2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Yiyorum canım haftada iki kilo muz yiyorum nerdeyse, kaşar peynirini de çok severim zaten domatesle biberle ekmeğin arasına koyup koyup yerim. İnşallah bekler canım 34+1 de gittiğimde 2200 gram 47 cm idi
2.500 gecmistir o zman masalalh masalalh :)

Aynen olabilir canm, artk pek erken dogum olmuyor belki durdurmazlar bile ama sen kendi kendine dikkat et tatlimm..
Ben de mesela gecen idrar yolu enfeksiyonunu sordm yani tekrar tahlil verim mi falan, bu saatten sonra onemi yok dedi yani bu haftalardan once erken dogumu tetikliyo ama artk onemi yok dedi ben de aynisini anladm demekki dogurursan dogur diyolar artk

Haklisn canm aslnda ama iste sacmaa sapannn bi sorumluluk duygusu belki onemli bi seydir diyip aciyorm kiii sacma sapan bi sey pisman oluyormm..
Hayir borclular aradi kac kere avukatlara yonlendirdm yani banane halbuki artk dosya kapansa bile vekaleti benm olmucak bencilligin dibiii banane millet gibi olcan bu devirde iyilikten maraz doguyorr..

Ben de bebeğimi düşünücem artık dünden sonra sancım çıktı bak dikkat etmem lazım demek ki kendime. Aslında kıyamam ona yaparım yine bişeyler ama bebeğimden önemli değil
kıy guzelim kıy bak onlar nasil kıyıyorlar bize..inan bana ne kadar yukun altina girsen de kimse madalya takmayacal sana..bebis erken gelse daha mi iyi..bosver kendi yapsin da gorsun kolay miymis..

yanlış mı?
MinikPiranha doğurdu doğuracak eşi hala misafir derdinde. çocuk doğurmayı diş çektirmek falan sanıyor herhalde :)
Allah bilir esi lohusayken de evi misafirle doldurur kocasi millete ayip olur diye..aslinda boyle adamlara degil de hanimi bu haldeyken eve yemege gelen insanlara kizmak lazim daha cok..

Allah bilir esi lohusayken de evi misafirle doldurur kocasi millete ayip olur diye..aslinda boyle adamlara degil de hanimi bu haldeyken eve yemege gelen insanlara kizmak lazim daha cok..
yani. sanki bilmiyorlar kadının hamile ve son ayında olduğunu.

MinikPiranha Anam kız ne misafiri yav.ben kendime günde 1 çeşit yemek zor pişiriyorum devrilip yatıyorum makinayı boşaltıyorum hop devrilip yatıyorum yapma kuzum yazık bebeğine de sana da sen yorulmam sanıyorsun ama misafir yanında iki saat bile ayaklarını uzatıp dinlenemiyosun bile bak sancın da çıkmış bu arasa sancın 100 ü gösteriyor ve sen sızlanmıyorsan ağrı eşiğin Yüksek sancı cok hissetmeden doğurursun bebegim

kıy guzelim kıy bak onlar nasil kıyıyorlar bize..inan bana ne kadar yukun altina girsen de kimse madalya takmayacal sana..bebis erken gelse daha mi iyi..bosver kendi yapsin da gorsun kolay miymis..

yani. sanki bilmiyorlar kadının hamile ve son ayında olduğunu.

Yok kızlar yapmicAm bişey sancıyı gördükten sonra gözüm korktu açıkçası.

Bebişin çantayı haZırlamıştım da benim eksiklerim vardı iç çamaşırı falan onları attım makineye kurusun ütüleyim benim valiz de hazır dursun ne olur ne olmaz

yesil_ela Yaparken yorulmuyorum ama gece farkediyorum tuvalete kalktığımda bacaklarımın üst kısmı belim ve kalçam çok ağrıyor daha da yapmam bebeğimden önemli değil.

Canım ben hiç bir şey anlamadım bu işten 100 bayağı yüksek bir sayı ama hiç dancı gibi değil. Arada hepimize olan bebeğin bir tarafa toplandığı karnımı kas katı ettiği zamanlarda vurdu 100'e

Toplam 1 saat falan durdum 6-7 kere 100 oldu. İnşallah dediğin gibi olur kuzum inşallah hepimiZ kolaycana doğurur aaa bu muydu deriz

kızlar
bu sabah ezanında bizim binanın karşısındaki binaya özel timler baskın yapmış. 60 m2 lik evde rus uyruklu 11 daeş li yakalanmış.
şimdi emlakçıya mı kızmalı, ev sahibine mi?
tanımadıkları insanlara yüksek fiyattan ev kiralamak tek dertleri.

Allah korusun kim bilir ne hain planlar yapıyorlardı şükür yakalanmışlar, darısı diğer tüm vatAn hainlerinin başına inşallH.

Vallahi kime kızmalı ben de bilmiyorum. kim iyi kim kötü bilmiyorum, kime güveneceğimizi bilmiyorum... Bu kara bulutlar vatanımızın milletimizin üzerinden gitsin diye dua esiyorum sadece, Rabbim bu ülke üzerinde oyun kuranların oyunlarını başlarına çalsın inşallah

Allah fırsat verditmesin inş csnımmmmmm, bu akşam bol bol dua edelim, önce bbişlrimiz için sonrqda milletimiz için.

amin canım inşallah
inan ev kiraları uçtu burada bu emlakçılar yüzünden.
60 m2 ev 800-900 tl. aidatla 1000 tl.
paranın yüzü sıcak. ne ev sahibi ne emlakçı umursamıyor evi kim tutuyor diye.

Yaa canım benimde bebeğim hiperaktif ve ilk doğumum korkuyorum da biraz çok hareketli olunca erken mi doğarmış

Sancın mı çıktı MinikPiranha ne oldu anlamadım.
Bu arada benim pazartesi sancım çıkmıştı o günden beri evde yatıyorum sadece tuvalete yemek yapmaya ve yemek yemeye duş almaya fln kalkıyordum, ilaçta kullandım sancı dursun diye. Bugün yine kontrole gittim nst çektirdim yine sancı var ben hissedemediğim için sancıyı çok şaşırdım. 40 50 60 lara çıkıp inmiş baya hareketli.

Doktorum pazartesi serviks uzunluğuna bakmıştı 42 mm idi. Bugün yine baktı 32 mm çıktı. Dedi ki 4 günde bu kadar azalması normal değil hızlı azalıyor doğum yaklaşmış olabilir. 25 mm den sonra daha da hızlı azalırmış. Yatak istirahati verdi hastaneye de yatırırdım ama evde de dikkat edeceğine güvendiğimden gerek yok dedi evde yat dedi. Çok korktum kızlar 35+3 üz bugün bayramdan sonraki salı yani 11 gün sonra 37 hafta doluyor umarım o kadar dayanabilirim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…