- 1 Aralık 2011
- 1.082
- 261
- 123
canim kan degerlerin 2000 ustundeyse usg gorunuyorrr keseBenimde gözükür yani insaallah..sagolasin cnm.
Biz bu aksami hastanede serum yiyerek gecirdik.2 haftadir araliksiz mide bulantim vardi. Son gunlerde iyice artti artik hicbirsey yiyemiyordum, yesem de cikariyordum. 2 kilo verdim simdiden. Neyse serum sayesinde biraz kendime geldim hatta hastaneden cikar cikmaz disarda birseyler yedik. O kadar ozlemisim ki yemek yiyebilmeyi, resmen midem bayram etti bunun gecici bir duygu oldugunu bilsem bile yine de guzel bir his
Bilmiyorum ki canim oyle diyorlar ama kizi olan varmisss bu sekilde kesesi olup hayirlisi allahtaan artikk zaten 5 hafta sonra belli eder ufaktan kendini bir aksilik olmazsa allahim izin verirse insallahKız bu tam bir fasulyeymiş
Hehehe erkek mi oluyor şimdi fasulye şeklinde olunca ?
Sagol canim. Herkes bir olmuyor iste. Ablam da boyleydi 45 kiloya kadar dusmustu surekli hastanedeydi. 3 ayi boyle tamamlayacagim sanirim. Tabii 3 aya da raziyim bazilarinin daha da uzun suruyormusÇok geçmiş olsun kitym yaa
Umarım tez Zaman'da normale dönersin
Bizdede hiç belirti yok
Bilmiyorum ki canim oyle diyorlar ama kizi olan varmisss bu sekilde kesesi olup hayirlisi allahtaan artikk zaten 5 hafta sonra belli eder ufaktan kendini bir aksilik olmazsa allahim izin verirse insallah
Sagol canim. Herkes bir olmuyor iste. Ablam da boyleydi 45 kiloya kadar dusmustu surekli hastanedeydi. 3 ayi boyle tamamlayacagim sanirim. Tabii 3 aya da raziyim bazilarinin daha da uzun suruyormus
bilmez miyim benimde bir kizim varr 3.5 yasindaHayırlısı artık sağlıklı olsunlarda gerisi mühim değil . Kız evlatları çoook tatlı uysal olur benim iki kızım var . 10 erkeğe bedel valla benim için
bilmez miyim benimde bir kizim varr 3.5 yasinda
yok dalga geçmedim ya ihtmal söyledimAyy sen benle dalgamı geçiyorsun kız
Topu topuna 1 hafta içim kalkıp kalkıp iniyordu çıkarmadım bile , buda çok rahat belki aynı cinsiyet ondan .tam tersi bulantım çok olsaydı belki derdim oğlan diye ama sanki aynı belirtileri yaşıyorum gibi
A
Haklısn cok dikkat ettıgim halde cok kotu oluyorum son aylar odem cok fazlaa bende burnuma kdr sişiyorum cevrem dogurartık diye dua edıyo artık hep beraber şisecegizzz
Araniza bende geldim canlarim..bende agustos annesi gibi gözüküyorum insaallah...taze ve tecrübesiz bi anne olarak merhaba demek istedimm.
Biz bu aksami hastanede serum yiyerek gecirdik.2 haftadir araliksiz mide bulantim vardi. Son gunlerde iyice artti artik hicbirsey yiyemiyordum, yesem de cikariyordum. 2 kilo verdim simdiden. Neyse serum sayesinde biraz kendime geldim hatta hastaneden cikar cikmaz disarda birseyler yedik. O kadar ozlemisim ki yemek yiyebilmeyi, resmen midem bayram etti bunun gecici bir duygu oldugunu bilsem bile yine de guzel bir his
Ilk uc Kotu gecıyo sonrakı 3 ay cok kolay oluyor canım evde bol bol dınlen hamilelikte calısmak kdr zor bişey bilmiyotum ben gececicek tatlı zorluklar ama butun zorluklarıı unutum hep guzellerı hatırlıyoruzHerkese gunaydinlarrrYa isyerinde ogleden sonrasi cok zor gecer olduuu.. Valla artik ise hic gidesim yokk..ogleden sonra bi sakinlik arada bas donmesi arada sanki tansiyon mu seker mi bi seyim dusuyo.. Daha temkinli gitmeye calisiyorm yanmda meyve badem sut falan ama bakalmm
Gecmiş olsun canim ınsallah 3 ay da biter diye dua edelim benimde kızlarımda aksam midem cok bukanırdı bunda bazen dusunmuyo degışım hamile degilmiyim diye acaba hiç bişey yokBiz bu aksami hastanede serum yiyerek gecirdik.2 haftadir araliksiz mide bulantim vardi. Son gunlerde iyice artti artik hicbirsey yiyemiyordum, yesem de cikariyordum. 2 kilo verdim simdiden. Neyse serum sayesinde biraz kendime geldim hatta hastaneden cikar cikmaz disarda birseyler yedik. O kadar ozlemisim ki yemek yiyebilmeyi, resmen midem bayram etti bunun gecici bir duygu oldugunu bilsem bile yine de guzel bir his
Yaa canım çok sevindim , darısı başımıza insaAllah. :-*
İnsaAllah canım heyecanla güzel haberlerini bekliyoruzzzzzz :)))
Aynen öyle yaptim canim kitliktan cikmis gibiydim bir de oyle hizli yedim ki sanki heran yeniden bulantilar baslayacakmis da bu sihir bozulacakmis gibiydiAy kiyamam ya ne Zor...Ne bulursan yeseydin kiz az zamanda olsa yedigin kardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?