2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Biz bu aksami hastanede serum yiyerek gecirdik. 2 haftadir araliksiz mide bulantim vardi. Son gunlerde iyice artti artik hicbirsey yiyemiyordum, yesem de cikariyordum. 2 kilo verdim simdiden. Neyse serum sayesinde biraz kendime geldim hatta hastaneden cikar cikmaz disarda birseyler yedik. O kadar ozlemisim ki yemek yiyebilmeyi, resmen midem bayram etti bunun gecici bir duygu oldugunu bilsem bile yine de guzel bir his

Çok geçmiş olsun kitym yaa
Umarım tez Zaman'da normale dönersin
Bizdede hiç belirti yok

Kız bu tam bir fasulyeymiş
Hehehe erkek mi oluyor şimdi fasulye şeklinde olunca ?
Bilmiyorum ki canim oyle diyorlar ama kizi olan varmisss bu sekilde kesesi olup hayirlisi allahtaan artikk zaten 5 hafta sonra belli eder ufaktan kendini bir aksilik olmazsa allahim izin verirse insallah

Bilmiyorum ki canim oyle diyorlar ama kizi olan varmisss bu sekilde kesesi olup hayirlisi allahtaan artikk zaten 5 hafta sonra belli eder ufaktan kendini bir aksilik olmazsa allahim izin verirse insallah

Hayırlısı artık sağlıklı olsunlarda gerisi mühim değil . Kız evlatları çoook tatlı uysal olur benim iki kızım var . 10 erkeğe bedel valla benim için

bilmez miyim benimde bir kizim varr 3.5 yasinda

Allah bağışlasın kızçeni
O kesin kız istiyordur :)) benim büyük kızım ellerini açar dua ederdi allahımm neolur kız olsun derdi :))) Rabbim sesini duydu kız kardeşi oldu .
Şimdide allahım bune biçim kız dağdan gelmiş beni çok rahatsız ediyor çıksın odamdan tantanalar Allah Allah ikisinin sesi çınlar uyku vaktine kadar :))
Siz siz olun araya en az 3 yıl koyun ,ben 8 yıl bekledim neyi beklediysem artık :))buyüzden hiç uyum sağlıyamıyorlar :))))

Son düzenleme:
yok dalga geçmedim ya ihtmal söyledim aman hiç bulantı yaşamadan oğlun olsn inşallah

A
Haklısn cok dikkat ettıgim halde cok kotu oluyorum son aylar odem cok fazlaa bende burnuma kdr sişiyorum cevrem dogurartık diye dua edıyo artık hep beraber şisecegizzz

Yani normal ya cok takilmamak lazm saglik oldugu surece.. Tabi cok da abartmamaliyiz.. Mesela sekerimiz duserde aniden fazla seker tuketirsek biLe beraber bebis de fazla insulin salgilarmis ve ilerde cocugun seker hastasi olabilmesine bile yol acarmis insulin direnci var bende azcicik diyetisyenim demistii..

Ay kiyamam ya ne Zor... Ne bulursan yeseydin kiz az zamanda olsa yedigin kardir

Herkese gunaydinlarrr Ya isyerinde ogleden sonrasi cok zor gecer olduuu.. Valla artik ise hic gidesim yokk..ogleden sonra bi sakinlik arada bas donmesi arada sanki tansiyon mu seker mi bi seyim dusuyo.. Daha temkinli gitmeye calisiyorm yanmda meyve badem sut falan ama bakalmm

Ilk uc Kotu gecıyo sonrakı 3 ay cok kolay oluyor canım evde bol bol dınlen hamilelikte calısmak kdr zor bişey bilmiyotum ben gececicek tatlı zorluklar ama butun zorluklarıı unutum hep guzellerı hatırlıyoruz

Gecmiş olsun canim ınsallah 3 ay da biter diye dua edelim benimde kızlarımda aksam midem cok bukanırdı bunda bazen dusunmuyo degışım hamile degilmiyim diye acaba hiç bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…