- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Sağol Can'ım. Yok sancıyla ya da başka şikayetle gitmemiştim. Nst muayenesi için çağırmıştı dr. Sancı çıktı. Ama kaskatı kesilme çok oluyo bende. Rahim çok kasılıyormuş. Bugün de gideceğiz dr a. Umarım güzel haberler veririm sizlere teyzeleriİnşallah bebeğin bir an önce toparlanır ve sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın
canım inşallah bir kaç hafta daha bekler bebeğin sancıları hissediyor muydun
inşallah bekler Can'ım senin büyümüş baya bir iki hafta daha bekler inşallaj
Çok teşekkürler teyzesi. Bugünkü kontrolümüz de iyi geçer umarımİnşallah bebeğin biraz daha bekler annesi..her ihtimale karşı doktorlar ellerinden geleni yapmışlar..iyi düşünelim, dua edelim canım
Sancıdan ziyade kasılmam çok oluyo. Kaskatı kesiliyor. Sancı da arada sırada çok çok az. Rahim doğuma hazırlık yapıyo diye düşünüyordum. Düzenli de değildi. Ama kasılma hala devam ediyor sık sık. Bugün kontrole gidiyoruz. Umarım iyi haberlerle dönerizCnm Sancı falan hissediyo muydun
Yok dr bana 26 haziran rutin nst için randevu vermişti. Sancı ve kasılma çıktı. Ebe alttan muayene etti 2 cm açılma vardı. Dr da 1 gece yatış yaptı. İğne ilaç serum ile erken doğum riskindeki karşı tedbir alalım dedi.Sancın olmuş muydu sen nasıl farkedip hastaneye gitmiştin cnm
İnş. Can'ım çok sağol.Gecmis olsn cnm inş zamanli gelir
sağol canım teşekkür ederim. bugün arkadaşlar senin karnın bayağı aşağı inmiş doğumun yakın gibi duruyor dediler. ben galiba başlatacam bayramdan sonraGeçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşir annen. Bende 2 hafta çalışıp aktarayım dedim ama raporu verdiklerinde 37ye kadar çalışman gerekiyor. İşyeri sorun çıkarabilir primini odemeyebilir dediler. İşyerime sordum durumumdan dolayı izne çiksan daha iyi olur dediler. İs arkadaşımda bu uzatma zamanı hayatini kaybetmişti o yüzden daha hassaslar.
Bende bugün doktordaydım sertlesmeler vardı ama uzun sürmüyordu. Nst de şancı çıkınca bana tansiyon ilacı verdi. Bu ilaç kasılmaları azaltıyormuş. 6 saatte bir düzenli olarak kullanmalıymışım. Cumartesi tekrar nst ve kontrol edecek
Bebegin durumu iyi dedi. 2600 gr ve boyu da 49cm olmuş. Sekerim 50mg yüklemede 157 çıkmıştı. O yüzden önde olabilecegini varsayıp diyeti daha sıkı hale getirdi. Zaten az kullaniyordum simdi sıfıra indirdi.
sağol canım haklısın zorlamıyacam zaten ayrılacam izne.bugün arkadaşlar senin karnın bayağı aşağı inmiş doğumun yakın gibi duruyor dediler. korktumGecms olan canm kendine dikkat et, ama bence o kadar stresli isen izne ayrilman daha iyi olabilir, ayrica o kadar agrin varken acaba zorlamasan mi??Tabi senin tercihin ama..
Peki bi zarari var miyms canm?? Gecms olsnn..
Mrb canım onları icsen senin için iyi olur çünkü bebek senin tüm vitaminlerini aliyo sen vitaminsiz kalirsin ozellikle kansiz kalirsan hamilelokte iyi degil.bn hep içtim bu vakit kadar hala içiyorum bide bnde söyle bişe oldu bilmiorum onun etkisi var mı bnde ilacı 1 hafta kesmiş tim o ay gittiğim de bebeğim kilo almadı hiç . Geri başladım sonra güzel güzel almaya başladı . Vitaminler çok önemli canım. Ama o vitaminleri yiyeceklerden karşılatabilirsen oda olur tabiarkadaslar gunaydn sıze bır sey danısmak ıstıyorum ben de 3,5 aylık hamıleyım ılk cocugum olcak mıgde bulantılrıyla gecırdım bu donemı ve hap ıcmekten tıksındım doktorumun bana vermıs oldugu demır hapı ve decavıt ısımlı vıtamın hapı var ve ben bunları duzenlı ıcmıyorum cunku ıcemıyorum ıcmesem ne olur sımdı butun herseyden yıyorum onlardan sağlayamammı vıtamınlerı of napcam ben
Cnm öncelikle Demir değerin nasıl ? Ki iyi olsa bile demirin depolanması uzun zaman alan bişey ancak çocuk demirini emdiği için kaybetmende o kadar kolay tamamlayamazsın Demir olmazsa olmazımız Decavite gelince o Karışık bi vitamin belki o da dokunuyor olabilir sana onu Dr a danış belki değiştirir ama o kadar vitaminin bi arada oldugu bi ilaç daha yok ki o vitaminler içinde çok çok iyi beslenmen Lazım D vitamini içinde bolca güneşlenmenarkadaslar gunaydn sıze bır sey danısmak ıstıyorum ben de 3,5 aylık hamıleyım ılk cocugum olcak mıgde bulantılrıyla gecırdım bu donemı ve hap ıcmekten tıksındım doktorumun bana vermıs oldugu demır hapı ve decavıt ısımlı vıtamın hapı var ve ben bunları duzenlı ıcmıyorum cunku ıcemıyorum ıcmesem ne olur sımdı butun herseyden yıyorum onlardan sağlayamammı vıtamınlerı of napcam ben
çok sevindim canım bak ne güzel problem yokmuş minnoşundaDoktordan geldikk...
Cok sukur ultrasonda her sey yolunda, bebegim de masallah hareketliydi bugn agiz oynatip durdu bize yaramazzz
Kasilmalara gelince doktor nstye bile gerek duymadi, bu haftadan sonra butun kasilma agri sancilari biz normal kabul ediyoruz dedi, beraberinde kanama, su gelmesi falan olmazsa ya da artarak devam etmezse duzenli olmazsa hic sorun degil dedi. Dogum sancisi kasiktan bele kadar giren bi agri dedi.Icimi cokk rahatlatti detayli detayli her seyi anlatincaaa..
Bebegim de 2400 gr, 45 cm olmusbu sefer daha az kilo alms boy atmis yaramaz kizim. Bizden haberler boyleee..
anatkh018 nymeria-burcu
Ya artık son ayındasın senin yükün sana yetiyo çok ayıp etmiş sizde evde ağırlamayın dışarıda yemek ısmarlayın hem sen yorulma hem havan değişsin hemde ye iç sende eğlen yorulacağınaBen bu kocamı gebertsem yeri misafir çağırmış akşama
Geçen gün misafirden sonra bacağım belim koptu bile bile yine yapıyor aynını. 2 kişilermiş zaten ben de çok seviyorum gelecek olanları ama yapamıyorum yahu yapamıyorum. Öğlen evde olup yardımcı olacaktı bana güya ama ona da iş çıkarmışlar gelemeyecek herşey bana kaldı evi mi süpüreyim yemek mi yapayım tükürücem böyle işe
İnşallah canımSağol Can'ım. Yok sancıyla ya da başka şikayetle gitmemiştim. Nst muayenesi için çağırmıştı dr. Sancı çıktı. Ama kaskatı kesilme çok oluyo bende. Rahim çok kasılıyormuş. Bugün de gideceğiz dr a. Umarım güzel haberler veririm sizlere teyzeleri
off gerçekten kötü bir durum. evi boşver bence yemeğide dışardan iste olsun bitsinBen bu kocamı gebertsem yeri misafir çağırmış akşama
Geçen gün misafirden sonra bacağım belim koptu bile bile yine yapıyor aynını. 2 kişilermiş zaten ben de çok seviyorum gelecek olanları ama yapamıyorum yahu yapamıyorum. Öğlen evde olup yardımcı olacaktı bana güya ama ona da iş çıkarmışlar gelemeyecek herşey bana kaldı evi mi süpüreyim yemek mi yapayım tükürücem böyle işe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?