- 15 Eylül 2012
- 433
- 639
- 303
ah ah guzelim erkekler boyle iste..yapamiyorum diyip kenara cekilmedikce anlamiyorlar halden..disardan pide falan soylesen..yanina corba salata daha ne olsun..sakin fazla yorma kendini yazik sana da..Teklif ettim böyle yapalım diye ama önce kabul etti sonra cuma günü başka arkadaşlarla dışarı çıkacak mışız zaten bu arkadaşının nişanlısını ilk defa eve davet etmişiz ayıp olurmuş.
Hiç bana ayıp olmaz ama, nazlanmıyorum her işimi görüyorum diye anlamıyor halimden
benim de zaten yavaş çıkardı iyice yavaş çıkmaya başladı biraz çıksın hemen gidip aldırcam ama çıkmıyor :)zaten sizi bilmem ama benm tuylerim 1 ay sonra anca çıkıyo yavaş yavaş. Yani şimdiden almamız sıkıntı değil. Bi kç haftayı da bulsa doğum temiz kalırız inşllh
arkadaslar gunaydn sıze bır sey danısmak ıstıyorum ben de 3,5 aylık hamıleyım ılk cocugum olcak mıgde bulantılrıyla gecırdım bu donemı ve hap ıcmekten tıksındım doktorumun bana vermıs oldugu demır hapı ve decavıt ısımlı vıtamın hapı var ve ben bunları duzenlı ıcmıyorum cunku ıcemıyorum ıcmesem ne olur sımdı butun herseyden yıyorum onlardan sağlayamammı vıtamınlerı of napcam ben
ay sen benden önce gidicen yine bak benimki de ptesi gel dediOy anasinin kuzusu yaa
10 gun sonra cagirdi canm, artk 10
Gunde gelirsinz dedi. Bayramdan sonra cumartesi gidecezz..
benim de öyle ya normalde şuan orman olması lazımdıbenim de zaten yavaş çıkardı iyice yavaş çıkmaya başladı biraz çıksın hemen gidip aldırcam ama çıkmıyor :)
selam kızlar, bugün doktora gittik. 34+3 günlüğüm ben. bebeğin boyu 49 cm, kilosu 2480, boy uzun kilosu günü ile uyumlu görünüyor. kordonuna bakıyordu sanki ona aşık olmuş gibi :) nst de sancı falan çıkmadı bebeğin kalbi güzel atıyordu sürekli dıp dıp dıp diye. 1 ağustos ile 5 ağustos arası bir gün sezeryan için doktorla anlaştık. kontroller haftada 1 e indi bayram haftası cuma tekrar gel dedi. nöbetçi imiş.
bu arada a101 e bebek tekstil ürünleri gelmiş. nevresim takımı alez pike yastıklı bebek yorganı vardı bebek havlusu, çarşaf takımı vb.. birer ikişer aldım. ilgilenenler bakabilir.
ay sen benden önce gidicen yine bak benimki de ptesi gel dedi9 gün ine gidecek sanırım hayat ona güzel valla kimse beni düşünmüyor benim toplam 2 randevum kaldı birinde kendisiyle diğeri anestezi doktoruyla sonrası da doğum nasipsee
Canım yediğin şeylerden aldığın vitamin yeterli gelmiyor. Ben de 12.haftadan itibaren hem decavitı hem de ferrplex (demir şurubu) kullanıyorum düzenli olarak. Hatta son aylarda kalsiyum ve magnezyum ihtiyacın artıyor drlar durumuna göre onları da veriyor. Vücudun da yeterli değilse bebek senin depolarından alıyor alacağını. Kendi sağlığın için almalısın bence. Gene dr unla görüş mutlaka, belki senin durumun için farklı bir önerisi vardır.arkadaslar gunaydn sıze bır sey danısmak ıstıyorum ben de 3,5 aylık hamıleyım ılk cocugum olcak mıgde bulantılrıyla gecırdım bu donemı ve hap ıcmekten tıksındım doktorumun bana vermıs oldugu demır hapı ve decavıt ısımlı vıtamın hapı var ve ben bunları duzenlı ıcmıyorum cunku ıcemıyorum ıcmesem ne olur sımdı butun herseyden yıyorum onlardan sağlayamammı vıtamınlerı of napcam ben
aminn canımmm inşaAllahAy hadi insallahh saglikla kurtulursunuz canmsonra bebeginle gelirsn basliga
Sen kulaklarini cekmedin mi hala doktorun nereye gidiyormsss
İnsanlar da düşüncesiz hem oruç tutma hem hamileliğinin sonlarındaki kadına iftara git. Hiç sevmiyorum böyle düşüncesiz insanları.Ben bu kocamı gebertsem yeri misafir çağırmış akşama
Geçen gün misafirden sonra bacağım belim koptu bile bile yine yapıyor aynını. 2 kişilermiş zaten ben de çok seviyorum gelecek olanları ama yapamıyorum yahu yapamıyorum. Öğlen evde olup yardımcı olacaktı bana güya ama ona da iş çıkarmışlar gelemeyecek herşey bana kaldı evi mi süpüreyim yemek mi yapayım tükürücem böyle işe
Ayy gittikçe agirlasiyorlar artık canım. Otururken rahat olamıyor paşam. Azcık öne yana eğilim basıyor tepigi. İlla anneciginle uzanacak oğlusun yeri rahatlayacakGünaydın Kızlar,birazcıkta olsun serin hava rahatlayalım inş. Ben akşam 9 gibi yine bayılarak uyumuşum. Ay benim bu hallerim nolacak. Bütün enerjimi gündüze saklayıp,eve gelir gelmez gardımı indiriyorum ve öylece kalıyorum. pilim bitiyor resmen. Allahtan gece uyurken fazla kasılmam olmadı çok şükür. Ama dün gündüz hep kasılmalarım oldu. Bizim yarın doktor muayenemiz var. Bakalım büyüdümü tosunum. Son aylar zor derlerdi.Gerçekten öyle. Çocuğu taşımak gerçekten zormuş kızlar.
Yaa inanamıyorum. Kocan senin erkenden doğurmana davetiye çıkarıyor herhalde. Ben de iftara kayınpederimi fln çağırdım o günden sonra kendimi iyi hissetmedim. Pazartesi de sancı çıktı neyse iyiyim şimdi ama son dönemimiz bizi en ufak yorgunluk çok etkiliyor. Temizliği minimum tut canım yemek te basit birşeyler yap gerekirse hazır birşeyler aldır kocana. Geçen cuma bize sevdiğim bi ikili geldi eşim kuru fasulye yaptı ben pilav cacık. Bir önceki günden dolma yapmıştım onu falan koydum. Meyve dondurma. Bu dönemde zaten daha fazlası olmaz.Ben bu kocamı gebertsem yeri misafir çağırmış akşama
Geçen gün misafirden sonra bacağım belim koptu bile bile yine yapıyor aynını. 2 kişilermiş zaten ben de çok seviyorum gelecek olanları ama yapamıyorum yahu yapamıyorum. Öğlen evde olup yardımcı olacaktı bana güya ama ona da iş çıkarmışlar gelemeyecek herşey bana kaldı evi mi süpüreyim yemek mi yapayım tükürücem böyle işe
Son zamanlarda ağırlamak zor gerçekten. Oldugu kadar canım, sakın yorma kendini.gelen misafirde anlayış gösterir bence sonucta karnı burnunda hamilesinBen bu kocamı gebertsem yeri misafir çağırmış akşama
Doğru canım,artık dikte oturamıyorum. azıcık eğiliyim,tekmeyi basıyor. Yemek yerkende tam bir işkence,eğilemediğim için masaya çorbaları tisörtle birlikte yiyorum. Hep üzerime döküyorum nabıyım. Yatarkende sıkıntı,benim çocuk sola yatışımı sevmiyor,sürekli beni tekmeliyor,birde acayip nefessiz kalıyorum solda yatınca. Bende mecburen sağa dönüyorum ve sırt üstü yatıyorum,ancak o zaman bebeişte bende raahtlıyoruz. Bu arada ayakalrıma baktım şimdi,benim ayaklar bildiğin şuan fil ayağına dönmüş,gün geçtikçe evrim geçiriyorum,birazdan ayakalrımın halini foto atıcam o kadar komik olmuşlar.Ayy gittikçe agirlasiyorlar artık canım. Otururken rahat olamıyor paşam. Azcık öne yana eğilim basıyor tepigi. İlla anneciginle uzanacak oğlusun yeri rahatlayacakhayırlı haberlerle gel inşallah canım
Maşallah canım bebegineselam kızlar, bugün doktora gittik. 34+3 günlüğüm ben. bebeğin boyu 49 cm, kilosu 2480, boy uzun kilosu günü ile uyumlu görünüyor. kordonuna bakıyordu sanki ona aşık olmuş gibi :) nst de sancı falan çıkmadı bebeğin kalbi güzel atıyordu sürekli dıp dıp dıp diye. 1 ağustos ile 5 ağustos arası bir gün sezeryan için doktorla anlaştık. kontroller haftada 1 e indi bayram haftası cuma tekrar gel dedi. nöbetçi imiş.
bu arada a101 e bebek tekstil ürünleri gelmiş. nevresim takımı alez pike yastıklı bebek yorganı vardı bebek havlusu, çarşaf takımı vb.. birer ikişer aldım. ilgilenenler bakabilir.
aminn canımmm inşaAllahbeni gaza getirme doktora giderim bak yarın
ama çok uzun süre değil mi kuzum ya haksız mıyımHahahaha hadi hadi senin de gidesn varms beni bahane etme
He yaaa ben seni neden çağırmadım ki yardıma :))Canim ben hic ilac kullanmiyorum bir zararini gormedim. Ha ilacin dolu faydasi var ama ilacsizligin bir faydasizligi, zarari yok ..
Ayni durumda sayiliriz canim. Hic halim kalmiyo aksam nefes alamiyorum ruhumu teslim edicekmis gibiyim. Bu nefessizlik ne bicim birsey yaa gercekten..
Oglumunda yarin kontrolu var bakalim haberleri iletiriz buraya :)
Ben hamileligi gobek sisiyo doguruyorsun zannediyordum ne kadar farkli ne kadar zormus ya
Bende daha cantasini hazirlamayanlardanimtemmuz ortasi gibi dusunuyorum hazirlamayi benim dogum agustos sonlarinda ya acele etmiyorum o yuzden
Oo isler seni bekler desene
Gelim yardima kiz ayip ediyorsun iki hamis bitiririz
Benim kocam misafirden nefret eder. Ne kendi gider, nede birinin gelmesini ister. O yuzden hic kimse gelmiyor da bizde gitmiyoruz. Cok kavga ediyoruz misafir gelsin biz gidelim diye ama maalesef
Huyu batsin kociskomun alistim artik yabaniye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?