tatile izin verdi ama cok dikkat et Dedi bizden haberler bunlar kızlar hepinizin bebeğini öperim
Teşekkür ederim Can'ım :) hiçbirimiz kötü bir haber almadan doğurmak nasip olur inşallahMaşallah canım :) gözün aydın. Dr kontrollerinden mutlu ayrılmak gibisi yok
Amin amin inşallah.Teşekkür ederim Can'ım :) hiçbirimiz kötü bir haber almadan doğurmak nasip olur inşallah
maşallah diyorum o zaman ben 37 ye kadar dayanamam ya oğlum 38+2 de doğmuştu ne kalıyor ki sonra geriye.İzin 32+0 da başlıyor . 37+0 da ayrılacağımı inşallah. Bu tarih işleri biraz karışık gerçekten. Doğuma kalan haftayı bile şaşırıyorum bazen. Artık sadece ağustos ortası diyorum o kadar
Aynen bende öyle düşünüyorum. Ben son bir kaç haftadır zorlanmaya başladım uzatsam nasıl dayanırdım bilmiyorum. İznimi hak eder etmez ayrılacağım inşallahmaşallah diyorum o zaman ben 37 ye kadar dayanamam ya oğlum 38+2 de doğmuştu ne kalıyor ki sonra geriye.
iş stresinden çık bebek stresine gir çok zor.. biraz kendine vakit ayırmak lazım bide yaz şimdi iyi değerlendirmek lazım:)
Selam kızlar birkaç gündür uğrayamadım.bugün doktorumuzdan geldik 31+6 haftadayız bugün kızım 1900 kilo 42 cm olmuş.değişmiş Kocaman olmus dudakları da Kocaman cok saclı bir kız ve koyu renk sacları var Dedi cok güzel pozlar verdi.al kucağına sev işte ah benım güzel kızım.eşim de şok bu resmen büyümüş herşeyi o kadar netti Dedi.sıvı alımını artırmalıymışız son haftalar artık Dedi Bayram'da tatile izin verdi ama cok dikkat et Dedi bizden haberler bunlar kızlar hepinizin bebeğini öperim
maşallah diyorum o zaman ben 37 ye kadar dayanamam ya oğlum 38+2 de doğmuştu ne kalıyor ki sonra geriye.
iş stresinden çık bebek stresine gir çok zor.. biraz kendine vakit ayırmak lazım bide yaz şimdi iyi değerlendirmek lazım:)
Geçmiş olsun Allah şifa versinkızlar tünaydınlar...
doğummm günümü kutlayan arkadaşlarımmmm hepinize çoook teşekkür ederimm..
kızım doğum günümü hissetti sanırım.. dün sabah sancıyla uyandımçok kötü ağrıyordu sol kasık tarafım..apar topar hastaneye koştuk.. ailemin yanındayım çok şükür eşim yok ama annem babam hemen hastaneye yetiştirdiler beni.. pazar günü dr var ama benim dr.um yoktu tabi.. bebişime baktılar hemen..
kuzucuk 2600 gr 48 cm şuan.. çok şükür bayağı kilo almış.. hızlı kilo alıyor artık..
bebeğin kafası tam sol tarafta oldukça aşağıdaydı.. bakan dr hemen açıklığı kontrol edelim dedi.. doğum başlamış olabilir dedi.. tabi ben şok
moralim feci şekilde bozuldu.. ağladım ağlayacağımmm derler yan hani o modda konuşamıyordum bile.. çok şükür açıklık yoktu.. doğum başlangıcı değildi..
bebiş harekett ettikçe öyle bir ağı vuruyorduki sol taraftan hopluyordum yerimden resmen.. hoca idrar tetkiki istedi..
sancılar doğum sancıları değil dedi.. sol tarafı komple usg ile inceledi..
çok şükür herşey temiz çıktı.. dr magnezyum eksikliği bu dedi.. erken doğum riskin falan yok bi tedaviye başlamıcaz.. sadece magnezyumu sabah akşam alacaksın dedi.. bol su iç dedi.. ki ben günde en az 2-3 lt su tüketiyorum.. bol bol istirahat dedi dr..
hala çok ağrım var sol tarafımda.. bebek hareket ettikçe zıplıyorum yerimden.. iyiki annem ebe.. telaşlanma bu doğum sancısı değil dedi beni götürürken hastaneye.. çünkü tek taraflı sancım.. artmıyor azalmıyor aynı şekilde devam eden bir sancı.. iki büklüm yürüyorum evde wc.ye giderken.. sanki birileri sol kasığımı tutup çekiyor gibi..
dün bu sebeple girip bakamadım yazdıklarınıza güzel hamiş arkadaşlarım..
yaşarsanız bu benim yaşadığımı korkmayın.. tecrübe olsun.. doğuruyor muyum acaba demeden hemen hastaneye koşun.. telaş yapmamak gerekiyor.. cidden soğuk kanlı olmak en iyisiymiş.. annem saolsun
Geçmiş olsun Allah şifa versin
Kuzucuk büyümüş kocaman olmuş. Sağlıkla zamanında doğsun inşallah
Aynı ağrıyı ben de çok yaşıyorum canım ven yorulduğumda oluyor ve bazen dediğin gibi 1 hafta iki büklüm yürüyorum ama magnezyum eksikliğinden olduğunu da biliyorumm benim ikinci olunca tecrübe oluyor tabi ilklerde hemqn doğurucam sanılıyor... Magnezyum içemiyorumm ben yaa hiç sevmiyorummkızlar tünaydınlar...
kızım doğum günümü hissetti sanırım.. dün sabah sancıyla uyandımçok kötü ağrıyordu sol kasık tarafım..apar topar hastaneye koştuk.. ailemin yanındayım çok şükür eşim yok ama annem babam hemen hastaneye yetiştirdiler beni.. pazar günü dr var ama benim dr.um yoktu tabi.. bebişime baktılar hemen..
kuzucuk 2600 gr 48 cm şuan.. çok şükür bayağı kilo almış.. hızlı kilo alıyor artık..
bebeğin kafası tam sol tarafta oldukça aşağıdaydı.. bakan dr hemen açıklığı kontrol edelim dedi.. doğum başlamış olabilir dedi.. tabi ben şok
moralim feci şekilde bozuldu.. ağladım ağlayacağımmm derler yan hani o modda konuşamıyordum bile.. çok şükür açıklık yoktu.. doğum başlangıcı değildi..
bebiş harekett ettikçe öyle bir ağı vuruyorduki sol taraftan hopluyordum yerimden resmen.. hoca idrar tetkiki istedi..
çok şükür herşey temiz çıktı.. dr magnezyum eksikliği bu dedi.. erken doğum riskin falan yok bi tedaviye başlamıcaz.. sadece magnezyumu sabah akşam alacaksın dedi.. bol su iç dedi.. ki ben günde en az 2-3 lt su tüketiyorum.. bol bol istirahat dedi dr..
hala çok ağrım var sol tarafımda.. bebek hareket ettikçe zıplıyorum yerimden.. iyiki annem ebe.. telaşlanma bu doğum sancısı değil dedi beni götürürken hastaneye.. çünkü tek taraflı sancım.. artmıyor azalmıyor aynı şekilde devam eden bir sancı.. iki büklüm yürüyorum evde wc.ye giderken.. sanki birileri sol kasığımı tutup çekiyor gibi..
yaşarsanız bu benim yaşadığımı korkmayın.. tecrübe olsun.. doğuruyor muyum acaba demeden hemen hastaneye koşun.. telaş yapmamak gerekiyor.. cidden soğuk kanlı olmak en iyisiymiş.. annem saolsun
Bebişin keyfi yerinde canım. Suyu falan da iyiymiş 1800 gram olmuşuz.Bak bunu öğrenmemiz iyi oldu teşekkürler bilgi için tatlım en azından bir daha yaşadığımızda aklımıza takılmaz Buarada bebiş Nasıl annesi
Çok sağol tatlım.Gözün aydın canım
İnşallah bebeğin biraz daha bekler annesi..her ihtimale karşı doktorlar ellerinden geleni yapmışlar..iyi düşünelim, dua edelim canımİyi geceler arkadaşlar. Bugün rutin nst için randevu vermişti dr. Sancı ve kasılma çıktı. Erken doğum riskini önlemek için yatış yapıldı.Her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne yapıldı. Serum, ağrı kesiciler yüksek dozda Progestan (hiç semediğim) verildi. Serum ve ilaçlar devam ediyor. 3 nst sonucu güzel çıktı. Umarım sabaha bişeyciğimiz kalmaz da kızımız da en azından birkaç hafta daha sabreder o daha çok küçük
Canım Allah yardımcınız olsun, hepimiz doğumdan sonra bebeğimizi kucaklayıp eve götürme hayalleri kuruyoruz. Ancak her zaman mümkün olmuyor. Yeter ki sağlıklı olsun, bi an önce toparlasin kendini bebişin..güle oynaya çıkın inşallah hastaneden..dualarımız sizinle canimGunaydin sevgili agistos anneleri ben de sizin gibi agustos annesi olacakken dun 33. Haftada eeken dogumla.kizimi aldilar. Su an kuvozde 1750 gr dogdi malesef ki yanimdaki yatagi bls icim cok.sizliyo lutfen bize dua edin, Rabbim butum cocuklari korusun, saglikla dunyaya getiein insallah
Oh maşallah ne güzel ayrıntısıyla görmüşsünüz..sağ salim gelsinler dünyaya inşallahSelam kızlar birkaç gündür uğrayamadım.bugün doktorumuzdan geldik 31+6 haftadayız bugün kızım 1900 kilo 42 cm olmuş.değişmiş Kocaman olmus dudakları da Kocaman cok saclı bir kız ve koyu renk sacları var Dedi cok güzel pozlar verdi.al kucağına sev işte ah benım güzel kızım.eşim de şok bu resmen büyümüş herşeyi o kadar netti Dedi.sıvı alımını artırmalıymışız son haftalar artık Dedi Bayram'da tatile izin verdi ama cok dikkat et Dedi bizden haberler bunlar kızlar hepinizin bebeğini öperim
yok valla cnm hiç sormadım. Bnde endişelenip temmuz anneleri grubunda sormştum ,kızlar bizede oluyo diyince ustune duşmedim. Zaten sonradan baya duydum yine
Selam kızlar birkaç gündür uğrayamadım.bugün doktorumuzdan geldik 31+6 haftadayız bugün kızım 1900 kilo 42 cm olmuş.değişmiş Kocaman olmus dudakları da Kocaman cok saclı bir kız ve koyu renk sacları var Dedi cok güzel pozlar verdi.al kucağına sev işte ah benım güzel kızım.eşim de şok bu resmen büyümüş herşeyi o kadar netti Dedi.sıvı alımını artırmalıymışız son haftalar artık Dedi Bayram'da tatile izin verdi ama cok dikkat et Dedi bizden haberler bunlar kızlar hepinizin bebeğini öperim
kızlar tünaydınlar...
Bu arada bayram sonrası 4 günlüğüne yer ayırttık otelden umarım oralarda doğurmammhem oğluma değişiklik olsun diye hem seneye iki çocukla bi yerlere gitmek daha zor olur diye gidicez bakalım karnım burnumda insanlar nasıl bakcak banaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?