2.500 gecmistir o zman masalalh masalalh :)Yiyorum canım haftada iki kilo muz yiyorum nerdeyse, kaşar peynirini de çok severim zaten domatesle biberle ekmeğin arasına koyup koyup yerim. İnşallah bekler canım 34+1 de gittiğimde 2200 gram 47 cm idi
Kocam istiyo o zopayı hakkaten.
Canım doktor hiç birşey söylemedi kilosunu bile söylemedi korkutup gönderdi beni evime. Bidaha şu zaman gel bile demedi ben konuşacağız diye beklerken başkasının dosyasını aldı onunla konuşmaya başladı.
İğne ilaç hiç bir şey vermedi. Artık 36. Haftadayız ya belki o yüzden, erken gelse de sorun olmaz diye mi düşündü hiç bilmiyorum
Canim acma aradiklarinda uzaniyorum artik cok zorlaniyorum filan de ne bilim..
Ne kadar somureceklerini sasirdilar yaa karnin burnunda birde bunlarla ugrasiyorsun..
Sikma canini balim
Bizdede komsuluk yok, esimde misafirlik yok.. Babasindan baska gittigimiz yer yok.. Ben gezmeyi pek sevmiyorum ama gidip geldigim arkadaslarimiz dostlarimiz olsun isterdim.. Eslerimiz yabani :)
Gercekten sonlara yaklastikca tosuncuklarin masallahi oluyor :)
Sanslisin her kaynana seninki gibi degil masallah hic sikayet etme aman diyim :)
kıy guzelim kıy bak onlar nasil kıyıyorlar bize..inan bana ne kadar yukun altina girsen de kimse madalya takmayacal sana..bebis erken gelse daha mi iyi..bosver kendi yapsin da gorsun kolay miymis..
Ben de bebeğimi düşünücem artık dünden sonra sancım çıktı bak dikkat etmem lazım demek ki kendime. Aslında kıyamam ona yaparım yine bişeyler ama bebeğimden önemli değil
Allah bilir esi lohusayken de evi misafirle doldurur kocasi millete ayip olur diye..aslinda boyle adamlara degil de hanimi bu haldeyken eve yemege gelen insanlara kizmak lazim daha cok..yanlış mı?
MinikPiranha doğurdu doğuracak eşi hala misafir derdinde. çocuk doğurmayı diş çektirmek falan sanıyor herhalde :)
yani. sanki bilmiyorlar kadının hamile ve son ayında olduğunu.Allah bilir esi lohusayken de evi misafirle doldurur kocasi millete ayip olur diye..aslinda boyle adamlara degil de hanimi bu haldeyken eve yemege gelen insanlara kizmak lazim daha cok..
kıy guzelim kıy bak onlar nasil kıyıyorlar bize..inan bana ne kadar yukun altina girsen de kimse madalya takmayacal sana..bebis erken gelse daha mi iyi..bosver kendi yapsin da gorsun kolay miymis..
Allah bilir esi lohusayken de evi misafirle doldurur kocasi millete ayip olur diye..aslinda boyle adamlara degil de hanimi bu haldeyken eve yemege gelen insanlara kizmak lazim daha cok..
yani. sanki bilmiyorlar kadının hamile ve son ayında olduğunu.
1950gr.benimki
Allah korusun kim bilir ne hain planlar yapıyorlardı şükür yakalanmışlar, darısı diğer tüm vatAn hainlerinin başına inşallH.kızlar
bu sabah ezanında bizim binanın karşısındaki binaya özel timler baskın yapmış. 60 m2 lik evde rus uyruklu 11 daeş li yakalanmış.
şimdi emlakçıya mı kızmalı, ev sahibine mi?
tanımadıkları insanlara yüksek fiyattan ev kiralamak tek dertleri.
kızlar
bu sabah ezanında bizim binanın karşısındaki binaya özel timler baskın yapmış. 60 m2 lik evde rus uyruklu 11 daeş li yakalanmış.
şimdi emlakçıya mı kızmalı, ev sahibine mi?
tanımadıkları insanlara yüksek fiyattan ev kiralamak tek dertleri.
amin canım inşallahAllah korusun kim bilir ne hain planlar yapıyorlardı şükür yakalanmışlar, darısı diğer tüm vatAn hainlerinin başına inşallH.
Vallahi kime kızmalı ben de bilmiyorum. kim iyi kim kötü bilmiyorum, kime güveneceğimizi bilmiyorum... Bu kara bulutlar vatanımızın milletimizin üzerinden gitsin diye dua esiyorum sadece, Rabbim bu ülke üzerinde oyun kuranların oyunlarını başlarına çalsın inşallah
inşallah canım bu geceyi dolu dolu geçirelim.Allah fırsat verditmesin inş csnımmmmmm, bu akşam bol bol dua edelim, önce bbişlrimiz için sonrqda milletimiz için.
Yaa canım benimde bebeğim hiperaktif ve ilk doğumum korkuyorum da biraz çok hareketli olunca erken mi doğarmış.
Maşallahh Tosununa tatlım. Büyümüşte serpilmiş baksana. Oy oy onları yerim ben. Bizde gittik göründük bir heyecanla geldik şimdi.
Ay cnaım yaaaa,valla çok özlemişim nasılda heyecanla gittim Alp'imi görmeye,Tosuncuğumuz çok büyümüşşşşş. 47 cm 1910 kilocuk olmuş. Kendi reglimi tamamlamış kafa ölçümünde,ama hesabımız şaşmasın diye regl bir hafta sonrasına göre takip ediyoruz dedi. Kilosundan ve diğer gelişimlerinden çok memnun doktorumuz. Kof bir bebek olmayacak,çok da rahat doğuracaksın dedi. Ultrasona bakıp bakıp güldük,bu cocuk diyo çok hareketli,bu hep böyle mi? Allahımmmmmm hiperaktif bir çocuğumuz geliyor. Yandık dedi. Çocuğumuz ilk ultrason görüntüsünde gördüğümüz gibi yine aynı,aşırı derecede hareketli. Doktorcuğumuz harektli bir çocuk 40. haftayı beklemez,38. haftanın içinde doğar dedi. Biz şooook. Tam tarih verin dedik. Olmaz dedi,onu 3 hafta sonra çatı muayenesi yaptığımda tıbbi dilde söylicem dedi. Peki dedik. Tahminen ağustos başı gelecek gibi gözüküyor kızlar. Hadi hayırlısı olsun.
1600 gr dı. hiç kilo almamış[/
Canım ya inşallah kısa zamanda toparlar ve sağlıcakla alırsın kucağına ,sen neye bağlıyorsun canım kilo almamasını benimde çok kilolu değil bebişim o yzden soruyorum
yesil_ela Yaparken yorulmuyorum ama gece farkediyorum tuvalete kalktığımda bacaklarımın üst kısmı belim ve kalçam çok ağrıyor daha da yapmam bebeğimden önemli değil.
Canım ben hiç bir şey anlamadım bu işten 100 bayağı yüksek bir sayı ama hiç dancı gibi değil. Arada hepimize olan bebeğin bir tarafa toplandığı karnımı kas katı ettiği zamanlarda vurdu 100'e
Toplam 1 saat falan durdum 6-7 kere 100 oldu. İnşallah dediğin gibi olur kuzum inşallah hepimiZ kolaycana doğurur aaa bu muydu deriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?