2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
yutabiliyorum da sanki düzenim bozuluyor. bağırsaklarım bozuluyor başım ağrıyor. psikolojik veya değil, çok rahatsız ediyor.

Hm ilginç , hiç duymadım daha önce , işin zor ozaman senin. Tek çare o vitaminleri içeren yiyecekleri sürekli seçip yemelisin ozaman bol bolda süt iç. Güneş'e otur felan

Çok geçmiş olsun canım

Ya kızlar eşim kendi kendine karar vermiş bana hiç sormadi bile akşam geldi ben arefeden anneme gidicem dedi abimle konustum dedi bende dedim ayrı gayrimi geçirecez bayramı nolcakki diyor gideceği yer 4 saat sürüyor banada diyor ister evde kal ister annelere git sen bilirsin böyle olur mu ne kadar düşüncesizlik rahatlık anneside demiyor oğlum gelme karının yanında dur nolur nolmaz diye çok canım sıkkın yani bayram geliyor neyime

Olsun canım sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil

Canim ayni gun doguruyoruzz... insallah saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi

Amin inşallahh canımmm

Seni neden davet etmiyor ? Beraber götürmüyor anlamadım

Oha ya ! Ne demek ben gidiyorum sen ister gel ister annenlere git falan! Allah'ım bu erkekler hep mi Öküz afedersin

Cnm yol uzun ben gidemem yol uzak olduğu için gitmicemi biliyor

Amann al Birini vur ötekine , hepsi aynı kalas bu adamların
Boşver hiç yüzgöz olma, inş bişeycik olmaz . Git annene güzelce dinlen sanada değişiklik olur. Ya kv kp ler gelip kalsaydı valla o daha kötü olurdu bence , misafir hizmet işi daha zor bu aylarda

Ah canm cok gecms olsn, hal nasil
Boyle ihmalkarlik oluyor anlamiyorm yaaa
Sen de bol bol dinlen canm benm..

Cnm yol uzun ben gidemem yol uzak olduğu için gitmicemi biliyor

Of offf nedir bu erkeklerin dusuncesizligi bi de annelerinin vurdumduymazligiii gercekten hadi kocan dusunemiyor anasi da bi kadin ya ne kadr ayip.. Ama esinin davranisi da cok yanliss hamile oldugun icn zaten yaninda kalmali binde ayrica bayram ayri gecirilir mi yahu mecbur kalmadikcaaaa of offf.. Demedin mi canm eaine kalsan keske diye kesn gidecek mi??

Planı yapmış konuşmuşlar cnm daha ne diyim beklemiyodum böyle bisey zoruma gidiyor

Ayy bende cumartesi gitmeyi dusunuyorum ama dayanabilecek miyim bilmiyorum bazen bosver jiletle al hitsin diyorum sonra vazgeciyorum
valla ben zar zor tuylerimi hafifletmişken jiletle tekrar azdırmayı goze alamadım.. Bence sende gir adanı yap kurtul.. Zaten jilet çok çabuk uzatıyo. Yapmaya değmez bnce

zaten gebelik hormonlarıyla çok geç çıkıyo tuyler, her ihtimALe karşı erken almk en guzeli.

biliyorum ama içemiyorum. tiksiniyorum.
Bende icemuyorum daha dogrusu yan etki olarak mide yanmasi ve bulantisi yapıyo.depolarin bosaldigi dogru.bi ara okadar kotu oldumki demir b12ve d vitamininde eksk olusmus doktorda.buna gore Sadece demir+*folik asit karisimi ve devit-3verdi.smdi cok zindeym.ozellkle o ikisi cok onemli doger vitamnler dogru beslenmeyle yetiyo

bebeklerin kilosu cok olsa sorun az olsa sorun; heralde standart bi sey üretmiyoruz!
Bu doktorlarin tavrini anlamiyorum. Saglikli olduktan sonra hic önemli degil kac kilo oldugu.
ayrica bence yeni dönem hekimler bütün el becerilerini kolayciliktan sebep yitiriyorlar hepten. zira annem 4-4,5 Kg altinda da dogurmamis öyle boylu poslu da degil yani cocuklari 50-52 cm civarinda dogmus hep de. vaktiyle normal dogan bu cocuklar simdi mi dogamiyor?! ugrasmak istemeye istemeye el becerilerini de yitirdiler.
bence normal dogum icin diret derim. bos yere kendini kestirip bictirme derim.
hayirlisi hakkinda.

Kızlar , yeminle Allah sesimi duyup dualarımı kabul etti yaa :)) Ada'm Tr den bugün mesaj atmış ailevi sorunlar çıktı gelemiyoruz diye lililiiii

Bence KK´da seni bulmuslardir ve okumuslardir :) :) :)

anlasilmasi zor bir tercih. yani tercih edilecek olmasi bi ilginc. aklin önüne, sartlarin önüne gecen her türlü geleneksel, kalipsal davranisi hayret ile karsiliyorum hakikaten. bunun sorgulacak olmasi bile ilginc, birak uygulamaya dökülmesini. umarim bu süre zarfinda ileride vicdan azabi yasayacagi bir seye sebep olmaz: Kalp kirmak gibi

herkese simdiden günaydinlar...
ben henüz uyuyamiyorum ama erkenciyim de

Kızlar bayaa yazşmışsınızz okuyamadım ,umarım herkes iyidir..
Biz 3 kg olmuşuz 25 temmuzda buluşuyoruz oğlumla
Oy masallah goruyor musun ne guzel gelsin tosuncuklar
Gercekten sana gel bile dememis nasil bozukdum varya
Gitmeyecegini bilse bile seni yanliz birakamam ya benle gel ya annene git demesi lazimdi bence. İlla gdicekse tabi..
Anam harbi öküz yontulmamis ya bu erkek milletii sasiriyorum resmen benimki bu kadar degil..

Planı yapmış konuşmuşlar cnm daha ne diyim beklemiyodum böyle bisey zoruma gidiyor

Cok haklisn bozulmakta tabi ki, ama yine de plan yapsa da akil edemedigi seyleri ona hatirlatabilirsn. Cidden hangisi nerde ne yapacak belli degil bu erkeklernnm.. Ama madem illa gidecek umursamamaya calis ne yapalmm annenlerle mutlu bi bayram gecir insallahh.. Evde yalnz kalma bence.

Cnm benim kızda 2 kilo olmuş ben kullanıyorum hapları alakası yok bence
hmm. olabilir. bünyelerle alakalı galiba.
ayrıca eşini gönderme bence. annene gitme, yalnızken doğurursam sebebi sensin filan de. ay bu ne düşüncesizlik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…