- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
Ben de erkenden gidicem karşılaşıtız orda :)) nts ye gireriz karşılıklıEvet canim yarin ben de gidecegim dr.a sabah erkenden giderim. Yarin kalabalik olur cunku.
Tam sopalık.Ayyy kimse bana misafir demesin artık
Valla benim akılı kocamda tr den misafir gelecek bize ağustosun başında 10 gün yatılıya ben tam doğurmuş lohusa zamanım olucak, eşim hamile dememiş bile olurda vazgeçerlerse ayıp olur diyeallahım bu Ada'm beni deli ediyor
Çok anlayışlı insanlar söylese ama söylemek istemiyor , ayıp olurmuşmuş,sadece temuzun ortasında geleceklerdi doğuma denk gelebilir diye ağustosa anlaşmış , iyide ozamanda yeni doğum yapmış olucam anlamıyor pfff
Kolay gelsin cnm erkekler maalesef bizi dusunmuyor ben rahat edemiyorum oturamiyorum diye cagirilan yere bile gitmiyorum yarin insallah guzel haberlerle gel bende dun gittim bu sefer kizim yuzunu elleriyle kapadi net goremedikSağol bitanem:)
Senin de gözün aydın kavuştun yeğenlerine kardeşine
Ben de yarın sanahtan doktora gidicem bakalım büyümüş mü bıdık :) senin prenses ne alemde cuma gşdecek misin doktora
Aynı benim kız. 12. haftadan beri böyleyiz. Ya rahme dönük ya da elleriyle yüzünü kapatıyor.Kolay gelsin cnm erkekler maalesef bizi dusunmuyor ben rahat edemiyorum oturamiyorum diye cagirilan yere bile gitmiyorum yarin insallah guzel haberlerle gel bende dun gittim bu sefer kizim yuzunu elleriyle kapadi net goremedik
Sağol canım teşekkür ederim. Eşim 4 te evde olacaktı güya ama arkadaşının işten çıkmasını beklemiş sonra da muhtemelen kızın hazırlanmasını beklediler hala gelmedi geldiklerinde sinirli gözükmemek için kendimi soğutuyorum şu anda...Kolay gelsin cnm erkekler maalesef bizi dusunmuyor ben rahat edemiyorum oturamiyorum diye cagirilan yere bile gitmiyorum yarin insallah guzel haberlerle gel bende dun gittim bu sefer kizim yuzunu elleriyle kapadi net goremedik
Icimi rahatlattiniz ben herseyi hazırladım çantasını yatağını kendimi birtek vaktinde gelecek olan bebeğimiz kaldi:)Ayyy ben de cok heyecanliyim artikkk..
Guzel olmaz mi ya simdiden boyleyiz bi de dogunca dusunnn
Ay arkadas dogum yapti bugn 40 haftayi doldurdu kizi hala gelmedi suni sanci da ise yaramadi, sezeryanle aldilar en son.. 2800 dogmus amanin minnakti yaaa nasi guzel bi seyyy...
Aynen canm pimpirikleniyoruz biraz, bilmemenin de etkisi var tabii
Canm artk bebekler dogum pozisyonu aldi zaten, bu erken dogum isareti degil kii.. Hem doktorun boyle bi sey soyledi mi?? Hic sanmiyorm o yuzden hicc bosa uzulmee.. Hem artk erkeni mi kaldi 36 lar bitince normal gelisim tamamlanmis oluyor cok sukur
Canm ben de yapmaya basladm bu aralar.. Bolur nolmaz dogum hemen olmasa da alttan muayene gerekebilir falan diye dusundugumden temiz olmak istiyorm bu asamadan sonra.. Olabildigi kadr tabikilo konusuna gelince bence bunu dert etme gercekten saglikli olduktan sonra hemencik alip topluyorlar kendilerini, bi sorun yasamazsn hem daha 2-3 hafta beklerse insallah buyurr dee gelisimi de tamamlanirr hicc bi seycik olmaz beraber cikarsinz hastaneden
Senin gelişimi öndeyse, zaten 40 haftayı beklemez. Sen artık doğum olması için yapıl ası gerekenlere yavaştan başla, hurma ye, bol bol yürüyüş yap, bebişinle konuş gel artık de. Çok kilosunu taşırmadan doğuma hazırlasın kendini. En son ihtimal mecburi sezaryan. Normal doğum istiyorsan hazırlık yap artık. Benim kilo hep geride zayıf çocuk olacak. Bende normal doğumu bekliyorum. Kendini tamamlasın hazırlasın sana söylediklerimi yapmaya başlıcam.Kızlar selamm, şimdi kontrolden geliyorum oğlum 36+1 çıkıyor ultrasonda ilerde ve kilosu 3.200 doktor doğuma kadar 4.500e çıkabilir eğer 4ü geçerse normal doğum olamayabilir dedi. Moralim çok bozuk asla sezaryen olmak istemiyorum kendimi çok hazırlamıştım normal doğumadoktorumun normal doğum için elinden geleni yapcağını biliyorum o yüzden içim rahat ama böyle durumda kalcağımı hiç düşünmemiştim sizin bebişler kaç kg?
Icimi rahatlattiniz ben herseyi hazırladım çantasını yatağını kendimi birtek vaktinde gelecek olan bebeğimiz kaldi:)
Kızlar selamm, şimdi kontrolden geliyorum oğlum 36+1 çıkıyor ultrasonda ilerde ve kilosu 3.200 doktor doğuma kadar 4.500e çıkabilir eğer 4ü geçerse normal doğum olamayabilir dedi. Moralim çok bozuk asla sezaryen olmak istemiyorum kendimi çok hazırlamıştım normal doğumadoktorumun normal doğum için elinden geleni yapcağını biliyorum o yüzden içim rahat ama böyle durumda kalcağımı hiç düşünmemiştim sizin bebişler kaç kg?
Insallah canim:)Ben de erkenden gidicem karşılaşıtız orda :)) nts ye gireriz karşılıklı
Boyu ne kadar canım? Bazı bebeklerin boyu uzun olduğu için de kilolu çıkabiliyor ama doğurması kolay oluyormuş.
Bir de ultrasona göre ölçümler değişebilir. Hatta ultrasonun %30 yanılma payı var. Kendini olumsuz motive etme.
Senin gelişimi öndeyse, zaten 40 haftayı beklemez. Sen artık doğum olması için yapıl ası gerekenlere yavaştan başla, hurma ye, bol bol yürüyüş yap, bebişinle konuş gel artık de. Çok kilosunu taşırmadan doğuma hazırlasın kendini. En son ihtimal mecburi sezaryan. Normal doğum istiyorsan hazırlık yap artık. Benim kilo hep geride zayıf çocuk olacak. Bende normal doğumu bekliyorum. Kendini tamamlasın hazırlasın sana söylediklerimi yapmaya başlıcam.
Ayy çok düşünceliymiş gerçekten ama elin adamını düşünüyor kendi hanımını değil
Geleceklerin arasında kadın varsa yardımcı olur belki sana kuzum. Karnındayken bir şekilde oluyor da kucağındayken daha Zor olur Allah yardımcın olsun
Tam sopalık.Kendinle mi uğraşacaksın bebekle mi? Yoksa misafirin yiyip içmesi ile mi? Keşke 1 haftalığına bizim yerimize hamile olsalar da görseler nasıl bir şey.
Tam sopalık.Kendinle mi uğraşacaksın bebekle mi? Yoksa misafirin yiyip içmesi ile mi? Keşke 1 haftalığına bizim yerimize hamile olsalar da görseler nasıl bir şey.
Kızlar selamm, şimdi kontrolden geliyorum oğlum 36+1 çıkıyor ultrasonda ilerde ve kilosu 3.200 doktor doğuma kadar 4.500e çıkabilir eğer 4ü geçerse normal doğum olamayabilir dedi. Moralim çok bozuk asla sezaryen olmak istemiyorum kendimi çok hazırlamıştım normal doğumadoktorumun normal doğum için elinden geleni yapcağını biliyorum o yüzden içim rahat ama böyle durumda kalcağımı hiç düşünmemiştim sizin bebişler kaç kg?
Ay inşallah canım. Yazık sana yaa. Bilmiyorlarsa sen de haber uçur gizliden. Gelmesinler. 10 gün normalde bile zor ki sen yeni doğum yapmış olacaksın.Yani 1 günlük bile değil , düşünsene tam 10 gün iç içe , bunların yatakları , kahvaltısı , öğle yemeği falanıda fistanı.... Artı lohusa ve Bebek , artı evde 2 buçuk yaşında küçük kızım . Allahım inşallah kesinleşir iptal olduğu
Ay inşallah canım. Yazık sana yaa. Bilmiyorlarsa sen de haber uçur gizliden. Gelmesinler. 10 gün normalde bile zor ki sen yeni doğum yapmış olacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?