2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
ben dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcı aldım canım. Her makineye azar azar koydum yarım kapak kadar deterjan yarım kapak yumuşatıcı koydum 15 dk da yıkadım. Bence evdeki yumuşatıcını kullanma antialerjik olmayabilir çünkü. Yumuşatıcı koymasan da olur. Ben almayacaktım ama almışken yumuşatıcı da aldık.

Son düzenleme:
canım geçmiş olsun inşallah hayırla saglıkla vakitlice doğar bebeğin dikkat et kendine. artık bu vakitten sonra her sey olabilir malum.

Aynen canm hareket herkese sartt... Uykusuzluk asil dogurunca baslicak hayirlisii..

Anladmmm, benm de kasikta degil zaten canm orta kisimlarda rahim toplanmasi durumu..neyse sukur ki bende de sanci cikmadi ama bu hafta artk cok daha fazla heyecanliym nedenseee kontrol icinnn

Canm ben univaby sici deterjan aldm, yumusaticiya gerek duymadm zaten utuleyince bi de pamuk gibilerrr..

Iyi canm sukur sancin cikmamiss.. Benmki ayni hafta 2200 du dr haftasiyla uyumlu demisti anlamadm bu isi

Cnm ben dalin sivi deterjan ve yumusaticisi aldim ilk kez yikanacaklari icin yarim saatlik dusuk sicaklikta attim maksat tozu pisi gitsin daha sonralari bebek kullandikca makinemin bebek programında atarim. Kendi kullandigin deterjani ve yumusaticiyi kullanma derim ben en azindan ilk 1 yil cunku kimyasallar cok fazla icinde

Gunaydin kizlar sabah sabah kirildim bugün esime . esimin abisigilin 6 7 yildir cocuklari olmuyo bu yaz bi heves tup bebek denemeye karar verdiler. Bu sabah yatakta uzanirken soruverdim birden baba olduğun icin mi daha cok mutlu olursun amca olacagin icin mi dedim vee amca olacagim icin dedi ne yalan soyliyim kirildim ve bana mantiksiz geldi kendi evladin senden bir parca bir can ya nasil başkasının evladi seni daha mutlu eder anlam veremedim kizlar ben mi yanlış dusunuyorum bi deyin bana . kirildim ve bi daha bebegimle ilgili hic bisey konusmicam esimle ne hareketi soylicem ne de kendi rahatsizliklarimdan bahsedicem.

Seninkisi tombik annesi maşallahı var Begüm ün

canım benim neden kırılıyorsun ki o bunu kötü bir düsünceyle söylememiş. 6-7 yıldır evalat sahibi olamayan kardeşi için sevinir. ve babalar ancak çocuk dunyaya geldikten sonra onun sevgisini baba gibi hissederler. anneler gibi değiller.bence eşin kendi çocuğuma sevinmem demek istememiş. sadece onların adına çok sevineceği için amca olunca daha çok sevinirim demek istemiş.
ben yeğenlerine çok düşkün bir teyze olarak eşini anlıyorum. kendi çocuguma hamileyim ama yeğenlerimdeki heyecanım hevesim sevincim kadar değil. sanki onlar ilk göz ağrım ya kimse yerini alamaz gibi geliyor. hep ben yeğenlerimi o kadar çok seviyorum ki evladımı da ancak bu kadar seveilirim diyordum.ama benim gibi arkadaşlarım vardı onlarla konuşunca çocuk doğduktan sonra ayrımı fark edeceksin tecrübeyle sabittir diyolar. o yüzden bence boşuna eşine kızıyorsun.

Bilmiyorum cnm benim yigenim yok o duyguyu tatmadim hic hakli olabilirsin fazla alinganim zaten son zamanlarda yine de dusunuyorum hala mantiksiz gelio soyledigi ama dedigin gibi olacak galiba kucagina almadan baba oldugunu hissetmicek

Bu arada kizlar maalesef 3 kilo vermisim dis agrisi cektigim donemde insallah kizim da vermemistir almaya devam etmistir dicem ama ne yedim ki dogru durust cocuk kilo alsin. Ilk defa kilo verdigim icin uzuldum cumartesi kontrolumuz var o gune kadar bari bol protein muz ve sutle besleneyim

Gunaydin kizlar nasilsiniz herkesler iyidir insallah benimde yarin randevum var bakalim cok az zaman kaldi artik nstye girmeye baslayan varmi
Canım ben 32.haftamda gittiğimde sknti yoktu çok şükür, normal kontrol oldu. 35. Haftada gideceğim bi dahakine belki o zaman başlar nst. Tecrubesizim ben de

Eşin öyle demiş ama bebeğinizi kucağına aldığında fikri değişecek ya da yanlış söylediğini farkedecek bence. Yeğen de çok sevilir ama evlat kadar sevilmesi mümkün değil. Senin hassas döneminde eşin büyük düşüncesizlik etmiş.

Canım ben 32.haftamda gittiğimde sknti yoktu çok şükür, normal kontrol oldu. 35. Haftada gideceğim bi dahakine belki o zaman başlar nst. Tecrubesizim ben de

doktorun bir dahaki gelişinde erken gelip nst çektir falan demedi mi canım? Benimki demişti o yüzden dün çektirdim Bugün 35 im tam.

Doktor korkutmuş seni canım. İnşallah zamanında sağlıkla doğar. Evde dinlen iş yapma

Ben de çok heyecanlandım canım, yanlis hatirlamiyorsam erken doğum yapan 2 kişi falan var sanirim bizde..bakalım sıra kimde olacak sağ salim gelsinler dünyaya inşallah

evet kuzum şart yoksa ayaklarım balon gibi oluyor yürüyüş yapınca anca geçiyor ben o dediğini yaşamadım galiba canım ya ondan belki de sancım çıkmadı hiç heyecan olmaz mı bende geçen hafta gittiğimde çok heyecanlıydım ya nst ye ilk kez falan girdim mesela o bile çok heyecanlıydı ay bakalım ne diyecek sana bu hafta cuma gelsin hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…