2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Bir türlü plan yapamadık,o bana bakıyor ben ona bakıyorum. ikimizinde ağzından birşey çıkmıyor.Gidelim desek bir türlü,gitmeyelim desek bir türlü. Bu cuma kontrolümüz var,doktora özellikle sorucam bir yerlere gidiyim mi diye. Git derse basçam gitçem,gitme dersede evde yatacam...

Uzulme insallah annesi bebegin en kisa zamanda yanina gelir insallah..Allah yardimcin olsun..cok gecmis olsun..

Ben de bayramdan sonraki hafta yıkama ütüleme işine başlamak istiyorum erken mi olur acaba. Çantanın içinde sanki çamaşırlar kokacakmış gibi hissediyorum

Cnm çok üzüldüm başın Sağolsun kendine dikkat et Bebeğini düşün onun için kendine iyi bakman Lazım

Aynen ya. Bugün de biri anlattı kaçtı hemen, doğru düzgün muhabbetim bile yok. Bence kul hakkı bu hamilelere anlatılan olumsuz şeyler. Yok sezaryen oldum 1 ay yattım yok normal yaptım yorganları ısırdım. Ya arkadaş sen madem bu kadar acı çektin yapmasaydın 2.yi. Abartmayı seviyorlar bence. Yoksa kimse başka çocuk yapmazdı. Anne ne kadar sakin kalırsa doğumu o kadar güzel geçer.

Korkmayın kızlar onlar doğurabildiklerine göre siz de doğurursunuz neyiniz eksik
Aynen o mıymıy doğurduysa ben daha rahat doğururum.

Canım benim de geçen kontrolde öyleydi. Kıymaya 2 yumurta kırıp yedim her gün. 3 haftalık ilerlemişiz 2 haftada. Protein karın çevresine çok yarıyormuş.

Gaz sancısı bende de oluyor. Ayaklarımı çıplak ne kadar soğuk yer varsa dayıyorum.

Magnezyum niçin gereklidir?

- Sinir sistemi sağlıının korunması
- Diş ve kemik gelişiminde gerekli
- Çeşitli enzimlerin harekete geçirilmesi
- Kan şekerinin enerjiye dönüştürlmesi
- Saç, tırnak ve cilt dokusunun güçlenmesi
- Vücut ısı dengesinin korunması
- C vitamini, sodyum, potasyum, kalsiyum ve fosforun en etkili şekilde kullanılabilmesi
- Kas kramp ve kasılmalarının engellenmesi (bu nedenle adet öncesi sancıların azaltılması, gebelik kramplarından korunma, astım nöbetlerini rahatlatma açısından etkili bir mineraldir.)

Bitkisel Magnezyum Kaynakları (ve 100 gr gıdadaki magnezyum miktarı)

Çiğ kaju fıstığı (292 mg), çiğ badem (268 mg), çiğ yer fıstığı (168 mg), çiğ fındık (163 mg), çiğ Antep fıstığı (121 mg), tam buğday ekmeği (99 mg), ıspanak (79 mg)

Günlük ihtiyaç
Hamilelik ve Emzirme dönemlerinde: ~600 mg/gün

Magnezyum ilacı içemeyen ya da yada yükselmesine ihtiyaç olan arkadaşlar için.
Ben her gün 2 tabak çiğ yer fıstığı tüketiyorum.

Teşekkür ederim Can'ım doktor da protein ağırlıklı beslen dedi kıymalı yumurtayı denileceğim ben de

Eeee sen çıtlat hafiften tabi önce doktora bir sor sonra baktın çıkabilirsin Dedi basıp gidersiniz

Canımın içi sıcaklarda kavruldum sabaha kdr uyku yok calışıyorum bakıcı bıraktı evı bışeyler goturuyor cantam hazır degıl kıyafetler yıkanmadı abovvvvvv yandım bennnn
Yaparsın yaparsınnnnn hem de güle oynaya yaparsın annesi :) yavaştan başla ama yıkamak neyse de ütü tam bir eziyet

Evet yaa merdane ile kovalamak lazım böyle lüzumsuzları.
Sen kulak asma onlara Güzel doğum hikayelerine odaklan bir tek:)
Bak bana Bnde doğuracam tek korkum var o da oğlumdan uzak kalacağım o üç gün inan bana doğumdan gram korkmuyorum stres yok mu son hafta muhakkak olacak elbette ama şuan ki tek düşüncem yeminle oğlumu Nasıl bırakacağım düşününce gözlerim doluyor

peki doktorun verdiği magnezyumun dışında nelerden elde edicez, ben magnezyum kullanıyorum çünkü ama yetmiyor galiba

Sordum ama cevabını vermişsin zaten teşekkürler Can'ım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…