Sagol canim insallah gecer. Hamilesindir canim bir aksilik olsa mutlaka kendini o zaman belli ederdi. Masallah diyelim bu hallerineGecmiş olsun canim ınsallah 3 ay da biter diye dua edelim benimde kızlarımda aksam midem cok bukanırdı bunda bazen dusunmuyo degışım hamile degilmiyim diye acaba hiç bişey yok
Suan da kahvaltida Pişmiş sucuk bişe yapar mı acaba iyice boğazsak oldum :)))Bi sey olmaz kolay kolay yani bunlar ihtimal ama gereksiz risk canmen azndan etsizinden yiyeydin
Ilk uc Kotu gecıyo sonrakı 3 ay cok kolay oluyor canım evde bol bol dınlen hamilelikte calısmak kdr zor bişey bilmiyotum ben gececicek tatlı zorluklar ama butun zorluklarıı unutum hep guzellerı hatırlıyoruz
Aynen öyle yaptim canim kitliktan cikmis gibiydim bir de oyle hizli yedim ki sanki heran yeniden bulantilar baslayacakmis da bu sihir bozulacakmis gibiydi
Suan da kahvaltida Pişmiş sucuk bişe yapar mı acaba iyice boğazsak oldum :)))
günaydınlar :)
hayırlı sabahlar :)
elhamdülillah ki tek bedende iki kalbiz :)
günaydın annişler...
günaydın canla başla çabalayan uğraşan emektarlar :)
DogruuuuHahaha kız üstüste olmasın en azndan ara vererek ye haftada bi falan meselatamam bi şey yapmaz belki amaa dadında bırak gızzz
Günaydınlarrrevet yaa çok tatlışş.. Ay valla öğleden sonra canımı dişime takıp çalışıyom resmmennn bitsin artıkk diyee
hamileliğimi bilmezken ne rahattım. 3. olmasına rağmen midem bulanır mı, aman ağır kaldırmayayım, gerinmeyeyim, yükseğe uzanmayayım. yerinde rahat mı, iyi mi, sağlıkla doğacak mı vb bir sürü endişe. gerçi her hamilelikte aynı endişeler yaşanıyor.
günaydınlar bu arada :)
çalışan hamileler günlük 7,5 saatten fazla çalıştırılamaz diye bi yasa varmış haberiniz var mi? Ve doktora gittiğiniz günlerde olmadığın saatlerin parası kesilemezmiş??
merhaba kızlar benim göğüslerde felaket bir ağrı var ya sizde de var mı
kızlar sizler yemek yapma işelerini nasıl yapıosunuz_?
yani hem iş hem ev işleri bu hamişlikte nasıl düzen kuruyorsunuz_?
hepimizin dengesi şaştı ..
uyku yemek ..
sizler gününüzü nasıl geçiriyorsunuz_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?