2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
bana genetik gibi geliyor ya da bünyeyle ilgili sanırım.
diğer kızlarım da 2.5 - 3 kg doğdular ilaç içip dikkatli beslendiğim halde.
kızkardeşim ise yarı aç yaşar. kızları 3,5 kg doğdu.
yine de beslenmeye ağırlık verdim. inşallah işe yarar.

Bu haftasonu cantamı hazırlayacagımmm artık nerdeyse 36. Haftam dolacak cok heyecanlıyım zor gecıyor olsa bıle bıtecegıne uzuluyorum elim surekli karnımda
Masalalh ya az kalmis tehlikeli durumu atlattin Insallah hayirla kucagina al. Normal dogum mu sezeryanmi olacakti senin ki

Evet canım sancım çıktı 100 diyor ama ben hiç birşey hissetmiyorum. Biraz daha olsaydı hastaneye yatıracaktım seni dedi doktor. O uzunluğu falan hiç bir şey söylemedi bana sadece rahat değilsin rahmin kasılıyor dedi. Erken doğum olur diye bir şey söyleyemem ama bayramda bir yere gitme dedi

Umarım erken davranmaz miniklerimiz, toparlasımlar kendilerini iyice sonra gelsinler hayırlarla inşallah

36 dan sonrası normal doğum kabul ediliyor. canını sıkma canım. her çocuk vakti saati gelince doğacak. kimi 36 da kimi 42 de. her şey yolunda, sen ve bebeğin sağlıklısınız ya, önemli olan bu.
servey MinikPiranha ile öncü anneler olacaksınız galiba :)
Rabbim hayırlı sağlıklı vakitli kolay doğum nasip etsin.

Ya benim durum o kadar vahim mi erkenden gelicek mi kesin benim bebek şimdi

Saol canım içimi rahatlattın düşünüyorum sürekli şimdi doğarsa bir sıkıntısı olur mu diye hep. Daha da dikkat ediyorum artık kendime. 37 yi doldurayım o zaman valla bırakcam geliyorsa gelsin :). Doktor da sancı önleyici ilacı kesecekmiş o zaman. İnsanın içinde hep daha fazla durabilirdi gibi bir his oluyor galiba. Ne kadar içeride dursa o kadar kar.

Bence de umarım erken davranmazlar. Kaç gündür dikkat etmeme rağmen bugün biraz daha kötüye gidince durum iyice tırstım. Çok şükür tehlikeli bir zamanda değiliz ama yine de demin de yazdığım gibi içeride ne kadar dursalar kar.

Alttan muayene yapmadı mı canım? Geçen gün spekulumla serviks uzunluğumu ölçmüştü açıklık var mı diye bakmıştı. Bugün yine bakınca kısaldığını gördü o yüzden daha dikkatli olmamı istedi.

Telaşla hemen annemi çağırdım bu çocuk 37 yi görse iyi gibi duruyor çünkü :)

Hayır canım hiç alttan muaneye olmadım. Çok da bilgi vermedi o kadar kalabalıktı ki bugün poliklinik düzgün ilgilenmedi benimle.

Ben kimseye söylemedim bir eşime anlattım :)) gelsin inşallah anneciğin. korktuğumuz gibi olmaz umarım

Hayır canım hiç alttan muaneye olmadım. Çok da bilgi vermedi o kadar kalabalıktı ki bugün poliklinik düzgün ilgilenmedi benimle.
Sen yine ne olur ne olmaz dikkatli ol 100 baya fazla bir değer çünkü ya. 37 yi bir dolduralım sonra korkusuzca gezcem doğumu tetiklemek için o zamana kadar doğurmazsam tabiii Zira oturduğum yerde rahim ağzım kısalıyo :).

Ya benim durum o kadar vahim mi erkenden gelicek mi kesin benim bebek şimdi
belli olmaz. bakarsın bu sancıyla 37 de doğar. bakarsın, inatçıdır bu kadar sancıya rağmen 40 ta doğar.
bebeklerin keyfine bağlı sanki :)

belli olmaz. bakarsın bu sancıyla 37 de doğar. bakarsın, inatçıdır bu kadar sancıya rağmen 40 ta doğar.
bebeklerin keyfine bağlı sanki :)
39 gibi doğsun istiyorum mümkün mü acaba azcık büyüsün içeride ben böyle oturmaya razıyım :)

Kizlar merhaba..

Artik bakiyorumda bizim ufakliklar kendilerini geliyoruz diye hissetmeye basladilar.. bayramdan sonra tatli dogum telaslarimiz baslar yavas yavas.. insallah zamanlarinda gelsinler diye dua ediyorum yinede..

Ben dum bi ara bayagi sinirlendim.. sinirlenince de aglamaya basladim.. baktim ki karnima nasil sancilar giriyor nasil kotu hissetti anlatamam size

Dedim ki tamam kizim aglamak yok annen sana soz veriyor aglamucam artik.. sen dogunca gozyasi dokecegim o kadar dedim

Kardesim bana bi gun onceden soz vermisti disariya kahve icmeye cikacaktik iftardan sonra.. babam annem hepsi okeylemisti durumu.. yemekten sonra babam uykum geldi dedi annem yoruldum dedi kardesimde yan cizince...
Normalde hic israr etmem. Hic diretmeyi sevmem.. ama nasil uzuldum.. kirk yilda bir gerektten ben teklif ettim bisiler yapalim diye.. olmadi.. basladim aglayamaya bu sefer.. hayatta huyum degildir ama cocuk gibi agladim.. esimde henuz izne cikmadi yanimizda deil.. doguma yakin gelecek.. sikildigimi farkettim sanirim..

Annemde babamla kardesime uzdunuz diye bayagi cemkirdi.. kirk yilda bir bisi istedi dedi.. hadi kizim kalk biz gidelim dedi.. ama ben hayatta gitmem hayatta.. gercekten bisi istemek bana gore deildir.. isteyince biraz istisnai bi durum oluo bu benim icin.. olmayinca da siz düşünün ne kadar üzülmüş olabileceğimi

Baktim minik kizimda bana tepki verdi anne uzulme diye.. aman dedimmm.. bosverdimmm..

Bu arada kadir geceniz mubarek olsun canlarim... rabbim dualarinizi bu guzel gecenin hatirina kabul etsin inşallah

Yaa canım benimde bebeğim hiperaktif ve ilk doğumum korkuyorum da biraz çok hareketli olunca erken mi doğarmış

Durmaz çok içerde dedi. Harketli çocuklar kndini tamamladımı çıkar dedi. 38 de okuuş bimki öyle tahmin ediyor. Ama du bakalım görücez hep betaber. Çok hareketli bizimki yasss, doktor bile hayretler içinde kalıyor o derece diyimmmmm

Kızlar ben yaz bebekleri erken gelir kış bebekleri daha geç gelir diye duydum eğer doğruysa kimse 40 ı bulamayacak galiba
Valla ben burda kimse 40 bulacak sanmıyorum bu ayın sonundan itibaren herkes teker teker doğuracak aynı fikirdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…