benim çocukluğum da hep aşırı zayıftı.bana mı çekiyorlar nedir :)Canm sutten sogudum demisin ama aynen mecbur iCmen lazm hatta yaninda da 1 muz super olur, toparlar annesi minyon demekki kizlarin saglikli olsn da..
Canm icinde oldugun hafta 33 ondan oyle yaziyor8. Ayin icindesn su an. Ben 34+5 de 9. Ayima giriyorm insallahh..yani 2 temmuzda, adet dongume gore tam 8 ay doluyor.
Aynen ben de canım, sıcaklardan pişince üşümek için herşeyi yapıyorum gaz oluyor sonraGaz sancısı bende de oluyor. Ayaklarımı çıplak ne kadar soğuk yer varsa dayıyorum.
Çok sağol tatlım anladım şimdi.Canm sutten sogudum demisin ama aynen mecbur iCmen lazm hatta yaninda da 1 muz super olur, toparlar annesi minyon demekki kizlarin saglikli olsn da..
Canm icinde oldugun hafta 33 ondan oyle yaziyor8. Ayin icindesn su an. Ben 34+5 de 9. Ayima giriyorm insallahh..yani 2 temmuzda, adet dongume gore tam 8 ay doluyor.
Kız ay hesabı çok karmaşık onun içinden bende çıkamıyorum:)))
Hafta hesabı kolay basit 32+o dan 32+7 kadar 33 haftan dolmuş oluyor 33 haftalıksın mesala o günlerde, sonra 33+o dan 33+7 kadar 34 haftalık oluyorsun,böyle böyle devam ediyor işte hihihihhi
Canim genetik ile de alakalı. Benim doktorun manken hamilesi var. Bacaklar kollar 2 hafta ileri göbek ve bel 2 hafta geriden gidiyormuş. Aynı annesi gibi uzun ince belli olacak dedi.benim çocukluğum da hep aşırı zayıftı.bana mı çekiyorlar nedir :)
Ev
evet Can'ım yazdıktan sonra senin yazdıklarını gördüm için rahatlı biraz ama insan korkuyor işte, bi de hafta olarak sana göre daha gerideyim inş 34 e ulaşınca biraz daha rahatlayacağım, yarın doktora gidicem zaten inş bi sorun yoktur
Sicaklar çok bunaltıyor beni de.Aynen ben de canım, sıcaklardan pişince üşümek için herşeyi yapıyorum gaz oluyor sonra
Bebisler gelmek için hazırlık yapıyorlar yavaştan..çoğu bebek döndü sanırım umarım doğuma yakın hepsi doğum pozisyonunda olurlar..cok uzun zamandir girmemistim kk ya. öncelikli olarak herkese merhaba.
nasil gidiyor doguma sayili zamanlar kala? aramizda zamansiz bi sey yasayan oldu mu? hamileligin sonlanmasi ya da erken dogum gibi? en son 20. haftalarda bi yazmistim sanirim. herkesin sagligi iyidir insallah simdi?
Rabbim herkese kolaylik versin.
bi arkadasimiz annesini ve arkadasini kaybetmis sanirimRabbim geride kalanlara saglik, afiyet ve sabir versin insallah. mekanlari cennet olsun...
bu arada ben 33. haftadayim. son 1-2 hafta agrim oldu. öyle olunca da erken dogumu tetiklet diye istirahat ederek gecirdim bu süreyi. karin bölgesinde kasilma vs hissettim;rahim agzinda da baski hissettigim oldu. insan böyle olunca ürküyor hakikaten. rabbim hepimize kolayliklar versin insallah. saglicakla alalim insallah evlatlarimizi kollarimiza...
bu arada bebekler dönmeye basladi mi?
benim çocukluğum da hep aşırı zayıftı.bana mı çekiyorlar nedir :)
Canim tekrar allah rahmet etsin mekanlari cennet olsun. Zor gunler geciriyorsun.rabbim sana ve bebegine saglik sihhat versin.Herkese yeniden merhaba,
12 haziranda annemi kaybettik. O günden beri yazmıyorum.. onu çok özledim
Anneme üzülürken ayni gün aramızda 3 hafta olan hamile çalışma arkadaşımızı ve bebeğini kaybettiğimizi öğrendim. Ve o an ilk aklıma gelen beterin beteri var bizim güçlü olmamız lazim onun daha 10 yaşında kızı var diye düşündüm.
Bu sayfaya acı haberler yazıp sizleri de üzmeyi hic istemem hepimiz minicik kalpler taşıyoruz. Su an bizim için herşeyden kıymetliler. Ama derdimi yazıp içimi dökeceğim bir burası var. Sağolsun eşim hic yanlız bırakmadı. Hep omzunda ağladım. Ailemdeki herkesin ilk önce düşündüğü ben oldum nasıl söyleyeceklerini bilememişler. Şimdiye kadar hic çok yakin birini kaybetmemiştim. Bu annem olacakmış.
O gün 31+3 haftalık hamileydim. Bayrama kadar çalışacaktım ama geri dönme gücünü bulamadım izne ayrıldım. Zaten onlarda riske atmamı istemediler. Hayatini kaybeden arkadaşımız oranın 23 yıllık çalışanıydı.
onu sormak hiç aklıma gelmedi. ama çok zayıf olduğum için sık sık köye gönderirdi ailem, doğal ortam diye. azıcık göbeğim çıksa bayram ederlerdi :)Muhtemelen oyle olcaklarmesela anne kac kiloda dogdugsa cocuk da yaklasik dogar derlerrr.. Sen kac kilo dogdun acaba? Ben 4 dogmusum mesela bakalm hayirlisi
Anaa ben 2400 dogmusumMuhtemelen oyle olcaklarmesela anne kac kiloda dogdugsa cocuk da yaklasik dogar derlerrr.. Sen kac kilo dogdun acaba? Ben 4 dogmusum mesela bakalm hayirlisi
Can'ım takma bu kilo olayını benim ilkine hep az söylüyorlardı hem kiloyu hem boyu çocuk 3.250 doğdu boyu kısa çıkıyordu aldığım hiç bir şey çocuğa olmadı düşün .. Şimdikinde hatırlarsan yine haftasından az boyu çıkmıştı hatta kızlar biraz kısa değil mi demişti ....ona rağmen içim rahattı :)bugün çok önce gittiğim dr a gittim kontrole. kızım sağlıklı, her şey yolunda ama zayıfmış. 1600 gr dedi ama şüphede kaldım. iki hafta önce de 1600 demişti. gerçi benim kızlar en fazla 3 kg doğuyor ama inşallah bu kızım tontiş doğar.
onu sormak hiç aklıma gelmedi. ama çok zayıf olduğum için sık sık köye gönderirdi ailem, doğal ortam diye. azıcık göbeğim çıksa bayram ederlerdi :)
Anaa ben 2400 dogmusum. Bana çekmez Insallah tontis tontis sevmelik ur bebislerimiz
Hanımlar iyi geceler. Benim sorunum giyecek ayakkabı bulamıyorum hangi markanın hangi sandaletini alsam işime yarar, bileniniz var mı ?
Baş sağlığı ve iyi dilekleriniz için tesekkur ederim. Annem sevecen tatlı dilli herkes tarafından sevilen biriydi. Bize hiçbirşeyin eksikliğini yasatmadilar. Gençliğinde yaşadığı sorunlar yüzünden son zamanlarda psikolojik olarak iyi değildi. Stres, ani seker tansiyon yükselmeleri vs vardı... bu konuyu daha fazla uzatmayacağım bende size bebeğimin son durumunu yazayım.
Sanırım bizim bebiş biraz tontis.
31+2de gitmistim o zaman doktor 2050 gr demişti. O gün nst ye girdim kasıklarımda ağrı oluyor diye kontrol etmek istedi. Doktor şancı çıkmadı. Ebe de ağrı takibi yaptı ağrım kasılmak da yoktu. Hemşire kilosunu görünce oo böyle giderse doğuma 4 kilo olur demişti. O gün ilk defa gitmistim o doktora pek sevmedim açıkçası. Memleketten gelince devlet hastanesine gittim hem içim rahat etsin hemde rapor için. O zaman 32+5 di. O doktor da bebegin 2400 gr dedi. Sanırım makineden de değişiyor olabilir. Ben hala +10 kilodayım bazen düşüp bazen çıkıyorum. Yarin ivir zıvır kalan şeyler için kardeşimle eminonune gidiyoruz inşallah.
eheheh evettt kuzum son 4 dün yine uykusuz bi gece geçirdim bu yüzden gelmesi zor yoksa evde oturmak bana ii geldiğinden değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?