2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
artık misafir varken sancın tutarsa, doğurmana yardım ederler :)

Ben de bebeğimi düşünücem artık dünden sonra sancım çıktı bak dikkat etmem lazım demek ki kendime. Aslında kıyamam ona yaparım yine bişeyler ama bebeğimden önemli değil

Siz kıyamazsanız korkarım doğuracağınız gün bile misafiriniz olacak.

Kız dogurdun dogurcan sancinda çıkmış ne misafiri iptal et misafiri falan dinlen bebis azcik daha dursun yerinde

Valla benim işimde belli olmaz,arada bir kendimi iyi hissediyorum,odan oraya koşturaasım geliyor. Ama bazende sadece yatakta kalasım geliyor. En azından 2 gün falan yataktan çıkmamayı planlıyorum şimdidlik hahahaha. Saol kuşum. büyüttük tosunumu valla. Tombiş tombiş yanakları var. Doktorumuz anneye hiç benzemiyor,tamamen babası dedi. Yanakları dudakları köfte köfte dedi.Anammmm bir çıksın da yicem onu yicem. SAdece çok hareketli olması bizi düşünüdürüyor. İnş hiperaktif bir çocuk değildir. Yeri dar diye sıkılıp hareket ediyordur. Çıkınca sakin bir çocuk olur amin.....

Herkesin kandili mübarek olsun bu arada,bu akşam kendimi iyi hissedersem biraz kuran okuyacağım,herkese tek te dua edicem inş.

34. Haftadayim canim. Aynen oyle. Vicdan yok maalesef

Ben de bebeğimi düşünücem artık dünden sonra sancım çıktı bak dikkat etmem lazım demek ki kendime. Aslında kıyamam ona yaparım yine bişeyler ama bebeğimden önemli değil
Otur canim ahlan vahlan kocana hatta misafirlerin karsisinda da yap en azindan erken kalkarlar. Herseye sen kosusturma cok az kaldi çünkü sancilarda var Allah muhafaza

canım valla bugün çok yakın arkadaşım beni aradı ısrar ya siz gelin bize yada biz gelelim size dedi. ben açık açık çok rahatsızım dedim. ondan sonra tamam o zaman bayramda biz geliriz size dedi artık birşey diyemedim ama gelirlerse de hazırlığı eşime yaptıracam. ben ayakta bile duramıyorum çok fazla kasık ağrım var. sana helal olsun valla ama dikkat et bence kendini yorma

Ne cahil insanlar ya üstelik öyle bir çay , kahvede değil , yemekli Nasıl gelebiliyorlar hamile birine ya anlamış Değilim. Allah yardımcın olsun gülüm

Masallah bebeklerimize canm Allah hayirlis saglikli dogumlar nasip etsn hepimize insallahh.. Bu mubarek gunde dualarimiz kabul olsn insallah ..

Bakalm canm artk hizlarina yetisilmiyor vallahi superler masallah

Aman da masallah Alpeee..
Ayy hareketli olan 38 de falan gelirse benmki de hayatta duramazzzz saglikla gelsinler de insallahh ne zman gelirlersee

Kiz hala musafir diyosun zopa atcaz sana artk anladigm kadariyla pek hayir diyebilen insanlar degilsinz ailece ama bence yanlis yapiyosunuzz.. 100 e kadr sancin varsa yatip dinlenmelisin surekli doktorun da demistir zaten.. Ilac falan ya da ciger gelistirici verdi mi?? Istirahat et demedi mi.? Dikkat edin canm hic bi sey bebeginden degerli olamaz. Tamam cok sukur artk riskli donemler degil ama bikac hafta daha kalsa fena olmazz..

Iyi bari sukur canm sende de bi sey cikmamis benm de normal seyrinde iki gundur cok sukurr ara ara kasilma oluyor ama onlar zaten normall alistik artkk..

Valla misafir kabul etmeyi gectim yani misafirlige gitmek bile hosuma gitmiyor artk.. Sadece evinde cok rahat edecegim kardesim saydigim insanlara gidiyorm ki dun aksam iftara gittik arkadaslara. Sagolsn valla bana kv nin yapmadigini yapiyo surda, kendi 4 aylik benegi var ustelik bari salatayi yapaym diyorm iyiym diyorm, ay git bi diyo simdi ne dinlendin dinlendin dogurunca dinlenemezsn diyo su almaya kaldirmadi beni yermden ya.. Zaten hep her seyi beraber yapariz bulustugumuzda da mesela oyle resmi bi yemek olmaz yani ama bu sefer bana bi ozen bi sey.. Ne evimize misafir gelmesi yahu valla esim boyle bi sey yapsa ben baya problem cikaririm istedin kadr bi sey yapma durulmaz cunku ve herkes yer icer keyfine bakar tedirginligi agrisi sizisi sana kalir.. Ne gerek var yahu az bi dusunceli olan zaten gelmez gelse yemege gelmez yemege gelse yemegiyle gelir ay ne konustm beee

Ay bi de isyerindekilere sinir olmaya basladm. Zirt pirt arayip su neydi bu neydi, dosyalarimi devraldilar bi sey beceremiyolar. Hayir kolaya kacmak bu kadari ac bak dosyaya ben butun dosyalarimi tam biraktm zaten. Artk tersleniyorm valla olcak gibi degil
yoksa.. Evden calisim devam edim o zman ben yaniii ayip ya bu insanlar ne bencil dusuncesiz.. Ki onemli bi sey olsa arayin tamam ama her halta da aranmaz ya hamile kadin, sabah 9 da mesaj atip uykumu bolduler bi dee zaten zor uyuyormm.. Ah ahhhh

Eşimin arkadaşı başka ilden geliyorlar bayrama memlekete giderken uğrayacaklarmış bize üç yıldır ilk defa gelecekler. Canım dün evi güzelce temizlemiştim Eşim yemekleri de ben yaparım dedi iyi madem dedim.

Benim de kalça kemiklerim ağrıyor sancım da çıktı zaten yormayacağım kendimi artık

Ne cahil insanlar ya üstelik öyle bir çay , kahvede değil , yemekli Nasıl gelebiliyorlar hamile birine ya anlamış Değilim. Allah yardımcın olsun gülüm
Sağol canım, eşimde suçun büyüğü ama misafir işte akraba olsa söylerdim gelmeyin rahatsızım diye ama arkadaşa yüzüm tutmuyor işte

Kocam istiyo o zopayı hakkaten.

Canım doktor hiç birşey söylemedi kilosunu bile söylemedi korkutup gönderdi beni evime. Bidaha şu zaman gel bile demedi ben konuşacağız diye beklerken başkasının dosyasını aldı onunla konuşmaya başladı.

İğne ilaç hiç bir şey vermedi. Artık 36. Haftadayız ya belki o yüzden, erken gelse de sorun olmaz diye mi düşündü hiç bilmiyorum

Bizim pek komşulul ilişkimiz yok ne yazikki burada eşim misafirlikden hoşlanmaz gelmelerindende gitmekdende hamileleliğim boyunca kimseye girtmedik bizede gelen olmadı annesi ile görüşmek isteyincede boşver evde uğraşma diyip dişarsa hallediyoruz onlara yemeğede gitmeyiz pek rejimdeyim der kahve içer kalkarız onlarda eşime bişey demez bizimki otoriter dediğim dedikdir böyle bakınca şansılıy sanırım rahat oluyor böyle sizlere allah yardım etsin ben düşünemiyorum bile rahata fazla alıştım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…