2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Geçmiş olsun.Kimsenin dediğini önemseme asla da kötü düşünme. Sen iyisen bebeğin de iyi olur.Sonuçta doktorlar bişey biliyorlar da yapıyorlar. Doğumdan sonra da malesef herkes bişey diyecek .En iyisi doktorun dediğine güven ve hep iyi düşün. Sağlıcakla kal.

Canım yüreğine su serpilmiştir eminim, artık her sanciyi, kasık ağrısını, batma hissini "acaba doğuruyor muyum " diye yorumluyoruz. E bu haftalarda normal artık bu düşünceler. Ne güzel annen tecrübeli sakin, kendini daha güvende hissedersin..sağ salim geçsin bu günlerimiz inşallah

Canm gecms olsn.. Kimsenin dedigini umursama nasil bagdastirms Allah askinaaa.. asil iltihapla kalsan bence daha buyuk promlem ki ne dis doktoru ne de kendi doktorun risk olsa goze almaz bunu sen icini ferah tut tatlm

Kuzum yeni bitmisti magnezyumum 3 gun falan icememistim.. hemen agrim basladi.. fena bi sanci.. jki buklum yurumeye calisiyorum vallahi.. bilseydim b3n ihmal edermiydim hic.. sende dikkat et kuzum nefes almadan iciver.. yada hap seklinde olanlarini kullan

Hic sorma kuzucum aklim cikti.. ama magnezyumun onemini anlamis oldum.. cok sukur haftasiyla uyumlu gidiyor bikac onde gözüküyor sadece.. o da oluyor zaten bazi donemlerde..

Saol kuzum tsk ederim.. bundan sonra daha dikkat edicem.. ogrendim magnezyum un onemini.. bebislerimize maasallah kuzummm hepsinin maasallahi var

Gecmis olsun,içini ferah tut canım, sanmıyorum öyle bir durum olacağını..doktoruna güven..bu tür insanlar felaket tellalı gibi çok sinir bozucu..insanı gereksiz yere strese sokuyorlar. Şu an yaşadığın stres geçirdiğin operasyondan daha fazla zarar verecek belki de..

Offf kızlar,acayip canım sıkkın,herkes bayramda biryerlere gidiyor,bütün arkadaşlar,akrabalar. Biride çıkıp hadi birlikte bişiler yapalım demiyor. Hiç bir planım yok. 9 gün boyunca evde kaldım resmen. Çok sinirimmmmm bozuldu çoook.

Ahhhhaa kıyamam bende öyleyim gel ikimiz kaçalım bir yerlere. Şöyle deniz kenarı olsun.

zeynep-ahmet benim kuzenim çektirdi hiçbirşey olmadı canım. Korkma hamilelikte güvenli ilaç kullanmistir. Kimseye de soyleme. İnsanlar can sıkmak için sıraya girmiş. Bugün de bana felaket normal doğumlarıni anlattılar.

Ritmik hareketler oluyorsa ve bebişin başı aşağıdaysa hıçkırık olabilir. Benim bebiş de devamlı hıçkırıyor bugünlerde.

Canm gecms olsn.. Kimsenin dedigini umursama nasil bagdastirms Allah askinaaa.. asil iltihapla kalsan bence daha buyuk promlem ki ne dis doktoru ne de kendi doktorun risk olsa goze almaz bunu sen icini ferah tut tatlm

Sagolun kizlar bebis iyi gibi simdilik hareketli masallah aklimda yokken aklimi bozuolar iste boyle . kimseyi dinlemicen dogru diosunuz insanin psikilojisini bozuolar ya valla su cekilen yerin agrisi da gecsin insallah keyfin kimsede olmaz kac gundur ne cektigimi bir ben bir Allah bilir hem acayip iltihap vardi ve antibiyotik de kullandim mecbur cunku iltihap daha cok zarar verir bebegime diye korktum

Sorma cnm ne anliolar milleti korkutmaktan anlayamiorum valla o dogum hikayelerini anlatanlari sen bana sor her seyi en korkunc sekilde anlatiolar sonra da sende dogum yapacaksin ama korkutmus gibi oldum diolar neden korkutuyosun o zaman bu cocuk bi sekilde çıkacak burdan ne diye psikolojimi bozuosun di mi ama

Herkese yeniden merhaba,
12 haziranda annemi kaybettik. O günden beri yazmıyorum.. onu çok özledim
Anneme üzülürken ayni gün aramızda 3 hafta olan hamile çalışma arkadaşımızı ve bebeğini kaybettiğimizi öğrendim. Ve o an ilk aklıma gelen beterin beteri var bizim güçlü olmamız lazim onun daha 10 yaşında kızı var diye düşündüm.
Bu sayfaya acı haberler yazıp sizleri de üzmeyi hic istemem hepimiz minicik kalpler taşıyoruz. Su an bizim için herşeyden kıymetliler. Ama derdimi yazıp içimi dökeceğim bir burası var. Sağolsun eşim hic yanlız bırakmadı. Hep omzunda ağladım. Ailemdeki herkesin ilk önce düşündüğü ben oldum nasıl söyleyeceklerini bilememişler. Şimdiye kadar hic çok yakin birini kaybetmemiştim. Bu annem olacakmış.
O gün 31+3 haftalık hamileydim. Bayrama kadar çalışacaktım ama geri dönme gücünü bulamadım izne ayrıldım. Zaten onlarda riske atmamı istemediler. Hayatini kaybeden arkadaşımız oranın 23 yıllık çalışanıydı.

Kızlar birşey sorulamaz size. Dün gece sol kaşığımda bayağı sancı oldu, adet sancısına benziyordu. Kaştım evde volta attım tam geçti dedim yattım ama uyuyamadım çok rahatsız etti. Çok tedirgin oldum. Sonra duş aldım eşim biraz belime masaj yaptı,yavaş yavaş geçti ama gece acile gidyoduk nerdeyse. Yarın sabah doktora gidicez ama bilemedim, serklaj ameliyatı oldum o yüzden sancıdan çok korkuyorum dikişlerime bişey olur diye. Sizde de böyle sancılar oluyor mu, çok şükür şuan yok ama korkuyorum tekrar olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…