2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Tam sopalık. Kendinle mi uğraşacaksın bebekle mi? Yoksa misafirin yiyip içmesi ile mi? Keşke 1 haftalığına bizim yerimize hamile olsalar da görseler nasıl bir şey.

Sağol bitanem:)

Senin de gözün aydın kavuştun yeğenlerine kardeşine

Ben de yarın sanahtan doktora gidicem bakalım büyümüş mü bıdık :) senin prenses ne alemde cuma gşdecek misin doktora
Kolay gelsin cnm erkekler maalesef bizi dusunmuyor ben rahat edemiyorum oturamiyorum diye cagirilan yere bile gitmiyorum yarin insallah guzel haberlerle gel bende dun gittim bu sefer kizim yuzunu elleriyle kapadi net goremedik

Zaten günün düzeni bozulunca o gün dikiş tutmuyor daha.
Ben planlı yaşıyorum yoksa olacak gibi değil, yenilip içilecekler ayrı vitaminler sporlar egzersizler.
Eşim misafir davet etse çok pis kızarım. İyi sabır var kızlar sizde. Maşallah.

Kolay gelsin cnm erkekler maalesef bizi dusunmuyor ben rahat edemiyorum oturamiyorum diye cagirilan yere bile gitmiyorum yarin insallah guzel haberlerle gel bende dun gittim bu sefer kizim yuzunu elleriyle kapadi net goremedik
Aynı benim kız. 12. haftadan beri böyleyiz. Ya rahme dönük ya da elleriyle yüzünü kapatıyor.

Sağol canım teşekkür ederim. Eşim 4 te evde olacaktı güya ama arkadaşının işten çıkmasını beklemiş sonra da muhtemelen kızın hazırlanmasını beklediler hala gelmedi geldiklerinde sinirli gözükmemek için kendimi soğutuyorum şu anda...

Benim kızı hiç göremedik ki zaten en son secde pozisyonundaydı yine kapalıydı suratı sürpriz yapacaklar bize kime benzediklerini göstermiyorlar :)

Kızlar selamm, şimdi kontrolden geliyorum oğlum 36+1 çıkıyor ultrasonda ilerde ve kilosu 3.200 doktor doğuma kadar 4.500e çıkabilir eğer 4ü geçerse normal doğum olamayabilir dedi. Moralim çok bozuk asla sezaryen olmak istemiyorum kendimi çok hazırlamıştım normal doğuma doktorumun normal doğum için elinden geleni yapcağını biliyorum o yüzden içim rahat ama böyle durumda kalcağımı hiç düşünmemiştim sizin bebişler kaç kg?

Icimi rahatlattiniz ben herseyi hazırladım çantasını yatağını kendimi birtek vaktinde gelecek olan bebeğimiz kaldi:)

Senin gelişimi öndeyse, zaten 40 haftayı beklemez. Sen artık doğum olması için yapıl ası gerekenlere yavaştan başla, hurma ye, bol bol yürüyüş yap, bebişinle konuş gel artık de. Çok kilosunu taşırmadan doğuma hazırlasın kendini. En son ihtimal mecburi sezaryan. Normal doğum istiyorsan hazırlık yap artık. Benim kilo hep geride zayıf çocuk olacak. Bende normal doğumu bekliyorum. Kendini tamamlasın hazırlasın sana söylediklerimi yapmaya başlıcam.

Boyu ne kadar canım? Bazı bebeklerin boyu uzun olduğu için de kilolu çıkabiliyor ama doğurması kolay oluyormuş.
Bir de ultrasona göre ölçümler değişebilir. Hatta ultrasonun %30 yanılma payı var. Kendini olumsuz motive etme.

Boyu 49 cm. Ultrasonda yanılma payı olduğunu bilmiyodum inşallah öyledir ben yinede umudumu yitirmemeye çalışıyorum çok teşekkürler :-*

Yarın itibari ile işten izne ayrılıyorum bu dediklerini yapmaya başlıcam umarım işe yarar çok teşekkür ederim

Kızlar , yeminle Allah sesimi duyup dualarımı kabul etti yaa :)) Ada'm Tr den bugün mesaj atmış ailevi sorunlar çıktı gelemiyoruz diye lililiiii

Tam sopalık. Kendinle mi uğraşacaksın bebekle mi? Yoksa misafirin yiyip içmesi ile mi? Keşke 1 haftalığına bizim yerimize hamile olsalar da görseler nasıl bir şey.

Galiba iptal olucak henüz eşim ulaşamadı ama mesaj atmış gelemicez galiba diye :))
Hiç sorma ya halden hiç anlamıyorlar şu anda çok çok yardımcı oluyor ama hep dediği laf doğunca zaten hep uykudalar aman Allah'ım anlatamıyorum zırt vırt emzir gaz sancısı , uykusuzluk , kendi Ağrı'ların anlamıyorlar hödük şey

Yani 1 günlük bile değil , düşünsene tam 10 gün iç içe , bunların yatakları , kahvaltısı , öğle yemeği falanıda fistanı.... Artı lohusa ve Bebek , artı evde 2 buçuk yaşında küçük kızım . Allahım inşallah kesinleşir iptal olduğu

Hay maşallah tüh tü
Biz en son 32 haftalıkta 1900 gr dık , şimdi kaç olduk henüz bilmiyoruz ,ayın 10 da kontrolümüz var bakalım

Ay inşallah canım. Yazık sana yaa. Bilmiyorlarsa sen de haber uçur gizliden. Gelmesinler. 10 gün normalde bile zor ki sen yeni doğum yapmış olacaksın.

Ay inşallah canım. Yazık sana yaa. Bilmiyorlarsa sen de haber uçur gizliden. Gelmesinler. 10 gün normalde bile zor ki sen yeni doğum yapmış olacaksın.

Haber uçurmayı düşündüm ama Nasıl ,
Eşiminde benimde Facebook muz yok göbüşümü çekip koyayım. :))
Bunlar karı koca Ankara'da yaşıyor ve çok yoğun çalışıyorlar, ikiside doçent doktor . Memleketede yaşamıyorlar ordan birileri söylese , neyse dur bakalım galiba kendileri gelemeyecek ,yarın beli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…