Allah kolaylik versin gercekten zor bu ev isleri hic bitmiyor camasir bulasikgünaydın kızlar.
şu yağmur yağsa da ferahlasak.
resmen sürüne sürüne iş yapıyorum. nevresim takımlarını çıkar, yıka, as değiştir, uğraşıyorum sabahtan beri. kızlar kendi odalarını dağıttılar yine, her yer her yerde. daha süpürge açılacak. makine boşalt doldur yapılacak. sabah erkenden astığım çamaşırlar toplanıp yenileri asılacak da kim yapacak hepsini?
hiç esmiyor, arada perdeler havalanıyor o kadar.
Bu arada sen dogum tarihini belirledinmi cnngünaydın kızlar.
şu yağmur yağsa da ferahlasak.
resmen sürüne sürüne iş yapıyorum. nevresim takımlarını çıkar, yıka, as değiştir, uğraşıyorum sabahtan beri. kızlar kendi odalarını dağıttılar yine, her yer her yerde. daha süpürge açılacak. makine boşalt doldur yapılacak. sabah erkenden astığım çamaşırlar toplanıp yenileri asılacak da kim yapacak hepsini?
hiç esmiyor, arada perdeler havalanıyor o kadar.
evet belli gibi. eşimin yıllık izni 8 ağustos ta başlıyor. o günlerde olacak inşallah.Bu arada sen dogum tarihini belirledinmi cnn
Hayirlisiyla sagsalim kurtulursun insallah cnmevet belli gibi. eşimin yıllık izni 8 ağustos ta başlıyor. o günlerde olacak inşallah.
inşallah hepimiz için sağlıklı kolay bir doğum olur ve tontiş, sağlıklı doğar bebeklerimiz :)Hayirlisiyla sagsalim kurtulursun insallah cnm
Aaa pisti olmusuz gun konusundaAy biz de 1 temmuzda gidiciizz aynen bayrama denk geliyordu pazartesi gidecektk arife gun diye cuma gidecezz
Oh oh begum de ayni canm onun keyfi gicir hopur hopur masallahholan bize oluyo oyle de olsn zaten onlarn keyfi yerinde olsn daa benm kasintilar azcik azaldi gibi valla nefes aldm..
Hadi bakalm bekliyoz kankaa
bu bakıcılarda tam vicdansızlarmış vallahi okuyunca nasıl sinirlendim yahuYok hayatım nerde gorustuklerım 1200-1300 tl dıyor ayrıca bos vakıtte elımı işe surmem dıyor temızlık için de bırını ayatlayınca 1500-1600 e gelecek napcam bılmemmm
Başın sağ olsun canımBaş sağlığı ve iyi dilekleriniz için tesekkur ederim. Annem sevecen tatlı dilli herkes tarafından sevilen biriydi. Bize hiçbirşeyin eksikliğini yasatmadilar. Gençliğinde yaşadığı sorunlar yüzünden son zamanlarda psikolojik olarak iyi değildi. Stres, ani seker tansiyon yükselmeleri vs vardı... bu konuyu daha fazla uzatmayacağım bende size bebeğimin son durumunu yazayım.
Sanırım bizim bebiş biraz tontis.
31+2de gitmistim o zaman doktor 2050 gr demişti. O gün nst ye girdim kasıklarımda ağrı oluyor diye kontrol etmek istedi. Doktor şancı çıkmadı. Ebe de ağrı takibi yaptı ağrım kasılmak da yoktu. Hemşire kilosunu görünce oo böyle giderse doğuma 4 kilo olur demişti. O gün ilk defa gitmistim o doktora pek sevmedim açıkçası. Memleketten gelince devlet hastanesine gittim hem içim rahat etsin hemde rapor için. O zaman 32+5 di. O doktor da bebegin 2400 gr dedi. Sanırım makineden de değişiyor olabilir. Ben hala +10 kilodayım bazen düşüp bazen çıkıyorum. Yarin ivir zıvır kalan şeyler için kardeşimle eminonune gidiyoruz inşallah.
ben ağdacıya gidiyorum canım hamilelikten önce kendim alıyordum ama malum şimdi bir şey göremiyorumKızlar bişey sorcam kişisel temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz ağaciya şimdiye kadar gitmedim utaniyordum hep kendim agdayla alıyordum ama şimdi annem dedi ben yardimci olurum nasıl yapacam ki utanıyorum
cnm başın sağolsun Allah annene rahmet eylesin. söylenecek herşey kifayetsiz kalır. Allah yardımcın olsun. inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.Herkese yeniden merhaba,
12 haziranda annemi kaybettik. O günden beri yazmıyorum.. onu çok özledim
Anneme üzülürken ayni gün aramızda 3 hafta olan hamile çalışma arkadaşımızı ve bebeğini kaybettiğimizi öğrendim. Ve o an ilk aklıma gelen beterin beteri var bizim güçlü olmamız lazim onun daha 10 yaşında kızı var diye düşündüm.
Bu sayfaya acı haberler yazıp sizleri de üzmeyi hic istemem hepimiz minicik kalpler taşıyoruz. Su an bizim için herşeyden kıymetliler. Ama derdimi yazıp içimi dökeceğim bir burası var. Sağolsun eşim hic yanlız bırakmadı. Hep omzunda ağladım. Ailemdeki herkesin ilk önce düşündüğü ben oldum nasıl söyleyeceklerini bilememişler. Şimdiye kadar hic çok yakin birini kaybetmemiştim. Bu annem olacakmış.
O gün 31+3 haftalık hamileydim. Bayrama kadar çalışacaktım ama geri dönme gücünü bulamadım izne ayrıldım. Zaten onlarda riske atmamı istemediler. Hayatini kaybeden arkadaşımız oranın 23 yıllık çalışanıydı.
Aaa pisti olmusuz gun konusundasozlessek bu kadar denk gelmez
Begumde sende iyisen gerisi teferruat
Kasintilarinda gidiyor iste oh en onemlisi o yara doker vucudun hep gitsin kurtul Allah'in izniyle
Merhaba kızlar,
Dün doğum çantamı hazırladığımdan bahsetmiştim liste yapmıştım. O mesajı attım işteydim.
Neyse öğleden sonra kontrole gittik ilk defa NST ye girdim. Sonra kontrole geçtik doktora gösterdik NST yi. Doktor demesin mi sancıların var doğum iznine ayrılman gerek bugün itibariyle. Şoka girdim ne sancısı ben hafif kasıklarımda bir şeyler hissediyordum ama lafı bile edilmez çok az bir şeydi meğer 40-50 çıkmış sancı NST de.
Sonra bana acilde serum aldırdı. Bir daha NST çektirdim yine sancı çıktı. Alttan muayene etti açıklık falan yokmuş ama sancı nın durması gerekiyormuş onun için ilaç verdi. Ben NST ye girmesem herhalde bir iki haftaya doğurmuş olurdum. Bu haftadan sonra erken doğsa bile bir tehlikesi olma ihtimali düşük o açıdan rahatım ama yine de içeride ne kadar dursa kar.
Dün itibariyle izne ayrıldım yarım kalan işler oldu iş yerinde bi süre şokla işler ne olacak falan diye düşündüm neyse erteledim hepsini devrettim vs.
İyi ki çantamı hazırlamışım ne olur ne olmaz her an her şey olabilirmiş demek ki. Biz de doğuma yardımcı olsun diye yürüyüş falan yapıyorduk eşimle erken bir yardımı dokunabilirmiş bunun meğer. Şimdi bir süre evde takılcam en azından 2 3 hafta daha dursa bizim oğlan içeride iyi :).
zaman akıp geçiyor valla bende öyle derdim hep şimdi ise bi heyecan sardı sorma hele bugün şu sonda olayına çok takıldım arkadaşlarıma soruyorum hep takmasınlar bana olmaz mı diyeCidden ya ne kadar az kalmış doğumuna :) keşki bende 36. Haftada olsam :) ne gün saydık ya
aminn inşaAllahhSaol cnm anladim hepimiz insallah iyi haberlerle gelelim
olsun kafa dinliyorsun canım ne güzelIAyy evet gun sayiyormmnapim valla ben ev hanimi oldmm ya aslnda iyi geliyo bana su an disari cokk sicak olunca evde oyalancak bi sey buluyom ben arada arabayla kaciyom avm yuruyusu yapiyom o da olmadi gece sitede yuruyom.. Normal istiyoz ya insallah o yuzden yuruyus acilma icin cok onemli hareketsiz birakmiyorm kendimi hic..
Uykusuzluk kafa yapiyo zaten bi sure sonrabenm de uykular cok duzensiz ama evde olunca alisiyo insan..
Bi de mesela sende kasilma olmuyo mu hic?? Hani konustk burda bi ara rahim bi yerde toplaniyo bebek poposunu dayadi gibi, seni baya skistiriyo faln? Merak ettm en onde sensn ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?