2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Canim acma aradiklarinda uzaniyorum artik cok zorlaniyorum filan de ne bilim..
Ne kadar somureceklerini sasirdilar yaa karnin burnunda birde bunlarla ugrasiyorsun..
Sikma canini balim

Bizdede komsuluk yok, esimde misafirlik yok.. Babasindan baska gittigimiz yer yok.. Ben gezmeyi pek sevmiyorum ama gidip geldigim arkadaslarimiz dostlarimiz olsun isterdim.. Eslerimiz yabani :)
Gercekten sonlara yaklastikca tosuncuklarin masallahi oluyor :)
Sanslisin her kaynana seninki gibi degil masallah hic sikayet etme aman diyim :)

Analık köpeklik derler, hiç kendimizi düşünmüyoruz bu yüzden de cennet ayaklarımızın altına serilmiş. Hangimizin ne sıkıntısı varsa tez vakitte dermanını versin Rabbim.

Analık köpeklik derler, hiç kendimizi düşünmüyoruz bu yüzden de cennet ayaklarımızın altına serilmiş. Hangimizin ne sıkıntısı varsa tez vakitte dermanını versin Rabbim.
Amin Can'ım Allah bize kolaylık versin evlatlarımızda hayırlı ama kıymeti bilen çocuklar olsun

Tövbe estafurullah ay inşallah bu seferki öyle olmaz gündüzden gidersin acillerde uğraşmazsın canım

Tövbe estafurullah ay inşallah bu seferki öyle olmaz gündüzden gidersin acillerde uğraşmazsın canım
Allah ım ne çok istiyorum gündüz doğurmayı :) Allah sesimizi duysun merak ediyorum bazen var mı benim gibi gündüz doğurmak isteyen
Gece iyi Aslında ohh mis hastane tenha oluyor .. Ama mecbur oğlum bizimle gelsin diye gündüz olsun istiyorum

Fransada :) senin gibi gurbet eldeyim

Hemde fransada Nasıl milletmiş kız onlar öyle hem acilde ne işin var NE sırası yahu.
Biz direk doğum bölümünü ararız ,orda bu seneki hamilelerin hepsi kayıtlı zaten . Sancın 10dk bire düşünce gel odanı hazırlayıp senin ebeni arıyoruz derler. ( hamileliğin başından itibaren herkeze bir ebe verilir kontrollere ona gidersin,doğum başlayıncada yine onu çağırırlar). O doğurtur yardımcılarla birlikte .
Hatta odaları okadar büyük güzelki içinde yok yok yani. ,havuzu, topu, özel yatağı, özel wc si, bide teyipleri var rahatlatıcı müzik açarlar odayıda loş ışık yaparlar .:)) eşime mum da getir burda yemek yiyelim demiştim çok romantik

Yok artık ciddi misin şaşkınlıkla okudum doğum yeri değil 5 yıldızlı spa gibi
Burda öyle yok o gün hangi ebe varsa o giriyor doğuma.. Açılman ya da suyun gelince gidiyorsun hastaneye acilden giriş yapıyorsun .. Nişan yani kanaman gelince ciddiye almıyorlar ta kiiii açılmanla gelene kadar .. Ama ne yalan söyleyim senin doğumuna imrendim valla kıymetini bil oranın

Gönlündeki gibi olur inşallah tatlım. İnsaflı insanlara denk gelirsin de sokuverirler oğluşunu içeri

Amin canım. Herkesin Kadir gecesi mübarek olsun. Tüm dualarımız kabul olsun inşallah

5 yildizli otel gibi masallah doguma gidince fotosunu cekebilirsen ceksene aklina gelirse cok merak ettim valla

Muz ve kasar peyniri kilo yapiyor bebege diur duymustum onlarada agirlik verebilirsin. En son kilosu kacti kuzunn biraz daha bekler insallah kuzucun
Yiyorum canım haftada iki kilo muz yiyorum nerdeyse, kaşar peynirini de çok severim zaten domatesle biberle ekmeğin arasına koyup koyup yerim. İnşallah bekler canım 34+1 de gittiğimde 2200 gram 47 cm idi

Gönlündeki gibi olur inşallah tatlım. İnsaflı insanlara denk gelirsin de sokuverirler oğluşunu içeri
Amin olmadı babasıyla koridorda bekleyecek işte :) şaka maka temmuz ayına girdik ya ben hala inanamıyorum onca Zaman Nasıl geçti gitti

Valla bak , aklıma gelirse resmini çeker koyarım size . Ayy bende Şükr ettim valla burda olduğuma Biran. Halbuki Dk yı hiçte sevmezdim . Ama insan hakları güzel burda ya önemliside bu zaten. Doğum özeldir , önemlidir bu şekil olması zaten doğru bana göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…