2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
hiç ayıp olmaz durumun belli yani anlayacaklardır

Bence de yemeği dışardan söyle. Temizliği de boşver. Dağınıklık olmasın yeter. Gelecek olanlar iyi insanlarsa zaten anlarlar halini. Geldiklerinde de kusura bakmayın elimden ancak bu kadarı geliyor artık dersin, olur biter..

hiç ayıp olmaz durumun belli yani anlayacaklardır
Of offff yapamam ki öyle içim rahat etmez. Tatlıyı yapmam dedim eşim onu bile şunu yapsana sen çok güzel yapıyorsun diyor.

Söylene söylene yaparım biliyorum ben kendimi. Gelenler de oruçlu olsa bari sevaba giricek olsam

Ben gidiyorum arada uğrarım yine.

Derdi sıkıntısı olanlara derman diliyorum bugün hastaneye gidecek olanlar inşallah güzel haberlerle gelirsiniz

Öpüyoruz kızçemle sizi

İyi insanlar sevdiğim insanlar ama huyum kurusun içim rahat etmiyor kalkıp yapıcam anneme kızardım hasta da olsa herşey mükemmel olsun diye uğraşıyor diye ben de onun kızıyım işte kafama tokmakla vursanız bile ıı ıhhh anlamam ben anlamam

Canim ben hic ilac kullanmiyorum bir zararini gormedim. Ha ilacin dolu faydasi var ama ilacsizligin bir faydasizligi, zarari yok ..

Ayni durumda sayiliriz canim. Hic halim kalmiyo aksam nefes alamiyorum ruhumu teslim edicekmis gibiyim. Bu nefessizlik ne bicim birsey yaa gercekten..
Oglumunda yarin kontrolu var bakalim haberleri iletiriz buraya :)
Ben hamileligi gobek sisiyo doguruyorsun zannediyordum ne kadar farkli ne kadar zormus ya
Bende daha cantasini hazirlamayanlardanim temmuz ortasi gibi dusunuyorum hazirlamayi benim dogum agustos sonlarinda ya acele etmiyorum o yuzden
Oo isler seni bekler desene
Gelim yardima kiz ayip ediyorsun iki hamis bitiririz
Benim kocam misafirden nefret eder. Ne kendi gider, nede birinin gelmesini ister. O yuzden hic kimse gelmiyor da bizde gitmiyoruz. Cok kavga ediyoruz misafir gelsin biz gidelim diye ama maalesef
Huyu batsin kociskomun alistim artik yabaniye

Merhaba herkeze biz taburcu olduk ama sancılar kesilmiyor ilaç sayesinde nts 100 den 70 düştü düzenli sancı geliyor ama acılma yok yani yapacak birşey yok dedi evdeyiz artık kalan zamanı böyle sancı ile geciricez dr böyle çok hastam oldu yapacak birşey yok küçük olduğu için alamayız da dedi bizde zamanı böyle doldurucaz bazen o kadar şiddetli geliyorki ayy diye bağırıyorum allahdan çalışmıyorum yoksa yanmışdım yani kötü bir şey yok ama gelişmede yok benim oğlan çıkıncada çektirmese bari dua eden yanınızda olan herkeze teşekkürler okuyorum giremesemde hepimize sevgiler öpüldünüz

sağol canım haklısın zorlamıyacam zaten ayrılacam izne.bugün arkadaşlar senin karnın bayağı aşağı inmiş doğumun yakın gibi duruyor dediler. korktum

Aman canm zorlama bos yere, su an rahatin yerinde olmali. Insanlarin dedigini bosver sen doktor ne derse onu dinle, insanlar heppp konusurrr

çok sevindim canım bak ne güzel problem yokmuş minnoşunda maşaAllah annesi büyüyo senin bebişte yer onu teyzesi

Cok sukur canm yaa aynen, ay sorma bu hafta boy atmis teyzesi kilodan cok onu farkettm masallah kuzuma benm

Haydaaa esin de yani artk biraz abartmiss.. Ah ah iste hic bi seye ihtiyacn yok gibi davranirsan hakkaten anlamazlar, valla ben artk bi yerim agriyinca her seyi oldugu gibi birakiyorm, cekinmiyorm ifade etmekten agrilarimi. Yoksa ben de her isimi yapiyorm ama olan bana oluyoo ne gerek var kiymet mi biliyolar sankii..

Kendini cok yormadan basit bi seyler yap madem canm icine sinmiyorsa gelecek insanlar yakin insanlarsa zaten anlar, hayir esin davet etti hadi aslinda onlarn kabul etmesi se ilginc bilmiyorlar mi haliniiii

Neyse dedim gibi baska turlu icine sinmiyosa evi zaten bosver yemegi de basit seyler sec tatliyi bari esin alsn yani disardann.. Kiz hamile olmayan cok kisi bile boyle yapiyo abartma yani benceee.. Canina yazik.

Gecms olan canm, demek sanciyla gececek son ayin. Allah sabir versn insallah hayirlisiyla zamaninda dogar bebegin

Sağolasın evet durum onu gösteriyor inş hepimizin hakkında hayırlısı

annesine benzemeye başladı bak işte boylu olcak inşaAllah bi dahaki randevu ne zamana verdi peki?

Kızlar günaydııın... Doktora gidenler ve herkeslere sağlıklar diliyorum. Harika bir Bayram geçirelim inşallah.

Bu arada hanımlar , çatlaklarınız ne durumda? Benim şimdi şimdi olmaya başladı alt karnımda. Hiç de nemsiz bırakmıyorum üstelik ama önüne geçemiyorum.

Sizde durumlar nasıl?

Geçmiş olsun cnm oğlusun zamanında gelsinde sancida olsun napcan dikkat et dinlen bol bol

aynı durumdayız cnm. 34. haftada ilk catlaklarım 1 gecede olustu. ogun bugundur gunde 2 kez duzenlı kremlenıyorum. lıerac bıtkısel yag yara merhemı bepanten herseyı denedım. ama artarak devam edıyorum catlamaya... sanırım boyle de gıdıcek.

Ah bu kocalar yok mu? En iyisi olsa bile hepsi aynı

Gelırken yemek yaptırsın bence

Nazlanan sızlananlar daha kıymetli oluyor gercekten ben de sızlanmıyorummm hata bız de

Bak ben de oyleyım anlayabılıyorum ama madalya takılmıyor 9. Ayın tatlıyı da alsın yemegı de evın de gorunen yerlerını topla

yavrum ya kiyamam ben ona..inan cok uzuldum..insallah en kisa zamanda iyilesir..coook gecmis olsun cetrinacim..

selam kızlar, bugün doktora gittik. 34+3 günlüğüm ben. bebeğin boyu 49 cm, kilosu 2480, boy uzun kilosu günü ile uyumlu görünüyor. kordonuna bakıyordu sanki ona aşık olmuş gibi :) nst de sancı falan çıkmadı bebeğin kalbi güzel atıyordu sürekli dıp dıp dıp diye. 1 ağustos ile 5 ağustos arası bir gün sezeryan için doktorla anlaştık. kontroller haftada 1 e indi bayram haftası cuma tekrar gel dedi. nöbetçi imiş.
bu arada a101 e bebek tekstil ürünleri gelmiş. nevresim takımı alez pike yastıklı bebek yorganı vardı bebek havlusu, çarşaf takımı vb.. birer ikişer aldım. ilgilenenler bakabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…