2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Selam kızlar birkaç gündür uğrayamadım.bugün doktorumuzdan geldik 31+6 haftadayız bugün kızım 1900 kilo 42 cm olmuş.değişmiş Kocaman olmus dudakları da Kocaman cok saclı bir kız ve koyu renk sacları var Dedi cok güzel pozlar verdi.al kucağına sev işte ah benım güzel kızım.eşim de şok bu resmen büyümüş herşeyi o kadar netti Dedi.sıvı alımını artırmalıymışız son haftalar artık Dedi Bayram'da tatile izin verdi ama cok dikkat et Dedi bizden haberler bunlar kızlar hepinizin bebeğini öperim

Maşallah canım :) gözün aydın. Dr kontrollerinden mutlu ayrılmak gibisi yok

maşallah diyorum o zaman ben 37 ye kadar dayanamam ya oğlum 38+2 de doğmuştu ne kalıyor ki sonra geriye.
iş stresinden çık bebek stresine gir çok zor.. biraz kendine vakit ayırmak lazım bide yaz şimdi iyi değerlendirmek lazım:)

Aynen bende öyle düşünüyorum. Ben son bir kaç haftadır zorlanmaya başladım uzatsam nasıl dayanırdım bilmiyorum. İznimi hak eder etmez ayrılacağım inşallah

kızlar tünaydınlar...

doğummm günümü kutlayan arkadaşlarımmmm hepinize çoook teşekkür ederimm..

kızım doğum günümü hissetti sanırım.. dün sabah sancıyla uyandım çok kötü ağrıyordu sol kasık tarafım..apar topar hastaneye koştuk.. ailemin yanındayım çok şükür eşim yok ama annem babam hemen hastaneye yetiştirdiler beni.. pazar günü dr var ama benim dr.um yoktu tabi.. bebişime baktılar hemen..
kuzucuk 2600 gr 48 cm şuan.. çok şükür bayağı kilo almış.. hızlı kilo alıyor artık..
bebeğin kafası tam sol tarafta oldukça aşağıdaydı.. bakan dr hemen açıklığı kontrol edelim dedi.. doğum başlamış olabilir dedi.. tabi ben şok

moralim feci şekilde bozuldu.. ağladım ağlayacağımmm derler yan hani o modda konuşamıyordum bile.. çok şükür açıklık yoktu.. doğum başlangıcı değildi..

bebiş harekett ettikçe öyle bir ağı vuruyorduki sol taraftan hopluyordum yerimden resmen.. hoca idrar tetkiki istedi..
sancılar doğum sancıları değil dedi.. sol tarafı komple usg ile inceledi..

çok şükür herşey temiz çıktı.. dr magnezyum eksikliği bu dedi.. erken doğum riskin falan yok bi tedaviye başlamıcaz.. sadece magnezyumu sabah akşam alacaksın dedi.. bol su iç dedi.. ki ben günde en az 2-3 lt su tüketiyorum.. bol bol istirahat dedi dr..

hala çok ağrım var sol tarafımda.. bebek hareket ettikçe zıplıyorum yerimden.. iyiki annem ebe.. telaşlanma bu doğum sancısı değil dedi beni götürürken hastaneye.. çünkü tek taraflı sancım.. artmıyor azalmıyor aynı şekilde devam eden bir sancı.. iki büklüm yürüyorum evde wc.ye giderken.. sanki birileri sol kasığımı tutup çekiyor gibi..

dün bu sebeple girip bakamadım yazdıklarınıza güzel hamiş arkadaşlarım..
yaşarsanız bu benim yaşadığımı korkmayın.. tecrübe olsun.. doğuruyor muyum acaba demeden hemen hastaneye koşun.. telaş yapmamak gerekiyor.. cidden soğuk kanlı olmak en iyisiymiş.. annem saolsun

maaşallah kuzuna canım.. o haftada benimkide aynı kilodaydı.. 2 hafta sonra hiç tanıyamayacaksınnn

Benim korkum evde oturmaktan kilo almak. Ağzım hiç durmuyor evde 100 kilo olmaktan korkuyorum ondan sadece

Geçmiş olsun Allah şifa versin

Kuzucuk büyümüş kocaman olmuş. Sağlıkla zamanında doğsun inşallah

Aynı ağrıyı ben de çok yaşıyorum canım ven yorulduğumda oluyor ve bazen dediğin gibi 1 hafta iki büklüm yürüyorum ama magnezyum eksikliğinden olduğunu da biliyorumm benim ikinci olunca tecrübe oluyor tabi ilklerde hemqn doğurucam sanılıyor... Magnezyum içemiyorumm ben yaa hiç sevmiyorumm

Bu arada bayram sonrası 4 günlüğüne yer ayırttık otelden umarım oralarda doğurmamm hem oğluma değişiklik olsun diye hem seneye iki çocukla bi yerlere gitmek daha zor olur diye gidicez bakalım karnım burnumda insanlar nasıl bakcak banaa

hayalimm77 canım cok şükür korkulacak bir durum yok bebeginin kilosu da iyi maşallah ara sıra annelerini böyle korkutarak doğuma alıştırıyorlar veletler :)
Evet canım her kontrolde daha da büyüyorlar :)

İnşallah bebeğin biraz daha bekler annesi..her ihtimale karşı doktorlar ellerinden geleni yapmışlar..iyi düşünelim, dua edelim canım

Canım Allah yardımcınız olsun, hepimiz doğumdan sonra bebeğimizi kucaklayıp eve götürme hayalleri kuruyoruz. Ancak her zaman mümkün olmuyor. Yeter ki sağlıklı olsun, bi an önce toparlasin kendini bebişin..güle oynaya çıkın inşallah hastaneden..dualarımız sizinle canim

Oh maşallah ne güzel ayrıntısıyla görmüşsünüz..sağ salim gelsinler dünyaya inşallah

Slm guzel arkadaslarim ne zamandir dogru duzgun bisey yazamiyorum bugun sonunda agriyan disimden kurtuldum cektirdim geldim anestezi uyusuklugu gecer gecmez agri basladi insallah uzun surmez bu arada bi tanidikla konustum az once dis cekiminden geldim dedim bana demedigini birakmadi nasil cesaret etmisim böyle biseye cok riskliymis bebek ölümleri oluyomus hic bi doktor risk almazmis benim doktor nasil almis falan da filan cok rahattim cektirdik geldim simdi elim karnimda bebegin hareketlerini takip ediorum telassiz insani telaslandirdi yaa benim gibi hamileyken cektiren oldu mu disini

yok valla cnm hiç sormadım. Bnde endişelenip temmuz anneleri grubunda sormştum ,kızlar bizede oluyo diyince ustune duşmedim. Zaten sonradan baya duydum yine

Anladm canm o zman endise etmeyelmm..

Masallah bebegine canm, ne guzel buyuyorlar bebekler masallahh

Oncelikle bebegine masallahh ne guzel buyumus..
Aman canm magnezyumu ihmal etme, bol istirahat et gecms olsn korkutucu da olsa bi tecrube olms senin icn.. Annen de zaten yanindayms ne guzel.. Kendine ve bebisine dikkat et tatlmm..

Ohh herkesler tatillere cikiyorr dinlenin moral depolayin gelinnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…