Çok a z kalmış kuzuna kavuşmana hayırlısıyla geçsin günlerin sağ salim al kucagına yavrunu inşallah ..en güzel heyecanlar bunlar doya doya tadını çıkar :)Gunaydin canlar..
Dun aksam bende cayir cayir mide yanmasi yasadim sizin gibi... ilac icmicem dedigim icin hep, yine icmedim ve yana yana sabahi ettim.. bebisler asagi biraz daha inse rahatlariz büyük ihtimalle ama henüz inmedikleri icin olsa gerek fena halde yaniyoruz..
bu arada gunde 20 sefer wc randevum var benim.. ustelik bi gidiyorum ki azicik bisimishalbuki ben kosa kosa gidiyorum wc.ye
Bugun ogleden sonra dogum yapacagim hastaneye gidiyoruz.. acibadem fulya.. 25 temmuz saat 9 da gelecek guzel kizim insallah ama birde hastaneyi odayi falan gezelim istedik. Tekrar bi konusalim odenecek tutari.. kuvoz falan gorelim (insallah kizimin ihtiyaci olmasin ), anestezist i soralim istedigimiz biri var ismini soyleyelim dedik..
Ahyyyyyy cok heyecanliyimmmhastane icni bile heyecanlanıyorum suan.. cok fenayimmmmm
Ben çok kötü uykusuzum siZden sonra yatamadım da yürekten anlıyorum seniVantilatörün karsisinda uyumusum evi dolandiktan sonra cok sukur.. Baya bi turladim oturur vaziyette yataga gectim sonra uzanmışım uyumusum.. Ara ara kalktim ama uykusuzluktan geri dalmisim yani.. Nolcak boyle bilmiyorum cok kotu geceler bunlar
Benimki mideye baskı yapıyor canım ayakları tam orda vurup duruyo sıpa ondan yanıyor bulanıyor falan .Seninki de iktiriyordur mideni muhakkak ondandırAynen Can'ım iyi ki varız iyi ki tanışmışız
Senin bir de haftan daha da önde kız acaba ne oluyor içerde ne değişiyor da bunları yaşıyoruz gecenin bu vakti çok merak ettim birde hıçkırıkları geçmiyor ayyy şimdi onlarada üZüldüm
Son haftaya kadar böyle mi devam edecek pekiBenimki mideye baskı yapıyor canım ayakları tam orda vurup duruyo sıpa ondan yanıyor bulanıyor falan .Seninki de iktiriyordur mideni muhakkak ondandır
Bende uykusuZum sersem gibiyim hava sicakBen çok kötü uykusuzum siZden sonra yatamadım da yürekten anlıyorum seni
23 günümüz kaldı canım çook az kaldıGunaydin canlar..
Dun aksam bende cayir cayir mide yanmasi yasadim sizin gibi... ilac icmicem dedigim icin hep, yine icmedim ve yana yana sabahi ettim.. bebisler asagi biraz daha inse rahatlariz büyük ihtimalle ama henüz inmedikleri icin olsa gerek fena halde yaniyoruz..
bu arada gunde 20 sefer wc randevum var benim.. ustelik bi gidiyorum ki azicik bisimishalbuki ben kosa kosa gidiyorum wc.ye
Bugun ogleden sonra dogum yapacagim hastaneye gidiyoruz.. acibadem fulya.. 25 temmuz saat 9 da gelecek guzel kizim insallah ama birde hastaneyi odayi falan gezelim istedik. Tekrar bi konusalim odenecek tutari.. kuvoz falan gorelim (insallah kizimin ihtiyaci olmasin ), anestezist i soralim istedigimiz biri var ismini soyleyelim dedik..
Ahyyyyyy cok heyecanliyimmmhastane icni bile heyecanlanıyorum suan.. cok fenayimmmmm
ordan çekilince biraz rahatlıyorum canım beyefendinin keyfine göreSon haftaya kadar böyle mi devam edecek peki
Bende uykusuZum sersem gibiyim hava sicak
Kizlar ya ben sağ bacagimin üstüne basamiyorum iki gündür iş te yapmadım.genelde iş yapinca oluyodu. Sağ kalca ağrısı simdi iş yapmasamda sağ bacagimi bastigimda kalcam agriyor. Cok sıkıntılı bi durum. Sizdede oluyormu.
Cnm yolunda yolundada agrilar sizilar cok fazla zor yuruyorum oturamiyorum fazla sen nasilsin.Adananur cum nasılsın canım? Herşey yolundamı?
Bende ayni seyi dusunuyorum cnm insallah sagssalim gecer bayramYalnız kızlar şu bayramı doğurmadan atlatmak lazım. Doktorların hepsi tatilde. Nöbette de kimbilir kim var.
Oy canim benim ya gunduz oglusunla uyumaya calis bariBen çok kötü uykusuzum siZden sonra yatamadım da yürekten anlıyorum seni
Ben doğurmak istiyorum artık Zaman çabucak geçsin kucağıma alayım bünyemde eski haline dönsün .. Şöyle yüzüstü Bi yatağa Atlayım ayakkabılarımı rahat giyeyim kıyafetlerime sığayım..bir saatte olsa nefesim kesilmeden yatayım yediğim hiç bir şey dokunmasın rahatsız olmayım istiyorumBende uykusuZum sersem gibiyim hava sicak
Oda rahatsız diye ne Zaman uyuyor ne Zaman kalkıyor belli değil ki teyzesi :) ana oğul evde vampir gibiyizOy canim benim ya gunduz oglusunla uyumaya calis bari
Geçirmiyor amaİçi yanan güzel hamileler maden suyu için.
Refluyu dindirir.
Sabır o Zaman ben ilk gebelikte son bir hafta kala yaşadım bunları şimdiden başlaması hiç işime gelmedi.. Allah yardımcımız olsunordan çekilince biraz rahatlıyorum canım beyefendinin keyfine göreama sanırım geneli böyle geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?