- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Cnm bikac gun magnezyum ictim baya azaldi benimki gunde bi kac kez oluyo sadece cok iyi geldi bana magnezyum cok da kullanmadim halbuki den devam edio musun ona
Masallah kizimiza annesi :) bak kasilmalar da normalmis artik takma kafana taktikca daha siklasio sanki insallah sag salim bugunleri atlatip saglikla kucagimiza alacaz bebislerimizi tatlim:)
Canım hersey olacagina varir Allah'im yardimcin olsun insallah.. Kendini uzme konus bebeginle sabirli olsun azcik daha saglikla al kucagina insallahKızlar benim yine sancım başladı hastaneye yattık tekrar iki hafta bile durmadı oğlum nts de sancı 100 cıkıyor ilk yattığımda 30 du şimdi çok şiddetli belimde agrıyor nasıl duracak bu oğlan serum ve ilaç başladık sabah ne olacağımız belli olacak bakalım size ne haber vereceğim ağrınız kasılmanız olursa dr gitmeyi ihmal etmeyin bana çok beklemişsin dedi sabah başlamıştı ihmale gelmiyor
Sorma hayatim boyunca boyle şişmedi buyuyen ayaklar ayni kaliyormus galiba yaaa insallah kaalmazzzAynen. 37.5 tu. 39 numaraya geçiş yaptım. Daha iki ayımız var 40 ile kapanışı yapacağım herhalde
Tabanlarima basamiyorum sislikten canimiz sikilmasinda nolsunYok ya.
Terlik sandalet idare ediyorum ben de.
Ama baktıkça canım sıkılıyor,davul gibi ayaklar.
Yok o onceden vardi simdiki farkli da bugun iyiyim hic birsey yok.. Heralde birsey dokundu gecti gitti :)Bi kaç gün büyük tuvaletini yapamayıp zorlanarak yapıyorsan, hafif kanama oradaki kılcal damarların catlamasindan olabilir belki
Terlik olmazsa olmazlarimizdan bu aralarbeeeen de terlik giyiyorum
Bizde çekiyoruz ondan canım merak etme,normalmiş,yalancı doğum sancılarıymış,rahmimiz normal doğuma kendini hazırlıyor. Çok sert yapıyor karnımı,çok zorlanıyorum.Ama endişelenecek birşey yok merak etme. Normal bunlar.Mrb kızlar ya bnm 2 gundur karnim çok sert bebek bi yere toplanıyor hep ve hiç geçmedi dünden beri dr a gittim bugün bebeğim herseyi normal ama nst de sancı çıktı bu kasılmalar ile sancı olunca korkmaya başladım siz de de karinda sertleşme oluyo mu . Progestan verdi dr her ihtimale karşı. Bni bubsertlesme korkutuyor taş gibi karnim
Maşallah bebişine bazı hafta birden kilo alıyor bazı hafta birden boy atıyor, benimkinde hep öyle oldu. O yüzden kilosunu beboyunu çok takmamak gerekiyor benceDoktordan geldikk...
Cok sukur ultrasonda her sey yolunda, bebegim de masallah hareketliydi bugn agiz oynatip durdu bize yaramazzz
Kasilmalara gelince doktor nstye bile gerek duymadi, bu haftadan sonra butun kasilma agri sancilari biz normal kabul ediyoruz dedi, beraberinde kanama, su gelmesi falan olmazsa ya da artarak devam etmezse duzenli olmazsa hic sorun degil dedi. Dogum sancisi kasiktan bele kadar giren bi agri dedi.Icimi cokk rahatlatti detayli detayli her seyi anlatincaaa..
Bebegim de 2400 gr, 45 cm olmusbu sefer daha az kilo alms boy atmis yaramaz kizim. Bizden haberler boyleee..
@anatkh018nymeria-burcu
Canim gecmis olsun oglusun biran once iyilesir insallahMerhaba kızlar bugün takip edemedim sizi umarım hepiniz iyisinizdir .. Dün geceyi hastanede geçirdik oğlum çok hasta ..sabaha karşı eve geldik tüm gece bir tek benim kucağımda sustu doktorda halime acıyınca eve gidebilirsin Dedi zaten uykusuzluktan ağlamaktan önümü görmüyorum .. Daha yapılacak testleri vardün onca yorgunluktan sonra belim kasıklarım tutmaz oldu ..inşallah bu bir kaç güne toparlar yoksa beni de yerden toplayacaklar .. Yarın sabahta benim kontrolüm var bide mecbur çocugu bu halde alıp Bİzimle götürecez ..
Super bebislerden iyi haberler gelsin hep :)Selamlar,
Az öne kontrolden geldik.
49 cm 2700 gr olmuş Can bebe.
16 gün önce 1750 civarındaydı, zayıf diye çok üzülmüştüm.
Neyse ki toplamış.
38. Haftada ailemize katılacak. Temmuz annesi olacağım yine.
Ağrılarımı anlattım dinlenme verdi. Kasılmalarımın fazla olduğunu söyledi ve Protestan yazdı.
Bayram boyunca kullanacağım.
Umarım herkes iyidir. Bizden haberler bunlar.
Canim gecmis olsun. Oradada mi varis cikarmis ilk kez duyuyorum cok enteresan ..Kizlar bu arada benim kutunun ic kisminda beze olusmus dun farkettim bugun doktor bakti bugun varismis bi orda eksikti varis
Kuzum cok sevindim kasilmalarindan birsey cikmamasinaDoktordan geldikk...
Cok sukur ultrasonda her sey yolunda, bebegim de masallah hareketliydi bugn agiz oynatip durdu bize yaramazzz
Kasilmalara gelince doktor nstye bile gerek duymadi, bu haftadan sonra butun kasilma agri sancilari biz normal kabul ediyoruz dedi, beraberinde kanama, su gelmesi falan olmazsa ya da artarak devam etmezse duzenli olmazsa hic sorun degil dedi. Dogum sancisi kasiktan bele kadar giren bi agri dedi.Icimi cokk rahatlatti detayli detayli her seyi anlatincaaa..
Bebegim de 2400 gr, 45 cm olmusbu sefer daha az kilo alms boy atmis yaramaz kizim. Bizden haberler boyleee..
@anatkh018nymeria-burcu
kelebek.hill
Canim yok oyle birsey degil. O normalde oluyor bende zaten endiselenmiyorumda bu farkliydi bugun duzelmis. Demekki birsey dokundu :)
Aman dikkat et bak kasilmalar yasiyormussun kendini yorma balim benim
Maşallah bebişine bazı hafta birden kilo alıyor bazı hafta birden boy atıyor, benimkinde hep öyle oldu. O yüzden kilosunu beboyunu çok takmamak gerekiyor bence
Canim gecmis olsun oglusun biran once iyilesir insallahbir tane karninda birtane sirtinda rabbim yukunu hafifletsin.. Yarin guzel haberlerle kontrolden gelin iyi haberlerini bekliyoruz :)
Super bebislerden iyi haberler gelsin hep :)
Canim gecmis olsun. Oradada mi varis cikarmis ilk kez duyuyorum cok enteresan ..
Kuzum cok sevindim kasilmalarindan birsey cikmamasina
Ama cuma gidicektik sattin beni
Kasilmalardan mi korktun
Olsun kasilmalarinda sikinti cikmamasi normal olmasi sevindirici.. Begumun iyi olmasi super otesi masallah
Hersey hep yolunda gitsin insallah
Geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşir annen. Bende 2 hafta çalışıp aktarayım dedim ama raporu verdiklerinde 37ye kadar çalışman gerekiyor. İşyeri sorun çıkarabilir primini odemeyebilir dediler. İşyerime sordum durumumdan dolayı izne çiksan daha iyi olur dediler. İs arkadaşımda bu uzatma zamanı hayatini kaybetmişti o yüzden daha hassaslar.Merhaba kizlar. Daha once bahsetmistim annem kolon ca diye. Pazartesi ameliyat oldu. Cok yogun yorucu ve stresli gunler geciriyorum. Dun kontrole gittim. Bebegim normale gore yine biraz zayif ama 1 haftada 300 gram almis bu iyi en azindan. Bayramdan sonra iznimi baslatmak istiyorum ama bir yandan da 1 hafta daha calisip aktariyim diyorum. Karar veremiyorum. Psikolojikmen hic iyi degilim annem surekli aklimda. Hasta olan arkadaslara acil sifalar diliyorum. Bende de kasik agrilari cok fazla iki uc hafta daha dayansa bebisim iyi olacak
Bende bugün doktordaydım sertlesmeler vardı ama uzun sürmüyordu. Nst de şancı çıkınca bana tansiyon ilacı verdi. Bu ilaç kasılmaları azaltıyormuş. 6 saatte bir düzenli olarak kullanmalıymışım. Cumartesi tekrar nst ve kontrol edecekMrb kızlar ya bnm 2 gundur karnim çok sert bebek bi yere toplanıyor hep ve hiç geçmedi dünden beri dr a gittim bugün bebeğim herseyi normal ama nst de sancı çıktı bu kasılmalar ile sancı olunca korkmaya başladım siz de de karinda sertleşme oluyo mu . Progestan verdi dr her ihtimale karşı. Bni bubsertlesme korkutuyor taş gibi karnim
Amin çok saol Can'ım inşallah yarın sabah güzel güzel haberlerle gelirim uzun Zaman oldu bebiştende haber Almayalı sende hayırlısıyla kavuş kuzuna inşallahCok gecmis olsun cnm umarim iyilesir oglun en kisa zamanda sende kendine cok dikkat et bu arada hadi git gel yarin doktoruna guzel haberlerle gelirsin insallah
Teşekkür ederim can Amin inşallah Allah yokluklarını aratmasın yavrularımızı bizi bağışlasın sende sağ salim kavuş yavrunaCanim gecmis olsun oglusun biran once iyilesir insallahbir tane karninda birtane sirtinda rabbim yukunu hafifletsin.. Yarin guzel haberlerle kontrolden gelin iyi haberlerini bekliyoruz :)
Super bebislerden iyi haberler gelsin hep :)
Canim gecmis olsun. Oradada mi varis cikarmis ilk kez duyuyorum cok enteresan ..
Kuzum cok sevindim kasilmalarindan birsey cikmamasina
Ama cuma gidicektik sattin beni
Kasilmalardan mi korktun
Olsun kasilmalarinda sikinti cikmamasi normal olmasi sevindirici.. Begumun iyi olmasi super otesi masallah
Hersey hep yolunda gitsin insallah
canım ben de aynı durumdayım pazartesi sancı çıktı doktor tansiyon ilacı verdi cuma günü tekrar nst istedi duruma göre tansiyon ilacını kesecek. Doğum iznine de ayırdı beni o günden beri evden çıkmadım çok korktum. En azından cuma günü kontrole kadar çıkmıcam sonrasında doktora bir hareket kısıtım var mı diye sormayı düşünüyorum.Geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşir annen. Bende 2 hafta çalışıp aktarayım dedim ama raporu verdiklerinde 37ye kadar çalışman gerekiyor. İşyeri sorun çıkarabilir primini odemeyebilir dediler. İşyerime sordum durumumdan dolayı izne çiksan daha iyi olur dediler. İs arkadaşımda bu uzatma zamanı hayatini kaybetmişti o yüzden daha hassaslar.
Bende bugün doktordaydım sertlesmeler vardı ama uzun sürmüyordu. Nst de şancı çıkınca bana tansiyon ilacı verdi. Bu ilaç kasılmaları azaltıyormuş. 6 saatte bir düzenli olarak kullanmalıymışım. Cumartesi tekrar nst ve kontrol edecek
Bebegin durumu iyi dedi. 2600 gr ve boyu da 49cm olmuş. Sekerim 50mg yüklemede 157 çıkmıştı. O yüzden önde olabilecegini varsayıp diyeti daha sıkı hale getirdi. Zaten az kullaniyordum simdi sıfıra indirdi.
kelebek.hill cnm sevindim sorun olmamasina insallah sorunsuz atlatiriz son zamanlarimizi varis dahada buyuyebilir dedi doktorum dogumdan sonra kaybolur dedi insallah oyle olur
Yok canım çok şükür maşallah sağlıklıyız☺Maşallah canım, dr sorun görmüyorsa kafana takma
Allah yardımcın olsun inşallah bebeğine sağlıkla kavuşursunKızlar benim yine sancım başladı hastaneye yattık tekrar iki hafta bile durmadı oğlum nts de sancı 100 cıkıyor ilk yattığımda 30 du şimdi çok şiddetli belimde agrıyor nasıl duracak bu oğlan serum ve ilaç başladık sabah ne olacağımız belli olacak bakalım size ne haber vereceğim ağrınız kasılmanız olursa dr gitmeyi ihmal etmeyin bana çok beklemişsin dedi sabah başlamıştı ihmale gelmiyor
Ay canım teşekkür ederim sevindim bi an eşimde hep diyor zaten doğumdan sonra eskisinden daha zayıf olacaksın diye sanırım 54le falan doğurcam hep zayıf hamilelere özenirdim ben kesin 20 kilo alırım derdim şimdi +4le doğurcam maksimum
Suan sana acaip ozendim kiskandim
İnanamiyorum nasil bir vucuda sahipsin masallah nasil iki kilo alabilirsin anlamadim..
Cocugun kendi, suyu, esi, rahimin buyumesi filan ayrica memislerin dolmasi bunlarin hepsi zaten 5-10kilo sen ne tasiyorsun
Ne tasiyorsan bende ondan istiyorum 12 kilomu geri alin
Sağlıkla kucagına al inşallah maşallah bebeğineDoktordan geldikk...
@anatkh018nymeria-burcu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?