- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
Basin sagolsun canim..Rabbim annenin ve arkadasinin mekanini cennet eylesin..gercekten cok uzuldum,Allah sabirlar versin sana..Herkese yeniden merhaba,
12 haziranda annemi kaybettik. O günden beri yazmıyorum.. onu çok özledim
Anneme üzülürken ayni gün aramızda 3 hafta olan hamile çalışma arkadaşımızı ve bebeğini kaybettiğimizi öğrendim. Ve o an ilk aklıma gelen beterin beteri var bizim güçlü olmamız lazim onun daha 10 yaşında kızı var diye düşündüm.
Bu sayfaya acı haberler yazıp sizleri de üzmeyi hic istemem hepimiz minicik kalpler taşıyoruz. Su an bizim için herşeyden kıymetliler. Ama derdimi yazıp içimi dökeceğim bir burası var. Sağolsun eşim hic yanlız bırakmadı. Hep omzunda ağladım. Ailemdeki herkesin ilk önce düşündüğü ben oldum nasıl söyleyeceklerini bilememişler. Şimdiye kadar hic çok yakin birini kaybetmemiştim. Bu annem olacakmış.
O gün 31+3 haftalık hamileydim. Bayrama kadar çalışacaktım ama geri dönme gücünü bulamadım izne ayrıldım. Zaten onlarda riske atmamı istemediler. Hayatini kaybeden arkadaşımız oranın 23 yıllık çalışanıydı.
O kadar acıyı sen çekerken aç kalirken de bebeğine zarar vermez mi sanıyorlar .hiç korkma canım sen de bebek te daha cok rahatlayacaksınız.Slm guzel arkadaslarim ne zamandir dogru duzgun bisey yazamiyorum bugun sonunda agriyan disimden kurtuldum cektirdim geldim anestezi uyusuklugu gecer gecmez agri basladi insallah uzun surmezbu arada bi tanidikla konustum az once dis cekiminden geldim dedim bana demedigini birakmadi nasil cesaret etmisim böyle biseye cok riskliymis bebek ölümleri oluyomus hic bi doktor risk almazmis benim doktor nasil almis falan da filan cok rahattim cektirdik geldim simdi elim karnimda bebegin hareketlerini takip ediorum telassiz insani telaslandirdi yaa benim gibi hamileyken cektiren oldu mu disini
O kadar acıyı sen çekerken aç kalirken de bebeğine zarar vermez mi sanıyorlar .hiç korkma canım sen de bebek te daSlm guzel arkadaslarim ne zamandir dogru duzgun bisey yazamiyorum bugun sonunda agriyan disimden kurtuldum cektirdim geldim anestezi uyusuklugu gecer gecmez agri basladi insallah uzun surmezbu arada bi tanidikla konustum az once dis cekiminden geldim dedim bana demedigini birakmadi nasil cesaret etmisim böyle biseye cok riskliymis bebek ölümleri oluyomus hic bi doktor risk almazmis benim doktor nasil almis falan da filan cok rahattim cektirdik geldim simdi elim karnimda bebegin hareketlerini takip ediorum telassiz insani telaslandirdi yaa benim gibi hamileyken cektiren oldu mu disini
Kızlar bişey sorulamaz size yi görünce dedim fırça geliyor:)Bu arada yazarken çok saçma kelimeler yazmışım telefonun sözlük azizliği, siz anlamışsınızdırçok utandım valla
Cnm Sancı falan hissediyo muydun
Sancın olmuş muydu sen nasıl farkedip hastaneye gitmiştin cnm
Oh maşallah ne güzel ayrıntısıyla görmüşsünüz..sağ salim gelsinler dünyaya inşallah
Çok teşekkür ederiz kızlar :)Anladm canm o zman endise etmeyelmm..
Masallah bebegine canm, ne guzel buyuyorlar bebekler masallahh
Oncelikle bebegine masallahhne guzel buyumus..
Aman canm magnezyumu ihmal etme, bol istirahat et gecms olsn korkutucu da olsa bi tecrube olms senin icn.. Annen de zaten yanindayms ne guzel.. Kendine ve bebisine dikkat et tatlmm..
Ohh herkesler tatillere cikiyorrdinlenin moral depolayin gelinnn...
O kadar acıyı sen çekerken aç kalirken de bebeğine zarar vermez mi sanıyorlar .hiç korkma canım sen de bebek te da
Kızlar bişey sorulamaz size yi görünce dedim fırça geliyor:)
gul_sek
Rabbim sabirlar versin..
Allah gani gani rahmet etsin..
Kelimeler kifayetsiz bunlardan baska diyecek birsey bulamiyorum canim..
Gecmis olsn cnm inş zamanli gelirİyi geceler arkadaşlar. Bugün rutin nst için randevu vermişti dr. Sancı ve kasılma çıktı. Erken doğum riskini önlemek için yatış yapıldı.Her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne yapıldı. Serum, ağrı kesiciler yüksek dozda Progestan (hiç semediğim) verildi. Serum ve ilaçlar devam ediyor. 3 nst sonucu güzel çıktı. Umarım sabaha bişeyciğimiz kalmaz da kızımız da en azından birkaç hafta daha sabreder o daha çok küçük
Ay dedim inş öyle anlamazlar diye ama anlamamışsınız herhaldeO kadar acıyı sen çekerken aç kalirken de bebeğine zarar vermez mi sanıyorlar .hiç korkma canım sen de bebek te da
Kızlar bişey sorulamaz size yi görünce dedim fırça geliyor:)
Maşallah bebişineBugun bizimde kontrolumuz vardı 2.800 ve 49 cm olmuşuz çok şükür. 25 temmuz pazartesi dogum hayırlısı ile korku sardı valla
Dinlen iyice tatlım çok yormuşsun kendiniİşten eve geldim, bişiler tedim, şimdi bir torgunluk bir ağırlık düştiki üzerime kalkamıyorum. Heryerim sızlıyor. Sanırım uykuya geçiyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?