- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
evet canım. bebeklerin ciğer gelişimi 35. haftada tamamlanıyormuş genelde. 37. haftadan itibaren doğan bebekler, normal gelişimi tamamlanmış bebekler olarak kabul ediliyormuş. o yüzden zayıf olduğu için üzülme. çabuk kilo alıyorlar doğunca.ayy ciddi misin canım.. İşte duymak isttediğim cevap buydu.. Kuvoze alınmasını hiç istemiyorum. İnşllh bebişimle beraber hastaneden sağlıcakla çıkarız.
Kızlar ben yarın vucut temizliğimi filan yapıcam inşlh. Çunku heran doğumum olabilir. Enazından temiz oluyim.
aslında doktor 2-3 haftayı bulur dedi doktor. Eğer gerçkten oyle olursa enazından 2500 gr ustune çıkar değil mievet canım. bebeklerin ciğer gelişimi 35. haftada tamamlanıyormuş genelde. 37. haftadan itibaren doğan bebekler, normal gelişimi tamamlanmış bebekler olarak kabul ediliyormuş. o yüzden zayıf olduğu için üzülme. çabuk kilo alıyorlar doğunca.
canım benm dunki kontrolumde dr bebeğin eşinin doğum kanalına girdiğini ve en fazla 2-3 hafta içinde doğumun gerçkleşeceğini soyledi. Ve zaten benm sancılarım çok var. O yuzden ben acele ediyorum. Sende boyle bi problem yoksa bence bayram sonrasını bekle canım.Aramizda 1 gun var canim.. ben birazcik daha bekliyim diodum ama sen boyle soyleyince bi panik oldum simdi
Çok güzeller ellerine sağlıkCanim anladimm baktigin suslerin tarzini.. bende cok düşünmüştüm.. ama sonra hallettim.. şöyle ki o mevlüt icin yasin kitaplarinin tanesi neredeyse 10 tl ye denk geliyor.. en düşük nette gördüğüm fiyat 7 tl di.. o isimliler falan cok daha pahaliydi.. ben biraz arastirdiktan sonra onlari kendim alip yaptim.. eminonunde 3 tl ye sayiyorlar yasin kitaplarini.. ve allah yazilari falanda gordu ustune yapistirmak icin.. ayrica tesbihlerde 1 tl di.. nette cok daha pahaliydi.. onlarida alabildim cok sujur. Bak senin icin yaptiklarimi cektim.. ustune etiket bastirdim oldu bitti.. icime sine sine begene begene yaptimm benn :))
Gordugun herseyi eminonunden aldim.
Eki Görüntüle 1853417 Eki Görüntüle 1853417 Eki Görüntüle 1853418
çıkar inşallah. çıkmasa da dert etme. önemli olan sağlıklı doğması.aslında doktor 2-3 haftayı bulur dedi doktor. Eğer gerçkten oyle olursa enazından 2500 gr ustune çıkar değil mi
haklısın canım. Artık nasipte ne varsa onu yaşiycaz. Rabbim acılarını gostermesin.çıkar inşallah. çıkmasa da dert etme. önemli olan sağlıklı doğması.
benim kızkardeşim ağır kansızlık çekiyor ve yarı aç yarı tok yaşar. onun kızları 3.5 kg doğdu.
benim tüm değerlerim normale yakındır, iştahım yerindedir. ama ilk kızım 3 kg, ikinci kızım 2480 gr doğdu. şu anda karnımdaki kızım ise iki haftadır kg almamış, 1600 gr da kalmış. ben yine elimden geleni yapacağım ama kiloya takılmıyorum, yeter ki sağlıklı doğsun diye düşünüyorum.
canım benm dunki kontrolumde dr bebeğin eşinin doğum kanalına girdiğini ve en fazla 2-3 hafta içinde doğumun gerçkleşeceğini soyledi. Ve zaten benm sancılarım çok var. O yuzden ben acele ediyorum. Sende boyle bi problem yoksa bence bayram sonrasını bekle canım.
Çok güzeller ellerine sağlık
Bol su için ve yürüyüş yapın mutlaka. Doğuma çok var daha. Çok zorlanırsınız. Doğum olduktan sonra da on günü geçer normale dönmesi. Allah kolaylık versin.
Been! Üstleri de şişik benimkilerin
ara ara yazıyorum canım buraya şikayetlerimi.3 numara büyüdü benim
Bende bayramda babamla beraber memlekete giderim diye düşünüyordum ama bu durumda gidemem cumartesi gün ki duruma göre söylerim dedi ama riske atmak istemiyorum. Senin randevun benden önce bakalım ne diyecek ilaç fayda edecek mi. Endişe edip stres olma sık karşılaştığımız bir durum dedi bana. Sancıları bu ilaçla engelleyebiliyoruz dedi. Hayırlısı.. sende korkmacanım ben de aynı durumdayım pazartesi sancı çıktı doktor tansiyon ilacı verdi cuma günü tekrar nst istedi duruma göre tansiyon ilacını kesecek. Doğum iznine de ayırdı beni o günden beri evden çıkmadım çok korktum. En azından cuma günü kontrole kadar çıkmıcam sonrasında doktora bir hareket kısıtım var mı diye sormayı düşünüyorum.
Bugün doktora gittik:) tüm herşeyimiz haftasına göre uyumlu. Ama baş geliş pozisyonunda dedi acaba erken doğum mu olacak
Annelik cok guzel birsey yaa aminn rabbim tamamina erdirsin.. Kucagimiza alip koklamak dokunmak icin hepimiz sabirsizlaniyoruz of heycanlandim gene
Zaman yaklaştıkça hepimiz daha da pimpirikli oluyoruz sanırım. Allah hepimize zamanında doğum versin.
Bugün doktora gittik:) tüm herşeyimiz haftasına göre uyumlu. Ama baş geliş pozisyonunda dedi acaba erken doğum mu olacak
Kızlar ben yarın vucut temizliğimi filan yapıcam inşlh. Çunku heran doğumum olabilir. Enazından temiz oluyim.
Canım 24 saat kaşınıyordu düşün.altlara vuruyordu karıncalana karıncalana ateş gibi yana yana.sonra yanlar sonra ustler ağlıyordum artık.ne hap ne krem hicbirsey kâr etmiyordu.bugün biraz rahat ettim.tahlil sonuclari iyi cikti sukur..Cok sukur masallahonce bebislerimizin sagligi canim gerisi onemsiz istedigin kadar satabilirsin bebis icin
Bakalim bizim sipa napiyor cuma gunu hayirlisiyla
Aminn canim hepimiz insallah Rabbim guc versin bir avazda kucaga almayi nasip etsin hepimiz icin
Allah yardimcin olsun canim ya bacakta cekilmiyor orda hic cekilmez bir yasima daha giriyorum yeni yeni seyler ogreniyoruz iste
Valla cok sanslisin canim yaa Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Cok guzel bir hamilelik geciriyorsun cok sanslisin valla ozeniyorum masallah nazar degmesin
Tahlillerinin sonuclari ne cikti peki suan ?
Bence bebegin cok iyi saglikli masallah onemli olanda o
Ayak kasintisida bir acaip olur ayakkabida filan ya Allah yardim etsin
zaten sizi bilmem ama benm tuylerim 1 ay sonra anca çıkıyo yavaş yavaş. Yani şimdiden almamız sıkıntı değil. Bi kç haftayı da bulsa doğum temiz kalırız inşllhAyyy ben de cok heyecanliyim artikkk..
Guzel olmaz mi ya simdiden boyleyiz bi de dogunca dusunnn
Ay arkadas dogum yapti bugn 40 haftayi doldurdu kizi hala gelmedi suni sanci da ise yaramadi, sezeryanle aldilar en son.. 2800 dogmus amanin minnakti yaaa nasi guzel bi seyyy...
Aynen canm pimpirikleniyoruz biraz, bilmemenin de etkisi var tabii
Canm artk bebekler dogum pozisyonu aldi zaten, bu erken dogum isareti degil kii.. Hem doktorun boyle bi sey soyledi mi?? Hic sanmiyorm o yuzden hicc bosa uzulmee.. Hem artk erkeni mi kaldi 36 lar bitince normal gelisim tamamlanmis oluyor cok sukur
Canm ben de yapmaya basladm bu aralar.. Bolur nolmaz dogum hemen olmasa da alttan muayene gerekebilir falan diye dusundugumden temiz olmak istiyorm bu asamadan sonra.. Olabildigi kadr tabikilo konusuna gelince bence bunu dert etme gercekten saglikli olduktan sonra hemencik alip topluyorlar kendilerini, bi sorun yasamazsn hem daha 2-3 hafta beklerse insallah buyurr dee gelisimi de tamamlanirr hicc bi seycik olmaz beraber cikarsinz hastaneden
cok gecmis olsun..nesi var canim?Merhaba kızlar bugün takip edemedim sizi umarım hepiniz iyisinizdir .. Dün geceyi hastanede geçirdik oğlum çok hasta ..sabaha karşı eve geldik tüm gece bir tek benim kucağımda sustu doktorda halime acıyınca eve gidebilirsin Dedi zaten uykusuzluktan ağlamaktan önümü görmüyorum .. Daha yapılacak testleri vardün onca yorgunluktan sonra belim kasıklarım tutmaz oldu ..inşallah bu bir kaç güne toparlar yoksa beni de yerden toplayacaklar .. Yarın sabahta benim kontrolüm var bide mecbur çocugu bu halde alıp Bİzimle götürecez ..
Aynen canım 1 ayda tek tük çıkıyor benim de. Keşke doğumdan sonra da böyle kalsa tüyler çok azalsa.zaten sizi bilmem ama benm tuylerim 1 ay sonra anca çıkıyo yavaş yavaş. Yani şimdiden almamız sıkıntı değil. Bi kç haftayı da bulsa doğum temiz kalırız inşllh
zaten kilolu demek saglikli demek degil hicbirzaman..benim 3. kizim 3 kilo uzeri dogdu ama cigerlerindeki suyu tam atamadigi icin 2 gun kuvezde kaldi maalesef..Rabbim hepimizin bebeklerinin saglikla dogmasini nasip etsin insallah..çıkar inşallah. çıkmasa da dert etme. önemli olan sağlıklı doğması.
benim kızkardeşim ağır kansızlık çekiyor ve yarı aç yarı tok yaşar. onun kızları 3.5 kg doğdu.
benim tüm değerlerim normale yakındır, iştahım yerindedir. ama ilk kızım 3 kg, ikinci kızım 2480 gr doğdu. şu anda karnımdaki kızım ise iki haftadır kg almamış, 1600 gr da kalmış. ben yine elimden geleni yapacağım ama kiloya takılmıyorum, yeter ki sağlıklı doğsun diye düşünüyorum.
Offf yerim oyle minnak bebisi beeennnn saglikla buyusun insallahAyyy ben de cok heyecanliyim artikkk..
Guzel olmaz mi ya simdiden boyleyiz bi de dogunca dusunnn
Ay arkadas dogum yapti bugn 40 haftayi doldurdu kizi hala gelmedi suni sanci da ise yaramadi, sezeryanle aldilar en son.. 2800 dogmus amanin minnakti yaaa nasi guzel bi seyyy...
Aynen canm pimpirikleniyoruz biraz, bilmemenin de etkisi var tabii
Canm artk bebekler dogum pozisyonu aldi zaten, bu erken dogum isareti degil kii.. Hem doktorun boyle bi sey soyledi mi?? Hic sanmiyorm o yuzden hicc bosa uzulmee.. Hem artk erkeni mi kaldi 36 lar bitince normal gelisim tamamlanmis oluyor cok sukur
Canm ben de yapmaya basladm bu aralar.. Bolur nolmaz dogum hemen olmasa da alttan muayene gerekebilir falan diye dusundugumden temiz olmak istiyorm bu asamadan sonra.. Olabildigi kadr tabikilo konusuna gelince bence bunu dert etme gercekten saglikli olduktan sonra hemencik alip topluyorlar kendilerini, bi sorun yasamazsn hem daha 2-3 hafta beklerse insallah buyurr dee gelisimi de tamamlanirr hicc bi seycik olmaz beraber cikarsinz hastaneden
Ay ay ay cok kotu yaa sen oyle diyince bende bi kasindim ayaklarimdan da gecti cok sukur pskolojik benimki iste :)Canım 24 saat kaşınıyordu düşün.altlara vuruyordu karıncalana karıncalana ateş gibi yana yana.sonra yanlar sonra ustler ağlıyordum artık.ne hap ne krem hicbirsey kâr etmiyordu.bugün biraz rahat ettim.tahlil sonuclari iyi cikti sukur..
Çok saol Can'ım yemiyor içmiyor bir tek suyla besleniyor.iki günde kilo kaybetmiş . Midede iltihapmış üstüne ishal halsiz yürümede de zorlanıyor ..uyku yok uyusa 20 dakka o da ağlaya ağlaya ilaç veriyoruz içmiyor zorluyoruz çıkarıyor böyle üstüne dişte çıkarıyor..ama şükür ateşi bugün düştü..en azından bu iyicok gecmis olsun..nesi var canim?
zaten sizi bilmem ama benm tuylerim 1 ay sonra anca çıkıyo yavaş yavaş. Yani şimdiden almamız sıkıntı değil. Bi kç haftayı da bulsa doğum temiz kalırız inşllh
Offf yerim oyle minnak bebisi beeennnn saglikla buyusun insallah
Ay ay ay cok kotu yaa sen oyle diyince bende bi kasindim ayaklarimdan da gecti cok sukur pskolojik benimki iste :)
Rabbim sifani versin biran once doktor melhem filan verdiyse sur guzelce aksatmadan aman dikkat et ya
Bu arada kizlar nefes almakta cok zorlaniyorum gun icinde ara ara ve gece ozellikle.. Suan nefesim kesildide uyandim. Cocukla alakali dimi bi degisik sekillere giriyor heralde.. Simdi normale dondum cunku ara ara geliyo ölecekmiş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?