1950gr.benimkiKızlar selamm, şimdi kontrolden geliyorum oğlum 36+1 çıkıyor ultrasonda ilerde ve kilosu 3.200 doktor doğuma kadar 4.500e çıkabilir eğer 4ü geçerse normal doğum olamayabilir dedi. Moralim çok bozuk asla sezaryen olmak istemiyorum kendimi çok hazırlamıştım normal doğumadoktorumun normal doğum için elinden geleni yapcağını biliyorum o yüzden içim rahat ama böyle durumda kalcağımı hiç düşünmemiştim sizin bebişler kaç kg?
doktorun tarihe bakmadan eberden konuşmuş sanırım canım eğerki doktorun bayram dönüşü cuma çalışıyorsa o zman git çünkü bende geçen hafta gittim yakın
evet çok şükür sıkıntım yok tabi insan merak ediyor sadeceamin inşaAllah canım hepimiz kolaylıkla atlatalım inşaAllah
benim eşim de beni bahane etmeyi düşünüyor gitmemek için. annesiyle arası çok iyi olmadığı için, gidip yarım saat oturup kalksam mı ya da gitmesem mi diye bana soruyor. erken kalkmak için "hanım hamile ya ne olur ne olmaz"diyecekmiş. ya da "hanım son ayında iki çocukla yalnız kalmasın" diyip gitmeyebilirmiş.
gerçi yakın sayılırız. biz Avrupa yakasındayız, kv Anadolu yakasında.
bakalım ne karar verecek? :)
arası kötü de ondan. iyi olsa böyle mi olurdu acaba diye düşünüyorum bazen. çok da güvenmemek lazım :)Haklisn canm tabi sonlra yaklastikca yine meraklar tirmandi valla bi de ilk haftalar bu kadr merakliydik
Senin esin baya iyiyms anltilanlara goremasallah diyelm valla nazar degmesn
Amin Can'ım inşallah hepsi Zaman'ında ve sağlıcakla gelir :)Çok geçmiş olsun tatlım biz de merak etmiştik seni. Bol bol dinlen ki bebeğin zamanından önce yola çıkmasın.
Hahahhahahaa aynen ya benim kuaförüm de yazık şekilden şekile giriyor. Biraz mola veriyoruz, az sohbet falan derken uzun sürüyor. Gerçekten halletmek lazım. Ne olacağı belli olmaz.
Kv yetmiyor bide eşin annesine çektirdiğini mi düşünüyo yuh inş öyle bi oğlan yetiştirirsin ki ağızları açık kalır cnm benim kv de yeni evliyken gelip çocuk gibi eşimi seviyodu sonunda bi patladım istiyosan al kundakla götür dedim o gün bugün Yanımda öyle sevemez oğlunu nedir cnm yani tamam senin gözünde hala Bebeğin olabilir ama artık o bi birey ve bi eşi varGünyadın Kızlar,musmutlu bir cumadan merhaba, 10 gün tatil ohhhhhh. Evde yatıcam inş.
Adananur canım yaaaaaa,ne kadar şaşırdım bilemezsin. Bu erkekler bu kadar öküz olur ciddi diyorum. İnsanı çıldırtmakta üstlerine yok,ne kadar anneciler yaaaaaa,anaları üzülmesin diye,son ayında hamile karını bırak git sen memlekete. Allah onları bildiği gibi yapsın. Bende buna benzer bir konuşma yaşadım eşimle,çok uyuz oldum ama belli etmedim. Biliyorsunuzdur benim eşimde çok annecidir. Yatar kalkar annem der,o derece. Bende geçen dedim ki. Eeee annenler köye çağırmıyor mu? Bayramı birlikte geçirmesse yapamaz sensiz,zorlamadı mı seni dedim(Normalde annesinin ağır zorlama tahriki vardır. Mecbursun gidicen olur o derece bir hatun) Heeee dedi,gelin diye davet etti dedi,bende gelemeyeceğimizi söyledim dedi. Benimde illa birşey diyeceğimi bildiği için,yumuşatarak söylemeye çalışıyor. Peki dedim,sen gel demedi mi? Dediiii (dedi) Eeee sen ne cevap verdin dedim. Durumu anlattım,gelemeyeceğimi söyledim dedim.eee uzatma istersen diye çıkıştı sonra. Tabiiii benden ne cavp duyacağını biliyor. Bende içimden saydırıyorum. Nasıl düşüncesizlik,burda beni gebe gebe bayramda tek bıraktırıcaklar. İlla oğlunu yanında istiyor diye yaptığı şeye bak falan. Neyse sustum hiç birşey demedim. Teşekkür ederim hayatım beni düşündüğün için dedim. Oda sonra oturdu.(Ağzımdan git yaaaa ben nasıl olsa idare ederim annenle geçir dememi bekliyor) Ahhhhhh annem ahhhhhh.dedi. Çok özledim. Daha 2 ay oldu gideli bu arada. Çok özlemiş. Ay dedimmmm doğuma gelcekler yaaa,niye ahlıyorsun. Ne biliyim özledim işte dedi. Hala bir umut bekliyor. Bende bişi demedim. Diğer bayramda sen istersen tek başına gidersin dedim. Bende bebişte iyi olursak sana katılırız dedim. O zaman yüzü güldü. Tamam yaaa sıkıntı yok.Bakarız günü geldiğinde dedi. Allah bize bol bol sabır versin kızlar. Okey bu durumu böyle atlattım ama bazı durumlarda gerçekten idare edemiyorum ve basıyorum yaygarayı, ben çingeneleşince,o beyefendi adamda bildiğin ayı oluyor. Birbimize saymadığımız,yapmadığımız kalmıyor. Neden hep ben idare etmek ve sabır etmek zorundayım ki sanki. Neden yani. Hep bu erkeklerin anneleri tarafından yanlış yetiştirilmesinden kaynaklanıyor işte. Oğlum oğlum diye arkasından gezip,bir dediğini 2 etmeyince böyle oluyorlar. Yazık bize yaaaa. Benim oğlumu alacak gelin şanslı olacak herhalde. İnş bu dediğim gibi kalırım. Ama eşimin dediğine görede,annemlere çok eziyet ettin. Al bak erkek çocuğun oluyor. 30 yıl sonra bir çingene gelir alır çocucğunu elinden sonrada ahlanır vahlanırsın. Çünküüüü eden bulur,yaşattığını yaşamadan ölmezsin bu dünyada. Allahım lafa bak. Ben neler neler yapmışım acaba, Sırf yaptığım çizgisini bilsin,benim yanımda oğluyla 5 yaşındaki çocuk gibi ilgilenmesin dedim diye bunları söylüyor bana ve kin besliyor. Kızlar düşünün gerisiniiiiii.
Evet Can'ım malesef var öyle öküz doktrlarÖküz doktora bak sen neyseki agir ilac degil mis cocugu zehirlicekler ya ..
Minnakina sevindim canim Rabbim zamaninda sag saglim gelmesini nasip etsin.. Oglani kucagina alma daha otur dizine oturt filan sen ve bebegin icin onemli
Biz bayramdan sonra görücekler napalımAy kızlar niye bilmiyorum. Bugün benim içim kıpır kıpır... saat 12 de randevumuz var,saatte geçmiyor,iş yerinde öylece bekliyorum. Pofffffff. İlk defsa bu kadar heyecanlandım niyeyse.
Huyum değildir ama küfür ede ede çıktım ordan zaten ..cetrina o dr u evire çevire dövmek lazım. çok geçmiş olsun canım.
kızlar maşallah bebişlerin kilosu iyi. ben vitamin falan kullanmıyorum, ondan mı kilo almadı acaba?
Teşekkürler Adanurcum :*Çok geçmiş olsun canım
Çok saol tatlım geçti gitti şükür Artık daha dikkatli olacazAh canm cok gecms olsn, hal nasil
Boyle ihmalkarlik oluyor anlamiyorm yaaa
Sen de bol bol dinlen canm benm..
Of offf nedir bu erkeklerin dusuncesizligi bi de annelerinin vurdumduymazligiiigercekten hadi kocan dusunemiyor anasi da bi kadin ya ne kadr ayip.. Ama esinin davranisi da cok yanliss hamile oldugun icn zaten yaninda kalmali binde ayrica bayram ayri gecirilir mi yahu mecbur kalmadikcaaaa of offf.. Demedin mi canm eaine kalsan keske diye kesn gidecek mi??
1600 gr dı. hiç kilo almamışHuyum değildir ama küfür ede ede çıktım ordan zaten ..
Can'ım bu arada senin bebiş kaç kiloydu birde ek kullandığım Bi magnezyum bir demir var acaba o mu etki ediyor
töbe töbee noluyo bu kocalara yahu?? sıcak başlarına vurdu heraldeYa kızlar eşim kendi kendine karar vermiş bana hiç sormadi bile akşam geldi ben arefeden anneme gidicem dedi abimle konustum dedi bende dedim ayrı gayrimi geçirecez bayramı nolcakki diyor gideceği yer 4 saat sürüyor banada diyor ister evde kal ister annelere git sen bilirsin böyle olur mu ne kadar düşüncesizlik rahatlık anneside demiyor oğlum gelme karının yanında dur nolur nolmaz diye çok canım sıkkın yani bayram geliyor neyime
Can'ım o Zaman senin kızın bu haftadan sonra almaya başlıcak bir sonraki randevunda bayağı farkı kapatmış olacak göreceksin unuttun mu benimki kilo olarakta boy olarak çok geriydi dinlenme dönemine girmiş o Zaman aynı benimki gibi artık hızla kilo alıp boy atacak senin kuzun1600 gr dı. hiç kilo almamış
Yine seninkiler insaflıymış Can'ım ya 4 saatlik yola çağırıyorlar benimkiler ülkeden ülkeye bırak gel dedilerYa kızlar eşim kendi kendine karar vermiş bana hiç sormadi bile akşam geldi ben arefeden anneme gidicem dedi abimle konustum dedi bende dedim ayrı gayrimi geçirecez bayramı nolcakki diyor gideceği yer 4 saat sürüyor banada diyor ister evde kal ister annelere git sen bilirsin böyle olur mu ne kadar düşüncesizlik rahatlık anneside demiyor oğlum gelme karının yanında dur nolur nolmaz diye çok canım sıkkın yani bayram geliyor neyime
Hadi göznaydın hayırlısıyla kavuşun inşallah :)Kızlar bayaa yazşmışsınızz okuyamadım ,umarım herkes iyidir..
Biz 3 kg olmuşuz 25 temmuzda buluşuyoruz oğlumla
İnşallah hepimiz canımHadi göznaydın hayırlısıyla kavuşun inşallah :)
Masallah oglusuna cnmKizlar Memoli'mle ben geldik kontrolden.. Benim oglan danacik olmus masallah 2kg dedi doktor. Herseyi normal, dogum normal, 45 cm boy suyu iyi.. Azcikta ileri ciktik 32+5 olarak ciktik masallah :) 10 gun sonra gidicem kendi doktorum yoktu baskasina muayene oldum 10 gun sonra kendi doktoruma gidicem.. Bugun bakan doktorda nts ye giricen dedi bayramdan sonraki hafta gel dedi. Bizden haberler boyle 1100gramda biraktim 2000gramla karsiladi oglum beni saskinlardayim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?