2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Ah bu kocalar yok mu? En iyisi olsa bile hepsi aynı

Gelırken yemek yaptırsın bence

Nazlanan sızlananlar daha kıymetli oluyor gercekten ben de sızlanmıyorummm hata bız de

Bak ben de oyleyım anlayabılıyorum ama madalya takılmıyor 9. Ayın tatlıyı da alsın yemegı de evın de gorunen yerlerını topla

ah ah guzelim erkekler boyle iste..yapamiyorum diyip kenara cekilmedikce anlamiyorlar halden..disardan pide falan soylesen..yanina corba salata daha ne olsun..sakin fazla yorma kendini yazik sana da..

İnsanlar da düşüncesiz hem oruç tutma hem hamileliğinin sonlarındaki kadına iftara git. Hiç sevmiyorum böyle düşüncesiz insanları.

Son zamanlarda ağırlamak zor gerçekten. Oldugu kadar canım, sakın yorma kendini.gelen misafirde anlayış gösterir bence sonucta karnı burnunda hamilesin

MinikPiranha ben olsam ağrım sancım var derim. eşin arasın iptal etsin. oturmak kalkmak işkence iken, bir de misafir yanında düzgün oturmaya çalış, hizmet etmek için yorul. yazık sana.

Yapamadım kızlar bAri yemekleri baştan savma yapayım dedim ama yapamadım sinmedi içime canınızı çektirmeyim şimdi ama normal bir iftar menüsü hazırladım, evimi de süpürdüm tozumu da aldım kocamı da arayıp bir güzel azarladım

Kıymaya galete banıyorum şimdi kendime ödül verdim.

Kk dan duşta vücut kremi kazanmıştım 15 -20 dakikaya gelse de onu denesem duşta diye kapıyı bekliyorum.

Nasilsiniz kizlar.. Valla dogumlara az kalmis ama hepimizin baska baska sikintilari var.. MinikPiranha valla misafir agirlamak artik zor allah yardimcin olsun. Benim de kardesim ve yegenlerim geldi. Kardesim her gun evi supurup siliyo hic benim tarzim degil yegenlerimle vakit geciriyorum her gun bir saat ole bayila yurumeye calisyirum.. Bu arada dr a gidenlwrin bebebkleri buyumus. Artik dogum yapanlar da olur aramizda. Sirayla baslariz...bir de benim mide agrilarim ve bulntilarim var. Yemek yiyemiyorum hic.

Ayyy kimse bana misafir demesin artık
Valla benim akılı kocamda tr den misafir gelecek bize ağustosun başında 10 gün yatılıya ben tam doğurmuş lohusa zamanım olucak, eşim hamile dememiş bile olurda vazgeçerlerse ayıp olur diye allahım bu Ada'm beni deli ediyor
Çok anlayışlı insanlar söylese ama söylemek istemiyor , ayıp olurmuşmuş,sadece temuzun ortasında geleceklerdi doğuma denk gelebilir diye ağustosa anlaşmış , iyide ozamanda yeni doğum yapmış olucam anlamıyor pfff

birak su an misafir almayi su ramazan temposunda bi davete katilmak bile yoruyor beni... vücut sesini dinlemek lazim ya. normalde ben kendini pek esirgeyen bir tip degilim ama sancilar olunca mecbur ne yapman gerekiyorsa onu yapiyorsun. zamanin cok yaklasmis dinlenmeni tavsiye ederim ben de herkes gibi.
simdiden kolay gelsin. esin insallah servise ve sonrasina yardim eder de biraz daha kolay atlatirsin...

benim de henüz hissettigim bir durum 31-32 den beri. Öyle cok krem kullanmadim ben cok da kilo almamistim zaten ama malum simdi simdi hizlandik 33 icindeyim ben de... normalde 38 beden hatlarinda giyinen bir arkadasim hamileliginde 30 kg almisti ve bana vücudunda hic catlak olmamasini MUSTELA isimli kreme borclu oldugunu söylemisti. onun tavsiyesi ile aldim ben de ama tabi su an gerilmeler daha bariz oldugu icin , söyledigini test etme imkanim bu sürecten sonra olacak. siz de belki denemek istersiniz.

onun disinda benim de dün kontrolüm vardi. 33 icindeyim dedigim gibi. normalde sekerim yok, cok kilo almadim vs ama niyeyse-kendi doktorum degildi bakan-suyumu fazla buldugu gibi cocugu da iri buldu. beni bi panige soktu sagolsun. halbuki cocuk 2200 ve 33 hafta icinde cok degil. suyum da üst sinirdaymis. o panikten sonra halimi bir düsünün tabi neler neler düsündüm simdi haftalik seker ölcümü yapmami istedi ama dünden beri ölcüyorum normal degerler cok sükür. bu doktorlarin tavrini ve uslubunu anlamak bazen cok zor. beni gerdigini anlayinca da sonrasinda geri adim atti sakinlestirdi göya kendince...neyse sonra kendi doktorumu aradim normalde tatile cikacakti sagolsun tedirgin olunca ben bi de ben bakayim gel de dedi. ölcümde farklilik var cocuk zaten 2000gr dedi; suyun da abartilacak kadar yok, tamam üst sinirda ama dedi...basindan beri süreci o takip ettigi icin rahatladim sonucta biliyor neyin ne oldugunu...
bir de onun disinda 29. haftada basini asagiya dayayan bebisim simdi yine ters pozisyona gelmis gerci daha zaman var ama ben normal dogum istedigim icin o da beni bi gerdi bakalim. bazi yöntemler var cocugu dogum poziyonuna cevirmek icin onlari deneyip, dönmesine yardimci olacagim insallah. malum su icerde fazla oldugu icin dönmesi ve sürekli pozisyon degistirmesi cok normalmis.hayirlisi bakalim bende de durumlar böyle.

Allah hepimize kolaylik versin.

Sağol bitanem:)

Senin de gözün aydın kavuştun yeğenlerine kardeşine

Ben de yarın sanahtan doktora gidicem bakalım büyümüş mü bıdık :) senin prenses ne alemde cuma gşdecek misin doktora

yok artık ya şaka gibi bu erkeklerdeki rahatlık nedir anlamadım hamileliği hele ki son dönemi kolay bir şey sanıyorlar galiba.

Ayy çok düşünceliymiş gerçekten ama elin adamını düşünüyor kendi hanımını değil

Geleceklerin arasında kadın varsa yardımcı olur belki sana kuzum. Karnındayken bir şekilde oluyor da kucağındayken daha Zor olur Allah yardımcın olsun

Eder canım servisi o yapar yoruldum Zaten kalça kemiklerim ağrıdı.

Her doktor başka söylüyor baştan beri aynı doktorun ve aynı cihazın olması çok önemli kuzuna da maşallah.

Döner inşallah miniğin ama o dediğin gareketleri doktoruna sor benim arkadaşım riskli diye yapmamıştı. 36. Haftaya kadar kendisi döner inşallah

Arkadaslar bugunler icin balim :))))

Benim esim kendinden bikmis birak misafiri artik kafa dinlemek cocuguyla esiyle vakit gecirmek icin var misafir anne baba hic birsey takmiyor

Canım ben de umursamadım güzel besleniyorum diye kan ve vitamin haplarımı.ama sonrasında depo demirim bayağı düştü.bebek sende ne varsa sömürüyor canım.

kıymaya galete banmak nasıl oluyo kuzum?

Merhaba kızlar, sürekli takip ediyorum ama pek yazamıyorum. Dün 33. Haftamızı bitirdik. Çarşamba günü de doktor randevumuz vardı. 2300 gr olmuş bebeğimiz. 15 günde ben 300 gr almışım bebek 500 gr almış. Doktor hiç sorun yok gayet normal dedi.

Ramazan'ın başından beri de oruçlarımı tutuyorum çok şükür. Doktor da kontrol etti. Su seviyem vs gayet normalmiş hiç sorun yok dedi. Bazı hastalarda suda azalma ya da harekette azalma vardı. Onlara ara vermelerini söyledim. Sen de sorun yok, hareketleri de iyi, devam edebilirsin dedi.

Bundan sonrasında da günde 2 saat yürümemi söyledi. Bana biraz çok geldi ama doğumu çok kolaylaştırıyormuş.

Eski kadınlar kollarında yükler ile kaç km yürürlerdi, patır patır da doğuruyorlardı dedi.

20 temmuzda da gidip 37. Hafta çalışamaz raporu alacağım bakalım. 19 temmuz son iş günüm olacak. Birşey kalmadı :)

Bayram için de denizi çok özlüyorum. Sanırım Esenköy Yalova'da olacağız annemlerle birlikte. Son anda karar verdik. Eşim yer bakıyor. İnaşşalh bir yer bulabilirse. Denizi iyi değil ama kadınlar plajı var. İstanbul'a da yakın. Artık uzun yola gelemiyorum.

MinikPiranha madem çağırmış kocan dönüşü de yoksa bir laf vardır. Gönülsüz yapılan aş ya karın ağrıtır ya baş diye:) Hamilenin duası kabul olurmuş. Yiyene şifa olsun diye diye yap yemeğini :) Hareket etmemi sağladı diye de düşünüp Mutlu et kendini

Ayy ne güzel yazmışsın :) kıza kıza yaptım ama yok yok ağrıtmasın kimsenin karnını da başını da benim yemeciklerim :))

Allah oruçlarını kabul etsin ben hiç cesaret edemedim bu sene inşallah sonradan tutarım borçlarımı.

Bebeğinin kilosu da yerinde maşallah size

Sağol bitanem:)

Senin de gözün aydın kavuştun yeğenlerine kardeşine

Ben de yarın sanahtan doktora gidicem bakalım büyümüş mü bıdık :) senin prenses ne alemde cuma gşdecek misin doktora
Evet canim yarin ben de gidecegim dr.a sabah erkenden giderim. Yarin kalabalik olur cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…