Haklısn cok dikkat ettıgim halde cok kotu oluyorum son aylar odem cok fazlaa bende burnuma kdr sişiyorum cevrem dogurartık diye dua edıyo artık hep beraber şisecegizzzHahahahsefamiz olsn valla hamilelikte tombik olmayan da parmakla sayilir bence
lLk aşarmen hayırlı olsun canim kocan şanslı elma kolay hemen bulur getirirAyyy kızlar canimmm nasıl elma cektıııı bi anda anlatamammm evde yok yarın alıcamm hemen sulu sulu hmmm aserıyor olabılımiyım normalde pek aramam
Selma ömür canmCnm dr adi ne bendd esenlerdeyim bayrampasa kolana gidiyorum
Merhaba canim..Keseyi ne zaman gördün ve karindan mi gördün...adet tarihinden mi hesaplaniyor kac hafta oldugu ben oyle hesapladim ama transferim 27 kasim da yapildi..pazartesi cagirdi doktorum o zaman gözükür mü?
:)) bilseydim başka nick alırdım :)Ya canım bu Nasıl bir nick yaaa
Canım gril çektiiii
canim bat 3 gun sonra karindan usg gordum 4 haftalikti gecen hafta 5 hafta 6 gunluktu yolk kesesi goruldu. Bugunde 7 hafta 3 gunluktu kalp atisi ve kendisini gormek nasip olduMerhaba canim..Keseyi ne zaman gördün ve karindan mi gördün...adet tarihinden mi hesaplaniyor kac hafta oldugu ben oyle hesapladim ama transferim 27 kasim da yapildi..pazartesi cagirdi doktorum o zaman gözükür mü?
Hosgeldin canım.. bnde senin gbi tecrübesiz anne adayıyımAraniza bende geldim canlarim..bende agustos annesi gibi gözüküyorum insaallah...taze ve tecrübesiz bi anne olarak merhaba demek istedimm.
Ayyy canim bende fransadayım utandım istemeye acıkcası sabagidicem hemen almaya bizim burda var kumpirci kendin yapmaya calıssan birazolsun isteme azalirSenin hemen bulunan şey cnm istemiş yan komşunda bile vardır ben ne yapayim avrupada kumpir:))
lLk aşarmen hayırlı olsun canim kocan şanslı elma kolay hemen bulur getirir 3cu gebelik ilk asermen kocişten yanıt yarın git hemen al alısverıs bana aıt olunca boyle oluyoo
Benimde gözükür yani insaallah..sagolasin cnm.canim bat 3 gun sonra karindan usg gordum 4 haftalikti gecen hafta 5 hafta 6 gunluktu yolk kesesi goruldu. Bugunde 7 hafta 3 gunluktu kalp atisi ve kendisini gormek nasip oldu
Hoş buldum canimmm...korku heyecan hersey karışık...15 dk önce 2 damla kadar pembe leke geldi korktum yaa...yastik koydum ayagimib altina dinleniyom aslinda yorulmadim ama anlamadim devam ederse hastaneye gidecegim...Hosgeldin canım.. bnde senin gbi tecrübesiz anne adayıyımartık burdaki tecrubeli anneler bize yardımcı olurlar diyeceğiz ilk heyecan cok fena yaa .. ben bu aksam 8de küt uyumuşum oldgm yerde suan suuuu dıye uyandım cölde kalmışım sanki uyku gitti simdi tv actim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?