2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
İnşallah hiperaktif olmaz dediğin gibi ama artık çocuklar çok hareketli yesiğimizden içtiğimizden mi neden koy uyusun doyur uyusun olmuyor artık bebekler.

Nasıl istiyorsan öyle yap valla tatil senin :) maşallah tosuna renkli ultrasonda mi baktınız, ben hiç göremedim acaba kime benzeyecek çok merak ediyorum hayırla sağlıkla gelsinler de anneleri yesin onları :))

Masallah doktordan gelenler ne guzel haberle gelmisler oh :) tombik tombik dogururuz Insalalh:)) bayramda biz gidemeyecek olunca kayinvalidemler.geldi bizede kahinvalidem 2 gorumce.1 kayin:)) Ama sukur ki anlayissiz insanlar.degiller serklajliyim riskim var diye yerimden kaldirmiyorlar.

Saol cnımcım,ben de çocukken çok hareketliydim kendimi biliyorum. O halini bana benzetiyorum. Tek duam sağlıklı ve huzurlu olması,inş hiperaktif olmaz yaaa.

Her muayenemizde renkli ultrason açıyor doktorumuz sağolsun,bugünde yüzünü plasentaya yapıştırmış,sadece yanaklarındaki tombişlği görebildik. Onun haricinde n çıkarmadı suratını plasentadan,kanki olmuşlar. Doğum pozisyonunu almışız,endişelenecek bişey yok doğum kanalında sıkıntı yok dedi. Bayramı rahat geçirir mişimde,ondan sonrası allah kerim. Bakalım bizim sıpa ne zaman gelmey seçecek.

Senin isin iyiymis canim.olsun stres olmaktansa en iyisi rahat takilmak.artik agrilarimiz artti.uzanmadan duramiyorum evde .kasik agrilariniz var mi .ben i m bugün kasiklarim agriyor.normal bu sey miidir .

Aynen danimarkadada Böyle 36 haftaya geldinmi
Pek umursamıyorlar artık . Hatta ikinci kızımda nişanım geliyor 3 gündür demem rağmen , bişey olmaz 34 geçtiğin için durdurmuyoruz doğabilir deyip eve göndermişlerdi ve 36+0 da doğum yaptım

Senin kuzu ağustosu görmez tatlım :) hayırlısıyla gelsin Prenses annesi :)
Yav nedir senin bu misafir perverlikten çektiğin

Son düzenleme:
Eve gelir gelmez süt yoğurt yumurta et bisürü şey yedim son günleriyse bari içimdeki az daha kilo alsın bıdığım diye. Doktor söylemedi ama ben öyle tahmin ettim canım, artık doğsa bile kendi kendiye yetebilir kuzum diye düşünüyorum

İnanır mısın ben doğumum başlamışken acilden girip sıra bekledim ve kimse sırasını vermedi

Aferin iyi beslen önemli son Zaman'larda daha çok :))Ayrıca bişeycik olmaz benim kız 36+o da doğdu 2.600gr dı ,3 gün açık küveze aldılar sonra eve geldik iyiydi yani , sen 36 yıda geçmek üzeresin galiba hiiç sorun olmaz

ah bir de söylenip söylenip sevabını kaçırmasam. Zaten yoruluyorum bari sevabından olmayım :)
Biz anneler ne kadar söylensek az be kuzum .. Bizim erkeklerimiz grip olunca dünyaları başlarına yıkılıyor hemen kendilerini salıveriliyorlar ilgi bekliyorlar .. Ama bak bize her daim ayaktayız her daim iş görüyoruz .. Kimimiz karnı burnunda ,, kimimiz kucağında karnında çocukla her seye yetişmeye çalışıyoruz .. Helal olsun bize valla

Yok canım daha 35+3 üm ben, aşağıdaki takvimde bir hafta önceden gösteriyor. Zaten her şeyden yiyordum da şimdi daha bir dikkat edeceğim

Ayy kıyamam yahu
Ben kendimi atıveririm yere beni alın yoksa buraya doğurucam derim
Ayyyy yapmadım mı sanıyorsun hüngür hüngür ağladım beyinsizler bir tek acıyarak baktılar en son hemşire idrar sonucu çıktı doğumun gerçekten başlamış deyince ikinci kata teşrif ettirdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…