Masallah bebeklerimize canmAllah hayirlis saglikli dogumlar nasip etsn hepimize insallahh.. Bu mubarek gunde dualarimiz kabul olsn insallah ..
Bakalm canm artk hizlarina yetisilmiyor vallahi superler masallah
Aman da masallah Alpeee..
Ayy hareketli olan 38 de falan gelirse benmki de hayatta duramazzzzsaglikla gelsinler de insallahh ne zman gelirlersee
Kiz hala musafir diyosun zopa atcaz sana artkanladigm kadariyla pek hayir diyebilen insanlar degilsinz ailece ama bence yanlis yapiyosunuzz.. 100 e kadr sancin varsa yatip dinlenmelisin surekli doktorun da demistir zaten.. Ilac falan ya da ciger gelistirici verdi mi?? Istirahat et demedi mi.? Dikkat edin canm hic bi sey bebeginden degerli olamaz. Tamam cok sukur artk riskli donemler degil ama bikac hafta daha kalsa fena olmazz..
Iyi bari sukur canm sende de bi sey cikmamisbenm de normal seyrinde iki gundur cok sukurr ara ara kasilma oluyor ama onlar zaten normall alistik artkk..
Ay bi de isyerindekilere sinir olmaya basladm. Zirt pirt arayip su neydi bu neydi, dosyalarimi devraldilar bi sey beceremiyolar. Hayir kolaya kacmak bu kadari ac bak dosyaya ben butun dosyalarimi tam biraktm zaten. Artk tersleniyorm valla olcak gibi degil
yoksa..Evden calisim devam edim o zman ben yaniii ayip ya bu insanlar ne bencil dusuncesiz.. Ki onemli bi sey olsa arayin tamam ama her halta da aranmaz ya hamile kadin, sabah 9 da mesaj atip uykumu bolduler bi dee zaten zor uyuyormm.. Ah ahhhh
Bizdede komsuluk yok, esimde misafirlik yok.. Babasindan baska gittigimiz yer yok.. Ben gezmeyi pek sevmiyorum ama gidip geldigim arkadaslarimiz dostlarimiz olsun isterdim.. Eslerimiz yabani :)Bizim pek komşulul ilişkimiz yok ne yazikki burada eşim misafirlikden hoşlanmaz gelmelerindende gitmekdende hamileleliğim boyunca kimseye girtmedik bizede gelen olmadı annesi ile görüşmek isteyincede boşver evde uğraşma diyip dişarsa hallediyoruz onlara yemeğede gitmeyiz pek rejimdeyim der kahve içer kalkarız onlarda eşime bişey demez bizimki otoriter dediğim dedikdir böyle bakınca şansılıy sanırım rahat oluyor böyle sizlere allah yardım etsin ben düşünemiyorum bile rahata fazla alıştım galiba
Gercekten sonlara yaklastikca tosuncuklarin masallahi oluyor :)Masallah doktordan gelenler ne guzel haberle gelmisler oh :) tombik tombik dogururuz Insalalh:)) bayramda biz gidemeyecek olunca kayinvalidemler.geldi bizede kahinvalidem 2 gorumce.1 kayin:)) Ama sukur ki anlayissiz insanlar.degiller serklajliyim riskim var diye yerimden kaldirmiyorlar.
Fransada :) senin gibi gurbet eldeyimSen nerde yaşıyorsun kız ?
Analık köpeklik derler, hiç kendimizi düşünmüyoruz bu yüzden de cennet ayaklarımızın altına serilmiş. Hangimizin ne sıkıntısı varsa tez vakitte dermanını versin Rabbim.Biz anneler ne kadar söylensek az be kuzum .. Bizim erkeklerimiz grip olunca dünyaları başlarına yıkılıyor hemen kendilerini salıveriliyorlar ilgi bekliyorlar .. Ama bak bize her daim ayaktayız her daim iş görüyoruz .. Kimimiz karnı burnunda ,, kimimiz kucağında karnında çocukla her seye yetişmeye çalışıyoruz .. Helal olsun bize valla
Amin Can'ım Allah bize kolaylık versin evlatlarımızda hayırlı ama kıymeti bilen çocuklar olsunAnalık köpeklik derler, hiç kendimizi düşünmüyoruz bu yüzden de cennet ayaklarımızın altına serilmiş. Hangimizin ne sıkıntısı varsa tez vakitte dermanını versin Rabbim.
Yıaaaaa ne sandınNekadar misafirperver sin ya maşallah sana
Tövbe estafurullah ay inşallah bu seferki öyle olmaz gündüzden gidersin acillerde uğraşmazsın canımAyyyy yapmadım mı sanıyorsun hüngür hüngür ağladım beyinsizler bir tek acıyarak baktılar en son hemşire idrar sonucu çıktı doğumun gerçekten başlamış deyince ikinci kata teşrif ettirdiler
Allah ım ne çok istiyorum gündüz doğurmayı :) Allah sesimizi duysun merak ediyorum bazen var mı benim gibi gündüz doğurmak isteyenTövbe estafurullah ay inşallah bu seferki öyle olmaz gündüzden gidersin acillerde uğraşmazsın canım
Fransada :) senin gibi gurbet eldeyim
Yok canım daha 35+3 üm ben, aşağıdaki takvimde bir hafta önceden gösteriyor. Zaten her şeyden yiyordum da şimdi daha bir dikkat edeceğim
Yok artık ciddi misin şaşkınlıkla okudum doğum yeri değil 5 yıldızlı spa gibiHemde fransadaNasıl milletmiş kız onlar öyle hem acilde ne işin var NE sırası yahu.
Biz direk doğum bölümünü ararız ,orda bu seneki hamilelerin hepsi kayıtlı zaten . Sancın 10dk bire düşünce gel odanı hazırlayıp senin ebeni arıyoruz derler. ( hamileliğin başından itibaren herkeze bir ebe verilir kontrollere ona gidersin,doğum başlayıncada yine onu çağırırlar). O doğurtur yardımcılarla birlikte .
Hatta odaları okadar büyük güzelki içinde yok yok yani. ,havuzu, topu, özel yatağı, özel wc si, bide teyipleri var rahatlatıcı müzik açarlar odayıda loş ışık yaparlar .:)) eşime mum da getir burda yemek yiyelim demiştim çok romantik
Muz ve kasar peyniri kilo yapiyor bebege diur duymustum onlarada agirlik verebilirsin. En son kilosu kacti kuzunn biraz daha bekler insallah kuzucunTövbe estafurullah ay inşallah bu seferki öyle olmaz gündüzden gidersin acillerde uğraşmazsın canım
Gönlündeki gibi olur inşallah tatlım. İnsaflı insanlara denk gelirsin de sokuverirler oğluşunu içeriAllah ım ne çok istiyorum gündüz doğurmayı :) Allah sesimizi duysun merak ediyorum bazen var mı benim gibi gündüz doğurmak isteyen
Gece iyi Aslında ohh mis hastane tenha oluyor .. Ama mecbur oğlum bizimle gelsin diye gündüz olsun istiyorum
Amin canım. Herkesin Kadir gecesi mübarek olsun. Tüm dualarımız kabul olsun inşallahTatli agustos belki de temmuz anneleri :) kadir gecemiz mubarek olsun kizlar Rabbim bu mubarek gecenin yuzu suyu hurmetine hepimizin saglikla bebislerimizi kucagimiza almamizi nasip etsin.
Bizimde doktor randevumuz yarin bakalim suyumuz ne durumda ona gore yolculuk icin izin vercek doktorumuz esime kiz kardeslerim var yanimda ben gidemezsem gitmek istiosan sen git dedim yalniz gitmem ben seni burda birakip dedi pek bi sevindirik oldum ne yalan soyliyim cunku anasina cok duskundur benimki :)
5 yildizli otel gibi masallahHemde fransadaNasıl milletmiş kız onlar öyle hem acilde ne işin var NE sırası yahu.
Biz direk doğum bölümünü ararız ,orda bu seneki hamilelerin hepsi kayıtlı zaten . Sancın 10dk bire düşünce gel odanı hazırlayıp senin ebeni arıyoruz derler. ( hamileliğin başından itibaren herkeze bir ebe verilir kontrollere ona gidersin,doğum başlayıncada yine onu çağırırlar). O doğurtur yardımcılarla birlikte .
Hatta odaları okadar büyük güzelki içinde yok yok yani. ,havuzu, topu, özel yatağı, özel wc si, bide teyipleri var rahatlatıcı müzik açarlar odayıda loş ışık yaparlar .:)) eşime mum da getir burda yemek yiyelim demiştim çok romantik
Yiyorum canım haftada iki kilo muz yiyorum nerdeyse, kaşar peynirini de çok severim zaten domatesle biberle ekmeğin arasına koyup koyup yerim. İnşallah bekler canım 34+1 de gittiğimde 2200 gram 47 cm idiMuz ve kasar peyniri kilo yapiyor bebege diur duymustum onlarada agirlik verebilirsin. En son kilosu kacti kuzunn biraz daha bekler insallah kuzucun
Amin olmadı babasıyla koridorda bekleyecek işte :) şaka maka temmuz ayına girdik ya ben hala inanamıyorum onca Zaman Nasıl geçti gittiGönlündeki gibi olur inşallah tatlım. İnsaflı insanlara denk gelirsin de sokuverirler oğluşunu içeri
Valla girdik :) 10 güne başlayabilir bizim sayfanın doğumları, sağlıkla sıhhatle hayırla gelsin hepsi inşallahhhAmin olmadı babasıyla koridorda bekleyecek işte :) şaka maka temmuz ayına girdik ya ben hala inanamıyorum onca Zaman Nasıl geçti gitti
Yok artık ciddi misin şaşkınlıkla okudum doğum yeri değil 5 yıldızlı spa gibi
Burda öyle yok o gün hangi ebe varsa o giriyor doğuma.. Açılman ya da suyun gelince gidiyorsun hastaneye acilden giriş yapıyorsun .. Nişan yani kanaman gelince ciddiye almıyorlar ta kiiii açılmanla gelene kadar .. Ama ne yalan söyleyim senin doğumuna imrendim valla kıymetini bil oranın
5 yildizli otel gibi masallahdoguma gidince fotosunu cekebilirsen ceksene aklina gelirse cok merak ettim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?