2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Masallah bebeginee kasilma baski bende de oluyor hatta cogumuzda oluyor olabilir artk, bugun tam 34 bitti 35 e girdin hayirlisiylaa.. Bormaldir diye dusunuyorm ama cuma kontrolum danisacagim doktoeuma.. Peki sana istirahati doktor mu onerdi?? Yani bu kasilmalar baskiyi danisabildin mi merak ettmm??

Insallah hepimiz de saglikla doguralmm bu arada evet benm bebegim 29. Haftadan beri dogum pozisyonundaa..

Kızlar mideme sancı girdi tahminime göre sırtıma ve belime Ağrısı vuruyor yarım saattir geçmedi gaviscon iyi gelir mi evde var hastaneye gitmek istemiyorum bugün kontrolüm vardı hersey yolunda demişti
Gaviscon yanma icin canım.ilk kez mi oluyor bu ağrı?dr.una tlfla danışsan yine bi...

Naber kanka nasilsinn az girer oldunn.. Iyi misin bebis nasil? Bi dahaki kontrol ne zmann?? Ne sordm beee

Canim kankacigim az kaldi carsamba donusum muhtesem olucak
Esimin izni bitiyor artik :)
Temmuz 5deydi randevu ben 1 inde gidicem insallah kankacigim bayram oldugu icin
Bebiste bende cok iyiyiz. Sicaktan bunalma disinda
Mehmet Ali'nin keyfi yerinde de ben resmen nefes alirken bile zorlaniyorum.

Sizde durumlar nasil Begumcukte iyidir insallah sende iyisindir

Ay biz de 1 temmuzda gidiciizz aynen bayrama denk geliyordu pazartesi gidecektk arife gun diye cuma gidecezz
Oh oh begum de ayni canm onun keyfi gicir hopur hopur masallahh olan bize oluyo oyle de olsn zaten onlarn keyfi yerinde olsn daa benm kasintilar azcik azaldi gibi valla nefes aldm..

Hadi bakalm bekliyoz kankaa

G
Kızlar mideme sancı girdi tahminime göre sırtıma ve belime Ağrısı vuruyor yarım saattir geçmedi gaviscon iyi gelir mi evde var hastaneye gitmek istemiyorum bugün kontrolüm vardı hersey yolunda demişti
gavisconu ben mide yanması için kullanıyordum agrı için gebelikte içilen ağrı kesici yazmıştı onu ayrı içiyordum ..gaviscon Ağrı'na pek çare olmaz gibi ya çok geçmiş olsun Eger tahammül edemicek gibi olursan Bi görün doktora rahatlatacak birşeyler versin

Hiç sormayın Canlarım ya :))
Ya aşağıda 35 yazdığına bakmayın 34+2 olduk daha bugün hihihih
:))) valla gün gün sayıyorum artık korkudan ne yapayım

S sultanseda MinikPiranha

bugün çok önce gittiğim dr a gittim kontrole. kızım sağlıklı, her şey yolunda ama zayıfmış. 1600 gr dedi ama şüphede kaldım. iki hafta önce de 1600 demişti. gerçi benim kızlar en fazla 3 kg doğuyor ama inşallah bu kızım tontiş doğar.

Son ayda toparlar yetişir merak etme.
Hergün birtane büyük bardak süt ve birtane muz yersek, kilo aldırıyormuş bebeğe bide kuru üzüm duydum. Bunları aksatma
Eğer benim gibi erken doğurmuyorsan kilosunu son ayda yetişir bence

ek olarak magnezyumu suda eritip içemeyenler için yani benim gibiler için magosit tablet alabilirsiniz.

sağol canım. artık kilo aldıran ne varsa yiyeceğim. sütten soğumuştum yeniden içeceğim yavrum için. inşallah en az 3 kg olur.

Canım öncelikle başınız sağolsun, Rabbim sabırlar versin..hepimiz bu tür acıları yaşadık ya da yaşayacağız. İnsanoğluyuz, sınav dunyasindayiz. İnşallah anneciginle cennette yeniden bir araya gelmeni nasip eder Rabbim..çok kötü zamanlar geçirmişsin, inşallah bi daha yaşamazsın bu tür acılar. Bebişine sağ salim kavuşup onunla birlikte gücünü toplarsın yeniden..

Canm sutten sogudum demisin ama aynen mecbur iCmen lazm hatta yaninda da 1 muz super olur, toparlar annesi minyon demekki kizlarin saglikli olsn da..

Evet ya bu takvim önden önden gidiyor bende 32+1 im daha.

Canm icinde oldugun hafta 33 ondan oyle yaziyor 8. Ayin icindesn su an. Ben 34+5 de 9. Ayima giriyorm insallahh..yani 2 temmuzda, adet dongume gore tam 8 ay doluyor.

Ben bu işi hiç anlamdım ne kaçıncı ayda olduğumuzu ne hafta hesabını. Ne karışık ya hu.
Peki şimdi ben kaçıncı aydayım?

Kız ay hesabı çok karmaşık onun içinden bende çıkamıyorum:)))
Hafta hesabı kolay basit 32+o dan 32+7 kadar 33 haftan dolmuş oluyor 33 haftalıksın mesala o günlerde, sonra 33+o dan 33+7 kadar 34 haftalık oluyorsun,böyle böyle devam ediyor işte hihihihhi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…