- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
Siz kıyamazsanız korkarım doğuracağınız gün bile misafiriniz olacak.
Kız dogurdun dogurcan sancinda çıkmış ne misafiri iptal et misafiri falan dinlen bebis azcik daha dursun yerinde
İnşallah hiperaktif olmaz dediğin gibi ama artık çocuklar çok hareketli yesiğimizden içtiğimizden mi neden koy uyusun doyur uyusun olmuyor artık bebekler.Valla benim işimde belli olmaz,arada bir kendimi iyi hissediyorum,odan oraya koşturaasım geliyor. Ama bazende sadece yatakta kalasım geliyor. En azından 2 gün falan yataktan çıkmamayı planlıyorum şimdidlik hahahaha. Saol kuşum. büyüttük tosunumu valla. Tombiş tombiş yanakları var. Doktorumuz anneye hiç benzemiyor,tamamen babası dedi. Yanakları dudakları köfte köfte dedi.Anammmm bir çıksın da yicem onu yicem. SAdece çok hareketli olması bizi düşünüdürüyor. İnş hiperaktif bir çocuk değildir. Yeri dar diye sıkılıp hareket ediyordur. Çıkınca sakin bir çocuk olur amin.....
Herkesin kandili mübarek olsun bu arada,bu akşam kendimi iyi hissedersem biraz kuran okuyacağım,herkese tek te dua edicem inş.
Saol cnımcım,ben de çocukken çok hareketliydim kendimi biliyorum. O halini bana benzetiyorum. Tek duam sağlıklı ve huzurlu olması,inş hiperaktif olmaz yaaa.İnşallah hiperaktif olmaz dediğin gibi ama artık çocuklar çok hareketli yesiğimizden içtiğimizden mi neden koy uyusun doyur uyusun olmuyor artık bebekler.
Nasıl istiyorsan öyle yap valla tatil senin :) maşallah tosuna renkli ultrasonda mi baktınız, ben hiç göremedim acaba kime benzeyecek çok merak ediyorum hayırla sağlıkla gelsinler de anneleri yesin onları :))
Senin isin iyiymis canim.olsun stres olmaktansa en iyisi rahat takilmak.artik agrilarimiz artti.uzanmadan duramiyorum evde .kasik agrilariniz var mi .ben i m bugün kasiklarim agriyor.normal bu sey miidir .Bizim pek komşulul ilişkimiz yok ne yazikki burada eşim misafirlikden hoşlanmaz gelmelerindende gitmekdende hamileleliğim boyunca kimseye girtmedik bizede gelen olmadı annesi ile görüşmek isteyincede boşver evde uğraşma diyip dişarsa hallediyoruz onlara yemeğede gitmeyiz pek rejimdeyim der kahve içer kalkarız onlarda eşime bişey demez bizimki otoriter dediğim dedikdir böyle bakınca şansılıy sanırım rahat oluyor böyle sizlere allah yardım etsin ben düşünemiyorum bile rahata fazla alıştım galiba
Kocam istiyo o zopayı hakkaten.
Canım doktor hiç birşey söylemedi kilosunu bile söylemedi korkutup gönderdi beni evime. Bidaha şu zaman gel bile demedi ben konuşacağız diye beklerken başkasının dosyasını aldı onunla konuşmaya başladı.
İğne ilaç hiç bir şey vermedi. Artık 36. Haftadayız ya belki o yüzden, erken gelse de sorun olmaz diye mi düşündü hiç bilmiyorum
Senin kuzu ağustosu görmez tatlım :) hayırlısıyla gelsin Prenses annesi :)Merhaba kızlar kadir gecemiz mübarek olsun.
Doktordan geliyorum, ben hiç hissetmiyorum ama sancım varmış, biraz daha olsaymış hastaneye yatıracakmış doktor.
2 kere nts ye girdim ilki 15 dk ikincisi yarım saat sürdü, sancılar 100 ü buluyordu ara ara. Doktor rahat değilsin rahmin kasılıyor bayramda bir yere gitme dedi.
Boyunu kilosunu söylemedi suyu iyi dedi pek ilgilenmedi çok kalabalıktı başı 3 kişiye birden baktı.
Bizden bu günlük bu kadar, haaa bir de cumartesiye misafirimiz varmış
Eve gelir gelmez süt yoğurt yumurta et bisürü şey yedim son günleriyse bari içimdeki az daha kilo alsın bıdığım diye. Doktor söylemedi ama ben öyle tahmin ettim canım, artık doğsa bile kendi kendiye yetebilir kuzum diye düşünüyorumAynen danimarkadada Böyle 36 haftaya geldinmi
Pek umursamıyorlar artık . Hatta ikinci kızımda nişanım geliyor 3 gündür demem rağmen , bişey olmaz 34 geçtiğin için durdurmuyoruz doğabilir deyip eve göndermişlerdi ve 36+0 da doğum yaptım
Senin kuzu ağustosu görmez tatlım :) hayırlısıyla gelsin Prenses annesi :)
Yav nedir senin bu misafir perverlikten çektiğin
Ooo sen danimarkadan gelirsen dolaptan sarma bile çıkartırımMinikPiranha
Yaf benim canımda misafirliğe gitmek çekti birden Hihi
Sana gelsem diyorum ,bana kısır çay ve börek yap yeter :))))
İnanır mısın ben doğumum başlamışken acilden girip sıra bekledim ve kimse sırasını vermediAynen danimarkadada Böyle 36 haftaya geldinmi
Pek umursamıyorlar artık . Hatta ikinci kızımda nişanım geliyor 3 gündür demem rağmen , bişey olmaz 34 geçtiğin için durdurmuyoruz doğabilir deyip eve göndermişlerdi ve 36+0 da doğum yaptım
Eve gelir gelmez süt yoğurt yumurta et bisürü şey yedim son günleriyse bari içimdeki az daha kilo alsın bıdığım diye. Doktor söylemedi ama ben öyle tahmin ettim canım, artık doğsa bile kendi kendiye yetebilir kuzum diye düşünüyorum
Ayyİnanır mısın ben doğumum başlamışken acilden girip sıra bekledim ve kimse sırasını vermedi
Biz anneler ne kadar söylensek az be kuzum .. Bizim erkeklerimiz grip olunca dünyaları başlarına yıkılıyor hemen kendilerini salıveriliyorlar ilgi bekliyorlar .. Ama bak bize her daim ayaktayız her daim iş görüyoruz .. Kimimiz karnı burnunda ,, kimimiz kucağında karnında çocukla her seye yetişmeye çalışıyoruz .. Helal olsun bize vallaah bir de söylenip söylenip sevabını kaçırmasam. Zaten yoruluyorum bari sevabından olmayım :)
Ooo sen danimarkadan gelirsen dolaptan sarma bile çıkartırım
İnanır mısın ben doğumum başlamışken acilden girip sıra bekledim ve kimse sırasını vermedi
Yok canım daha 35+3 üm ben, aşağıdaki takvimde bir hafta önceden gösteriyor. Zaten her şeyden yiyordum da şimdi daha bir dikkat edeceğimAferin iyi beslen önemli son Zaman'larda daha çok :))Ayrıca bişeycik olmaz benim kız 36+o da doğdu 2.600gr dı ,3 gün açık küveze aldılar sonra eve geldik iyiydi yani , sen 36 yıda geçmek üzeresin galiba hiiç sorun olmaz
Ayyyy yapmadım mı sanıyorsun hüngür hüngür ağladım beyinsizler bir tek acıyarak baktılar en son hemşire idrar sonucu çıktı doğumun gerçekten başlamış deyince ikinci kata teşrif ettirdilerAyykıyamam yahu
Ben kendimi atıveririm yere beni alın yoksa buraya doğurucam derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?