- 30 Ocak 2016
- 826
- 1.767
- 33
- 36
Ay masallah masallah. Sağlıkla gelir umarım.Kızlar bayaa yazşmışsınızz okuyamadım ,umarım herkes iyidir..
Biz 3 kg olmuşuz 25 temmuzda buluşuyoruz oğlumla
Yuh yani. Bu erkeklere toplu düşüncesizlik mi geliyor ya bu son zamanlarımızda. 4 saatlik yol herhangi bir durum olsa nasıl yetişecek. Ayrıca artık onun ailesi sen ve bebeğin. Kaz kafa. Ay çok kızdım kusura bakma.Ya kızlar eşim kendi kendine karar vermiş bana hiç sormadi bile akşam geldi ben arefeden anneme gidicem dedi abimle konustum dedi bende dedim ayrı gayrimi geçirecez bayramı nolcakki diyor gideceği yer 4 saat sürüyor banada diyor ister evde kal ister annelere git sen bilirsin böyle olur mu ne kadar düşüncesizlik rahatlık anneside demiyor oğlum gelme karının yanında dur nolur nolmaz diye çok canım sıkkın yani bayram geliyor neyime
Günaydın tatlım iyiyiz sen nasılsın?Günaydın tatlı anneler nasilsiniz
İyiyiz bizde şükür evin isi 4 günde anca bitti şimdide şiş ayaklarla yaymakla mesgulumGünaydın tatlım iyiyiz sen nasılsın?
Ooo hadi bakalım. Ayaklarını yükseğe koy da sisi çabuk insin güzelim.İyiyiz bizde şükür evin isi 4 günde anca bitti şimdide şiş ayaklarla yaymakla mesgulum
Aynı gün görünüyor doğumumuz La Luna :) Hazırlıkların tamam mı? Neler yapıyorsun,kendini nasıl hissediyorsun,bebişinin cinsiyeti neOoo hadi bakalım. Ayaklarını yükseğe koy da sisi çabuk insin güzelim.
Aaa evet. Neler yapıyorum bol bol yürüyüş yoga kegel egzersizi yapıyorum canım. Rahmi güçlendirsin diye kızılcık marmelatı tüketiyorum. Onun haricinde hastane çantamız hazır. Minik kızım Neva nin keyfini bekliyoruz doğum için. Şimdilik iyiyiz umarım böyle devam eder. Sen neler yapıyorsun? Neyin olacak? Dogumu normal mi düşünüyorsun ilk bebek mi?Aynı gün görünüyor doğumumuz La Luna :) Hazırlıkların tamam mı? Neler yapıyorsun,kendini nasıl hissediyorsun,bebişinin cinsiyeti ne
Tptan kafayı yedi kvlerGünyadın Kızlar,musmutlu bir cumadan merhaba, 10 gün tatil ohhhhhh. Evde yatıcam inş.
Adananur canım yaaaaaa,ne kadar şaşırdım bilemezsin. Bu erkekler bu kadar öküz olur ciddi diyorum. İnsanı çıldırtmakta üstlerine yok,ne kadar anneciler yaaaaaa,anaları üzülmesin diye,son ayında hamile karını bırak git sen memlekete. Allah onları bildiği gibi yapsın. Bende buna benzer bir konuşma yaşadım eşimle,çok uyuz oldum ama belli etmedim. Biliyorsunuzdur benim eşimde çok annecidir. Yatar kalkar annem der,o derece. Bende geçen dedim ki. Eeee annenler köye çağırmıyor mu? Bayramı birlikte geçirmesse yapamaz sensiz,zorlamadı mı seni dedim(Normalde annesinin ağır zorlama tahriki vardır. Mecbursun gidicen olur o derece bir hatun) Heeee dedi,gelin diye davet etti dedi,bende gelemeyeceğimizi söyledim dedi. Benimde illa birşey diyeceğimi bildiği için,yumuşatarak söylemeye çalışıyor. Peki dedim,sen gel demedi mi? Dediiii (dedi) Eeee sen ne cevap verdin dedim. Durumu anlattım,gelemeyeceğimi söyledim dedim.eee uzatma istersen diye çıkıştı sonra. Tabiiii benden ne cavp duyacağını biliyor. Bende içimden saydırıyorum. Nasıl düşüncesizlik,burda beni gebe gebe bayramda tek bıraktırıcaklar. İlla oğlunu yanında istiyor diye yaptığı şeye bak falan. Neyse sustum hiç birşey demedim. Teşekkür ederim hayatım beni düşündüğün için dedim. Oda sonra oturdu.(Ağzımdan git yaaaa ben nasıl olsa idare ederim annenle geçir dememi bekliyor) Ahhhhhh annem ahhhhhh.dedi. Çok özledim. Daha 2 ay oldu gideli bu arada. Çok özlemiş. Ay dedimmmm doğuma gelcekler yaaa,niye ahlıyorsun. Ne biliyim özledim işte dedi. Hala bir umut bekliyor. Bende bişi demedim. Diğer bayramda sen istersen tek başına gidersin dedim. Bende bebişte iyi olursak sana katılırız dedim. O zaman yüzü güldü. Tamam yaaa sıkıntı yok.Bakarız günü geldiğinde dedi. Allah bize bol bol sabır versin kızlar. Okey bu durumu böyle atlattım ama bazı durumlarda gerçekten idare edemiyorum ve basıyorum yaygarayı, ben çingeneleşince,o beyefendi adamda bildiğin ayı oluyor. Birbimize saymadığımız,yapmadığımız kalmıyor. Neden hep ben idare etmek ve sabır etmek zorundayım ki sanki. Neden yani. Hep bu erkeklerin anneleri tarafından yanlış yetiştirilmesinden kaynaklanıyor işte. Oğlum oğlum diye arkasından gezip,bir dediğini 2 etmeyince böyle oluyorlar. Yazık bize yaaaa. Benim oğlumu alacak gelin şanslı olacak herhalde. İnş bu dediğim gibi kalırım. Ama eşimin dediğine görede,annemlere çok eziyet ettin. Al bak erkek çocuğun oluyor. 30 yıl sonra bir çingene gelir alır çocucğunu elinden sonrada ahlanır vahlanırsın. Çünküüüü eden bulur,yaşattığını yaşamadan ölmezsin bu dünyada. Allahım lafa bak. Ben neler neler yapmışım acaba, Sırf yaptığım çizgisini bilsin,benim yanımda oğluyla 5 yaşındaki çocuk gibi ilgilenmesin dedim diye bunları söylüyor bana ve kin besliyor. Kızlar düşünün gerisiniiiiii.
Günyadın Kızlar,musmutlu bir cumadan merhaba, 10 gün tatil ohhhhhh. Evde yatıcam inş.
Adananur canım yaaaaaa,ne kadar şaşırdım bilemezsin. Bu erkekler bu kadar öküz olur ciddi diyorum. İnsanı çıldırtmakta üstlerine yok,ne kadar anneciler yaaaaaa,anaları üzülmesin diye,son ayında hamile karını bırak git sen memlekete. Allah onları bildiği gibi yapsın. Bende buna benzer bir konuşma yaşadım eşimle,çok uyuz oldum ama belli etmedim. Biliyorsunuzdur benim eşimde çok annecidir. Yatar kalkar annem der,o derece. Bende geçen dedim ki. Eeee annenler köye çağırmıyor mu? Bayramı birlikte geçirmesse yapamaz sensiz,zorlamadı mı seni dedim(Normalde annesinin ağır zorlama tahriki vardır. Mecbursun gidicen olur o derece bir hatun) Heeee dedi,gelin diye davet etti dedi,bende gelemeyeceğimizi söyledim dedi. Benimde illa birşey diyeceğimi bildiği için,yumuşatarak söylemeye çalışıyor. Peki dedim,sen gel demedi mi? Dediiii (dedi) Eeee sen ne cevap verdin dedim. Durumu anlattım,gelemeyeceğimi söyledim dedim.eee uzatma istersen diye çıkıştı sonra. Tabiiii benden ne cavp duyacağını biliyor. Bende içimden saydırıyorum. Nasıl düşüncesizlik,burda beni gebe gebe bayramda tek bıraktırıcaklar. İlla oğlunu yanında istiyor diye yaptığı şeye bak falan. Neyse sustum hiç birşey demedim. Teşekkür ederim hayatım beni düşündüğün için dedim. Oda sonra oturdu.(Ağzımdan git yaaaa ben nasıl olsa idare ederim annenle geçir dememi bekliyor) Ahhhhhh annem ahhhhhh.dedi. Çok özledim. Daha 2 ay oldu gideli bu arada. Çok özlemiş. Ay dedimmmm doğuma gelcekler yaaa,niye ahlıyorsun. Ne biliyim özledim işte dedi. Hala bir umut bekliyor. Bende bişi demedim. Diğer bayramda sen istersen tek başına gidersin dedim. Bende bebişte iyi olursak sana katılırız dedim. O zaman yüzü güldü. Tamam yaaa sıkıntı yok.Bakarız günü geldiğinde dedi. Allah bize bol bol sabır versin kızlar. Okey bu durumu böyle atlattım ama bazı durumlarda gerçekten idare edemiyorum ve basıyorum yaygarayı, ben çingeneleşince,o beyefendi adamda bildiğin ayı oluyor. Birbimize saymadığımız,yapmadığımız kalmıyor. Neden hep ben idare etmek ve sabır etmek zorundayım ki sanki. Neden yani. Hep bu erkeklerin anneleri tarafından yanlış yetiştirilmesinden kaynaklanıyor işte. Oğlum oğlum diye arkasından gezip,bir dediğini 2 etmeyince böyle oluyorlar. Yazık bize yaaaa. Benim oğlumu alacak gelin şanslı olacak herhalde. İnş bu dediğim gibi kalırım. Ama eşimin dediğine görede,annemlere çok eziyet ettin. Al bak erkek çocuğun oluyor. 30 yıl sonra bir çingene gelir alır çocucğunu elinden sonrada ahlanır vahlanırsın. Çünküüüü eden bulur,yaşattığını yaşamadan ölmezsin bu dünyada. Allahım lafa bak. Ben neler neler yapmışım acaba, Sırf yaptığım çizgisini bilsin,benim yanımda oğluyla 5 yaşındaki çocuk gibi ilgilenmesin dedim diye bunları söylüyor bana ve kin besliyor. Kızlar düşünün gerisiniiiiii.
doktorun tarihe bakmadan eberden konuşmuş sanırım canım eğerki doktorun bayram dönüşü cuma çalışıyorsa o zman git çünkü bende geçen hafta gittim yakınBen geçen hafta çarşamba gitmiştim 2 hafta sonra gel dedi ama bayrama denk geliyor, e kaldı zaten şurda 4 haftam. Yarın gitsem mi diye düşünüyorum bende
Uzun bi sure canm zaten dogumuna da bi sey kalmadi, ama cok sukur bi skintin yok, olsa doktorun da bu kadr rahat olmaz zaten.Hayirlisiyla atlatirsn bekleme donemini insallah..
Günyadın Kızlar,musmutlu bir cumadan merhaba, 10 gün tatil ohhhhhh. Evde yatıcam inş.
Canım bana yürüyüş iyi geliyor ama şu an sıcakKızlar , benim ayaklar fil ayağı gibi olmuşlar yaaa
Bütün gece diktim yine banamısın dememiş .
SABahları yataktan çıktığımda ilk yarım saat üstüne basmaktada zorlanıyorum.
Ne yapsam bu şişliğin inmesi için başka yöntem varmı
Canım bana yürüyüş iyi geliyor ama şu an sıcak
Soğuk suya koyabilirsin ayaklarını bir de biraz kiraz ya da ananas ye onlar da ödem söküyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?