2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Yuh yani. Bu erkeklere toplu düşüncesizlik mi geliyor ya bu son zamanlarımızda. 4 saatlik yol herhangi bir durum olsa nasıl yetişecek. Ayrıca artık onun ailesi sen ve bebeğin. Kaz kafa. Ay çok kızdım kusura bakma.

Günyadın Kızlar,musmutlu bir cumadan merhaba, 10 gün tatil ohhhhhh. Evde yatıcam inş.

Adananur canım yaaaaaa,ne kadar şaşırdım bilemezsin. Bu erkekler bu kadar öküz olur ciddi diyorum. İnsanı çıldırtmakta üstlerine yok,ne kadar anneciler yaaaaaa,anaları üzülmesin diye,son ayında hamile karını bırak git sen memlekete. Allah onları bildiği gibi yapsın. Bende buna benzer bir konuşma yaşadım eşimle,çok uyuz oldum ama belli etmedim. Biliyorsunuzdur benim eşimde çok annecidir. Yatar kalkar annem der,o derece. Bende geçen dedim ki. Eeee annenler köye çağırmıyor mu? Bayramı birlikte geçirmesse yapamaz sensiz,zorlamadı mı seni dedim(Normalde annesinin ağır zorlama tahriki vardır. Mecbursun gidicen olur o derece bir hatun) Heeee dedi,gelin diye davet etti dedi,bende gelemeyeceğimizi söyledim dedi. Benimde illa birşey diyeceğimi bildiği için,yumuşatarak söylemeye çalışıyor. Peki dedim,sen gel demedi mi? Dediiii (dedi) Eeee sen ne cevap verdin dedim. Durumu anlattım,gelemeyeceğimi söyledim dedim.eee uzatma istersen diye çıkıştı sonra. Tabiiii benden ne cavp duyacağını biliyor. Bende içimden saydırıyorum. Nasıl düşüncesizlik,burda beni gebe gebe bayramda tek bıraktırıcaklar. İlla oğlunu yanında istiyor diye yaptığı şeye bak falan. Neyse sustum hiç birşey demedim. Teşekkür ederim hayatım beni düşündüğün için dedim. Oda sonra oturdu.(Ağzımdan git yaaaa ben nasıl olsa idare ederim annenle geçir dememi bekliyor) Ahhhhhh annem ahhhhhh.dedi. Çok özledim. Daha 2 ay oldu gideli bu arada. Çok özlemiş. Ay dedimmmm doğuma gelcekler yaaa,niye ahlıyorsun. Ne biliyim özledim işte dedi. Hala bir umut bekliyor. Bende bişi demedim. Diğer bayramda sen istersen tek başına gidersin dedim. Bende bebişte iyi olursak sana katılırız dedim. O zaman yüzü güldü. Tamam yaaa sıkıntı yok.Bakarız günü geldiğinde dedi. Allah bize bol bol sabır versin kızlar. Okey bu durumu böyle atlattım ama bazı durumlarda gerçekten idare edemiyorum ve basıyorum yaygarayı, ben çingeneleşince,o beyefendi adamda bildiğin ayı oluyor. Birbimize saymadığımız,yapmadığımız kalmıyor. Neden hep ben idare etmek ve sabır etmek zorundayım ki sanki. Neden yani. Hep bu erkeklerin anneleri tarafından yanlış yetiştirilmesinden kaynaklanıyor işte. Oğlum oğlum diye arkasından gezip,bir dediğini 2 etmeyince böyle oluyorlar. Yazık bize yaaaa. Benim oğlumu alacak gelin şanslı olacak herhalde. İnş bu dediğim gibi kalırım. Ama eşimin dediğine görede,annemlere çok eziyet ettin. Al bak erkek çocuğun oluyor. 30 yıl sonra bir çingene gelir alır çocucğunu elinden sonrada ahlanır vahlanırsın. Çünküüüü eden bulur,yaşattığını yaşamadan ölmezsin bu dünyada. Allahım lafa bak. Ben neler neler yapmışım acaba, Sırf yaptığım çizgisini bilsin,benim yanımda oğluyla 5 yaşındaki çocuk gibi ilgilenmesin dedim diye bunları söylüyor bana ve kin besliyor. Kızlar düşünün gerisiniiiiii.

Aynı gün görünüyor doğumumuz La Luna :) Hazırlıkların tamam mı? Neler yapıyorsun,kendini nasıl hissediyorsun,bebişinin cinsiyeti ne
Aaa evet. Neler yapıyorum bol bol yürüyüş yoga kegel egzersizi yapıyorum canım. Rahmi güçlendirsin diye kızılcık marmelatı tüketiyorum. Onun haricinde hastane çantamız hazır. Minik kızım Neva nin keyfini bekliyoruz doğum için. Şimdilik iyiyiz umarım böyle devam eder. Sen neler yapıyorsun? Neyin olacak? Dogumu normal mi düşünüyorsun ilk bebek mi?

Tptan kafayı yedi kvler ne demek hamile kadının bırak tek gel. Hadi bir durum oldu suçlu hissetmeyecek mi? Sanki bir onlarınki anne baba.

Adananur unkinin bir farklı çeşidi seninkiymis. Bende iki oğlan annesi olucam korkuyorum büyük konuşmaktan ama , oğlan anneside aynı kız anneside aynı . Hatta kızlarda aynı erkeklerde (erkekler nasıl anneci ise kızlarda öyle ) her iki tarafta ebeveyn tarafıda evlenen çift tarafıda kendilerinin bir aile olduğunu bağımsız olduğunu idrak etmedikçe bu böyle devam edecek bence.
Ben gidiyorsan al eşyalarını da git bı daha gelme diye cikisirdim sanırım. Kovardim kesin hiç dayanamam böyle durumlarda şimdi de çok kızdım Allah yardımcın olsun

Ben geçen hafta çarşamba gitmiştim 2 hafta sonra gel dedi ama bayrama denk geliyor, e kaldı zaten şurda 4 haftam. Yarın gitsem mi diye düşünüyorum bende
doktorun tarihe bakmadan eberden konuşmuş sanırım canım eğerki doktorun bayram dönüşü cuma çalışıyorsa o zman git çünkü bende geçen hafta gittim yakın
Uzun bi sure canm zaten dogumuna da bi sey kalmadi, ama cok sukur bi skintin yok, olsa doktorun da bu kadr rahat olmaz zaten. Hayirlisiyla atlatirsn bekleme donemini insallah..

evet çok şükür sıkıntım yok tabi insan merak ediyor sadece amin inşaAllah canım hepimiz kolaylıkla atlatalım inşaAllah

Nymeria what is this .....Can'ım yaa
Oğlun olucak sende yaptığını oğlunda yaşamadan ölmiyecekmişsin teyy allahım ya , sen ne yapmışsınki , eşin bir aile olduğunuzu bilmesini ve bir yetişkin gibi davranmasını istemişsin okadar.
Hayy bende kp , kv yok ikiside sizlere ömür , kp evlenmeden vefat etmişti, kv ise geçen kış vefat etti , rahmetli Tr de yaşıyordu yanımıza 3 ay geldiğinde oda ortalığı Nasıl karıştırırım diye savaşırdı hemde çok . Bütün gün benle yer içer gülerdi , oğlunun eve geliş saati yaklaşınca , somurtur kendi kendine ağlar yüzü gözünü dağıtırdı ki oğlu annem hiç Mutlu kalmamış desin . Ama ben çook şanslıydım çünkü eşim annesini ezber tanıyordu görüyordu , bana biliyorum takma diyede teselli ederdi :)
Anne kuzusu benim küçük kaynımdı eşim değildi Allahtan
Allah mekanını cennet eylesin , bak özledimde şimdi kendisini , hey gidi günler

benim eşim de beni bahane etmeyi düşünüyor gitmemek için. annesiyle arası çok iyi olmadığı için, gidip yarım saat oturup kalksam mı ya da gitmesem mi diye bana soruyor. erken kalkmak için "hanım hamile ya ne olur ne olmaz"diyecekmiş. ya da "hanım son ayında iki çocukla yalnız kalmasın" diyip gitmeyebilirmiş.
gerçi yakın sayılırız. biz Avrupa yakasındayız, kv Anadolu yakasında.
bakalım ne karar verecek? :)

Kızlar , benim ayaklar fil ayağı gibi olmuşlar yaaa
Bütün gece diktim yine banamısın dememiş .
SABahları yataktan çıktığımda ilk yarım saat üstüne basmaktada zorlanıyorum.
Ne yapsam bu şişliğin inmesi için başka yöntem varmı

Canım bana yürüyüş iyi geliyor ama şu an sıcak
Soğuk suya koyabilirsin ayaklarını bir de biraz kiraz ya da ananas ye onlar da ödem söküyor

günaydın kızlar. sabah sabah iş yerinde şefime sinir oldum. halim ortada bugün de son gün idare etsen ne olacak bir sürü iş yığdı gitti. Allah a havale ediyorum. az anlayışlı olsalar bayramdan sonra 1 hafta daha çalışmak istiyorum ama bunlar böyle yapınca deliye dönüyorum

Canım bana yürüyüş iyi geliyor ama şu an sıcak
Soğuk suya koyabilirsin ayaklarını bir de biraz kiraz ya da ananas ye onlar da ödem söküyor

Tşk ederim Can'ım ananası denicem , kiraz bu son dönemlerde zaten çok dadandım yiyordum.
Ben çok ayaktayım ondanmı şişti bilemedim.
Neyse deniyelim bakalım Tşk ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…