- 30 Nisan 2010
- 1.269
- 2.180
- 133
Korkmayın kızlar onlar doğurabildiklerine göre siz de doğurursunuz neyiniz eksikSorma cnm ne anliolar milleti korkutmaktan anlayamiorum valla o dogum hikayelerini anlatanlari sen bana sor her seyi en korkunc sekilde anlatiolar sonra da sende dogum yapacaksin ama korkutmus gibi oldum diolar neden korkutuyosun o zaman bu cocuk bi sekilde çıkacak burdan ne diye psikolojimi bozuosun di mi ama
Bu arada yazarken çok saçma kelimeler yazmışım telefonun sözlük azizliği, siz anlamışsınızdırKızlar birşey sorulamaz size. Dün gece sol kaşığımda bayağı sancı oldu, adet sancısına benziyordu. Kaştım evde volta attım tam geçti dedim yattım ama uyuyamadım çok rahatsız etti. Çok tedirgin oldum. Sonra duş aldım eşim biraz belime masaj yaptı,yavaş yavaş geçti ama gece acile gidyoduk nerdeyse. Yarın sabah doktora gidicez ama bilemedim, serklaj ameliyatı oldum o yüzden sancıdan çok korkuyorum dikişlerime bişey olur diye. Sizde de böyle sancılar oluyor mu, çok şükür şuan yok ama korkuyorum tekrar olur diye
başın sağolsun cnm çok zor gerçekten yaşamayan anlayamaz dışarıdan konuşmakta kolay ama bebişinden güç alıp bugünleri atlatacağına eminim. Onu kucağına alacağın günü düşün onunla konuş sağsağlim bebişini kucağına alıver inş. İnan rahmetli anneciğin de arkadaşın da bunu isterlerdi..Herkese yeniden merhaba,
12 haziranda annemi kaybettik. O günden beri yazmıyorum.. onu çok özledim
Anneme üzülürken ayni gün aramızda 3 hafta olan hamile çalışma arkadaşımızı ve bebeğini kaybettiğimizi öğrendim. Ve o an ilk aklıma gelen beterin beteri var bizim güçlü olmamız lazim onun daha 10 yaşında kızı var diye düşündüm.
Bu sayfaya acı haberler yazıp sizleri de üzmeyi hic istemem hepimiz minicik kalpler taşıyoruz. Su an bizim için herşeyden kıymetliler. Ama derdimi yazıp içimi dökeceğim bir burası var. Sağolsun eşim hic yanlız bırakmadı. Hep omzunda ağladım. Ailemdeki herkesin ilk önce düşündüğü ben oldum nasıl söyleyeceklerini bilememişler. Şimdiye kadar hic çok yakin birini kaybetmemiştim. Bu annem olacakmış.
O gün 31+3 haftalık hamileydim. Bayrama kadar çalışacaktım ama geri dönme gücünü bulamadım izne ayrıldım. Zaten onlarda riske atmamı istemediler. Hayatini kaybeden arkadaşımız oranın 23 yıllık çalışanıydı.
Canım çok üzüldüm allah rahmet etsin annene ve arkadaşına allah annelerimize uzun ömürler versin sen de anne olacaksın yakında allah sana uzun ömürler versin evladının başından eksik etmesin seniHerkese yeniden merhaba,
Anneme üzülürken ayni gün aramızda 3 hafta olan hamile çalışma arkadaşımızı ve bebeğini kaybettiğimizi öğrendim. Ve o an ilk aklıma gelen beterin beteri var bizim güçlü olmamız lazim onun daha 10 yaşında kızı var diye düşündüm.
Bu sayfaya acı haberler yazıp sizleri de üzmeyi hic istemem hepimiz minicik kalpler taşıyoruz. Su an bizim için herşeyden kıymetliler. Ama derdimi yazıp içimi dökeceğim bir burası var. Sağolsun eşim hic yanlız bırakmadı. Hep omzunda ağladım. Ailemdeki herkesin ilk önce düşündüğü ben oldum nasıl söyleyeceklerini bilememişler. Şimdiye kadar hic çok yakin birini kaybetmemiştim. Bu annem olacakmış.
O gün 31+3 haftalık hamileydim. Bayrama kadar çalışacaktım ama geri dönme gücünü bulamadım izne ayrıldım. Zaten onlarda riske atmamı istemediler. Hayatini kaybeden arkadaşımız oranın 23 yıllık çalışanıydı.
Offf kızlar,acayip canım sıkkın,herkes bayramda biryerlere gidiyor,bütün arkadaşlar,akrabalar. Biride çıkıp hadi birlikte bişiler yapalım demiyor. Hiç bir planım yok. 9 gün boyunca evde kaldım resmen. Çok sinirimmmmm bozuldu çoook.
Herkese yeniden merhaba,
Kızlar birşey sorulamaz size. Dün gece sol kaşığımda bayağı sancı oldu, adet sancısına benziyordu. Kaştım evde volta attım tam geçti dedim yattım ama uyuyamadım çok rahatsız etti. Çok tedirgin oldum. Sonra duş aldım eşim biraz belime masaj yaptı,yavaş yavaş geçti ama gece acile gidyoduk nerdeyse. Yarın sabah doktora gidicez ama bilemedim, serklaj ameliyatı oldum o yüzden sancıdan çok korkuyorum dikişlerime bişey olur diye. Sizde de böyle sancılar oluyor mu, çok şükür şuan yok ama korkuyorum tekrar olur diye
Allah sana sabır versin inşallah gönlüne göre birini bulursun temizlik için ayrı birini de tutmak senin için ağır olur gibiYok hayatım nerde gorustuklerım 1200-1300 tl dıyor ayrıca bos vakıtte elımı işe surmem dıyor temızlık için de bırını ayatlayınca 1500-1600 e gelecek napcam bılmemmm
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun hem annenin hem arkadaşınla bebeğinin ..Rabbim güç kuvvet versin sana çok üzüldüm ..Allah seni ve evladını korusun ne denir bilmiyorumHerkese yeniden merhaba,
canm basin sagolsun cok zor.. cok uzuldumHerkese yeniden merhaba,
Canim aynisini dun bende yasadim.. yazdiklarimi oku istrrsen..Kızlar birşey sorulamaz size. Dün gece sol kaşığımda bayağı sancı oldu, adet sancısına benziyordu. Kaştım evde volta attım tam geçti dedim yattım ama uyuyamadım çok rahatsız etti. Çok tedirgin oldum. Sonra duş aldım eşim biraz belime masaj yaptı,yavaş yavaş geçti ama gece acile gidyoduk nerdeyse. Yarın sabah doktora gidicez ama bilemedim, serklaj ameliyatı oldum o yüzden sancıdan çok korkuyorum dikişlerime bişey olur diye. Sizde de böyle sancılar oluyor mu, çok şükür şuan yok ama korkuyorum tekrar olur diye
KıZlar kontrolden çıktım bebeğim 46 cm 2300 gram kilosu biraz az sanki bir de karın çevresi haftasına göre geride çıktı doktor beslenmeme dikkat et dedi ama bu sıcaklardan iştahım hiç yok ya ne yapsam ki
Çok teşekkür ederim canım. Ben taburcu oldum. Sancılar durdu. İlaç verdi dr. 30 haz. Yine nst bakalım... Sen de inş. Gününü doldurursun.İnş görürsün Canım ya , senin için dua edicem.
Erken doğurma korkusu berbat ya.
Ben bugün 34+1 oldum daha 35 bile bitmedi daha of of
Ahhhhaa kıyamam bende öyleyim gel ikimiz kaçalım bir yerlere. Şöyle deniz kenarı olsun.
Herkese yeniden merhaba,
Kızlar birşey sorulamaz size. Dün gece sol kaşığımda bayağı sancı oldu, adet sancısına benziyordu. Kaştım evde volta attım tam geçti dedim yattım ama uyuyamadım çok rahatsız etti. Çok tedirgin oldum. Sonra duş aldım eşim biraz belime masaj yaptı,yavaş yavaş geçti ama gece acile gidyoduk nerdeyse. Yarın sabah doktora gidicez ama bilemedim, serklaj ameliyatı oldum o yüzden sancıdan çok korkuyorum dikişlerime bişey olur diye. Sizde de böyle sancılar oluyor mu, çok şükür şuan yok ama korkuyorum tekrar olur diye
İnş canim çok sağol. Sancılar geçti taburcu olduk. 30 haz tekrar nst ye çağırdı dr.Geçmiş olsun cnm bak gereken yapılmış inş bişeyde olmaz ve haftalar sonra Kızın sana şaka yaptığını anlatır :)
katılıyorumAynen canım evde durunca boğazı açılıyor insanın
Eşinle beraber ufak bir kaçamak yapma imkanınız yok mu hem senin içinde çok iyi olur çok uzak olmasına da gerek yok .. Ayrıca sana arkadaş tavsiyesi zaten kimse çağırmasın gidecekseniz karı koca gidin ohhhhhh mis asıl tatil o vallaOfff kızlar,acayip canım sıkkın,herkes bayramda biryerlere gidiyor,bütün arkadaşlar,akrabalar. Biride çıkıp hadi birlikte bişiler yapalım demiyor. Hiç bir planım yok. 9 gün boyunca evde kaldım resmen. Çok sinirimmmmm bozuldu çoook.
Ne boş boğazlar varzeynep-ahmet benim kuzenim çektirdi hiçbirşey olmadı canım. Korkma hamilelikte güvenli ilaç kullanmistir. Kimseye de soyleme. İnsanlar can sıkmak için sıraya girmiş. Bugün de bana felaket normal doğumlarıni anlattılar.
Sen ne şanslısın öyle :) çoklkkkkkkkkl az kalmış yaaaaa bnce de sen Bi hazırla artıkKızlar 35. Hafta bıttı 36. Haftaya baslıyoruz
Safak 35 ile İZMİR deyiz
Çok az kaldı cantayı hazırlamalıyız artık
evet Can'ım yazdıktan sonra senin yazdıklarını gördüm için rahatlı biraz ama insan korkuyor işte, bi de hafta olarak sana göre daha gerideyim inş 34 e ulaşınca biraz daha rahatlayacağım, yarın doktora gidicem zaten inş bi sorun yokturcanm basin sagolsun cok zor.. cok uzuldumrabbim guc versin.
Canim aynisini dun bende yasadim.. yazdiklarimi oku istrrsen..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2016-agustos-anneleri.857237/page-2811
Insallah bisi yoktur korkma.. bende iki büklüm dolasiyorum hala evde..
Canim bence normal.. oyle dusuk bi kilo deil.. ayrica +- (100) olarak dusunmek lazim bu gr. Olcumlerini.. sen canini sikma. Bisiler yemek istemiyorsan meyve falan sik sik tuket.. oda yariyor bebise kesinlikle ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?