2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Allah kolaylik versin gercekten zor bu ev isleri hic bitmiyor camasir bulasik ev desen hergun toz oluyor heryer acik olunca sicak desen ayri dert allah yardimcimiz olsun

Bu arada sen dogum tarihini belirledinmi cnn

Aaa pisti olmusuz gun konusunda sozlessek bu kadar denk gelmez
Begumde sende iyisen gerisi teferruat
Kasintilarinda gidiyor iste oh en onemlisi o yara doker vucudun hep gitsin kurtul Allah'in izniyle

Yok hayatım nerde gorustuklerım 1200-1300 tl dıyor ayrıca bos vakıtte elımı işe surmem dıyor temızlık için de bırını ayatlayınca 1500-1600 e gelecek napcam bılmemmm
bu bakıcılarda tam vicdansızlarmış vallahi okuyunca nasıl sinirlendim yahu utanmazlara bak temizlikte yapmıyor bide dünyanın parasını istiyor. insanlar daha az kazanarak işte çalışıyorlar. aklıma geldi geçenlerde bir tanıdığım ufak oğlunu bırakacak uygun bakıcı bulamadı kızına sen bak artık 16-17 yaşında abla oldun hemde yaz tatili canın sıkılmaz dedi abla kapıyı 1000 tl'den açtı

Başın sağ olsun canım . Allah sabır versin sana ve ailenize. Allah anne nin mekanını cennet eylesin, nurlar içinde yatırsın.

Kızlar bişey sorcam kişisel temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz ağaciya şimdiye kadar gitmedim utaniyordum hep kendim agdayla alıyordum ama şimdi annem dedi ben yardimci olurum nasıl yapacam ki utanıyorum
ben ağdacıya gidiyorum canım hamilelikten önce kendim alıyordum ama malum şimdi bir şey göremiyorum

cnm başın sağolsun Allah annene rahmet eylesin. söylenecek herşey kifayetsiz kalır. Allah yardımcın olsun. inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.

Merhaba kızlar,

Dün doğum çantamı hazırladığımdan bahsetmiştim liste yapmıştım. O mesajı attım işteydim.

Neyse öğleden sonra kontrole gittik ilk defa NST ye girdim. Sonra kontrole geçtik doktora gösterdik NST yi. Doktor demesin mi sancıların var doğum iznine ayrılman gerek bugün itibariyle. Şoka girdim ne sancısı ben hafif kasıklarımda bir şeyler hissediyordum ama lafı bile edilmez çok az bir şeydi meğer 40-50 çıkmış sancı NST de.

Sonra bana acilde serum aldırdı. Bir daha NST çektirdim yine sancı çıktı. Alttan muayene etti açıklık falan yokmuş ama sancı nın durması gerekiyormuş onun için ilaç verdi. Ben NST ye girmesem herhalde bir iki haftaya doğurmuş olurdum. Bu haftadan sonra erken doğsa bile bir tehlikesi olma ihtimali düşük o açıdan rahatım ama yine de içeride ne kadar dursa kar.

Dün itibariyle izne ayrıldım yarım kalan işler oldu iş yerinde bi süre şokla işler ne olacak falan diye düşündüm neyse erteledim hepsini devrettim vs.

İyi ki çantamı hazırlamışım ne olur ne olmaz her an her şey olabilirmiş demek ki. Biz de doğuma yardımcı olsun diye yürüyüş falan yapıyorduk eşimle erken bir yardımı dokunabilirmiş bunun meğer. Şimdi bir süre evde takılcam en azından 2 3 hafta daha dursa bizim oğlan içeride iyi :).

Aaa pisti olmusuz gun konusunda sozlessek bu kadar denk gelmez
Begumde sende iyisen gerisi teferruat
Kasintilarinda gidiyor iste oh en onemlisi o yara doker vucudun hep gitsin kurtul Allah'in izniyle

Iyiyzcanm cok sukur sagoll masallah Mehmet ali ve sen de iyisiniz oh misss...

Aynen canm cuma guzel haberlerimizle dagitalim ortaligiii

Aaa ne ilginc ya hic tahmin etmiyoruz iste boyle seyleri... Aman Allah'tan erken farkedilmis de tedbir alinmis yoksa sen calisa calisa dogururdn mazallah.. Yat dinlen artk yapcak bi sey yok canm iyi ki de cantan da hazir kendine iyi bakkk

Cidden ya ne kadar az kalmış doğumuna :) keşki bende 36. Haftada olsam :) ne gün saydık ya
zaman akıp geçiyor valla bende öyle derdim hep şimdi ise bi heyecan sardı sorma hele bugün şu sonda olayına çok takıldım arkadaşlarıma soruyorum hep takmasınlar bana olmaz mı diye

Saol cnm anladim hepimiz insallah iyi haberlerle gelelim
aminn inşaAllahh
olsun kafa dinliyorsun canım ne güzel istanbul da bile durulmuyor ki senin oraları hiiç düşünemiyorum Allah kolaylık versin yürüyüşe devam canım benim sezeryan olmasına rağmen doktor yarım saat bi saat yürü günlük dedi şişliği anca böyle atıyoruz işte uykusuzluk başa bela doğumdan sonra bitecek olsa neyse bitmeyecek hatta artacak bile kasığımda falan olmuor o kasılma benim midemi kasıo daha çok poposu midemde gerildikçe yanıyor midem kasığımın ağrısı da benim oturmam ve yatış şeklimle alakalı bunu anladım ama insanın elinde olmuyor o da bilinçli yapmıosun çünkü

goooody canım geçmiş olsun,bebişin 2-3 hafta daha durur inş. Ama kısmet tabi,o kendini tamamladıysa ve çıkmak istiyorsada zamanında gelsin inş. Hepimiz için.

sevgili hamiş arkadaşlarım bende daha bebişimin kıyafetlerini yıkamadım.
kısmetse en kısa zamanda yıkayacağım. bebek çamaşırı yıkamak için deterjan almadım daha sizler hangi çamaşır detarjanını kullandınız. bu deterjanların toz olanları var sıvı olanları var hangisini alayım. ayrıca yumuşatıcı normalde kullandığım yumoş kullansam olur mu?
rica etsem yardımcı olur musunuz kızlar.

günaydın Hamişler
Bu sabah kontrolümüz vardı, 32+0 da bebiş 1920 gr 43 cm, doktorumuz biraz ilerde dedi. Doktora dün bahsettiğim sol tarafımdaki sancıdan bahsettim. Bebişimizin koca kafası orda gömülü gibiymiş bi de milyonlarımdan biri de orda olduğundan baskı sancı hissi yaratabilirmiş. Nst ye de girdim, sancım çıkmadı. 34+0 da çağırdı tekrar. Bizden bu kadar şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…