2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Çok a z kalmış kuzuna kavuşmana hayırlısıyla geçsin günlerin sağ salim al kucagına yavrunu inşallah ..en güzel heyecanlar bunlar doya doya tadını çıkar :)

Ben çok kötü uykusuzum siZden sonra yatamadım da yürekten anlıyorum seni

Benimki mideye baskı yapıyor canım ayakları tam orda vurup duruyo sıpa ondan yanıyor bulanıyor falan .Seninki de iktiriyordur mideni muhakkak ondandır

23 günümüz kaldı canım çook az kaldı Hemen hemen aynı saatlerde bebişlerimiz kucağımızda sağlıkla olur inşallah..Ben anestezi rutinlerimi bile yaptırdım ameliyat olabilir raporumu aldım.Doktorum inşallah doğum başlamaz o güne kadar diyor bide ondan önce doğururuverirsek ne olacakkk

Amanin kizlar ne zormus ya nst sirasi beklemek sizde de oyle mi bilmiyorum ama bir odaya dolusuk butun gebeler sira sira yatiolar:) daha bana sira gelmedi yan odada dogum sancilari cekenler bagrisio bi taraftan dogan bebekler aglio yarim saatte psikolojim bozuldu yaa :)

Günaydınlar, evet bende de oluyor ama magnezyum kullanınca geçiyor. Bir iki gün aksatırsam hemen geri başlıyor.

Bende uykusuZum sersem gibiyim hava sicak
Ben doğurmak istiyorum artık Zaman çabucak geçsin kucağıma alayım bünyemde eski haline dönsün .. Şöyle yüzüstü Bi yatağa Atlayım ayakkabılarımı rahat giyeyim kıyafetlerime sığayım..bir saatte olsa nefesim kesilmeden yatayım yediğim hiç bir şey dokunmasın rahatsız olmayım istiyorum
Ayrıca sanırım çok şey istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…