- 13 Temmuz 2011
- 2.151
- 3.451
- 248
Kızlar bayaa yazşmışsınızz okuyamadım ,umarım herkes iyidir..
Biz 3 kg olmuşuz 25 temmuzda buluşuyoruz oğlumla
yutabiliyorum da sanki düzenim bozuluyor. bağırsaklarım bozuluyor başım ağrıyor. psikolojik veya değil, çok rahatsız ediyor.
Çok geçmiş olsun canımCan'ım benim geldim gece 2 de ilaçlar çocugu alerji yaptı apar topar kalktık gittik yavruma yanlış ilaç vermiş beyinsiz doktoru sorun midede değil kulaktaymış berbat bir gecenin ardından sabahta beni aldılar kontrole şükür ki şimdi evdeyiz ..
Karnımdaki minnoş büyümüş 1 kilo 750 gram olmuş boyuda 42 cm miş ..... Yalnız Bebek tam gelme yolunda duruyormuş çok aşağıdaymış .. Oğlumu taşımamı yasakladı bakayım nereye kadar dayanacak ...bu arada bende daha kilo almışım doktor biraz kızdı 75 olmuşum ..Napayım ki Boğaz'ımdan mı kısayım zaten artık daha çok enerjiye ihtiyacımız var hayır öyle çok yesem tamam dicem .. Demir eksikliğim varmış onun içinde ilaç verdi magnezyumada doğuma kadar devam .. Önümüzdeki temmuz 28 inde randevumuz var bizden haberler böyle Can'lar
Cnm benim kızda 2 kilo olmuş ben kullanıyorum hapları alakası yok bence@cetrina o dr u evire çevire dövmek lazım. çok geçmiş olsun canım.
kızlar maşallah bebişlerin kilosu iyi. ben vitamin falan kullanmıyorum, ondan mı kilo almadı acaba?
Olsun canım sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değilHep ben karaladım sayfaları galiba bugün çenem düştühamilelikten galiba
Maşallah ya size 35-36 larda 3 kg yi bulanlar
Ben çok severim tontik bebişleri , benimkiler hep uzun,zayıf olur :)
Daha 10 gün var randevumuza meraktan çatlicam nekadar olduk diye :)
Canim ayni gun doguruyoruzz... insallah saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi
Ya kızlar eşim kendi kendine karar vermiş bana hiç sormadi bile akşam geldi ben arefeden anneme gidicem dedi abimle konustum dedi bende dedim ayrı gayrimi geçirecez bayramı nolcakki diyor gideceği yer 4 saat sürüyor banada diyor ister evde kal ister annelere git sen bilirsin böyle olur mu ne kadar düşüncesizlik rahatlık anneside demiyor oğlum gelme karının yanında dur nolur nolmaz diye çok canım sıkkın yani bayram geliyor neyime
Oha ya ! Ne demek ben gidiyorum sen ister gel ister annenlere git falan! Allah'ım bu erkekler hep mi Öküz afedersinYa kızlar eşim kendi kendine karar vermiş bana hiç sormadi bile akşam geldi ben arefeden anneme gidicem dedi abimle konustum dedi bende dedim ayrı gayrimi geçirecez bayramı nolcakki diyor gideceği yer 4 saat sürüyor banada diyor ister evde kal ister annelere git sen bilirsin böyle olur mu ne kadar düşüncesizlik rahatlık anneside demiyor oğlum gelme karının yanında dur nolur nolmaz diye çok canım sıkkın yani bayram geliyor neyime
Cnm yol uzun ben gidemem yol uzak olduğu için gitmicemi biliyorSeni neden davet etmiyor ? Beraber götürmüyor anlamadım
Benim gitmicemi biliyor yol uzun olduğu için ama gitmezse anası uzulurmus bizi dusunenmi varOha ya ! Ne demek ben gidiyorum sen ister gel ister annenlere git falan! Allah'ım bu erkekler hep mi Öküz afedersin
Cnm yol uzun ben gidemem yol uzak olduğu için gitmicemi biliyor
Can'ım benim geldim gece 2 de ilaçlar çocugu alerji yaptı apar topar kalktık gittik yavruma yanlış ilaç vermiş beyinsiz doktoru sorun midede değil kulaktaymış berbat bir gecenin ardından sabahta beni aldılar kontrole şükür ki şimdi evdeyiz ..
Karnımdaki minnoş büyümüş 1 kilo 750 gram olmuş boyuda 42 cm miş ..... Yalnız Bebek tam gelme yolunda duruyormuş çok aşağıdaymış .. Oğlumu taşımamı yasakladı bakayım nereye kadar dayanacak ...bu arada bende daha kilo almışım doktor biraz kızdı 75 olmuşum ..Napayım ki Boğaz'ımdan mı kısayım zaten artık daha çok enerjiye ihtiyacımız var hayır öyle çok yesem tamam dicem .. Demir eksikliğim varmış onun içinde ilaç verdi magnezyumada doğuma kadar devam .. Önümüzdeki temmuz 28 inde randevumuz var bizden haberler böyle Can'lar
Ya kızlar eşim kendi kendine karar vermiş bana hiç sormadi bile akşam geldi ben arefeden anneme gidicem dedi abimle konustum dedi bende dedim ayrı gayrimi geçirecez bayramı nolcakki diyor gideceği yer 4 saat sürüyor banada diyor ister evde kal ister annelere git sen bilirsin böyle olur mu ne kadar düşüncesizlik rahatlık anneside demiyor oğlum gelme karının yanında dur nolur nolmaz diye çok canım sıkkın yani bayram geliyor neyime
Cnm yol uzun ben gidemem yol uzak olduğu için gitmicemi biliyor
Planı yapmış konuşmuşlar cnm daha ne diyim beklemiyodum böyle bisey zoruma gidiyorAh canm cok gecms olsn, hal nasil
Boyle ihmalkarlik oluyor anlamiyorm yaaa
Sen de bol bol dinlen canm benm..
Of offf nedir bu erkeklerin dusuncesizligi bi de annelerinin vurdumduymazligiiigercekten hadi kocan dusunemiyor anasi da bi kadin ya ne kadr ayip.. Ama esinin davranisi da cok yanliss hamile oldugun icn zaten yaninda kalmali binde ayrica bayram ayri gecirilir mi yahu mecbur kalmadikcaaaa of offf.. Demedin mi canm eaine kalsan keske diye kesn gidecek mi??
valla ben zar zor tuylerimi hafifletmişken jiletle tekrar azdırmayı goze alamadım.. Bence sende gir adanı yap kurtul.. Zaten jilet çok çabuk uzatıyo. Yapmaya değmez bnceAyy bende cumartesi gitmeyi dusunuyorum ama dayanabilecek miyim bilmiyorum bazen bosver jiletle al hitsin diyorum sonra vazgeciyorum
zaten gebelik hormonlarıyla çok geç çıkıyo tuyler, her ihtimALe karşı erken almk en guzeli.Çok geçmiş olsun tatlım biz de merak etmiştik seni. Bol bol dinlen ki bebeğin zamanından önce yola çıkmasın.
Hahahhahahaa aynen ya benim kuaförüm de yazık şekilden şekile giriyor. Biraz mola veriyoruz, az sohbet falan derken uzun sürüyor. Gerçekten halletmek lazım. Ne olacağı belli olmaz.
Bende icemuyorum daha dogrusu yan etki olarak mide yanmasi ve bulantisi yapıyo.depolarin bosaldigi dogru.bi ara okadar kotu oldumki demir b12ve d vitamininde eksk olusmus doktorda.buna gore Sadece demir+*folik asit karisimi ve devit-3verdi.smdi cok zindeym.ozellkle o ikisi cok onemli doger vitamnler dogru beslenmeyle yetiyobiliyorum ama içemiyorum. tiksiniyorum.
Kızlar selamm, şimdi kontrolden geliyorum oğlum 36+1 çıkıyor ultrasonda ilerde ve kilosu 3.200 doktor doğuma kadar 4.500e çıkabilir eğer 4ü geçerse normal doğum olamayabilir dedi. Moralim çok bozuk asla sezaryen olmak istemiyorum kendimi çok hazırlamıştım normal doğumadoktorumun normal doğum için elinden geleni yapcağını biliyorum o yüzden içim rahat ama böyle durumda kalcağımı hiç düşünmemiştim sizin bebişler kaç kg?
Kızlar , yeminle Allah sesimi duyup dualarımı kabul etti yaa :)) Ada'm Tr den bugün mesaj atmış ailevi sorunlar çıktı gelemiyoruz diyelililiiii
Oy masallah goruyor musun ne guzel gelsin tosuncuklarKızlar bayaa yazşmışsınızz okuyamadım ,umarım herkes iyidir..
Biz 3 kg olmuşuz 25 temmuzda buluşuyoruz oğlumla
GercektenYa kızlar eşim kendi kendine karar vermiş bana hiç sormadi bile akşam geldi ben arefeden anneme gidicem dedi abimle konustum dedi bende dedim ayrı gayrimi geçirecez bayramı nolcakki diyor gideceği yer 4 saat sürüyor banada diyor ister evde kal ister annelere git sen bilirsin böyle olur mu ne kadar düşüncesizlik rahatlık anneside demiyor oğlum gelme karının yanında dur nolur nolmaz diye çok canım sıkkın yani bayram geliyor neyime
Planı yapmış konuşmuşlar cnm daha ne diyim beklemiyodum böyle bisey zoruma gidiyor
hmm. olabilir. bünyelerle alakalı galiba.Cnm benim kızda 2 kilo olmuş ben kullanıyorum hapları alakası yok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?