Sen doğurduktan sonra hazırlıcam bende çantamı temmuz sonu yaniYok kızlar yapmicAm bişey sancıyı gördükten sonra gözüm korktu açıkçası.
Bebişin çantayı haZırlamıştım da benim eksiklerim vardı iç çamaşırı falan onları attım makineye kurusun ütüleyim benim valiz de hazır dursun ne olur ne olmaz
amin Amin bu gece bu güzel dua kabul olsunRabbim fırsat vermesin hiçbirine. her kimin ne tuzağı varsa başlarına çevirsin.
Valla ben popomda bile hissediyorum niyeyse oralarda ne isi varsaBebeğin hıçkırıklarını özel bölgemde o kadar net hissediyorum ki
Bugünde bende başladı niğde yanması soda ictim geçti gibi biraz sende iç geçer belkiKızlar midem yanıyor ya bıktım.. Dunde kustum hatta.. Hamileligimin ilk zamanlarındaki gibiyim başa sardik iyi mi
Kızlar midem yanıyor ya bıktım.. Dunde kustum hatta.. Hamileligimin ilk zamanlarındaki gibiyim başa sardik iyi mi
Kizlar ya ben sağ bacagimin üstüne basamiyorum iki gündür iş te yapmadım.genelde iş yapinca oluyodu. Sağ kalca ağrısı simdi iş yapmasamda sağ bacagimi bastigimda kalcam agriyor. Cok sıkıntılı bi durum. Sizdede oluyormu.
Sagol cnm cok sıkıldım hiç birsey yapamiyorum sicak bir yandan. Son zamanlar zor gececek galibaa. Karninda kaskatı sanki. Aciyo gibi bu aksam fenayımBende de yanma oluyor arada ama soda falan icince hafifliyo sukur oyle sert olmuyo.. Gecms olsn canm artk ne yasasak normal geliyo..
Gecms olsn canm, bende yok ama kuzenimde hamileyken cok oluyordu bunlr hep hamilelikte normal seyler naparsnn
Kızlar midem yanıyor ya bıktım.. Dunde kustum hatta.. Hamileligimin ilk zamanlarındaki gibiyim başa sardik iyi mi
Bnde oluyor ara ara ayak topuğuma bile basamıyorumKizlar ya ben sağ bacagimin üstüne basamiyorum iki gündür iş te yapmadım.genelde iş yapinca oluyodu. Sağ kalca ağrısı simdi iş yapmasamda sağ bacagimi bastigimda kalcam agriyor. Cok sıkıntılı bi durum. Sizdede oluyormu.
Annem doğum zamanı bel ağrısı ve Çekilme oluyo diyo hatta bi kaç kişide duydum ama bilemiyorum cnmKizlar ya ben sağ bacagimin üstüne basamiyorum iki gündür iş te yapmadım.genelde iş yapinca oluyodu. Sağ kalca ağrısı simdi iş yapmasamda sağ bacagimi bastigimda kalcam agriyor. Cok sıkıntılı bi durum. Sizdede oluyormu.
Gecmiyor bende canim geldi mi gitmiyor geceleri oluyor hep nedense gunduz hic birsey yokBugünde bende başladı niğde yanması soda ictim geçti gibi biraz sende iç geçer belki
Valla hayatim agzimdan alev cikcakmis gibi bu neymis boyle ya ne yesem icsem faydasiz bu sefer kusuyorum filan napcagimi sasirdimBende de yanma oluyor arada ama soda falan icince hafifliyo sukur oyle sert olmuyo.. Gecms olsn canm artk ne yasasak normal geliyo..
Aynen aynen yaa mide bulantisiz gunduz, mide yanmasiz gece geciremez oldum. Demek tek degilmisim yaa suan bile alevleniyor hoh yapsam ates cikcak sankiBenim de yanmayla kusma oluyor ara ara.
Bu birkaç gündür yine öyle.
Ne yiyeceğimi şaşırdım, işin kötüsü kusunca rahatlamıyor da mide.
Aynen ya oluyodu aradada. Bu ara sıklaştı iyice rahatsız ediyor artkBnde oluyor ara ara ayak topuğuma bile basamıyorum
Cekilme dedikleri bu olsa gerekAnnem doğum zamanı bel ağrısı ve Çekilme oluyo diyo hatta bi kaç kişide duydum ama bilemiyorum cnm
Valla doguma gun sayiyorum biran once rahatlamak icin. Mızmızdım ben hep halada oyleyim nasil dogurcam bilmiyorum :)Bide yanması için dr gaviskon vermişdi bir tane ciğniyorum arkasından da soğuk süt içiyorum tekrar yemek yiyene kadar idare ediyor dr 9 ay da bebek aşağıya inince rahatlarsın şimdi mideye çok baskı yapıyor dedi . Bacak ağrısı henüz ben yaşamadım allah kolaylık versi bende başından beri sağ kasığımda santı taş var gibi dr bir anlam veremiyor birşey görünmüyor ama sağ bacağımı kaldıramıyorum orada bir şey var gibi hamilelikde bir çok şeyi acıklayamıyorlar inş kısa sürede gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?