- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
cok uzun zamandir girmemistim kk ya. öncelikli olarak herkese merhaba.
nasil gidiyor doguma sayili zamanlar kala? aramizda zamansiz bi sey yasayan oldu mu? hamileligin sonlanmasi ya da erken dogum gibi? en son 20. haftalarda bi yazmistim sanirim. herkesin sagligi iyidir insallah simdi?
Rabbim herkese kolaylik versin.
bi arkadasimiz annesini ve arkadasini kaybetmis sanirimRabbim geride kalanlara saglik, afiyet ve sabir versin insallah. mekanlari cennet olsun...
bu arada ben 33. haftadayim. son 1-2 hafta agrim oldu. öyle olunca da erken dogumu tetiklet diye istirahat ederek gecirdim bu süreyi. karin bölgesinde kasilma vs hissettim;rahim agzinda da baski hissettigim oldu. insan böyle olunca ürküyor hakikaten. rabbim hepimize kolayliklar versin insallah. saglicakla alalim insallah evlatlarimizi kollarimiza...
bu arada bebekler dönmeye basladi mi?
Yok yok devamında anlaşılıyor doğrusu:)Ay dedim inş öyle anlamazlar diye ama anlamamışsınız herhalde
Gaviscon yanma icin canım.ilk kez mi oluyor bu ağrı?dr.una tlfla danışsan yine bi...Kızlar mideme sancı girdi tahminime göre sırtıma ve belime Ağrısı vuruyor yarım saattir geçmedi gaviscon iyi gelir mi evde var hastaneye gitmek istemiyorum bugün kontrolüm vardı hersey yolunda demişti
Naber kanka nasilsinnaz girer oldunn.. Iyi misin bebis nasil? Bi dahaki kontrol ne zmann?? Ne sordm beee
Canim kankacigim az kaldi carsamba donusum muhtesem olucak
Esimin izni bitiyor artik :)
Temmuz 5deydi randevu ben 1 inde gidicem insallah kankacigim bayram oldugu icin
Bebiste bende cok iyiyiz. Sicaktan bunalma disinda
Mehmet Ali'nin keyfi yerinde de ben resmen nefes alirken bile zorlaniyorum.
Sizde durumlar nasil Begumcukte iyidir insallah sende iyisindir
gavisconu ben mide yanması için kullanıyordum agrı için gebelikte içilen ağrı kesici yazmıştı onu ayrı içiyordum ..gaviscon Ağrı'na pek çare olmaz gibi ya çok geçmiş olsun Eger tahammül edemicek gibi olursan Bi görün doktora rahatlatacak birşeyler versinKızlar mideme sancı girdi tahminime göre sırtıma ve belime Ağrısı vuruyor yarım saattir geçmedi gaviscon iyi gelir mi evde var hastaneye gitmek istemiyorum bugün kontrolüm vardı hersey yolunda demişti
Hazırlamakla çok iyi yapmışsın 35 hafta az da değil ki tatlım inşallah sende vakitlice alırsın kucagına bende bugün aynı şeyleri yaşadım bebişler içerde sanki bir şeyler karıştırıyor gibi :)
Evet ya bu takvim önden önden gidiyor bende 32+1 im daha.Hiç sormayın Canlarım ya :))
Ya aşağıda 35 yazdığına bakmayın 34+2 olduk daha bugün hihihih
:))) valla gün gün sayıyorum artık korkudan ne yapayım
S sultansedaMinikPiranha
bugün çok önce gittiğim dr a gittim kontrole. kızım sağlıklı, her şey yolunda ama zayıfmış. 1600 gr dedi ama şüphede kaldım. iki hafta önce de 1600 demişti. gerçi benim kızlar en fazla 3 kg doğuyor ama inşallah bu kızım tontiş doğar.
32+1 demek 33. Cü haftandasın demek o Yüzden aşağıda 33.hafta gözüküyoEvet ya bu takvim önden önden gidiyor bende 32+1 im daha.
Evet ya bu takvim önden önden gidiyor bende 32+1 im daha.
ek olarak magnezyumu suda eritip içemeyenler için yani benim gibiler için magosit tablet alabilirsiniz.Bitkisel Magnezyum Kaynakları (ve 100 gr gıdadaki magnezyum miktarı)
Çiğ kaju fıstığı (292 mg), çiğ badem (268 mg), çiğ yer fıstığı (168 mg), çiğ fındık (163 mg), çiğ Antep fıstığı (121 mg), tam buğday ekmeği (99 mg), ıspanak (79 mg)
Günlük ihtiyaç
Hamilelik ve Emzirme dönemlerinde: ~600 mg/gün
Magnezyum ilacı içemeyen ya da yada yükselmesine ihtiyaç olan arkadaşlar için.
Ben her gün 2 tabak çiğ yer fıstığı tüketiyorum.
sağol canım. artık kilo aldıran ne varsa yiyeceğim. sütten soğumuştum yeniden içeceğim yavrum için. inşallah en az 3 kg olur.Son ayda toparlar yetişir merak etme.
Hergün birtane büyük bardak süt ve birtane muz yersek, kilo aldırıyormuş bebeğe bide kuru üzüm duydum. Bunları aksatma
Eğer benim gibi erken doğurmuyorsan kilosunu son ayda yetişir bence
Ben bu işi hiç anlamdım ne kaçıncı ayda olduğumuzu ne hafta hesabını. Ne karışık ya hu.32+1 demek 33. Cü haftandasın demek o Yüzden aşağıda 33.hafta gözüküyo
Canim muz ve süt kilo aldırıyor. Bir de protein. Yumurta et tavuk tüket bol bol. Hatta ekmekten kıs bunlara yüklen.sağol canım. artık kilo aldıran ne varsa yiyeceğim. sütten soğumuştum yeniden içeceğim yavrum için. inşallah en az 3 kg olur.
Canım öncelikle başınız sağolsun, Rabbim sabırlar versin..hepimiz bu tür acıları yaşadık ya da yaşayacağız. İnsanoğluyuz, sınav dunyasindayiz. İnşallah anneciginle cennette yeniden bir araya gelmeni nasip eder Rabbim..çok kötü zamanlar geçirmişsin, inşallah bi daha yaşamazsın bu tür acılar. Bebişine sağ salim kavuşup onunla birlikte gücünü toplarsın yeniden..Herkese yeniden merhaba,
12 haziranda annemi kaybettik. O günden beri yazmıyorum.. onu çok özledim
Anneme üzülürken ayni gün aramızda 3 hafta olan hamile çalışma arkadaşımızı ve bebeğini kaybettiğimizi öğrendim. Ve o an ilk aklıma gelen beterin beteri var bizim güçlü olmamız lazim onun daha 10 yaşında kızı var diye düşündüm.
Bu sayfaya acı haberler yazıp sizleri de üzmeyi hic istemem hepimiz minicik kalpler taşıyoruz. Su an bizim için herşeyden kıymetliler. Ama derdimi yazıp içimi dökeceğim bir burası var. Sağolsun eşim hic yanlız bırakmadı. Hep omzunda ağladım. Ailemdeki herkesin ilk önce düşündüğü ben oldum nasıl söyleyeceklerini bilememişler. Şimdiye kadar hic çok yakin birini kaybetmemiştim. Bu annem olacakmış.
O gün 31+3 haftalık hamileydim. Bayrama kadar çalışacaktım ama geri dönme gücünü bulamadım izne ayrıldım. Zaten onlarda riske atmamı istemediler. Hayatini kaybeden arkadaşımız oranın 23 yıllık çalışanıydı.
bugün çok önce gittiğim dr a gittim kontrole. kızım sağlıklı, her şey yolunda ama zayıfmış. 1600 gr dedi ama şüphede kaldım. iki hafta önce de 1600 demişti. gerçi benim kızlar en fazla 3 kg doğuyor ama inşallah bu kızım tontiş doğar.
Evet ya bu takvim önden önden gidiyor bende 32+1 im daha.
Ben bu işi hiç anlamdım ne kaçıncı ayda olduğumuzu ne hafta hesabını. Ne karışık ya hu.
Peki şimdi ben kaçıncı aydayım?
sağol canım. öyle yapacağım inşallahCanim muz ve süt kilo aldırıyor. Bir de protein. Yumurta et tavuk tüket bol bol. Hatta ekmekten kıs bunlara yüklen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?