- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 108
- 36
Eşinle beraber ufak bir kaçamak yapma imkanınız yok mu hem senin içinde çok iyi olur çok uzak olmasına da gerek yok .. Ayrıca sana arkadaş tavsiyesi zaten kimse çağırmasın gidecekseniz karı koca gidin ohhhhhh mis asıl tatil o valla
Uzulme insallah annesi bebegin en kisa zamanda yanina gelir insallah..Allah yardimcin olsun..cok gecmis olsun..Gunaydin sevgili agistos anneleri ben de sizin gibi agustos annesi olacakken dun 33. Haftada eeken dogumla.kizimi aldilar. Su an kuvozde 1750 gr dogdi malesef ki yanimdaki yatagi bls icim cok.sizliyo lutfen bize dua edin, Rabbim butum cocuklari korusun, saglikla dunyaya getiein insallah
Offf gidelim valla,bi yandan gözüm kesmiyor,bir yandan da evde9 gün kalmak istemiyorum. En azından şmyle bir deniz kenarına kaçsam diyorum. Of yani.
Canım Allah rahmet eğlesin,mekanı cennet olsun. Anneni kaybetmek ani mi oldu,yoksa hastalık falan mı vardı. Gerçi ölümün her türlüsü kötü tabiki,allahım onların yokluklarını göstermesin. Sence annesin artık,seninde dirayetli olman lazım evladın için. Peki arkadaşına ne oldu. Ölüm sebebi nedir? Allahım tüm herkesi ve bebişlerini korusun inşallah.
Canım ben hiç sancı yaşamadım,nedir o dediklerin tam olarak bilemiyorum. Ama sende dikiş var ise onlarla alakalıda olabilir, doktorunla görüşüp bugğne hemen gitseydin bir görünseydin,için rahat ederdi hem. Benim sadece gaz sancım oluyor. Onuda anlıyorum. Sonrada geçiyor.[/QUOTE
Benim riskli hamilelik olduğu için Ağrı'm sızım şikakayetim çok oldu bugüne kadar, ama bu beni çokmtedşefin etti, birçok randevuma da gününden önce gittim bu sebeple, artık sorunlarla hastaneye gitmek beni çok yordu, zaten bebiş hareketleriyle iyi olduğunu bana hissettiriyor ben de yarını bekleyeyim dedim, çok dayanamazsam giderim tabi, off hamilelikle ilgili o kadar doluyum ki Allah tüm kadınlara kolay hamilelik versin inş
Canımın içi sıcaklarda kavruldum sabaha kdr uyku yok calışıyorum bakıcı bıraktı evı bışeyler goturuyor cantam hazır degıl kıyafetler yıkanmadı abovvvvvv yandım bennnnSen ne şanslısın öyle :) çoklkkkkkkkkl az kalmış yaaaaa bnce de sen Bi hazırla artık
Yasal izin 32+0 da basliyor canim dikkat et gecirme gununu isyerinde sorun olmasn..
Aramiza da hosgeldn yagmurun annesi
11 temmuzda çıkmayı düşünüyorum bayramdan sonra yani :) 1 temmuzda gidicek doktora çalışabilir raporu alıcam bayramdan sonra gidip çalışamaz raporu alıcam :))))
daha çamaşırlar yıkanıp ütülenecek:) güzel hazırlıklar bunlar:)Kızlar 35. Hafta bıttı 36. Haftaya baslıyoruz
Safak 35 ile İZMİR deyiz
Çok az kaldı cantayı hazırlamalıyız artık
Cnm çok üzüldüm başın SağolsunHerkese yeniden merhaba,
12 haziranda annemi kaybettik. O günden beri yazmıyorum.. onu çok özledim
Anneme üzülürken ayni gün aramızda 3 hafta olan hamile çalışma arkadaşımızı ve bebeğini kaybettiğimizi öğrendim. Ve o an ilk aklıma gelen beterin beteri var bizim güçlü olmamız lazim onun daha 10 yaşında kızı var diye düşündüm.
Bu sayfaya acı haberler yazıp sizleri de üzmeyi hic istemem hepimiz minicik kalpler taşıyoruz. Su an bizim için herşeyden kıymetliler. Ama derdimi yazıp içimi dökeceğim bir burası var. Sağolsun eşim hic yanlız bırakmadı. Hep omzunda ağladım. Ailemdeki herkesin ilk önce düşündüğü ben oldum nasıl söyleyeceklerini bilememişler. Şimdiye kadar hic çok yakin birini kaybetmemiştim. Bu annem olacakmış.
O gün 31+3 haftalık hamileydim. Bayrama kadar çalışacaktım ama geri dönme gücünü bulamadım izne ayrıldım. Zaten onlarda riske atmamı istemediler. Hayatini kaybeden arkadaşımız oranın 23 yıllık çalışanıydı.
Sorma cnm ne anliolar milleti korkutmaktan anlayamiorum valla o dogum hikayelerini anlatanlari sen bana sor her seyi en korkunc sekilde anlatiolar sonra da sende dogum yapacaksin ama korkutmus gibi oldum diolar neden korkutuyosun o zaman bu cocuk bi sekilde çıkacak burdan ne diye psikolojimi bozuosun di mi ama
Aynen o mıymıy doğurduysa ben daha rahat doğururum.Korkmayın kızlar onlar doğurabildiklerine göre siz de doğurursunuz neyiniz eksik
Canım benim de geçen kontrolde öyleydi. Kıymaya 2 yumurta kırıp yedim her gün. 3 haftalık ilerlemişiz 2 haftada. Protein karın çevresine çok yarıyormuş.KıZlar kontrolden çıktım bebeğim 46 cm 2300 gram kilosu biraz az sanki bir de karın çevresi haftasına göre geride çıktı doktor beslenmeme dikkat et dedi ama bu sıcaklardan iştahım hiç yok ya ne yapsam ki
Gaz sancısı bende de oluyor. Ayaklarımı çıplak ne kadar soğuk yer varsa dayıyorum.Offf gidelim valla,bi yandan gözüm kesmiyor,bir yandan da evde9 gün kalmak istemiyorum. En azından şmyle bir deniz kenarına kaçsam diyorum. Of yani.
Canım Allah rahmet eğlesin,mekanı cennet olsun. Anneni kaybetmek ani mi oldu,yoksa hastalık falan mı vardı. Gerçi ölümün her türlüsü kötü tabiki,allahım onların yokluklarını göstermesin. Sence annesin artık,seninde dirayetli olman lazım evladın için. Peki arkadaşına ne oldu. Ölüm sebebi nedir? Allahım tüm herkesi ve bebişlerini korusun inşallah.
Canım ben hiç sancı yaşamadım,nedir o dediklerin tam olarak bilemiyorum. Ama sende dikiş var ise onlarla alakalıda olabilir, doktorunla görüşüp bugğne hemen gitseydin bir görünseydin,için rahat ederdi hem. Benim sadece gaz sancım oluyor. Onuda anlıyorum. Sonrada geçiyor.
Evet yaa merdane ile kovalamak lazım böyle lüzumsuzları.Ne boş boğazlar var
Teşekkür ederim Can'ım doktor da protein ağırlıklı beslen dedi kıymalı yumurtayı denileceğim ben deCanım benim de geçen kontrolde öyleydi. Kıymaya 2 yumurta kırıp yedim her gün. 3 haftalık ilerlemişiz 2 haftada. Protein karın çevresine çok yarıyormuş.
Gaz sancısı bende de oluyor. Ayaklarımı çıplak ne kadar soğuk yer varsa dayıyorum.
Eeee sen çıtlat hafiften tabi önce doktora bir sor sonra baktın çıkabilirsin Dedi basıp gidersinizBir türlü plan yapamadık,o bana bakıyor ben ona bakıyorum. ikimizinde ağzından birşey çıkmıyor.Gidelim desek bir türlü,gitmeyelim desek bir türlü. Bu cuma kontrolümüz var,doktora özellikle sorucam bir yerlere gidiyim mi diye. Git derse basçam gitçem,gitme dersede evde yatacam...
Yaparsın yaparsınnnnn hem de güle oynaya yaparsın annesi :) yavaştan başla ama yıkamak neyse de ütü tam bir eziyetCanımın içi sıcaklarda kavruldum sabaha kdr uyku yok calışıyorum bakıcı bıraktı evı bışeyler goturuyor cantam hazır degıl kıyafetler yıkanmadı abovvvvvv yandım bennnn
Sen kulak asma onlara Güzel doğum hikayelerine odaklan bir tek:)Evet yaa merdane ile kovalamak lazım böyle lüzumsuzları.
peki doktorun verdiği magnezyumun dışında nelerden elde edicez, ben magnezyum kullanıyorum çünkü ama yetmiyor galibaMagnezyum niçin gereklidir?
- Sinir sistemi sağlıının korunması
- Diş ve kemik gelişiminde gerekli
- Çeşitli enzimlerin harekete geçirilmesi
- Kan şekerinin enerjiye dönüştürlmesi
- Saç, tırnak ve cilt dokusunun güçlenmesi
- Vücut ısı dengesinin korunması
- C vitamini, sodyum, potasyum, kalsiyum ve fosforun en etkili şekilde kullanılabilmesi
- Kas kramp ve kasılmalarının engellenmesi (bu nedenle adet öncesi sancıların azaltılması, gebelik kramplarından korunma, astım nöbetlerini rahatlatma açısından etkili bir mineraldir.)
Sordum ama cevabını vermişsin zaten teşekkürler Can'ımBitkisel Magnezyum Kaynakları (ve 100 gr gıdadaki magnezyum miktarı)
Çiğ kaju fıstığı (292 mg), çiğ badem (268 mg), çiğ yer fıstığı (168 mg), çiğ fındık (163 mg), çiğ Antep fıstığı (121 mg), tam buğday ekmeği (99 mg), ıspanak (79 mg)
Günlük ihtiyaç
Hamilelik ve Emzirme dönemlerinde: ~600 mg/gün
Magnezyum ilacı içemeyen ya da yada yükselmesine ihtiyaç olan arkadaşlar için.
Ben her gün 2 tabak çiğ yer fıstığı tüketiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?