2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Cnm bikac gun magnezyum ictim baya azaldi benimki gunde bi kac kez oluyo sadece cok iyi geldi bana magnezyum cok da kullanmadim halbuki den devam edio musun ona

Masallah kizimiza annesi :) bak kasilmalar da normalmis artik takma kafana taktikca daha siklasio sanki insallah sag salim bugunleri atlatip saglikla kucagimiza alacaz bebislerimizi tatlim:)

Aynen canm daha sakin olmak lzm sagolasnn teyzesii

Canm magnezyumu kullaniyordm ama bugn itibari ile hem vitamin hem magnezyumu biraktirdi doktorum sadece demire devam dedii

Canım hersey olacagina varir Allah'im yardimcin olsun insallah.. Kendini uzme konus bebeginle sabirli olsun azcik daha saglikla al kucagina insallah
Aynen. 37.5 tu. 39 numaraya geçiş yaptım. Daha iki ayımız var 40 ile kapanışı yapacağım herhalde
Sorma hayatim boyunca boyle şişmedi buyuyen ayaklar ayni kaliyormus galiba yaaa insallah kaalmazzz
Yok ya.
Terlik sandalet idare ediyorum ben de.
Ama baktıkça canım sıkılıyor,davul gibi ayaklar.
Tabanlarima basamiyorum sislikten canimiz sikilmasinda nolsun
Bi kaç gün büyük tuvaletini yapamayıp zorlanarak yapıyorsan, hafif kanama oradaki kılcal damarların catlamasindan olabilir belki
Yok o onceden vardi simdiki farkli da bugun iyiyim hic birsey yok.. Heralde birsey dokundu gecti gitti :)
beeeen de terlik giyiyorum
Terlik olmazsa olmazlarimizdan bu aralar

kelebek.hill

Canim yok oyle birsey degil. O normalde oluyor bende zaten endiselenmiyorumda bu farkliydi bugun duzelmis. Demekki birsey dokundu :)

Aman dikkat et bak kasilmalar yasiyormussun kendini yorma balim benim

Bizde çekiyoruz ondan canım merak etme,normalmiş,yalancı doğum sancılarıymış,rahmimiz normal doğuma kendini hazırlıyor. Çok sert yapıyor karnımı,çok zorlanıyorum.Ama endişelenecek birşey yok merak etme. Normal bunlar.

Maşallah bebişine bazı hafta birden kilo alıyor bazı hafta birden boy atıyor, benimkinde hep öyle oldu. O yüzden kilosunu beboyunu çok takmamak gerekiyor bence

Canim gecmis olsun oglusun biran once iyilesir insallah bir tane karninda birtane sirtinda rabbim yukunu hafifletsin.. Yarin guzel haberlerle kontrolden gelin iyi haberlerini bekliyoruz :)
Super bebislerden iyi haberler gelsin hep :)
Kizlar bu arada benim kutunun ic kisminda beze olusmus dun farkettim bugun doktor bakti bugun varismis bi orda eksikti varis
Canim gecmis olsun. Oradada mi varis cikarmis ilk kez duyuyorum cok enteresan ..
Kuzum cok sevindim kasilmalarindan birsey cikmamasina

Ama cuma gidicektik sattin beni

Kasilmalardan mi korktun
Olsun kasilmalarinda sikinti cikmamasi normal olmasi sevindirici.. Begumun iyi olmasi super otesi masallah

Hersey hep yolunda gitsin insallah

Kizlar merhaba. 32. Hafta calisabilir raporu icin tekrar doktora gittim. Normalde ozele gittigim icin raporu sgk gecen bi hastaneden almam gerekiyordu. O sebeple baska bir doktora muayene oldum. Sukur bebisimin durum iyi ama bu kafa iyice onden gidio. Doktoru ultrasona bakmadan uyardim zaten şok olmasin diye. Oda gorunce gercekten kafa baya bi onde dedi. Ama kendi doktorum da bu doktorda bir problem yok diyor. Ben 32 yi bitirdim SATa gore bebisimin bpd degeri:8.97cm. 36 haftaya denk geliyor. Hep iki hafta onden gidioduk ama iyice artti aradaki haftalar. Bacak ve karin 1 bucuk hafta onde. Iri bir bebek olucak diolar ama ben sadece 6 kilo aldim. Gayette minyonum. Odum patlio simdi bu cocum nasi bu kadr iri olabilir? Sizde de boyle olan varmi acep? Rekorlar kitabina mi giricem yoksabirde doktorunuz bisi dedimi yani sonlara dogru yavaslar mi buyumesi, yoksa ben 38. Haftalardayken bebem 42-43 haftalik olcak bu gidisle.

kelebek.hill

Canim yok oyle birsey degil. O normalde oluyor bende zaten endiselenmiyorumda bu farkliydi bugun duzelmis. Demekki birsey dokundu :)

Aman dikkat et bak kasilmalar yasiyormussun kendini yorma balim benim

Sagol canm benmm sen de kendine cok dikkat ettt

Maşallah bebişine bazı hafta birden kilo alıyor bazı hafta birden boy atıyor, benimkinde hep öyle oldu. O yüzden kilosunu beboyunu çok takmamak gerekiyor bence

Aynen bence de zaten dr normal dedigi surece sorun yok.. Evet ben de farkettm bu hafta resmen boy atmis fistik masallah hep soyluyoruz ya saglikli olsnlar yeterr..

Ay sagol kankaa evet ben sattm cunku aksamdan beri cokmkasilmam oldu endise ettm ama bi anormallik yok cok sukurr Begum iyi teyzesi sira Mehmet alide hadi sizden de guzel haberler bekliyoruzzz aminn kuzumm

Geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşir annen. Bende 2 hafta çalışıp aktarayım dedim ama raporu verdiklerinde 37ye kadar çalışman gerekiyor. İşyeri sorun çıkarabilir primini odemeyebilir dediler. İşyerime sordum durumumdan dolayı izne çiksan daha iyi olur dediler. İs arkadaşımda bu uzatma zamanı hayatini kaybetmişti o yüzden daha hassaslar.

Bende bugün doktordaydım sertlesmeler vardı ama uzun sürmüyordu. Nst de şancı çıkınca bana tansiyon ilacı verdi. Bu ilaç kasılmaları azaltıyormuş. 6 saatte bir düzenli olarak kullanmalıymışım. Cumartesi tekrar nst ve kontrol edecek

Bebegin durumu iyi dedi. 2600 gr ve boyu da 49cm olmuş. Sekerim 50mg yüklemede 157 çıkmıştı. O yüzden önde olabilecegini varsayıp diyeti daha sıkı hale getirdi. Zaten az kullaniyordum simdi sıfıra indirdi.

Cok gecmis olsun cnm umarim iyilesir oglun en kisa zamanda sende kendine cok dikkat et bu arada hadi git gel yarin doktoruna guzel haberlerle gelirsin insallah
Amin çok saol Can'ım inşallah yarın sabah güzel güzel haberlerle gelirim uzun Zaman oldu bebiştende haber Almayalı sende hayırlısıyla kavuş kuzuna inşallah

Teşekkür ederim can Amin inşallah Allah yokluklarını aratmasın yavrularımızı bizi bağışlasın sende sağ salim kavuş yavruna

canım ben de aynı durumdayım pazartesi sancı çıktı doktor tansiyon ilacı verdi cuma günü tekrar nst istedi duruma göre tansiyon ilacını kesecek. Doğum iznine de ayırdı beni o günden beri evden çıkmadım çok korktum. En azından cuma günü kontrole kadar çıkmıcam sonrasında doktora bir hareket kısıtım var mı diye sormayı düşünüyorum.

Allah yardımcın olsun inşallah bebeğine sağlıkla kavuşursun

Ay canım teşekkür ederim sevindim bi an eşimde hep diyor zaten doğumdan sonra eskisinden daha zayıf olacaksın diye sanırım 54le falan doğurcam hep zayıf hamilelere özenirdim ben kesin 20 kilo alırım derdim şimdi +4le doğurcam maksimumAyrıca canım akşam yemekten sonra birşey yemiyorum meyveyi çok tüketiyorum su içiyorum bol bol, yürüyüş yapıyorum☺

Sağlıkla kucagına al inşallah maşallah bebeğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…