2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar instagramdan nefret ettim ben hep yemek fotoğrafı çok midem bulanıyor. Aklımda hep kırmızı et var. Yiyorum masayı toplarken yine istiyom. Bak ağzım sulandı yine

Merhaba canim..Keseyi ne zaman gördün ve karindan mi gördün...adet tarihinden mi hesaplaniyor kac hafta oldugu ben oyle hesapladim ama transferim 27 kasim da yapildi..pazartesi cagirdi doktorum o zaman gözükür mü?
canim bat 3 gun sonra karindan usg gordum 4 haftalikti gecen hafta 5 hafta 6 gunluktu yolk kesesi goruldu. Bugunde 7 hafta 3 gunluktu kalp atisi ve kendisini gormek nasip oldu

Araniza bende geldim canlarim..bende agustos annesi gibi gözüküyorum insaallah...taze ve tecrübesiz bi anne olarak merhaba demek istedimm.
Hosgeldin canım.. bnde senin gbi tecrübesiz anne adayıyım artık burdaki tecrubeli anneler bize yardımcı olurlar diyeceğiz ilk heyecan cok fena yaa .. ben bu aksam 8de küt uyumuşum oldgm yerde suan suuuu dıye uyandım cölde kalmışım sanki uyku gitti simdi tv actim

Hoş buldum canimmm...korku heyecan hersey karışık...15 dk önce 2 damla kadar pembe leke geldi korktum yaa...yastik koydum ayagimib altina dinleniyom aslinda yorulmadim ama anlamadim devam ederse hastaneye gidecegim...

Kızlar istanbul avrupa yakası kadın dogum tavsiye edebilecegınız hastane varmı şişli bölgesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…