2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
gul_sek canım Allah anneciğine ve arkadaşına rahmet eylesin sizlere de sabırlar ihsan etsin inşallah. Zor bir durum kelimeler kifayesiz kalıyor maalesef : (

goooody canm ben de baktm cantalara ayni sanirm asagi yukarii..

Benm de kendi cantamda;
1 gecelik
2 pijama takimi
Lohusa taci
3-4'er Alt ve ust camasirlar
2 emzirme sutyeni
Hasta camasiri seklinde olan depend pedler
Normal pedler
1 el havlusu
1 rimel, tarakli ayna, dudak nemlendirici ve sac lastigi (bunalinca direk toplarim)
Fotograf makinasi
Gogus pedi
Gogus kremi
1 hirka (annem koy dedi koydum ben de)
2 cift corap
Bos poset

Bebegimin cantasi;
2 yenidogan hastane cikisi
1 0-3 ay takim (hepsinin battaniyesi de icinde)
5 agiz bezi
8-10 kadar bebek bezi
Unibaby islak mendil
2 cift corap

Eklenecekler;
Biberon
Emzik
Mama kasigi
Kapi susu
Bebek sekeri olarak yaptirdigim kokulu sabunlar
Cikolata
Ve tabi oto koltugu alinacak arabaya bir de altta dikis olabilir diye simit seklindeki emzirme minderini de alacagiz...

Cantalrm da bunlrrr

Eklentiler

• image.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 237
Basin sagolsun canim..Rabbim annenin ve arkadasinin mekanini cennet eylesin..gercekten cok uzuldum,Allah sabirlar versin sana..

O kadar acıyı sen çekerken aç kalirken de bebeğine zarar vermez mi sanıyorlar .hiç korkma canım sen de bebek te daha cok rahatlayacaksınız.

O kadar acıyı sen çekerken aç kalirken de bebeğine zarar vermez mi sanıyorlar .hiç korkma canım sen de bebek te da
Bu arada yazarken çok saçma kelimeler yazmışım telefonun sözlük azizliği, siz anlamışsınızdır çok utandım valla
Kızlar bişey sorulamaz size yi görünce dedim fırça geliyor:)

gul_sek

Rabbim sabirlar versin..
Allah gani gani rahmet etsin..
Kelimeler kifayetsiz bunlardan baska diyecek birsey bulamiyorum canim..

Oh maşallah ne güzel ayrıntısıyla görmüşsünüz..sağ salim gelsinler dünyaya inşallah

Çok teşekkür ederiz kızlar :)

Gecmis olsn cnm inş zamanli gelir

cok uzun zamandir girmemistim kk ya. öncelikli olarak herkese merhaba.

nasil gidiyor doguma sayili zamanlar kala? aramizda zamansiz bi sey yasayan oldu mu? hamileligin sonlanmasi ya da erken dogum gibi? en son 20. haftalarda bi yazmistim sanirim. herkesin sagligi iyidir insallah simdi?
Rabbim herkese kolaylik versin.

bi arkadasimiz annesini ve arkadasini kaybetmis sanirim Rabbim geride kalanlara saglik, afiyet ve sabir versin insallah. mekanlari cennet olsun...

bu arada ben 33. haftadayim. son 1-2 hafta agrim oldu. öyle olunca da erken dogumu tetiklet diye istirahat ederek gecirdim bu süreyi. karin bölgesinde kasilma vs hissettim;rahim agzinda da baski hissettigim oldu. insan böyle olunca ürküyor hakikaten. rabbim hepimize kolayliklar versin insallah. saglicakla alalim insallah evlatlarimizi kollarimiza...

bu arada bebekler dönmeye basladi mi?

Kızlar mideme sancı girdi tahminime göre sırtıma ve belime Ağrısı vuruyor yarım saattir geçmedi gaviscon iyi gelir mi evde var hastaneye gitmek istemiyorum bugün kontrolüm vardı hersey yolunda demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…