2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
cetrina hala gelmedi, hem kendi kontrolü vardı hem oğlu çok hastaydı inşallah güzel haberlerle gelir her ikisinden de
Can'ım benim geldim gece 2 de ilaçlar çocugu alerji yaptı apar topar kalktık gittik yavruma yanlış ilaç vermiş beyinsiz doktoru sorun midede değil kulaktaymış berbat bir gecenin ardından sabahta beni aldılar kontrole şükür ki şimdi evdeyiz ..
Karnımdaki minnoş büyümüş 1 kilo 750 gram olmuş boyuda 42 cm miş ..... Yalnız Bebek tam gelme yolunda duruyormuş çok aşağıdaymış .. Oğlumu taşımamı yasakladı bakayım nereye kadar dayanacak ...bu arada bende daha kilo almışım doktor biraz kızdı 75 olmuşum ..Napayım ki Boğaz'ımdan mı kısayım zaten artık daha çok enerjiye ihtiyacımız var hayır öyle çok yesem tamam dicem .. Demir eksikliğim varmış onun içinde ilaç verdi magnezyumada doğuma kadar devam .. Önümüzdeki temmuz 28 inde randevumuz var bizden haberler böyle Can'lar

Kızlar bugun tum vucut adamı kaş bıyık ne varsa hallettim .. Ama şu koca gobekle o kadar zorki anlatamam size. Ozellikle bikinimde çok zorlandım. Uzandığım yerde donemiyordum, kadın resmen cebelleşti alabilmek için ... Saat 4 te başlayıp 6 da anca bitrdik. Bnde mahfoldum valla.. Size tavsiyem son iki uç hafta kaldığını duşunduğunuz anda halledin çunku çok zorlanıyo insan..

İşte tek kusurumuz bu nazlanmıyoruz her işi görüyoruz diye beyinlerini daha çok yitiriyor bu kocalar

Maşallah bebişe bebişler böyle önden gittiğinde genelde kullanılan vitaminleri kesiyo doktorlar.sende danış istersen

Ayy bende cumartesi gitmeyi dusunuyorum ama dayanabilecek miyim bilmiyorum bazen bosver jiletle al hitsin diyorum sonra vazgeciyorum

gelmiş geçmş olsun canım, dikkat et sende kendine

Çok geçmiş olsun tatlım biz de merak etmiştik seni. Bol bol dinlen ki bebeğin zamanından önce yola çıkmasın.

Hahahhahahaa aynen ya benim kuaförüm de yazık şekilden şekile giriyor. Biraz mola veriyoruz, az sohbet falan derken uzun sürüyor. Gerçekten halletmek lazım. Ne olacağı belli olmaz.

Öküz doktora bak sen neyseki agir ilac degil mis cocugu zehirlicekler ya ..

Minnakina sevindim canim Rabbim zamaninda sag saglim gelmesini nasip etsin.. Oglani kucagina alma daha otur dizine oturt filan sen ve bebegin icin onemli

Masallah subhanallah goruyormusun :)) biz hala bin gramlarda surunuyoruz senin bebis almis basini gitmis :) insallah Allah gonlune gore verir canim ya mecburiyetten olunca napican

cetrina o dr u evire çevire dövmek lazım. çok geçmiş olsun canım.
kızlar maşallah bebişlerin kilosu iyi. ben vitamin falan kullanmıyorum, ondan mı kilo almadı acaba?

Vitamin kullanmalısın Can'ım hem bebişin için hem kendin için çok önemli bu .
Bebek senden alır hep , senin deponda bişey kalmaz , şimdi değil ama ilerki yaşlarda kemik erimesine yol açarmış diye duydum , özellikle kalsiyum ve demir çok önemli

Kızlar bayaa yazşmışsınızz okuyamadım ,umarım herkes iyidir..
Biz 3 kg olmuşuz 25 temmuzda buluşuyoruz oğlumla

Hep ben karaladım sayfaları galiba bugün çenem düştü hamilelikten galiba
Maşallah ya size 35-36 larda 3 kg yi bulanlar
Ben çok severim tontik bebişleri , benimkiler hep uzun,zayıf olur :)
Daha 10 gün var randevumuza meraktan çatlicam nekadar olduk diye :)

biliyorum ama içemiyorum. tiksiniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…