2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
benim çocukluğum da hep aşırı zayıftı.bana mı çekiyorlar nedir :)

Çok sağol tatlım anladım şimdi.
çok sağolun kızlar şimdi oturdu.
benim çocukluğum da hep aşırı zayıftı.bana mı çekiyorlar nedir :)
Canim genetik ile de alakalı. Benim doktorun manken hamilesi var. Bacaklar kollar 2 hafta ileri göbek ve bel 2 hafta geriden gidiyormuş. Aynı annesi gibi uzun ince belli olacak dedi.

Olmaz canm olmaz insalah.. bende yarin dr a kontrole gidiyorum yine.. bakalim nst ye falan girelim bi korkulacak bisi var mi diye.. hayirli haberlerle donelim ikimizde insallah.

gul_sek anne acısı çok zor biliyorum r başın sağolsun

Anenin ve arkadaşının mekanları cennet olsun inşallah

Son düzenleme:
Bebisler gelmek için hazırlık yapıyorlar yavaştan..çoğu bebek döndü sanırım umarım doğuma yakın hepsi doğum pozisyonunda olurlar..

Canim tekrar allah rahmet etsin mekanlari cennet olsun. Zor gunler geciriyorsun.rabbim sana ve bebegine saglik sihhat versin.

Muhtemelen oyle olcaklar mesela anne kac kiloda dogdugsa cocuk da yaklasik dogar derlerrr.. Sen kac kilo dogdun acaba? Ben 4 dogmusum mesela bakalm hayirlisi
onu sormak hiç aklıma gelmedi. ama çok zayıf olduğum için sık sık köye gönderirdi ailem, doğal ortam diye. azıcık göbeğim çıksa bayram ederlerdi :)

Hanımlar iyi geceler. Benim sorunum giyecek ayakkabı bulamıyorum hangi markanın hangi sandaletini alsam işime yarar, bileniniz var mı ?

Can'ım takma bu kilo olayını benim ilkine hep az söylüyorlardı hem kiloyu hem boyu çocuk 3.250 doğdu boyu kısa çıkıyordu aldığım hiç bir şey çocuğa olmadı düşün .. Şimdikinde hatırlarsan yine haftasından az boyu çıkmıştı hatta kızlar biraz kısa değil mi demişti ....ona rağmen içim rahattı :)

onu sormak hiç aklıma gelmedi. ama çok zayıf olduğum için sık sık köye gönderirdi ailem, doğal ortam diye. azıcık göbeğim çıksa bayram ederlerdi :)

Heh iste aranan cevap bulundu ben bebekken tombis, cocukken zayif, ergenken tombis idim.. genclik orta cag normaldi su an fena tombiss

Anaa ben 2400 dogmusum . Bana çekmez Insallah tontis tontis sevmelik ur bebislerimiz

Yani bu bi genelleme muhakkak istisnasi olur ama mesela bebisin zayifsa endise etmemen icn bi sebepp..

Hanımlar iyi geceler. Benim sorunum giyecek ayakkabı bulamıyorum hangi markanın hangi sandaletini alsam işime yarar, bileniniz var mı ?

Ben ayakkabi sandalet biraktm direk terlige gectm bambi ayakkabilarini pek sevmem mesela ama bi terlik vardi boyle antistress falan yazan onu aldm acayip rahatt

Kızlar benim ayaklarim çok agriyo ne iyi gelir iki günüdür ayaktayim evindeki badana daha bitmedi yorgunum suya koydum geçmedi ne geçirir acaba bilen varmi

Baş sağlığı ve iyi dilekleriniz için tesekkur ederim. Annem sevecen tatlı dilli herkes tarafından sevilen biriydi. Bize hiçbirşeyin eksikliğini yasatmadilar. Gençliğinde yaşadığı sorunlar yüzünden son zamanlarda psikolojik olarak iyi değildi. Stres, ani seker tansiyon yükselmeleri vs vardı... bu konuyu daha fazla uzatmayacağım bende size bebeğimin son durumunu yazayım.
Sanırım bizim bebiş biraz tontis.
31+2de gitmistim o zaman doktor 2050 gr demişti. O gün nst ye girdim kasıklarımda ağrı oluyor diye kontrol etmek istedi. Doktor şancı çıkmadı. Ebe de ağrı takibi yaptı ağrım kasılmak da yoktu. Hemşire kilosunu görünce oo böyle giderse doğuma 4 kilo olur demişti. O gün ilk defa gitmistim o doktora pek sevmedim açıkçası. Memleketten gelince devlet hastanesine gittim hem içim rahat etsin hemde rapor için. O zaman 32+5 di. O doktor da bebegin 2400 gr dedi. Sanırım makineden de değişiyor olabilir. Ben hala +10 kilodayım bazen düşüp bazen çıkıyorum. Yarin ivir zıvır kalan şeyler için kardeşimle eminonune gidiyoruz inşallah.

Maşallah kuzuna :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…