- 17 Ekim 2010
- 406
- 641
- 103
Geçmiş olsun.Kimsenin dediğini önemseme asla da kötü düşünme. Sen iyisen bebeğin de iyi olur.Sonuçta doktorlar bişey biliyorlar da yapıyorlar. Doğumdan sonra da malesef herkes bişey diyecek .En iyisi doktorun dediğine güven ve hep iyi düşün. Sağlıcakla kal.Slm guzel arkadaslarim ne zamandir dogru duzgun bisey yazamiyorum bugun sonunda agriyan disimden kurtuldum cektirdim geldim anestezi uyusuklugu gecer gecmez agri basladi insallah uzun surmezbu arada bi tanidikla konustum az once dis cekiminden geldim dedim bana demedigini birakmadi nasil cesaret etmisim böyle biseye cok riskliymis bebek ölümleri oluyomus hic bi doktor risk almazmis benim doktor nasil almis falan da filan cok rahattim cektirdik geldim simdi elim karnimda bebegin hareketlerini takip ediorum telassiz insani telaslandirdi yaa benim gibi hamileyken cektiren oldu mu disini
Canım yüreğine su serpilmiştir eminim, artık her sanciyi, kasık ağrısını, batma hissini "acaba doğuruyor muyumkızlar tünaydınlar...
doğummm günümü kutlayan arkadaşlarımmmm hepinize çoook teşekkür ederimm..
kızım doğum günümü hissetti sanırım.. dün sabah sancıyla uyandımçok kötü ağrıyordu sol kasık tarafım..apar topar hastaneye koştuk.. ailemin yanındayım çok şükür eşim yok ama annem babam hemen hastaneye yetiştirdiler beni.. pazar günü dr var ama benim dr.um yoktu tabi.. bebişime baktılar hemen..
kuzucuk 2600 gr 48 cm şuan.. çok şükür bayağı kilo almış.. hızlı kilo alıyor artık..
bebeğin kafası tam sol tarafta oldukça aşağıdaydı.. bakan dr hemen açıklığı kontrol edelim dedi.. doğum başlamış olabilir dedi.. tabi ben şok
moralim feci şekilde bozuldu.. ağladım ağlayacağımmm derler yan hani o modda konuşamıyordum bile.. çok şükür açıklık yoktu.. doğum başlangıcı değildi..
bebiş harekett ettikçe öyle bir ağı vuruyorduki sol taraftan hopluyordum yerimden resmen.. hoca idrar tetkiki istedi..
sancılar doğum sancıları değil dedi.. sol tarafı komple usg ile inceledi..
çok şükür herşey temiz çıktı.. dr magnezyum eksikliği bu dedi.. erken doğum riskin falan yok bi tedaviye başlamıcaz.. sadece magnezyumu sabah akşam alacaksın dedi.. bol su iç dedi.. ki ben günde en az 2-3 lt su tüketiyorum.. bol bol istirahat dedi dr..
hala çok ağrım var sol tarafımda.. bebek hareket ettikçe zıplıyorum yerimden.. iyiki annem ebe.. telaşlanma bu doğum sancısı değil dedi beni götürürken hastaneye.. çünkü tek taraflı sancım.. artmıyor azalmıyor aynı şekilde devam eden bir sancı.. iki büklüm yürüyorum evde wc.ye giderken.. sanki birileri sol kasığımı tutup çekiyor gibi..
dün bu sebeple girip bakamadım yazdıklarınıza güzel hamiş arkadaşlarım..
yaşarsanız bu benim yaşadığımı korkmayın.. tecrübe olsun.. doğuruyor muyum acaba demeden hemen hastaneye koşun.. telaş yapmamak gerekiyor.. cidden soğuk kanlı olmak en iyisiymiş.. annem saolsun
Slm guzel arkadaslarim ne zamandir dogru duzgun bisey yazamiyorum bugun sonunda agriyan disimden kurtuldum cektirdim geldim anestezi uyusuklugu gecer gecmez agri basladi insallah uzun surmezbu arada bi tanidikla konustum az once dis cekiminden geldim dedim bana demedigini birakmadi nasil cesaret etmisim böyle biseye cok riskliymis bebek ölümleri oluyomus hic bi doktor risk almazmis benim doktor nasil almis falan da filan cok rahattim cektirdik geldim simdi elim karnimda bebegin hareketlerini takip ediorum telassiz insani telaslandirdi yaa benim gibi hamileyken cektiren oldu mu disini
Aynen canım evde durunca boğazı açılıyor insanınBenim korkum evde oturmaktan kilo almak. Ağzım hiç durmuyor evde 100 kilo olmaktan korkuyorum ondan sadece
kızlar tünaydınlar...
doğummm günümü kutlayan arkadaşlarımmmm hepinize çoook teşekkür ederimm..
kızım doğum günümü hissetti sanırım.. dün sabah sancıyla uyandımçok kötü ağrıyordu sol kasık tarafım..apar topar hastaneye koştuk.. ailemin yanındayım çok şükür eşim yok ama annem babam hemen hastaneye yetiştirdiler beni.. pazar günü dr var ama benim dr.um yoktu tabi.. bebişime baktılar hemen..
kuzucuk 2600 gr 48 cm şuan.. çok şükür bayağı kilo almış.. hızlı kilo alıyor artık..
bebeğin kafası tam sol tarafta oldukça aşağıdaydı.. bakan dr hemen açıklığı kontrol edelim dedi.. doğum başlamış olabilir dedi.. tabi ben şok
moralim feci şekilde bozuldu.. ağladım ağlayacağımmm derler yan hani o modda konuşamıyordum bile.. çok şükür açıklık yoktu.. doğum başlangıcı değildi..
bebiş harekett ettikçe öyle bir ağı vuruyorduki sol taraftan hopluyordum yerimden resmen.. hoca idrar tetkiki istedi..
sancılar doğum sancıları değil dedi.. sol tarafı komple usg ile inceledi..
çok şükür herşey temiz çıktı.. dr magnezyum eksikliği bu dedi.. erken doğum riskin falan yok bi tedaviye başlamıcaz.. sadece magnezyumu sabah akşam alacaksın dedi.. bol su iç dedi.. ki ben günde en az 2-3 lt su tüketiyorum.. bol bol istirahat dedi dr..
hala çok ağrım var sol tarafımda.. bebek hareket ettikçe zıplıyorum yerimden.. iyiki annem ebe.. telaşlanma bu doğum sancısı değil dedi beni götürürken hastaneye.. çünkü tek taraflı sancım.. artmıyor azalmıyor aynı şekilde devam eden bir sancı.. iki büklüm yürüyorum evde wc.ye giderken.. sanki birileri sol kasığımı tutup çekiyor gibi..
dün bu sebeple girip bakamadım yazdıklarınıza güzel hamiş arkadaşlarım..
yaşarsanız bu benim yaşadığımı korkmayın.. tecrübe olsun.. doğuruyor muyum acaba demeden hemen hastaneye koşun.. telaş yapmamak gerekiyor.. cidden soğuk kanlı olmak en iyisiymiş.. annem saolsun[/QUOTE. Can'ım çok geçmiş olsun ama sen rahat ol annem ebeymiş ne güzel
Aynı ağrıyı ben de çok yaşıyorum canım ven yorulduğumda oluyor ve bazen dediğin gibi 1 hafta iki büklüm yürüyorum ama magnezyum eksikliğinden olduğunu da biliyorumm benim ikinci olunca tecrübe oluyor tabi ilklerde hemqn doğurucam sanılıyor... Magnezyum içemiyorumm ben yaa hiç sevmiyorumm
hayalimm77 canım cok şükür korkulacak bir durum yok bebeginin kilosu da iyi maşallah ara sıra annelerini böyle korkutarak doğuma alıştırıyorlar veletler :)
Evet canım her kontrolde daha da büyüyorlar :)
Anladm canm o zman endise etmeyelmm..
Masallah bebegine canm, ne guzel buyuyorlar bebekler masallahh
Oncelikle bebegine masallahhne guzel buyumus..
Aman canm magnezyumu ihmal etme, bol istirahat et gecms olsn korkutucu da olsa bi tecrube olms senin icn.. Annen de zaten yanindayms ne guzel.. Kendine ve bebisine dikkat et tatlmm..
Ohh herkesler tatillere cikiyorrdinlenin moral depolayin gelinnn...
Gecmis olsun,içini ferah tut canım, sanmıyorum öyle bir durum olacağını..doktoruna güven..bu tür insanlar felaket tellalı gibi çok sinir bozucu..insanı gereksiz yere strese sokuyorlar. Şu an yaşadığın stres geçirdiğin operasyondan daha fazla zarar verecek belki de..Slm guzel arkadaslarim ne zamandir dogru duzgun bisey yazamiyorum bugun sonunda agriyan disimden kurtuldum cektirdim geldim anestezi uyusuklugu gecer gecmez agri basladi insallah uzun surmezbu arada bi tanidikla konustum az once dis cekiminden geldim dedim bana demedigini birakmadi nasil cesaret etmisim böyle biseye cok riskliymis bebek ölümleri oluyomus hic bi doktor risk almazmis benim doktor nasil almis falan da filan cok rahattim cektirdik geldim simdi elim karnimda bebegin hareketlerini takip ediorum telassiz insani telaslandirdi yaa benim gibi hamileyken cektiren oldu mu disini
Benim de bir saat sonra randevum var doktorumu da değiştiriyorum bakalım ne olacak 3 hafta oldu bebeğimi görmeyeli
Bebişin keyfi yerinde canım. Suyu falan da iyiymiş 1800 gram olmuşuz.
Çok sağol tatlım.
Evet canım ya bende çok sevindim. Sağlıkla gelsin inş.Canimmm maasallah yavruna gayet ii kilosukuzucuk büyümüş @
Ahhhhaa kıyamam bende öyleyim gel ikimiz kaçalım bir yerlere. Şöyle deniz kenarı olsun.Offf kızlar,acayip canım sıkkın,herkes bayramda biryerlere gidiyor,bütün arkadaşlar,akrabalar. Biride çıkıp hadi birlikte bişiler yapalım demiyor. Hiç bir planım yok. 9 gün boyunca evde kaldım resmen. Çok sinirimmmmm bozuldu çoook.
Yok hayatım nerde gorustuklerım 1200-1300 tl dıyor ayrıca bos vakıtte elımı işe surmem dıyor temızlık için de bırını ayatlayınca 1500-1600 e gelecek napcam bılmemmmNaptın tatlım çözüm bulabildin mi
Ritmik hareketler oluyorsa ve bebişin başı aşağıdaysa hıçkırık olabilir. Benim bebiş de devamlı hıçkırıyor bugünlerde.Kızlar umarım birileri vardır.
Akşamdan beri karnımın altı seyiriyor. Böyle sanki hıçkırık tutmuş gibi. Şimdi doktora gideceğim ama belki yine de rahatlatıcı bişeyler duyarım diye yazdım. Bebeğin hareketlerini hissediyorum normal.
Geçmiş olsun.Kimsenin dediğini önemseme asla da kötü düşünme. Sen iyisen bebeğin de iyi olur.Sonuçta doktorlar bişey biliyorlar da yapıyorlar. Doğumdan sonra da malesef herkes bişey diyecek .En iyisi doktorun dediğine güven ve hep iyi düşün. Sağlıcakla kal.
Canm gecms olsn.. Kimsenin dedigini umursama nasil bagdastirms Allah askinaaa.. asil iltihapla kalsan bence daha buyuk promlem ki ne dis doktoru ne de kendi doktorun risk olsa goze almaz bunu sen icini ferah tut tatlm
Sagolun kizlar bebis iyi gibi simdilik hareketli masallah aklimda yokken aklimi bozuolar iste boyle . kimseyi dinlemicen dogru diosunuz insanin psikilojisini bozuolar ya valla su cekilen yerin agrisi da gecsin insallah keyfin kimsede olmaz kac gundur ne cektigimi bir ben bir Allah bilir hem acayip iltihap vardi ve antibiyotik de kullandim mecbur cunku iltihap daha cok zarar verir bebegime diye korktumGecmis olsun,içini ferah tut canım, sanmıyorum öyle bir durum olacağını..doktoruna güven..bu tür insanlar felaket tellalı gibi çok sinir bozucu..insanı gereksiz yere strese sokuyorlar. Şu an yaşadığın stres geçirdiğin operasyondan daha fazla zarar verecek belki de..
Sorma cnm ne anliolar milleti korkutmaktan anlayamiorum valla o dogum hikayelerini anlatanlari sen bana sor her seyi en korkunc sekilde anlatiolar sonra da sende dogum yapacaksin ama korkutmus gibi oldum diolar neden korkutuyosun o zaman bu cocuk bi sekilde çıkacak burdan ne diye psikolojimi bozuosun di mi amazeynep-ahmet benim kuzenim çektirdi hiçbirşey olmadı canım. Korkma hamilelikte güvenli ilaç kullanmistir. Kimseye de soyleme. İnsanlar can sıkmak için sıraya girmiş. Bugün de bana felaket normal doğumlarıni anlattılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?