2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
arası kötü de ondan. iyi olsa böyle mi olurdu acaba diye düşünüyorum bazen. çok da güvenmemek lazım :)

Anladmmm... Guvenme konusunda haklisn asla gardimizi indirmememiz lazm

Çok saol tatlım geçti gitti şükür Artık daha dikkatli olacaz

Aman dikkatli olun tabi canm, cok gecms olsn tekrar gecti gitti insallahh

nymeria-burcu cnm benim kv de oyle ayni hic dusunmez oglanlari yaninda olsunda baska bisey istemez bebek gibi seviyor elinden gelse agzinda ezip lokmayi ogluna yedirecek oyle yani

Ayyy duydukca sinirleniyormm..insallah bizler
Ilerde boyle olmayiz.. Ay bem kvde de yok oglunu koklamaya calisir yok sunu da ye bundan da ye falan.. Ayyy hayir esim de tersler yani buna ragmen bi dee komik oluyolar bencee

Yine seninkiler insaflıymış Can'ım ya 4 saatlik yola çağırıyorlar benimkiler ülkeden ülkeye bırak gel dediler

Ay en fenasi seninkiydi cidden haklisnnn dusuncesizligin dibii

Oy memoliyle anasi gelms hosgelmsss kocaman olms
Bizim oglan masallahh 32 de ben de sok olmustm o ara cok hizli buyuyo sanirmm.. Ama bu sefer benm boy atmis kilo az artmisti mesela degisiyo yanii...

Ben de bayramdan hemen sonra gidecem tekrar 10 gun sonraaa hadi bakalmm hep guzel haberlerle gelelm insallahh

inşallah canım ya, normalde sakinim ama bu ara telaş yapmaya başladım.

Bir kase Kiraz ve bol yürüyüş canım. Başta aciyor ayakların ama sonra normale dönüyor.

Gitmeden iyice kullanayım mi diyor ya günah kaç aylık hamilesin. Ne vicdansızlar var yaa.

Ay kızlar niye bilmiyorum. Bugün benim içim kıpır kıpır... saat 12 de randevumuz var,saatte geçmiyor,iş yerinde öylece bekliyorum. Pofffffff. İlk defsa bu kadar heyecanlandım niyeyse.
Hayırlısı olsun kuzum özledin bebeğini ondan geçmiyordur vakitler.

arası kötü de ondan. iyi olsa böyle mi olurdu acaba diye düşünüyorum bazen. çok da güvenmemek lazım :)
Aman böylesi daha iyi oturun bayramda başbaşa vakit geçirin. Anlamıyorum bu erkekleri ne yapacaklar birsuru akraba ile. Hiç sevmiyorum kalabalık ortamları.

Kayinvalidemin severim anlayışlı bir kadın, zamanında çok skntilar yaşamış. İlk evlendigimizde onların arkadaş grubunun gününe gittik. Bi kaç kişinin oğlu ve gelini katılınca özenmiş ve bizi de davet etti. Kıramadım, ordaki kişilerin birçoğunu düğünde ilk kez görmüştüm o yüzden tanımıyorum kimseyi.ben de ilk girdiğim ortamlarda çok konuşkan olamam mesafeli kalırım. Bir kaç muhabbetten sonra ben dinlemede kaldım. Meyve yeniyor eşime çocuk gibi hazırlayıp ağzına götürüyor kayinvalidem, oğlum da oğlum, bi ilgi bi alaka o kadar tanımadığım insanın içinde öyle kaldim. Eşim de az biraz nazlidir, çocuk gibi sevdirir kendini :) Bir sinir oldum bişey de demedim akşam oturdum konuştum eşimle. Annen iyi hoş ama beni orda ne durumda birakti. Ben de evladım, ben de annemin göz bebegiyim, ama artık evlendik, böyle herkesin içinde çocuk gibi davranamaz annen diye ağladım sinirimden. O gün bugündür kayinvalidem önce beni sonra esimi sever, önce bana ikram eder bana verir sen de kocana yedir diye. Artık nasıl açıkladiysa eşim :))) bazı şeyleri zamanla aştık, ama mesafemi hep korurum çok samimi olunca işin yönü değişiyor. Eşim de yardımcı o konuda beni tanımadığım ortamlarda yalnız bırakmadı bi daha. Ben de öyle kayinvalidemin arkadaş grubuna gün grubuna daha da gitmedim. Cagirsalarda kibarca reddettik

Masallah oglusuna cnm
Sagolasin balim
Ayy teyzesi sormaa tosuncuk olmus sasirdim yaniii
Masallah cok iyi gidiyor bebislerimiz Allah nazarlardan sakinsin hepimizinkini
Hastanede 10 gun once ölü dogum yapan bir kadinda vardi 32 haftadaymis birgun hissetmemis gitmiski kalbi durmus yavrunun nasil uzuldum Allah oyle takdir etmis ikinci cocuguymus ama cok uzucu ya Allah evlatlarimizi bagislasin

Bayramdan sonra gittigimizde bakalim begumcukte ve memolide ne gibi degisikliklerle karsilasicaz hayirlisiyla

Tatli agustos belki de temmuz anneleri :) kadir gecemiz mubarek olsun kizlar Rabbim bu mubarek gecenin yuzu suyu hurmetine hepimizin saglikla bebislerimizi kucagimiza almamizi nasip etsin.
Bizimde doktor randevumuz yarin bakalim suyumuz ne durumda ona gore yolculuk icin izin vercek doktorumuz esime kiz kardeslerim var yanimda ben gidemezsem gitmek istiosan sen git dedim yalniz gitmem ben seni burda birakip dedi pek bi sevindirik oldum ne yalan soyliyim cunku anasina cok duskundur benimki :)

.
Maşallahh Tosununa tatlım. Büyümüşte serpilmiş baksana. Oy oy onları yerim ben. Bizde gittik göründük bir heyecanla geldik şimdi.

Ay cnaım yaaaa,valla çok özlemişim nasılda heyecanla gittim Alp'imi görmeye,Tosuncuğumuz çok büyümüşşşşş. 47 cm 1910 kilocuk olmuş. Kendi reglimi tamamlamış kafa ölçümünde,ama hesabımız şaşmasın diye regl bir hafta sonrasına göre takip ediyoruz dedi. Kilosundan ve diğer gelişimlerinden çok memnun doktorumuz. Kof bir bebek olmayacak,çok da rahat doğuracaksın dedi. Ultrasona bakıp bakıp güldük,bu cocuk diyo çok hareketli,bu hep böyle mi? Allahımmmmmm hiperaktif bir çocuğumuz geliyor. Yandık dedi. Çocuğumuz ilk ultrason görüntüsünde gördüğümüz gibi yine aynı,aşırı derecede hareketli. Doktorcuğumuz harektli bir çocuk 40. haftayı beklemez,38. haftanın içinde doğar dedi. Biz şooook. Tam tarih verin dedik. Olmaz dedi,onu 3 hafta sonra çatı muayenesi yaptığımda tıbbi dilde söylicem dedi. Peki dedik. Tahminen ağustos başı gelecek gibi gözüküyor kızlar. Hadi hayırlısı olsun.

Masallah senin oglusunada canim ne guzel haberlerle gelmissin bende 38.haftami doldurayim dogurmak icin yerleri silcem hurma yicem vs vs kolay cabuk olsun diye :)) oglusunu saglikla al kucagina. Tosuncuklarimiza bu kadir gecesi gununde saglikli ve hayirli evlat olmalari icin dua edelim insallah
Bu arada Allah sabir versin hiperaktif cocukla ugrasmak kadar zoru yok

Merhaba kızlar kadir gecemiz mübarek olsun.

Doktordan geliyorum, ben hiç hissetmiyorum ama sancım varmış, biraz daha olsaymış hastaneye yatıracakmış doktor.

2 kere nts ye girdim ilki 15 dk ikincisi yarım saat sürdü, sancılar 100 ü buluyordu ara ara. Doktor rahat değilsin rahmin kasılıyor bayramda bir yere gitme dedi.

Boyunu kilosunu söylemedi suyu iyi dedi pek ilgilenmedi çok kalabalıktı başı 3 kişiye birden baktı.

Bizden bu günlük bu kadar, haaa bir de cumartesiye misafirimiz varmış

Kabul etme misafirleri ya esine soyle sanciliymisim hazirlik yapamam de..
Bu kadarida fazla yani haftada 2-3 gun misafir agirliyorsun olmaz karnin burnunda..
Dogurdun dogurucan valla Allah yardim etsin kendine dikkat et senin kiz birden cikivermesin misafir derdine

Dün o kadar harekete sancının çıkması çok normal ama,artık kendine göre davranman lazım. Allah korusun erken doğuruverirsin yani. Dikkat et kendine. Dinlenmeye bak.

kelebek.hill Sancılarımdan bahsettim doktora canım. Ntsde bakalım dedi. 15 dk olandan girdim baktık. Hiç sancı çıkmadı. İyisin iyisin dedi,rahim kendini hzırlıyor,yalancı kasılmalar onlar dedi. Bayramı rahat atlatırmışım. Tatilede gitmeme izin verdi. Bakalım ayarlayabilirsem bir yerlere giderim gibi.

Tövbe yarabbim aklı başına gelir aslında bir daha ömrü billah misafir çağırmaz.

Kendisine bıraktım, ev temiz. Yemekleri de kendisi yapacak ne dersen o dedim kara kara ne yemek yapacağını düşünüyor zavallım

Oh iyi olmus ona o zaman bu halde misafir cagirirsa ceremesini ceker

Hissetmiyorum ki sancıyı, dün akşam biraz kötü olmuştum ama vc ye gidince rahatlamıştım gaz sancısı sandım bende. Hiç bir şeye karışmıyorum kuzum ev temiz yemeği de eşim yapacakmış kendisi iptal etmiyor napayım.

Senin kuzuya da maşallah canım :) bana bayram izni yok siz gezin bol bol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…