hiç ayıp olmaz durumun belli yani anlayacaklardırTeklif ettim böyle yapalım diye ama önce kabul etti sonra cuma günü başka arkadaşlarla dışarı çıkacak mışız zaten bu arkadaşının nişanlısını ilk defa eve davet etmişiz ayıp olurmuş.
Hiç bana ayıp olmaz ama, nazlanmıyorum her işimi görüyorum diye anlamıyor halimden
Bence de yemeği dışardan söyle. Temizliği de boşver. Dağınıklık olmasın yeter. Gelecek olanlar iyi insanlarsa zaten anlarlar halini. Geldiklerinde de kusura bakmayın elimden ancak bu kadarı geliyor artık dersin, olur biter..Teklif ettim böyle yapalım diye ama önce kabul etti sonra cuma günü başka arkadaşlarla dışarı çıkacak mışız zaten bu arkadaşının nişanlısını ilk defa eve davet etmişiz ayıp olurmuş.
Hiç bana ayıp olmaz ama, nazlanmıyorum her işimi görüyorum diye anlamıyor halimden
Of offff yapamam ki öyle içim rahat etmez. Tatlıyı yapmam dedim eşim onu bile şunu yapsana sen çok güzel yapıyorsun diyor.hiç ayıp olmaz durumun belli yani anlayacaklardır
İyi insanlar sevdiğim insanlar ama huyum kurusun içim rahat etmiyor kalkıp yapıcam anneme kızardım hasta da olsa herşey mükemmel olsun diye uğraşıyor diye ben de onun kızıyım işte kafama tokmakla vursanız bile ıı ıhhh anlamam ben anlamamBence de yemeği dışardan söyle. Temizliği de boşver. Dağınıklık olmasın yeter. Gelecek olanlar iyi insanlarsa zaten anlarlar halini. Geldiklerinde de kusura bakmayın elimden ancak bu kadarı geliyor artık dersin, olur biter..
Canim ben hic ilac kullanmiyorum bir zararini gormedim. Ha ilacin dolu faydasi var ama ilacsizligin bir faydasizligi, zarari yok ..arkadaslar gunaydn sıze bır sey danısmak ıstıyorum ben de 3,5 aylık hamıleyım ılk cocugum olcak mıgde bulantılrıyla gecırdım bu donemı ve hap ıcmekten tıksındım doktorumun bana vermıs oldugu demır hapı ve decavıt ısımlı vıtamın hapı var ve ben bunları duzenlı ıcmıyorum cunku ıcemıyorum ıcmesem ne olur sımdı butun herseyden yıyorum onlardan sağlayamammı vıtamınlerı of napcam ben
Ayni durumda sayiliriz canim. Hic halim kalmiyo aksam nefes alamiyorum ruhumu teslim edicekmis gibiyim. Bu nefessizlik ne bicim birsey yaa gercekten..Günaydın Kızlar,birazcıkta olsun serin hava rahatlayalım inş. Ben akşam 9 gibi yine bayılarak uyumuşum. Ay benim bu hallerim nolacak. Bütün enerjimi gündüze saklayıp,eve gelir gelmez gardımı indiriyorum ve öylece kalıyorum. pilim bitiyor resmen. Allahtan gece uyurken fazla kasılmam olmadı çok şükür. Ama dün gündüz hep kasılmalarım oldu. Bizim yarın doktor muayenemiz var. Bakalım büyüdümü tosunum. Son aylar zor derlerdi.Gerçekten öyle. Çocuğu taşımak gerçekten zormuş kızlar.
Bende daha cantasini hazirlamayanlardanimGünaydın kızlar Zaman hem çabuk geçiyor hem geçmiyor gibi.bu hafta sonu çantamı hazırlamayı düşünüyorum tecrübeli annelerden yardım istiyorum neler koymalı? Bu sabah akıntımın içinde bir damla kadar açık pembe leke gördüm şimdi beyaza döndü gitmeyi düşünmüyorum gün içinde yine olmazsa
Oo isler seni bekler deseneBen bu kocamı gebertsem yeri misafir çağırmış akşama
Geçen gün misafirden sonra bacağım belim koptu bile bile yine yapıyor aynını. 2 kişilermiş zaten ben de çok seviyorum gelecek olanları ama yapamıyorum yahu yapamıyorum. Öğlen evde olup yardımcı olacaktı bana güya ama ona da iş çıkarmışlar gelemeyecek herşey bana kaldı evi mi süpüreyim yemek mi yapayım tükürücem böyle işe
sağol canım haklısın zorlamıyacam zaten ayrılacam izne.bugün arkadaşlar senin karnın bayağı aşağı inmiş doğumun yakın gibi duruyor dediler. korktum
çok sevindim canım bak ne güzel problem yokmuş minnoşundamaşaAllah annesi büyüyo senin bebişte yer onu teyzesi
Ben bu kocamı gebertsem yeri misafir çağırmış akşama
Geçen gün misafirden sonra bacağım belim koptu bile bile yine yapıyor aynını. 2 kişilermiş zaten ben de çok seviyorum gelecek olanları ama yapamıyorum yahu yapamıyorum. Öğlen evde olup yardımcı olacaktı bana güya ama ona da iş çıkarmışlar gelemeyecek herşey bana kaldı evi mi süpüreyim yemek mi yapayım tükürücem böyle işe
Merhaba herkeze biz taburcu olduk ama sancılar kesilmiyor ilaç sayesinde nts 100 den 70 düştü düzenli sancı geliyor ama acılma yok yani yapacak birşey yok dedi evdeyiz artık kalan zamanı böyle sancı ile geciricez dr böyle çok hastam oldu yapacak birşey yok küçük olduğu için alamayız da dedi bizde zamanı böyle doldurucaz bazen o kadar şiddetli geliyorki ayy diye bağırıyorum allahdan çalışmıyorum yoksa yanmışdım yani kötü bir şey yok ama gelişmede yok benim oğlan çıkıncada çektirmese bari dua eden yanınızda olan herkeze teşekkürler okuyorum giremesemde hepimize sevgiler öpüldünüz
Aman canm zorlama bos yere, su an rahatin yerinde olmali. Insanlarin dedigini bosver sen doktor ne derse onu dinle, insanlar heppp konusurrr
Cok sukur canm yaa aynen, ay sorma bu hafta boy atmis teyzesi kilodan cok onu farkettmmasallah kuzuma benm
Haydaaa esin de yani artk biraz abartmiss..Ah ah iste hic bi seye ihtiyacn yok gibi davranirsan hakkaten anlamazlar, valla ben artk bi yerim agriyinca her seyi oldugu gibi birakiyorm, cekinmiyorm ifade etmekten agrilarimi. Yoksa ben de her isimi yapiyorm ama olan bana oluyoo ne gerek var kiymet mi biliyolar sankii..
Kendini cok yormadan basit bi seyler yap madem canm icine sinmiyorsa gelecek insanlar yakin insanlarsa zaten anlar, hayir esin davet etti hadi aslinda onlarn kabul etmesi se ilginc bilmiyorlar mi haliniiii
Neyse dedim gibi baska turlu icine sinmiyosa evi zaten bosver yemegi de basit seyler sec tatliyi bari esin alsn yani disardann.. Kiz hamile olmayan cok kisi bile boyle yapiyo abartma yani benceee.. Canina yazik.
Gecms olan canm, demek sanciyla gececek son ayin. Allah sabir versn insallah hayirlisiyla zamaninda dogar bebegin
annesine benzemeye başladı bak işte boylu olcak inşaAllahAman canm zorlama bos yere, su an rahatin yerinde olmali. Insanlarin dedigini bosver sen doktor ne derse onu dinle, insanlar heppp konusurrr
Cok sukur canm yaa aynen, ay sorma bu hafta boy atmis teyzesi kilodan cok onu farkettmmasallah kuzuma benm
Haydaaa esin de yani artk biraz abartmiss..Ah ah iste hic bi seye ihtiyacn yok gibi davranirsan hakkaten anlamazlar, valla ben artk bi yerim agriyinca her seyi oldugu gibi birakiyorm, cekinmiyorm ifade etmekten agrilarimi. Yoksa ben de her isimi yapiyorm ama olan bana oluyoo ne gerek var kiymet mi biliyolar sankii..
Kendini cok yormadan basit bi seyler yap madem canm icine sinmiyorsa gelecek insanlar yakin insanlarsa zaten anlar, hayir esin davet etti hadi aslinda onlarn kabul etmesi se ilginc bilmiyorlar mi haliniiii
Neyse dedim gibi baska turlu icine sinmiyosa evi zaten bosver yemegi de basit seyler sec tatliyi bari esin alsn yani disardann.. Kiz hamile olmayan cok kisi bile boyle yapiyo abartma yani benceee.. Canina yazik.
Gecms olan canm, demek sanciyla gececek son ayin. Allah sabir versn insallah hayirlisiyla zamaninda dogar bebegin
annesine benzemeye başladı bak işte boylu olcak inşaAllahbi dahaki randevu ne zamana verdi peki?
Geçmiş olsun cnm oğlusun zamanında gelsinde sancida olsun napcan dikkat et dinlen bol bolMerhaba herkeze biz taburcu olduk ama sancılar kesilmiyor ilaç sayesinde nts 100 den 70 düştü düzenli sancı geliyor ama acılma yok yani yapacak birşey yok dedi evdeyiz artık kalan zamanı böyle sancı ile geciricez dr böyle çok hastam oldu yapacak birşey yok küçük olduğu için alamayız da dedi bizde zamanı böyle doldurucaz bazen o kadar şiddetli geliyorki ayy diye bağırıyorum allahdan çalışmıyorum yoksa yanmışdım yani kötü bir şey yok ama gelişmede yok benim oğlan çıkıncada çektirmese bari dua eden yanınızda olan herkeze teşekkürler okuyorum giremesemde hepimize sevgiler öpüldünüz
Kızlar günaydııın... Doktora gidenler ve herkeslere sağlıklar diliyorum. Harika bir Bayram geçirelim inşallah.
Bu arada hanımlar , çatlaklarınız ne durumda? Benim şimdi şimdi olmaya başladı alt karnımda. Hiç de nemsiz bırakmıyorum üstelik ama önüne geçemiyorum.
Sizde durumlar nasıl?
Ah bu kocalar yok mu? En iyisi olsa bile hepsi aynıBen bu kocamı gebertsem yeri misafir çağırmış akşama
Gelırken yemek yaptırsın benceBen bu kocamı gebertsem yeri misafir çağırmış akşama
Nazlanan sızlananlar daha kıymetli oluyor gercekten ben de sızlanmıyorummm hata bız deTeklif ettim böyle yapalım diye ama önce kabul etti sonra cuma günü başka arkadaşlarla dışarı çıkacak mışız zaten bu arkadaşının nişanlısını ilk defa eve davet etmişiz ayıp olurmuş.
Geçmiş olsun cnm oğlusun zamanında gelsinde sancida olsun napcan dikkat et dinlen bol bol
Bak ben de oyleyım anlayabılıyorum ama madalya takılmıyor 9. Ayın tatlıyı da alsın yemegı de evın de gorunen yerlerını toplaİyi insanlar sevdiğim insanlar ama huyum kurusun içim rahat etmiyor kalkıp yapıcam anneme kızardım hasta da olsa herşey mükemmel olsun diye uğraşıyor diye ben de onun kızıyım işte kafama tokmakla vursanız bile ıı ıhhh anlamam ben anlamam
yavrum ya kiyamam ben ona..inan cok uzuldum..insallah en kisa zamanda iyilesir..coook gecmis olsun cetrinacim..Çok saol Can'ım yemiyor içmiyor bir tek suyla besleniyor.iki günde kilo kaybetmiş . Midede iltihapmış üstüne ishal halsiz yürümede de zorlanıyor ..uyku yok uyusa 20 dakka o da ağlaya ağlaya ilaç veriyoruz içmiyor zorluyoruz çıkarıyor böyle üstüne dişte çıkarıyor..ama şükür ateşi bugün düştü..en azından bu iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?