artık misafir varken sancın tutarsa, doğurmana yardım ederler :)Merhaba kızlar kadir gecemiz mübarek olsun.
Doktordan geliyorum, ben hiç hissetmiyorum ama sancım varmış, biraz daha olsaymış hastaneye yatıracakmış doktor.
2 kere nts ye girdim ilki 15 dk ikincisi yarım saat sürdü, sancılar 100 ü buluyordu ara ara. Doktor rahat değilsin rahmin kasılıyor bayramda bir yere gitme dedi.
Boyunu kilosunu söylemedi suyu iyi dedi pek ilgilenmedi çok kalabalıktı başı 3 kişiye birden baktı.
Bizden bu günlük bu kadar, haaa bir de cumartesiye misafirimiz varmış
artık misafir varken sancın tutarsa, doğurmana yardım ederler :)
Ben de bebeğimi düşünücem artık dünden sonra sancım çıktı bak dikkat etmem lazım demek ki kendime. Aslında kıyamam ona yaparım yine bişeyler ama bebeğimden önemli değil
Kız dogurdun dogurcan sancinda çıkmış ne misafiri iptal et misafiri falan dinlen bebis azcik daha dursun yerindeMerhaba kızlar kadir gecemiz mübarek olsun.
Doktordan geliyorum, ben hiç hissetmiyorum ama sancım varmış, biraz daha olsaymış hastaneye yatıracakmış doktor.
2 kere nts ye girdim ilki 15 dk ikincisi yarım saat sürdü, sancılar 100 ü buluyordu ara ara. Doktor rahat değilsin rahmin kasılıyor bayramda bir yere gitme dedi.
Boyunu kilosunu söylemedi suyu iyi dedi pek ilgilenmedi çok kalabalıktı başı 3 kişiye birden baktı.
Valla benim işimde belli olmaz,arada bir kendimi iyi hissediyorum,odan oraya koşturaasım geliyor. Ama bazende sadece yatakta kalasım geliyor. En azından 2 gün falan yataktan çıkmamayı planlıyorum şimdidlik hahahaha. Saol kuşum. büyüttük tosunumu valla. Tombiş tombiş yanakları var. Doktorumuz anneye hiç benzemiyor,tamamen babası dedi. Yanakları dudakları köfte köfte dedi.Anammmm bir çıksın da yicem onu yicem. SAdece çok hareketli olması bizi düşünüdürüyor. İnş hiperaktif bir çocuk değildir. Yeri dar diye sıkılıp hareket ediyordur. Çıkınca sakin bir çocuk olur amin.....Hissetmiyorum ki sancıyı, dün akşam biraz kötü olmuştum ama vc ye gidince rahatlamıştım gaz sancısı sandım bende. Hiç bir şeye karışmıyorum kuzum ev temiz yemeği de eşim yapacakmış kendisi iptal etmiyor napayım.
Senin kuzuya da maşallah canım :) bana bayram izni yok siz gezin bol bol :)
34. Haftadayim canim. Aynen oyle. Vicdan yok maalesefGitmeden iyice kullanayım mi diyor ya günah kaç aylık hamilesin. Ne vicdansızlar var yaa.
Hayırlısı olsun kuzum özledin bebeğini ondan geçmiyordur vakitler.
Aman böylesi daha iyi oturun bayramda başbaşa vakit geçirin. Anlamıyorum bu erkekleri ne yapacaklar birsuru akraba ile. Hiç sevmiyorum kalabalık ortamları.
Ay grilll çok tatlısın yaaaaa,çok güldümmmmmmmm.artık misafir varken sancın tutarsa, doğurmana yardım ederler :)
Otur canim ahlan vahlan kocana hatta misafirlerin karsisinda da yap en azindan erken kalkarlar. Herseye sen kosusturma cok az kaldi çünkü
Ben de bebeğimi düşünücem artık dünden sonra sancım çıktı bak dikkat etmem lazım demek ki kendime. Aslında kıyamam ona yaparım yine bişeyler ama bebeğimden önemli değil
yanlış mı?Ay grilll çok tatlısın yaaaaa,çok güldümmmmmmmm.
Valla sonuna kadar haklısın. Arkandayımmmmm.yanlış mı?
MinikPiranha doğurdu doğuracak eşi hala misafir derdinde. çocuk doğurmayı diş çektirmek falan sanıyor herhalde :)
canım valla bugün çok yakın arkadaşım beni aradı ısrar ya siz gelin bize yada biz gelelim size dedi. ben açık açık çok rahatsızım dedim. ondan sonra tamam o zaman bayramda biz geliriz size dedi artık birşey diyemedim ama gelirlerse de hazırlığı eşime yaptıracam. ben ayakta bile duramıyorum çok fazla kasık ağrım var. sana helal olsun valla ama dikkat et bence kendini yorma
Tövbe yarabbimaklı başına gelir aslında bir daha ömrü billah misafir çağırmaz.
Kendisine bıraktım, ev temiz. Yemekleri de kendisi yapacak ne dersen o dedim kara kara ne yemek yapacağını düşünüyor zavallım
Sagolasin balim
Ayy teyzesi sormaa tosuncuk olmus sasirdim yaniii
Masallah cok iyi gidiyor bebislerimiz Allah nazarlardan sakinsin hepimizinkini
Hastanede 10 gun once ölü dogum yapan bir kadinda vardi 32 haftadaymis birgun hissetmemis gitmiski kalbi durmus yavrununnasil uzuldum Allah oyle takdir etmis ikinci cocuguymus ama cok uzucu ya Allah evlatlarimizi bagislasin
Bayramdan sonra gittigimizde bakalim begumcukte ve memolide ne gibi degisikliklerle karsilasicaz hayirlisiyla
.
Maşallahh Tosununa tatlım. Büyümüşte serpilmiş baksana. Oy oy onları yerim ben. Bizde gittik göründük bir heyecanla geldik şimdi.
Ay cnaım yaaaa,valla çok özlemişim nasılda heyecanla gittim Alp'imi görmeye,Tosuncuğumuz çok büyümüşşşşş. 47 cm 1910 kilocuk olmuş. Kendi reglimi tamamlamış kafa ölçümünde,ama hesabımız şaşmasın diye regl bir hafta sonrasına göre takip ediyoruz dedi. Kilosundan ve diğer gelişimlerinden çok memnun doktorumuz. Kof bir bebek olmayacak,çok da rahat doğuracaksın dedi. Ultrasona bakıp bakıp güldük,bu cocuk diyo çok hareketli,bu hep böyle mi? Allahımmmmmm hiperaktif bir çocuğumuz geliyor. Yandık dedi. Çocuğumuz ilk ultrason görüntüsünde gördüğümüz gibi yine aynı,aşırı derecede hareketli. Doktorcuğumuz harektli bir çocuk 40. haftayı beklemez,38. haftanın içinde doğar dedi. Biz şooook. Tam tarih verin dedik. Olmaz dedi,onu 3 hafta sonra çatı muayenesi yaptığımda tıbbi dilde söylicem dedi. Peki dedik. Tahminen ağustos başı gelecek gibi gözüküyor kızlar. Hadi hayırlısı olsun.
Merhaba kızlar kadir gecemiz mübarek olsun.
Dün o kadar harekete sancının çıkması çok normal ama,artık kendine göre davranman lazım. Allah korusun erken doğuruverirsin yani. Dikkat et kendine. Dinlenmeye bak.
kelebek.hill Sancılarımdan bahsettim doktora canım. Ntsde bakalım dedi. 15 dk olandan girdim baktık. Hiç sancı çıkmadı. İyisin iyisin dedi,rahim kendini hzırlıyor,yalancı kasılmalar onlar dedi. Bayramı rahat atlatırmışım. Tatilede gitmeme izin verdi. Bakalım ayarlayabilirsem bir yerlere giderim gibi.
Eşimin arkadaşı başka ilden geliyorlar bayrama memlekete giderken uğrayacaklarmış bize üç yıldır ilk defa gelecekler. Canım dün evi güzelce temizlemiştim Eşim yemekleri de ben yaparım dedi iyi madem dedim.canım valla bugün çok yakın arkadaşım beni aradı ısrar ya siz gelin bize yada biz gelelim size dedi. ben açık açık çok rahatsızım dedim. ondan sonra tamam o zaman bayramda biz geliriz size dedi artık birşey diyemedim ama gelirlerse de hazırlığı eşime yaptıracam. ben ayakta bile duramıyorum çok fazla kasık ağrım var. sana helal olsun valla ama dikkat et bence kendini yorma
Sağol canım, eşimde suçun büyüğü ama misafir işte akraba olsa söylerdim gelmeyin rahatsızım diye ama arkadaşa yüzüm tutmuyor işteNe cahil insanlar ya üstelik öyle bir çay , kahvede değil , yemekli Nasıl gelebiliyorlar hamile birine ya anlamış Değilim. Allah yardımcın olsun gülüm
Kocam istiyo o zopayı hakkaten.Masallah bebeklerimize canmAllah hayirlis saglikli dogumlar nasip etsn hepimize insallahh.. Bu mubarek gunde dualarimiz kabul olsn insallah ..
Bakalm canm artk hizlarina yetisilmiyor vallahi superler masallah
Aman da masallah Alpeee..
Ayy hareketli olan 38 de falan gelirse benmki de hayatta duramazzzzsaglikla gelsinler de insallahh ne zman gelirlersee
Kiz hala musafir diyosun zopa atcaz sana artkanladigm kadariyla pek hayir diyebilen insanlar degilsinz ailece ama bence yanlis yapiyosunuzz.. 100 e kadr sancin varsa yatip dinlenmelisin surekli doktorun da demistir zaten.. Ilac falan ya da ciger gelistirici verdi mi?? Istirahat et demedi mi.? Dikkat edin canm hic bi sey bebeginden degerli olamaz. Tamam cok sukur artk riskli donemler degil ama bikac hafta daha kalsa fena olmazz..
Iyi bari sukur canm sende de bi sey cikmamisbenm de normal seyrinde iki gundur cok sukurr ara ara kasilma oluyor ama onlar zaten normall alistik artkk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?