Bende katılıyorum sana cnm 15inden itibaren doğumlar başlıcak gibi geliyor bana sağlıkla sihhatle hepimiz kucagimiza alalım inşallah bebislerimiziValla ben burda kimse 40 bulacak sanmıyorum bu ayın sonundan itibaren herkes teker teker doğuracak aynı fikirdeyim
NeeeeValla ben burda kimse 40 bulacak sanmıyorum bu ayın sonundan itibaren herkes teker teker doğuracak aynı fikirdeyim
Az kaldı çok az geçsin artık bu günler yaaaaaaKaldı 23 güüün
Hazır ol artık annesi ayyyy benim bugün doğurasım var vücudum iflas etmeye başladı sorun üstüne sorun yaşıyorumNeeeeama ben hic hazir degilim kiiii
Vallahi banada aynisi oluyor midem bulaniyor icim varya deli yaniyor suan ustune ustluk nefes alamiyorumYanıyorum yatamıyorum içim yanıyor midemden Boğaz'ıma kadar yanıyorum
Allah ım bu ne böyle
Ben böyle yanmadım Aaa dostlar
Yatamıyommmmmmm saatlerdirfayda etmiyor hiç bir şey bu ne ya içimde yangın varrrrrrrrrr
Amin inşallah sağlıkla alırız genelde de ağustos doğumlu olacak bebekler hiç geç kalmıyor bir de çoğumuz maşallah hareketliyiz göbişlerimiz de aldı başını gittiBende katılıyorum sana cnm 15inden itibaren doğumlar başlıcak gibi geliyor bana sağlıkla sihhatle hepimiz kucagimiza alalım inşallah bebislerimizi
Aynı şeyleri yaşıyoruz patlıcam yemin ederim utanmasam oturup ağlayacam saatlerdir geçmedi geçmiyorVallahi banada aynisi oluyor midem bulaniyor icim varya deli yaniyor suan ustune ustluk nefes alamiyorum
Aynen canım ya midem çok fena süt içtim gaviscon içtim yok banamısın demiyor
Aynı şeyleri yaşıyoruz patlıcam yemin ederim utanmasam oturup ağlayacam saatlerdir geçmedi geçmiyorbelli ki içerde Bebek'le ilgili bir değişim var ama bu yangın çok fazla
Napacaz ya ayyyy çok yoruldum şuan bu durumdan ama ya daha yatağa ilk geçtiğimde başladı sonra Acaip midem bulandı çıkarasım geldi dedim bu gece bir sorun olacakAynen canım ya midem çok fena süt içtim gaviscon içtim yok banamısın demiyor
Aynı şeyleri yaşıyoz valla yarım saattir hık hık hıçkırıyorNapacaz ya ayyyy çok yoruldum şuan bu durumdan ama ya daha yatağa ilk geçtiğimde başladı sonra Acaip midem bulandı çıkarasım geldi dedim bu gece bir sorun olacakBebek içerde Nasıl hıçkırıyor şuan uyumuyorda
Ne yalan söyleyim yalnız olmadığımı bilmek biraz iyi geldi bu saatte iyi ki varsınız kızlar
Aynen Can'ım iyi ki varız iyi ki tanışmışızAynı şeyleri yaşıyoz valla yarım saattir hık hık hıçkırıyor
Ben de bu forumu bu yüzden çok seviyorum bence de iyi ki varsınızz
Sagol canim benim. Kardesim be cocuklari geldi o yuzden cok fazla giremiyorum siteye. Dun konyrolumuz vardi. Sukur ki olcumler iyi cikti. O yuzden kendimi iyi hissettim. Dusunmen de beni mutlu etti. Sen masilsin?
Çoksevindim kuşummm. Bizde iyiyiz tombiş tombişti yanakları, doktor tamamenbabası dedi. Çok hareketli bir çocuk 38 de doğurursun dedi banaSagol canim benim. Kardesim be cocuklari geldi o yuzden cok fazla giremiyorum siteye. Dun konyrolumuz vardi. Sukur ki olcumler iyi cikti. O yuzden kendimi iyi hissettim. Dusunmen de beni mutlu etti. Sen masilsin?
Canim benimki cok hareketsiz ya.. Nst de hic hareket etmiyo. Hemsire surekli bir sey ye diyo.. Cocuk tembel ne yapayim ben...Çoksevindim kuşummm. Bizde iyiyiz tombiş tombişti yanakları, doktor tamamenbabası dedi. Çok hareketli bir çocuk 38 de doğurursun dedi bana
Ne güzel kilosu çabuk toparlanmış hayırlısıyla vakitlice kucagına al inşallahKızlar 33+4teyim iki gündür karnımın içindeki bi yerde toplanma hissini daha sık yaşıyordum bayram tatili öncesi bi gideyim dedim nst çekildi ve farkında olmadığım düzensiz Ağrı'larım çıktı hemen serum takıp yatırdılar ve proluton iğne yaptılar 2.5 kilo olmuş 10 gün önce 1750ydi doğsa bile alıp götürürsün dedi doktorum ama daha çok erken dikkat edin kendinizi yormayın sıcaklar tetikliyormuş bu kasılmaları
Vantilatörün karsisinda uyumusum evi dolandiktan sonra cok sukur.. Baya bi turladim oturur vaziyette yataga gectim sonra uzanmışım uyumusum.. Ara ara kalktim ama uykusuzluktan geri dalmisim yani.. Nolcak boyle bilmiyorum cok kotu geceler bunlar
Aynı şeyleri yaşıyoruz patlıcam yemin ederim utanmasam oturup ağlayacam saatlerdir geçmedi geçmiyorbelli ki içerde Bebek'le ilgili bir değişim var ama bu yangın çok fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?