2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
ah ah guzelim erkekler boyle iste..yapamiyorum diyip kenara cekilmedikce anlamiyorlar halden..disardan pide falan soylesen..yanina corba salata daha ne olsun..sakin fazla yorma kendini yazik sana da..

zaten sizi bilmem ama benm tuylerim 1 ay sonra anca çıkıyo yavaş yavaş. Yani şimdiden almamız sıkıntı değil. Bi kç haftayı da bulsa doğum temiz kalırız inşllh
benim de zaten yavaş çıkardı iyice yavaş çıkmaya başladı biraz çıksın hemen gidip aldırcam ama çıkmıyor :)

Merhaba canım ilaçlarını mutlaka iç bence zaten mide bulantın kısa bir süre sonra iyice biter. Ben ilaçlarımı içmeme ve yememe içmeme de çok dikkat etmeme rağmen kan değerlerim düştü demir hapı 2 ye çıktı bir süre sonra. Bebekler bizi sömürüyor ne kadar kendimizi korursak o kadar kar. :)

Oy anasinin kuzusu yaa
10 gun sonra cagirdi canm, artk 10
Gunde gelirsinz dedi. Bayramdan sonra cumartesi gidecezz..
ay sen benden önce gidicen yine bak benimki de ptesi gel dedi 9 gün ine gidecek sanırım hayat ona güzel valla kimse beni düşünmüyor benim toplam 2 randevum kaldı birinde kendisiyle diğeri anestezi doktoruyla sonrası da doğum nasipsee

Masallah bebeginee ben de artk 10 gunde 1 gidecegim doktorlar daha sık gormek istiyorlar..

Gule gule kullanin cicilerinizii

Ay hadi insallahh saglikla kurtulursunuz canm sonra bebeginle gelirsn basliga

Sen kulaklarini cekmedin mi hala doktorun nereye gidiyormsss

Canım yediğin şeylerden aldığın vitamin yeterli gelmiyor. Ben de 12.haftadan itibaren hem decavitı hem de ferrplex (demir şurubu) kullanıyorum düzenli olarak. Hatta son aylarda kalsiyum ve magnezyum ihtiyacın artıyor drlar durumuna göre onları da veriyor. Vücudun da yeterli değilse bebek senin depolarından alıyor alacağını. Kendi sağlığın için almalısın bence. Gene dr unla görüş mutlaka, belki senin durumun için farklı bir önerisi vardır.

İnsanlar da düşüncesiz hem oruç tutma hem hamileliğinin sonlarındaki kadına iftara git. Hiç sevmiyorum böyle düşüncesiz insanları.

Ayy gittikçe agirlasiyorlar artık canım. Otururken rahat olamıyor paşam. Azcık öne yana eğilim basıyor tepigi. İlla anneciginle uzanacak oğlusun yeri rahatlayacak hayırlı haberlerle gel inşallah canım

Yaa inanamıyorum. Kocan senin erkenden doğurmana davetiye çıkarıyor herhalde. Ben de iftara kayınpederimi fln çağırdım o günden sonra kendimi iyi hissetmedim. Pazartesi de sancı çıktı neyse iyiyim şimdi ama son dönemimiz bizi en ufak yorgunluk çok etkiliyor. Temizliği minimum tut canım yemek te basit birşeyler yap gerekirse hazır birşeyler aldır kocana. Geçen cuma bize sevdiğim bi ikili geldi eşim kuru fasulye yaptı ben pilav cacık. Bir önceki günden dolma yapmıştım onu falan koydum. Meyve dondurma. Bu dönemde zaten daha fazlası olmaz.

Son zamanlarda ağırlamak zor gerçekten. Oldugu kadar canım, sakın yorma kendini.gelen misafirde anlayış gösterir bence sonucta karnı burnunda hamilesin

Ayy gittikçe agirlasiyorlar artık canım. Otururken rahat olamıyor paşam. Azcık öne yana eğilim basıyor tepigi. İlla anneciginle uzanacak oğlusun yeri rahatlayacak hayırlı haberlerle gel inşallah canım
Doğru canım,artık dikte oturamıyorum. azıcık eğiliyim,tekmeyi basıyor. Yemek yerkende tam bir işkence,eğilemediğim için masaya çorbaları tisörtle birlikte yiyorum. Hep üzerime döküyorum nabıyım. Yatarkende sıkıntı,benim çocuk sola yatışımı sevmiyor,sürekli beni tekmeliyor,birde acayip nefessiz kalıyorum solda yatınca. Bende mecburen sağa dönüyorum ve sırt üstü yatıyorum,ancak o zaman bebeişte bende raahtlıyoruz. Bu arada ayakalrıma baktım şimdi,benim ayaklar bildiğin şuan fil ayağına dönmüş,gün geçtikçe evrim geçiriyorum,birazdan ayakalrımın halini foto atıcam o kadar komik olmuşlar.

İnş yarın güzel haberlerle geliriz,hepimizzzz.

Maşallah canım bebegine ben de a101 den bebek alezi, nevresimi, pikesi, havlusu aldım hepsinden. Misafir için de geçenlerde gelen pijama ve pike takımlarından almıştım. Çok uygun fiyatları. Bebiş olunca daha çok gelenin olur eminim o yüzden misafirlik de aldik. .

MinikPiranha ben olsam ağrım sancım var derim. eşin arasın iptal etsin. oturmak kalkmak işkence iken, bir de misafir yanında düzgün oturmaya çalış, hizmet etmek için yorul. yazık sana.

He yaaa ben seni neden çağırmadım ki yardıma :))

Ay ben de valla babamın evinde misafirden bıkmıştım misafir kafı dahi duymak istemiyordum eşin de böyle çok misafir ağırladıysa midesi bulanmış olabilir artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…