- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
Cnm basinsagolsun allahim sabirlar versin mekani cennet olsunBaş sağlığı ve iyi dilekleriniz için tesekkur ederim. Annem sevecen tatlı dilli herkes tarafından sevilen biriydi. Bize hiçbirşeyin eksikliğini yasatmadilar. Gençliğinde yaşadığı sorunlar yüzünden son zamanlarda psikolojik olarak iyi değildi. Stres, ani seker tansiyon yükselmeleri vs vardı... bu konuyu daha fazla uzatmayacağım bende size bebeğimin son durumunu yazayım.
Sanırım bizim bebiş biraz tontis.
31+2de gitmistim o zaman doktor 2050 gr demişti. O gün nst ye girdim kasıklarımda ağrı oluyor diye kontrol etmek istedi. Doktor şancı çıkmadı. Ebe de ağrı takibi yaptı ağrım kasılmak da yoktu. Hemşire kilosunu görünce oo böyle giderse doğuma 4 kilo olur demişti. O gün ilk defa gitmistim o doktora pek sevmedim açıkçası. Memleketten gelince devlet hastanesine gittim hem içim rahat etsin hemde rapor için. O zaman 32+5 di. O doktor da bebegin 2400 gr dedi. Sanırım makineden de değişiyor olabilir. Ben hala +10 kilodayım bazen düşüp bazen çıkıyorum. Yarin ivir zıvır kalan şeyler için kardeşimle eminonune gidiyoruz inşallah.
Gunaydin cnm ilk degil ikinci cnm doktorum Medline sevgi hanimAdananur günaydın canım sen kime gidiyordun doktor olarak? İlk bebek miydi senin?
32de 7.5 Ay'ı doldurdun cnmBen bu işi hiç anlamdım ne kaçıncı ayda olduğumuzu ne hafta hesabını. Ne karışık ya hu.
Peki şimdi ben kaçıncı aydayım?
günaydınn güzel haberlerle gel inşaAllah ben geçen hafta peşembe gittim ilk nst ye o zaman girdimGunaydin kizlar nasilsiniz herkesler iyidir insallah benimde yarin randevum var bakalim cok az zaman kaldi artik nstye girmeye baslayan varmi
Haftada bire mi düştüngünaydınn güzel haberlerle gel inşaAllah ben geçen hafta peşembe gittim ilk nst ye o zaman girdim
yok canım 2 haftada bir gel dedi bana 1 kere öyle gidebildim şimdi araya bayram girince 3 hafta sonraya kalmış oldum ondan sonra zaten nasipse doğum olcakHaftada bire mi düştün
Cidden ya ne kadar az kalmış doğumuna :) keşki bende 36. Haftada olsam :) ne gün saydık yayok canım 2 haftada bir gel dedi bana 1 kere öyle gidebildim şimdi araya bayram girince 3 hafta sonraya kalmış oldum ondan sonra zaten nasipse doğum olcak
Amin cnm insallah istedigin gibi olur cnmAdananur Allah hayırla kurtarsın hepimizi. Ben de doktor değiştirdim. Sezeryan sonrası normal doğum düşünüyorum. Ortadoğu Hast. Ali ŞAKRAK a geçtim. Cuma kontrolüm var bakalım. 32 ye başlıcaz. rapor için gidicem.
Saol cnm anladim hepimiz insallah iyi haberlerle gelelimgünaydınn güzel haberlerle gel inşaAllah ben geçen hafta peşembe gittim ilk nst ye o zaman girdim
Ohh gez cnm bol bol bebis olunca gezmeye fırsat bulamiyacaksin :)günaydın kızlar, arada takip etmeye çalısıyorum ama masallah sızde sayfalar dolusu konusuyorsunuztam olarak okuyamıyorum hepsini... bu hafta ısyerındekı son gunlerım! dolayısıyla ıslerı toparlama telasından cok fazla gıremıyorum.
gul_sek basın sagolsun cnm cok uzuldum annene de arkadasına da! allah rahmet eylesın...
erken doğum tehlikesi olan arkadslara da zamanında saglıklı dogumlar dılıyorum...
bebısın kıyaftlerının bı kısmını yıkadım ama oylece duruyor utu ıcınkım yapcak okdr mınnak mınnak seylerı utulemeyı hele su sıcakta bılmıyorum. canta olayı hak getıre bızım kız artık haftaya ıtıbarıyle premature bıle sayılmayacak ama cantası bıle yok. herseyı bayram ve sonrasına bıraktım. ama acayıp agırlastım. yanı kılom yok ama gobek kocaman oldu egılemıyorum saga sola donmek egılıp kalkmak anı hareketler fln ımkansızlastı artık. herseyı kendım yapayım takıntılısı ben tv dolabı cekmecesıne egılemıyorum mutfak alt dolaplarına bırsey koymak, buzdolabı sebzelıgını yerlestırmek ıcın yere oturuyorum. kalkarken vınc gelse yerı! agrılarım yok dıye sevınırken yaptıgım gunluk rutın hareketlerde bıle saatlerce agrı cekebılıyorum. sız sız olun zamanı var demeyın bnm gıbı hazır olsun ıs kalmasın!!!!
yıkama, utuleme, canta hazırlama yapılacak, evdekı halılar koltuk ortulerı vs yıkamaya verılcek. evın temızlıgı var bide ustun koru yapmaktan ıyıce berbatlastı ev. bı kadın bulmam gerekecek. offff çok işim var!
bu arada ayakkabısını gıyemeyen ben gezmeden gerı kalmıyorumgectıgımız pazar te buyukadaya denıze gıttım. ruyalarıma bıle gırıodu cok ıstıodum esım kızdı ıstemedı bende annemı kardeslerımı taktım pesıme gıttık. ıyı de geldı. hıc guneslenmedım sık aralıklarla ama azar azar suya gırdım. ohhh mis sıkıntı olmadı... esımı ıkna edebılırsem bayramda da 1 guncuk agva planım var.
günaydın kızlar, arada takip etmeye çalısıyorum ama masallah sızde sayfalar dolusu konusuyorsunuztam olarak okuyamıyorum hepsini... bu hafta ısyerındekı son gunlerım! dolayısıyla ıslerı toparlama telasından cok fazla gıremıyorum.
gul_sek basın sagolsun cnm cok uzuldum annene de arkadasına da! allah rahmet eylesın...
erken doğum tehlikesi olan arkadslara da zamanında saglıklı dogumlar dılıyorum...
bebısın kıyaftlerının bı kısmını yıkadım ama oylece duruyor utu ıcınkım yapcak okdr mınnak mınnak seylerı utulemeyı hele su sıcakta bılmıyorum. canta olayı hak getıre bızım kız artık haftaya ıtıbarıyle premature bıle sayılmayacak ama cantası bıle yok. herseyı bayram ve sonrasına bıraktım. ama acayıp agırlastım. yanı kılom yok ama gobek kocaman oldu egılemıyorum saga sola donmek egılıp kalkmak anı hareketler fln ımkansızlastı artık. herseyı kendım yapayım takıntılısı ben tv dolabı cekmecesıne egılemıyorum mutfak alt dolaplarına bırsey koymak, buzdolabı sebzelıgını yerlestırmek ıcın yere oturuyorum. kalkarken vınc gelse yerı! agrılarım yok dıye sevınırken yaptıgım gunluk rutın hareketlerde bıle saatlerce agrı cekebılıyorum. sız sız olun zamanı var demeyın bnm gıbı hazır olsun ıs kalmasın!!!!
yıkama, utuleme, canta hazırlama yapılacak, evdekı halılar koltuk ortulerı vs yıkamaya verılcek. evın temızlıgı var bide ustun koru yapmaktan ıyıce berbatlastı ev. bı kadın bulmam gerekecek. offff çok işim var!
bu arada ayakkabısını gıyemeyen ben gezmeden gerı kalmıyorumgectıgımız pazar te buyukadaya denıze gıttım. ruyalarıma bıle gırıodu cok ıstıodum esım kızdı ıstemedı bende annemı kardeslerımı taktım pesıme gıttık. ıyı de geldı. hıc guneslenmedım sık aralıklarla ama azar azar suya gırdım. ohhh mis sıkıntı olmadı... esımı ıkna edebılırsem bayramda da 1 guncuk agva planım var. bakalımm
Kızlar benim ayaklarim çok agriyo ne iyi gelir iki günüdür ayaktayim evindeki badana daha bitmedi yorgunum suya koydum geçmedi ne geçirir acaba bilen varmi
Baş sağlığı ve iyi dilekleriniz için tesekkur ederim. Annem sevecen tatlı dilli herkes tarafından sevilen biriydi. Bize hiçbirşeyin eksikliğini yasatmadilar. Gençliğinde yaşadığı sorunlar yüzünden son zamanlarda psikolojik olarak iyi değildi. Stres, ani seker tansiyon yükselmeleri vs vardı... bu konuyu daha fazla uzatmayacağım bende size bebeğimin son durumunu yazayım.
Sanırım bizim bebiş biraz tontis.
31+2de gitmistim o zaman doktor 2050 gr demişti. O gün nst ye girdim kasıklarımda ağrı oluyor diye kontrol etmek istedi. Doktor şancı çıkmadı. Ebe de ağrı takibi yaptı ağrım kasılmak da yoktu. Hemşire kilosunu görünce oo böyle giderse doğuma 4 kilo olur demişti. O gün ilk defa gitmistim o doktora pek sevmedim açıkçası. Memleketten gelince devlet hastanesine gittim hem içim rahat etsin hemde rapor için. O zaman 32+5 di. O doktor da bebegin 2400 gr dedi. Sanırım makineden de değişiyor olabilir. Ben hala +10 kilodayım bazen düşüp bazen çıkıyorum. Yarin ivir zıvır kalan şeyler için kardeşimle eminonune gidiyoruz inşallah.
eheheh evettt kuzum son 4 dün yine uykusuz bi gece geçirdim bu yüzden gelmesi zor yoksa evde oturmak bana ii geldiğinden değilnapıosun görüşmeyeli? senin de kontrole 3 gün kaldı
Gunaydin kizlar nasilsiniz herkesler iyidir insallah benimde yarin randevum var bakalim cok az zaman kaldi artik nstye girmeye baslayan varmi
Günaydın kızlarrr,dün akşam sıcaklarında etkisiyle pertim çıkmış vaziyette 8.30 da uykuya daldım. 2 saatte bir uyanıp,uykuya geri daldım. Sabah 7 de de zorla yataktan kalktım. Vucudum nasıl yorulmuşsa,kolumu kıpırdatmaya halim yoktu. Ben çok ağırlaştığımı hissediyorum artık. Herhalde evde olsam,yattığım yerden hiç kalkamayacağım. Allahtan hala daha çalışıyorumda,günlükte olsa birazcık olsun hareketim,aktivitem var. Yoksa yatmaktan heryerim ödem toplardı eminim. Bizimde bu cuma randevumuz var,geçen hafta pazartesi görüştüğümüzde 3 hafta sonrqa görüşelim demişti doktorumuz. Ama sonra bayrama geliyor deyince,son cuma gel demişti. Ondan sonrada kontrollerimiz haftada 1 oluyor artık. Bu arada benim bebiş çok hareketli maşallahı var. Artık tekmeleri o kadar güçlü ki,vurduğu yerler çok acıyor. Dün akşam resmen kaburgama tekme yedim,hala daha ağrıyor. Birde babaya düşkün olcak sanırım,çok acayip babaya tepkiler veriyor. Baba onunla konuşsun,ona dokunsun,yerinde duramıyor. Çıkacak diye korkuyorum. Bizim ilgisiz babamızda bu durumdan çok memnun,sürekli gelip çocuğunu seviyor.Şaşkınım açıkçası,kendi haline bırakınca demekki.
Herkesi çok çok öptükkkk. Bu arada hiççççç esmiyor. Anam çok sıcak,bugün biraz yağmur yağabilirmiş akşama doğru istanbula. Yarında daha çok yağmurlu geçecekmiş,yahu biraz serinleyelim hakketten. Nem nefes aldırmıyor. Allah yardımcımız olsun. Nolur nolmaz,öğlen saatlerinde hiç dışarı çıkmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?