- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
Aman canm zorlama bos yere, su an rahatin yerinde olmali. Insanlarin dedigini bosver sen doktor ne derse onu dinle, insanlar heppp konusurrr
Cok sukur canm yaa aynen, ay sorma bu hafta boy atmis teyzesi kilodan cok onu farkettmmasallah kuzuma benm
Haydaaa esin de yani artk biraz abartmiss..Ah ah iste hic bi seye ihtiyacn yok gibi davranirsan hakkaten anlamazlar, valla ben artk bi yerim agriyinca her seyi oldugu gibi birakiyorm, cekinmiyorm ifade etmekten agrilarimi. Yoksa ben de her isimi yapiyorm ama olan bana oluyoo ne gerek var kiymet mi biliyolar sankii..
Kendini cok yormadan basit bi seyler yap madem canm icine sinmiyorsa gelecek insanlar yakin insanlarsa zaten anlar, hayir esin davet etti hadi aslinda onlarn kabul etmesi se ilginc bilmiyorlar mi haliniiii
Neyse dedim gibi baska turlu icine sinmiyosa evi zaten bosver yemegi de basit seyler sec tatliyi bari esin alsn yani disardann.. Kiz hamile olmayan cok kisi bile boyle yapiyo abartma yani benceee.. Canina yazik.
Gecms olan canm, demek sanciyla gececek son ayin. Allah sabir versn insallah hayirlisiyla zamaninda dogar bebegin
Ah bu kocalar yok mu? En iyisi olsa bile hepsi aynı
Gelırken yemek yaptırsın bence
Nazlanan sızlananlar daha kıymetli oluyor gercekten ben de sızlanmıyorummm hata bız de
Bak ben de oyleyım anlayabılıyorum ama madalya takılmıyor 9. Ayın tatlıyı da alsın yemegı de evın de gorunen yerlerını topla
ah ah guzelim erkekler boyle iste..yapamiyorum diyip kenara cekilmedikce anlamiyorlar halden..disardan pide falan soylesen..yanina corba salata daha ne olsun..sakin fazla yorma kendini yazik sana da..
İnsanlar da düşüncesiz hem oruç tutma hem hamileliğinin sonlarındaki kadına iftara git. Hiç sevmiyorum böyle düşüncesiz insanları.
Yaa inanamıyorum. Kocan senin erkenden doğurmana davetiye çıkarıyor herhalde. Ben de iftara kayınpederimi fln çağırdım o günden sonra kendimi iyi hissetmedim. Pazartesi de sancı çıktı neyse iyiyim şimdi ama son dönemimiz bizi en ufak yorgunluk çok etkiliyor. Temizliği minimum tut canım yemek te basit birşeyler yap gerekirse hazır birşeyler aldır kocana. Geçen cuma bize sevdiğim bi ikili geldi eşim kuru fasulye yaptı ben pilav cacık. Bir önceki günden dolma yapmıştım onu falan koydum. Meyve dondurma. Bu dönemde zaten daha fazlası olmaz.
Son zamanlarda ağırlamak zor gerçekten. Oldugu kadar canım, sakın yorma kendini.gelen misafirde anlayış gösterir bence sonucta karnı burnunda hamilesin
MinikPiranha ben olsam ağrım sancım var derim. eşin arasın iptal etsin. oturmak kalkmak işkence iken, bir de misafir yanında düzgün oturmaya çalış, hizmet etmek için yorul. yazık sana.
Yapamadım kızlar bAri yemekleri baştan savma yapayım dedim ama yapamadım sinmedi içime
Kıymaya galete banıyorum şimdi kendime ödül verdim.
Kk dan duşta vücut kremi kazanmıştım 15 -20 dakikaya gelse de onu denesem duşta diye kapıyı bekliyorum.