2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
1950gr.benimki

Haklisn canm tabi sonlra yaklastikca yine meraklar tirmandi valla bi de ilk haftalar bu kadr merakliydik

Senin esin baya iyiyms anltilanlara gore masallah diyelm valla nazar degmesn

Haklisn canm tabi sonlra yaklastikca yine meraklar tirmandi valla bi de ilk haftalar bu kadr merakliydik

Senin esin baya iyiyms anltilanlara gore masallah diyelm valla nazar degmesn
arası kötü de ondan. iyi olsa böyle mi olurdu acaba diye düşünüyorum bazen. çok da güvenmemek lazım :)

Amin Can'ım inşallah hepsi Zaman'ında ve sağlıcakla gelir :)

Kv yetmiyor bide eşin annesine çektirdiğini mi düşünüyo yuh inş öyle bi oğlan yetiştirirsin ki ağızları açık kalır cnm benim kv de yeni evliyken gelip çocuk gibi eşimi seviyodu sonunda bi patladım istiyosan al kundakla götür dedim o gün bugün Yanımda öyle sevemez oğlunu nedir cnm yani tamam senin gözünde hala Bebeğin olabilir ama artık o bi birey ve bi eşi var

Öküz doktora bak sen neyseki agir ilac degil mis cocugu zehirlicekler ya ..

Minnakina sevindim canim Rabbim zamaninda sag saglim gelmesini nasip etsin.. Oglani kucagina alma daha otur dizine oturt filan sen ve bebegin icin onemli
Evet Can'ım malesef var öyle öküz doktrlar
Buna Bi çare bulmam lazım zaten artık tek isteğim bu ayı hayırlısıyla geçirmek..sende hayırlısıyla kucagına al kuzum

Ay kızlar niye bilmiyorum. Bugün benim içim kıpır kıpır... saat 12 de randevumuz var,saatte geçmiyor,iş yerinde öylece bekliyorum. Pofffffff. İlk defsa bu kadar heyecanlandım niyeyse.
Biz bayramdan sonra görücekler napalım daha 10 gün var Özle Özle ömrüm geçti :) neyse ki doğumlarımız yaklaştı şu ayın 20lerine gelsekte başlasa artık bebişler gelmeye topiğimiz şenlensin

cetrina o dr u evire çevire dövmek lazım. çok geçmiş olsun canım.
kızlar maşallah bebişlerin kilosu iyi. ben vitamin falan kullanmıyorum, ondan mı kilo almadı acaba?
Huyum değildir ama küfür ede ede çıktım ordan zaten ..
Can'ım bu arada senin bebiş kaç kiloydu birde ek kullandığım Bi magnezyum bir demir var acaba o mu etki ediyor

Çok saol tatlım geçti gitti şükür Artık daha dikkatli olacaz

Günaydın kızlar biz de tatile girdik artık eşim yarın Bolu'ya gidelim diyor kayınvalidenin yanına bizim yol uzak değil 3 saat sürüyor ama ben kararsızım pazartesi gitmeyi teklif ettim ama istemedi evde ne yapacağız gider orda serin serin otururuz diyor doğru ama bende Ramazan'da orda olmak istemiyorum herkes oruç oluyor arefe günü gidelim Bayram'ı geçirip gelelim diyorum bakalım bizim iş Nasıl olacak

töbe töbee noluyo bu kocalara yahu?? sıcak başlarına vurdu heralde kesin gidecekse hergün ara halinden şikayet et, ofla pufla burnundan gelsin o bayram çok sinirlendim valla

1600 gr dı. hiç kilo almamış
Can'ım o Zaman senin kızın bu haftadan sonra almaya başlıcak bir sonraki randevunda bayağı farkı kapatmış olacak göreceksin unuttun mu benimki kilo olarakta boy olarak çok geriydi dinlenme dönemine girmiş o Zaman aynı benimki gibi artık hızla kilo alıp boy atacak senin kuzun

Yine seninkiler insaflıymış Can'ım ya 4 saatlik yola çağırıyorlar benimkiler ülkeden ülkeye bırak gel dediler

Kizlar Memoli'mle ben geldik kontrolden.. Benim oglan danacik olmus masallah 2kg dedi doktor. Herseyi normal, dogum normal, 45 cm boy suyu iyi.. Azcikta ileri ciktik 32+5 olarak ciktik masallah :) 10 gun sonra gidicem kendi doktorum yoktu baskasina muayene oldum 10 gun sonra kendi doktoruma gidicem.. Bugun bakan doktorda nts ye giricen dedi bayramdan sonraki hafta gel dedi. Bizden haberler boyle 1100gramda biraktim 2000gramla karsiladi oglum beni saskinlardayim yani

Masallah oglusuna cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…