Ay ne guzel allahim tamamina erdirsin sagselamet kucagina alirsin insallah22 temmuz dedik, abisinin doğum günü. :) Tabi ölçümlere bakılacak uygun olursa. En geç 25 temmuz.
Teşekkür deriz, hepimizinki sağlıkla gelir umarım.
Çok şükür canım yaaa,kasılıp kasılıp dururuz artık nolcak sanki :):):) Soğukkanlı olmamız lazım biraz da,fazla pimpirik yapıyoruz. Kızına da maşallahDoktordan geldikk...
Cok sukur ultrasonda her sey yolunda, bebegim de masallah hareketliydi bugn agiz oynatip durdu bize yaramazzz
Kasilmalara gelince doktor nstye bile gerek duymadi, bu haftadan sonra butun kasilma agri sancilari biz normal kabul ediyoruz dedi, beraberinde kanama, su gelmesi falan olmazsa ya da artarak devam etmezse duzenli olmazsa hic sorun degil dedi. Dogum sancisi kasiktan bele kadar giren bi agri dedi.Icimi cokk rahatlatti detayli detayli her seyi anlatincaaa..
Bebegim de 2400 gr, 45 cm olmusbu sefer daha az kilo alms boy atmis yaramaz kizim. Bizden haberler boyleee..
anatkh018 nymeria-burcu
Selamlar,
Az öne kontrolden geldik.
49 cm 2700 gr olmuş Can bebe.
16 gün önce 1750 civarındaydı, zayıf diye çok üzülmüştüm.
Neyse ki toplamış.
38. Haftada ailemize katılacak. Temmuz annesi olacağım yine.
Ağrılarımı anlattım dinlenme verdi. Kasılmalarımın fazla olduğunu söyledi ve Protestan yazdı.
Bayram boyunca kullanacağım.
Umarım herkes iyidir. Bizden haberler bunlar.
Kizlar bu arada benim kutunun ic kisminda beze olusmus dun farkettim bugun doktor bakti bugun varismis bi orda eksikti varis
Annen de normal diyoms neyse ki canm, bebek hareketlerini takip et bi de yani onda azalma yoksa sorun olcani sanmiyorm, zaten daha sık gidicez doktora da siddetlenirse beklemez gidersn..
Bak ayın son günleriyse adet ağrıların olabilir canım.Çok fazla takma kafana kendine ve bebişe iyi bak
Doktordan geldikk...
Cok sukur ultrasonda her sey yolunda, bebegim de masallah hareketliydi bugn agiz oynatip durdu bize yaramazzz
Kasilmalara gelince doktor nstye bile gerek duymadi, bu haftadan sonra butun kasilma agri sancilari biz normal kabul ediyoruz dedi, beraberinde kanama, su gelmesi falan olmazsa ya da artarak devam etmezse duzenli olmazsa hic sorun degil dedi. Dogum sancisi kasiktan bele kadar giren bi agri dedi.Icimi cokk rahatlatti detayli detayli her seyi anlatincaaa..
Bebegim de 2400 gr, 45 cm olmusbu sefer daha az kilo alms boy atmis yaramaz kizim. Bizden haberler boyleee..
Onlar topluyorlar kendilerini emin ol. :) Hem şaşırdık, hem sevindik, hem rahatladık.Maşallah NE güzel toparlamış , biz 32 de 1900 gr dık temuzun 10 da yani 36 olduğumuzda bidaha gidecez inşallah benimkide okadar olmuştur
Çok şükür canım yaaa,kasılıp kasılıp dururuz artık nolcak sanki :):):) Soğukkanlı olmamız lazım biraz da,fazla pimpirik yapıyoruz. Kızına da maşallah
Tam aksine cok hareketli maaşallah :)) dikkat ediyorum ama canim daha fazla onem gosteririm artik..
Evrt canim olabilir.. sende dikkat et tatlim saol
Oyyy maasallah kuzucuga.. canim cok sevindimm herseyin yolunda olmasina
Merhaba kizlar. Daha once bahsetmistim annem kolon ca diye. Pazartesi ameliyat oldu. Cok yogun yorucu ve stresli gunler geciriyorum. Dun kontrole gittim. Bebegim normale gore yine biraz zayif ama 1 haftada 300 gram almis bu iyi en azindan. Bayramdan sonra iznimi baslatmak istiyorum ama bir yandan da 1 hafta daha calisip aktariyim diyorum. Karar veremiyorum. Psikolojikmen hic iyi degilim annem surekli aklimda. Hasta olan arkadaslara acil sifalar diliyorum. Bende de kasik agrilari cok fazla iki uc hafta daha dayansa bebisim iyi olacak
Kizlar bu arada benim kutunun ic kisminda beze olusmus dun farkettim bugun doktor bakti bugun varismis bi orda eksikti varis
kızlar merhaba,
bebek karyolalarınızın içine nasıl yataklar aldınız.Biz karyolayı ıkeadan almıştık içine yatak ne alsam bilemedim.Annem yün yatak yaptı ama ilk zamanlar onda yatırmak mı doğru olur ne dersiniz. Her kafadan farklı yorumlar çıkmış hangisi doğrudur bilemedim. İlk zamanlar yün yatağın omurga gelişimini olumsuz etkileyeceğini söylüyorlar, düşündüğün zaman doğru gibi çünki dümdüz değil sonuçta, ama eskilerden beridir de yün yatak kullanılır yani ... fikirlerinizi bekliyorum.
biz karyolayı da yatağı da ikea dan aldık. Yatak hangisinden hatırlamıyorum ama bebeğin yattığı yatak çok yumuşak olmamalı diye biliyorum. Yün hakkında bir şey diyemicem.kızlar merhaba,
bebek karyolalarınızın içine nasıl yataklar aldınız.Biz karyolayı ıkeadan almıştık içine yatak ne alsam bilemedim.Annem yün yatak yaptı ama ilk zamanlar onda yatırmak mı doğru olur ne dersiniz. Her kafadan farklı yorumlar çıkmış hangisi doğrudur bilemedim. İlk zamanlar yün yatağın omurga gelişimini olumsuz etkileyeceğini söylüyorlar, düşündüğün zaman doğru gibi çünki dümdüz değil sonuçta, ama eskilerden beridir de yün yatak kullanılır yani ... fikirlerinizi bekliyorum.
Cnm bikac gun magnezyum ictim baya azaldi benimki gunde bi kac kez oluyo sadece cok iyi geldi bana magnezyum cok da kullanmadim halbuki den devam edio musun onazeynep-ahmet canm kasilmalarin ne durumda??? benm yine artti dun gece, bugune aldik randevuyu.. Gerildm biraz keske daha rahat olsak ama olmuyo iste
iki ayrı ultrason cihazından bilgiyi aldık canım. Yinede dediğin gibi hatırlısı olsun. Sağlıklı olsun da azıcık zayıf olsun bişi olmazcanım nasılsa doktorun kontrolü altındasın en ufak bir gariplik hissedersen hareket azlığı falan yine hastahaneye git. Her bebeğin gelişimi farklı oluyor demek ki ben 42. haftada 2400 doğmuşum ama neden öyle olmuş bilinmiyor tabi o günün şartlarında. İnşallah sağlıkla gelir bebeğin ama ultrason çıktısında da 2 hafta önden ya da 2 hafta geriden gelebilir diye yazıyor.
benmki de yemyle hiç alakalı değil inanki canım. Çunku ven yememe çok dikkat ettim. Hep sağlıklı beslndim ama olmuyo. İnşllh sağlıklı doğarda varsın zayıf olsun napalım.35hafta 3 gunluguz 1 800 gr miz bizde fazla kilo alamadik saglikli olsun yapcak bisey yok haftaya tekrar kilo bakilcak bol bol dinlenmekten baska bisey gelmiyo elimden saten bol yemeden 21 kilo aldim yimeyle benim pek alakali degil demek ki
Cok gecmis olsun cnm umarim iyilesir oglun en kisa zamanda sende kendine cok dikkat et bu arada hadi git gel yarin doktoruna guzel haberlerle gelirsin insallahMerhaba kızlar bugün takip edemedim sizi umarım hepiniz iyisinizdir .. Dün geceyi hastanede geçirdik oğlum çok hasta ..sabaha karşı eve geldik tüm gece bir tek benim kucağımda sustu doktorda halime acıyınca eve gidebilirsin Dedi zaten uykusuzluktan ağlamaktan önümü görmüyorum .. Daha yapılacak testleri vardün onca yorgunluktan sonra belim kasıklarım tutmaz oldu ..inşallah bu bir kaç güne toparlar yoksa beni de yerden toplayacaklar .. Yarın sabahta benim kontrolüm var bide mecbur çocugu bu halde alıp Bİzimle götürecez ..
Bebek mağazalarında satılan pamuk yataklardan aldık ilk aylar için.teşekkür ederim fikirler için yarı ortepedik yaylı olmayan bir yatak almak lazım sanırım
Masallah kizimiza annesi :) bak kasilmalar da normalmis artik takma kafana taktikca daha siklasio sanki insallah sag salim bugunleri atlatip saglikla kucagimiza alacaz bebislerimizi tatlim:)Doktordan geldikk...
anatkh018 nymeria-burcu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?