Off dayanamadım valla yedimbişe olmaz ins
Allah korumus neyse kiiCnm ben bilmiyordum cig kıyma canım istiyordu hamileliğim de kasık kadar kiymaya soğan tuz kara biber koyup yiyordum allahtan birsey olmadı cahilljk işte bir bilgimiz yok tu :)))
Ay kiyamam yaa bulanti da ne zordur.. Biz de misir patlattik gene yaa dobidik olmayaydik iyiydiBulantım bastırmaya çalışıyorum 2 top kek yedim halla devam ayva da bitmiş :)
Benim kasıklarım ağrıyor ara ara, rahim genişliyormuş. Ondan olabilirmiş.Kızlar bişey sorucam sizlere karnında ve yan taraflarında agrısı olan varmı 4 haftalık olupta aksamları agrım oluyorda
Bişey olmaz ama etsiz tercih edersen daha iyi olur :)Eti az bişe konmuş bişe olir mu yayedim gitti off
Off dayanamadım valla yedimbişe olmaz ins
Ay kiyamam yaa bulanti da ne zordur.. Biz de misir patlattik gene yaa dobidik olmayaydik iyiydi
ahahaa bu topik kesınn tombilik olacakk afıtett olsunnAy kiyamam yaa bulanti da ne zordur.. Biz de misir patlattik gene yaa dobidik olmayaydik iyiydi
Amin cnmRabbim nasip ederse ağustos annesiyim bende. Dua edin bana hcg değerim yükselsin. Hepimize kucağımıza almayi nasip etsin allahım
Bu
ahahaa bu topik kesınn tombilik olacakk afıtett olsunn
Naber kizlar naparsiniz...benimde kasıklarım agryo
Rabbim nasip ederse ağustos annesiyim bende. Dua edin bana hcg değerim yükselsin. Hepimize kucağımıza almayi nasip etsin allahım
Hayırlı olsun.Değerin kaçRabbim nasip ederse ağustos annesiyim bende. Dua edin bana hcg değerim yükselsin. Hepimize kucağımıza almayi nasip etsin allahım
Aynen canım sağlıkla gelsin minnaklarSelamlarrr.. Herkesin ortak agrisi ayolnormal olsn da agrisina kurban
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?