2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
22 temmuz dedik, abisinin doğum günü. :) Tabi ölçümlere bakılacak uygun olursa. En geç 25 temmuz.
Teşekkür deriz, hepimizinki sağlıkla gelir umarım.
Ay ne guzel allahim tamamina erdirsin sagselamet kucagina alirsin insallah

Doktordan geldikk...
Cok sukur ultrasonda her sey yolunda, bebegim de masallah hareketliydi bugn agiz oynatip durdu bize yaramazzz

Kasilmalara gelince doktor nstye bile gerek duymadi, bu haftadan sonra butun kasilma agri sancilari biz normal kabul ediyoruz dedi, beraberinde kanama, su gelmesi falan olmazsa ya da artarak devam etmezse duzenli olmazsa hic sorun degil dedi. Dogum sancisi kasiktan bele kadar giren bi agri dedi. Icimi cokk rahatlatti detayli detayli her seyi anlatincaaa..

Bebegim de 2400 gr, 45 cm olmus bu sefer daha az kilo alms boy atmis yaramaz kizim. Bizden haberler boyleee..

anatkh018 nymeria-burcu

Çok şükür canım yaaa,kasılıp kasılıp dururuz artık nolcak sanki :):):) Soğukkanlı olmamız lazım biraz da,fazla pimpirik yapıyoruz. Kızına da maşallah

Maşallah NE güzel toparlamış , biz 32 de 1900 gr dık temuzun 10 da yani 36 olduğumuzda bidaha gidecez inşallah benimkide okadar olmuştur

Annen de normal diyoms neyse ki canm, bebek hareketlerini takip et bi de yani onda azalma yoksa sorun olcani sanmiyorm, zaten daha sık gidicez doktora da siddetlenirse beklemez gidersn..

Tam aksine cok hareketli maaşallah :)) dikkat ediyorum ama canim daha fazla onem gosteririm artik..

Bak ayın son günleriyse adet ağrıların olabilir canım. Çok fazla takma kafana kendine ve bebişe iyi bak

Evrt canim olabilir.. sende dikkat et tatlim saol

Oyyy maasallah kuzucuga.. canim cok sevindimm herseyin yolunda olmasina

Çok şükür canım yaaa,kasılıp kasılıp dururuz artık nolcak sanki :):):) Soğukkanlı olmamız lazım biraz da,fazla pimpirik yapıyoruz. Kızına da maşallah

Aynen canm sakin olalm artk bence de valla kus gibi hafifledm, sagol canm..

Tam aksine cok hareketli maaşallah :)) dikkat ediyorum ama canim daha fazla onem gosteririm artik..

Evrt canim olabilir.. sende dikkat et tatlim saol

Oyyy maasallah kuzucuga.. canim cok sevindimm herseyin yolunda olmasina

Cok sagol canm benmm
Bence senin de ayni durumlar takipteyz zaten surekli ama sakin sakin takip edelm insallah

kızlar merhaba,

bebek karyolalarınızın içine nasıl yataklar aldınız.Biz karyolayı ıkeadan almıştık içine yatak ne alsam bilemedim.Annem yün yatak yaptı ama ilk zamanlar onda yatırmak mı doğru olur ne dersiniz. Her kafadan farklı yorumlar çıkmış hangisi doğrudur bilemedim. İlk zamanlar yün yatağın omurga gelişimini olumsuz etkileyeceğini söylüyorlar, düşündüğün zaman doğru gibi çünki dümdüz değil sonuçta, ama eskilerden beridir de yün yatak kullanılır yani ... fikirlerinizi bekliyorum.

Gecms olan canm kendine dikkat et, ama bence o kadar stresli isen izne ayrilman daha iyi olabilir, ayrica o kadar agrin varken acaba zorlamasan mi?? Tabi senin tercihin ama..

Kizlar bu arada benim kutunun ic kisminda beze olusmus dun farkettim bugun doktor bakti bugun varismis bi orda eksikti varis

Peki bi zarari var miyms canm?? Gecms olsnn..

Canm tum bebek yataklari magazalarda standart olarak uretiliyor, yari ortopedik cunku bebekler icn oyle olmasi gerekiyorms, ben de bambu yapida olani tercih ettm. Yani sanirm daha iyi olur kendi tercihin tabi ki. Yunu yorgan yastikta kullanabilirsnn..

biz karyolayı da yatağı da ikea dan aldık. Yatak hangisinden hatırlamıyorum ama bebeğin yattığı yatak çok yumuşak olmamalı diye biliyorum. Yün hakkında bir şey diyemicem.

zeynep-ahmet canm kasilmalarin ne durumda??? benm yine artti dun gece, bugune aldik randevuyu.. Gerildm biraz keske daha rahat olsak ama olmuyo iste
Cnm bikac gun magnezyum ictim baya azaldi benimki gunde bi kac kez oluyo sadece cok iyi geldi bana magnezyum cok da kullanmadim halbuki den devam edio musun ona

iki ayrı ultrason cihazından bilgiyi aldık canım. Yinede dediğin gibi hatırlısı olsun. Sağlıklı olsun da azıcık zayıf olsun bişi olmaz

35hafta 3 gunluguz 1 800 gr miz bizde fazla kilo alamadik saglikli olsun yapcak bisey yok haftaya tekrar kilo bakilcak bol bol dinlenmekten baska bisey gelmiyo elimden saten bol yemeden 21 kilo aldim yimeyle benim pek alakali degil demek ki
benmki de yemyle hiç alakalı değil inanki canım. Çunku ven yememe çok dikkat ettim. Hep sağlıklı beslndim ama olmuyo. İnşllh sağlıklı doğarda varsın zayıf olsun napalım.

Cok gecmis olsun cnm umarim iyilesir oglun en kisa zamanda sende kendine cok dikkat et bu arada hadi git gel yarin doktoruna guzel haberlerle gelirsin insallah

Masallah kizimiza annesi :) bak kasilmalar da normalmis artik takma kafana taktikca daha siklasio sanki insallah sag salim bugunleri atlatip saglikla kucagimiza alacaz bebislerimizi tatlim:)

Mrb kızlar ya bnm 2 gundur karnim çok sert bebek bi yere toplanıyor hep ve hiç geçmedi dünden beri dr a gittim bugün bebeğim herseyi normal ama nst de sancı çıktı bu kasılmalar ile sancı olunca korkmaya başladım siz de de karinda sertleşme oluyo mu . Progestan verdi dr her ihtimale karşı. Bni bubsertlesme korkutuyor taş gibi karnim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…