2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ayyy çok sağol canım içim rahatladı . İnan karnim taş gibi sürekli mi bi yerlerini dayısı diyorum aslında çok güzel bi yandan onun o sert yerlerini hissetmek ama internette iyi şeyler yazmıo teşekkür ederm

Demek ki bu haftalarda hep oluyo artık kasılmalar sertlesmeler. Maşallah canim bebegine ya çok da önde değil normal gayet boyuda çok iyi maşallah uzun olacak minnosun. Bnm ki bugün 2700 çıktı 46 cm küçük minnağım bnm :))az kaldı 1 ay daha dayansinlar insallahhhh:))

Maşallah canim bebisine biz senle yanıyor demekki kasılmalar normal bnde kasilma dan dolayi gittim bugün karnimda böyle top gibi semsert oluyo bebis bi yere toplanıo hep korktum . Nst ye bağladı dr sancı çıktı progestan verdi . Ama bu sertleşme herkeste oluyo sanırım bu haftalar da . Burayı okuyunca rahatladım biraz

benmki de yemyle hiç alakalı değil inanki canım. Çunku ven yememe çok dikkat ettim. Hep sağlıklı beslndim ama olmuyo. İnşllh sağlıklı doğarda varsın zayıf olsun napalım.
hiç canını sıkma canım. benim kızım 38. haftada 2480 gr doğdu. çok şükür kuvöze falan girmedi. bir ay sonra 3,5 olmuştu bile.

kızlar nasılsınız?dün dr.gittim muayenem 11 temmuzda olmasına rağmen .çünkü ayak kaşıntılarım iyice coştu sabahlamaktan bitkin düştüm iyice.dr.um ödemem bağlı demişti kaşıntı için.tahlillere ek tahliller yaptı tekrar kolestaz a karşı.şükür kolestaz da yok.iğne vurdular.hap verdiler.tüm gün uyudum etkileriyle.bugün işteyim.ayaklarımın üstü kurumuş yara olmuş kaşımaktan .Allahtan altları çok yanmadı kaşınmadı bugün .ömrümden ömür gitti kaşınmaktan.sağlıkla gelse bebiş te kurtulsam artık.bebek te 1950 gr.dedi dr.az geldi kilosu bana.34+0 dım gerçi dün ama ne bileyim

Cok sukur masallah once bebislerimizin sagligi canim gerisi onemsiz istedigin kadar satabilirsin bebis icin
Bakalim bizim sipa napiyor cuma gunu hayirlisiyla
Teşekkür ederim can Amin inşallah Allah yokluklarını aratmasın yavrularımızı bizi bağışlasın sende sağ salim kavuş yavruna
Aminn canim hepimiz insallah Rabbim guc versin bir avazda kucaga almayi nasip etsin hepimiz icin
tugbayhan cnm aynen bi ora eksikti cikmadik oluyomus
Allah yardimcin olsun canim ya bacakta cekilmiyor orda hic cekilmez bir yasima daha giriyorum yeni yeni seyler ogreniyoruz iste
Valla cok sanslisin canim yaa Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Cok guzel bir hamilelik geciriyorsun cok sanslisin valla ozeniyorum masallah nazar degmesin
Tahlillerinin sonuclari ne cikti peki suan ?
Bence bebegin cok iyi saglikli masallah onemli olanda o
Ayak kasintisida bir acaip olur ayakkabida filan ya Allah yardim etsin

Çok çok geçmiş olsun canım. Bırakacak kimse yok mu? Keşke yakın olsaydık ben bakardım.

Sağlıkla kucagına al inşallah maşallah bebeğine

Amin insallah canm, hepinizle beraber

Gecms olsn canm gecen hafta ben de baglandm sanci yoktu canm bugn gerek gormedi doktorum.. Aynen bu haftalarda normalmis ama tabi sanci boyutundaysa doguma goturebilir, onlem almislar zaten insallah saglikla alalm bebeklerimizi kucagimiza

Ah canm benm yaa.. Kasinti cok feci bi sey gercekten aman baska sey cikmamis da sukur, dayan canm az kaldi..

Aynen canm hayatlarimiz artk bebeklerimiz oldu yaa ne guzel bi duyguyms annelik.. Allah saglikla tamamina erdirsn insallahh

Annelik cok guzel birsey yaa aminn rabbim tamamina erdirsin.. Kucagimiza alip koklamak dokunmak icin hepimiz sabirsizlaniyoruz of heycanlandim gene

Zaman yaklaştıkça hepimiz daha da pimpirikli oluyoruz sanırım. Allah hepimize zamanında doğum versin.
Canim bende pimpirik yokta heycan var kucagima almak istiyorum artik karnimda olmuyor ozluyorum cok coook merak ediyorum aglamasi bile mutlu edicek beni herseyim tek varligim Allah'imin emaneti oglum zamanini doldurup gelsin artik

Canım drlarin problem görmemiş, sıkıntı yoktur bence de, onlara güven. Her hamilelik farklı, her bebeğin gelişimi farkli..benim ogluş da 6. aydan bu yana 10 gün ileride hep, ben 10 kilo aldım Şu an 34 haftalığız. Şeker takibi de yapıyoruz ayrıca, bizim önde gitmemiz biraz da ondan.

Son düzenleme:
Çok çok geçmiş olsun canım. Bırakacak kimse yok mu? Keşke yakın olsaydık ben bakardım.
Can'ım benim ya bunu düşünüp söylemen bile yeter Allah razı olsun..yüreği güzel arkadaşım .. Malesef bırakacak kimsemiz yok mecbur bizimle gelecek sabah artık

Bugün doktora gittik:) tüm herşeyimiz haftasına göre uyumlu. Ama baş geliş pozisyonunda dedi acaba erken doğum mu olacak
Baş geliş pozisyonun da derken doğum pozisyonunu almış demek istemiştir çoğumuzunki öyle zaten annesi

Çok çok geçmiş olsun tatlım..Bebek için kilo olayını aklına takma. İnan bana hepimizin bebekleri gayet iyi kiloda doğacak

hiç canını sıkma canım. benim kızım 38. haftada 2480 gr doğdu. çok şükür kuvöze falan girmedi. bir ay sonra 3,5 olmuştu bile.
ayy ciddi misin canım.. İşte duymak isttediğim cevap buydu.. Kuvoze alınmasını hiç istemiyorum. İnşllh bebişimle beraber hastaneden sağlıcakla çıkarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…