2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Gecmiş olsun canim ınsallah 3 ay da biter diye dua edelim benimde kızlarımda aksam midem cok bukanırdı bunda bazen dusunmuyo degışım hamile degilmiyim diye acaba hiç bişey yok
Sagol canim insallah gecer. Hamilesindir canim bir aksilik olsa mutlaka kendini o zaman belli ederdi. Masallah diyelim bu hallerine :)

hamileliğimi bilmezken ne rahattım. 3. olmasına rağmen midem bulanır mı, aman ağır kaldırmayayım, gerinmeyeyim, yükseğe uzanmayayım. yerinde rahat mı, iyi mi, sağlıkla doğacak mı vb bir sürü endişe. gerçi her hamilelikte aynı endişeler yaşanıyor.
günaydınlar bu arada :)

Günaydın Bayanlar,

Bende gece dayanamadım nöbetçi doktora gttim,şuanda kese oluşmuş dedi,5+3 görünüyorum. Haftaya cuma randevunda 6+6 olacağım. Büyük ihtimal canlı mı cansız mı görünür müş. Heyecanla bekliyoruz.

Ilk uc Kotu gecıyo sonrakı 3 ay cok kolay oluyor canım evde bol bol dınlen hamilelikte calısmak kdr zor bişey bilmiyotum ben gececicek tatlı zorluklar ama butun zorluklarıı unutum hep guzellerı hatırlıyoruz

İnşallah hayırlısıyla sağlıklıca geçirelim dee.. Hep güzellikleri haturlayalımmm

Aynen öyle yaptim canim kitliktan cikmis gibiydim bir de oyle hizli yedim ki sanki heran yeniden bulantilar baslayacakmis da bu sihir bozulacakmis gibiydi

Hihihi ay bağcan ayol ben de olsam abanırdım ben bi reglmde çok kötü olmuştum ama nası sancı yani dr a iğne oldum falan böyle arada ağrı kesikiyodu ya mesela Allahım nası mutlu oluyorm deli gibi uçasım geliyo sonra hemen eğilip bükül ağrıdan abovv..

günaydınlar :)

hayırlı sabahlar :)

elhamdülillah ki tek bedende iki kalbiz :)

günaydın annişler...

günaydın canla başla çabalayan uğraşan emektarlar :)

Günaydınlarrr evet yaa çok tatlışş.. Ay valla öğleden sonra canımı dişime takıp çalışıyom resmmennn bitsin artıkk diyee

meraba kızlaar bu sabah Çinde herhangi bi doktora gittim keseyi gördü bebeği görememişti git iki şişe su iç öğleden snra tekrar gel dedi su içtim gittim bebişim göründü çook şükr nokta kadr allahım herkese nasip etsin :) sırada kalp atışları var Rabbim onu duymayı da nasip etsin hepimize inşallah ay çok güzel bişey yyaaaa

çalışan hamileler günlük 7,5 saatten fazla çalıştırılamaz diye bi yasa varmış haberiniz var mi? Ve doktora gittiğiniz günlerde olmadığın saatlerin parası kesilemezmiş??

kızlar sizler yemek yapma işelerini nasıl yapıosunuz_?

yani hem iş hem ev işleri bu hamişlikte nasıl düzen kuruyorsunuz_?

hepimizin dengesi şaştı ..

uyku yemek ..

sizler gününüzü nasıl geçiriyorsunuz_?

çok düşünmemek gerek tabi..

kendimizi çok dinlememiz lazım....

ama tedbiri de elden bırakmayalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…