2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Sagol cnm cok sıkıldım hiç birsey yapamiyorum sicak bir yandan. Son zamanlar zor gececek galibaa. Karninda kaskatı sanki. Aciyo gibi bu aksam fenayım

Zor gececek birazcik ama dayanacaaz annesiii care yokkk sabrettt..

Oy canm ya gecms olsn miden baya rahatsiz etcek sanirm seni dogurasiya ama sabirr tatlimmm az kaldi azz..

Kaldı 23 güüün

Ay bi sey kalmamissss.. Hayirlisiyla saglikla al kucagina insallah bebeginii..

Vallahi banada aynisi oluyor midem bulaniyor icim varya deli yaniyor suan ustune ustluk nefes alamiyorum

Oy tatlislar yaa kiyamamm ama icinizde bu kadr abartmamaya calisin ciddi soyluyorm, sakinlestirib kendinizi her sey bebegim icn deyinn kendinizi bi savasci gibi dusunun herkese her seye karai bebisimiz icn savasiyoruzz..
Baska turlu ben bu kasintilardan kafayi yerdm cunkuu ama olsundu napalmdi bebegim buyuyoduuu

Oh baya hastanenizi tabiyin hadi bakalm.. Bi sey kalmadiiii..

Aman canm dikkat et kendine bende de donem donem sıklaştığı oldu ama şükür sancı çıkmadı..
Neyse ki riskli bi dönem değil ama ne kadar durursa iyidir tabi Allah yardımcınız olsun canm

Ne sırası kız yok ben hiç sıra falan beklemedmm.. Ama psikolojini bozma hiçç normal şeyler bunlarr malummm

Günaydınlar, evet bende de oluyor ama magnezyum kullanınca geçiyor. Bir iki gün aksatırsam hemen geri başlıyor.

Benm dr artk magnezyum ve vitamini kesiyoruz dedi bakalm neler olacak hayirlisii

Salçalı falan şeyler yemesen? Ya da seni rahatsız eden şeyleri bulsan kuzum?
Ben yemekleri hep domatesliye çevirdim. Ekşi baharatlı şeyler tüketmiyorum.
Denedim geçmiyor Nasıl anlatayım bilmiyorum Boğaz'ımdan mideme kadar çok pis bir yanma üstüne terliyorum ellerim ayaklarım sıcacık oluyor pis pis midem ağzıma geliyor oysaki çok aşağıda duruyor Bebek ama ayakları sopa gibi göğüs altımda

Mideni itiyor demek ki canım. Ayaklarını mı gıdıklasan ne yapsan?

Aynen canım aynı durumdayız hoş onlar sağlıklı olsunda önemli olan o 2haftadan pek bişey olmaz umarım rabbim sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah

Oda rahatsız diye ne Zaman uyuyor ne Zaman kalkıyor belli değil ki teyzesi :) ana oğul evde vampir gibiyiz
Oy canim yavrum ya.. Ben cocuklar hasta olunca masumlasiyor ya icim gidiyor anlatamam cok uzuluyorum
Bu arada bende deli gibi dogurmak istiyorum. Senin saydiklarinin aynilarini yapmak istiyorum ozellikle yuzustu yatma olayi sallana sallana uyumak ayakkabilarimi rahat giymek hatta hizli yurumek milim milim degilde buyuk adimla yurumeyi ozledim. Dogurduktan sonra nefesim kesilene kadar kosup yuruyup sonra devrilip yuzustu yatmak istiyorum
Sanirim deliriyorum kizlar
Nasil desem kuzum boyle bebegim icin diyorum ama dayanilasi degilmis. Yanlarimda da catlamalar oluyor suan yavastan baslamis bugun farkettim. Artik dogsun istiyorum temmuzu bitirip hayirlisiyla..
Psikolojim bozuldu resmen benim. Kiloya takintiliydim suan varya kendime baktikca aglamamak icin zor duruyorum.
Uykusuz duramazdim. Simdi uyku denen birsey kalmadi evi tavaf ediyorum.
Yan yatsam olmuyor sirt ustu yatsam olmuyor. Nefes alamiyorum bi sekle giriyor. Midem her yemekten sonra bulaniyor.
Yanmayı soylemiyorum bile suanda bile alev alev gecmedi.
Mideme vuruyorum hafif hafif oglum cek neren varsa surdan anneyimi oldurcen diye konusyorum dusun pskolojiyi

Ayy çok az kalmış benimki de o sıralar olur herhalde daha günü belirlemedik ben de çok heyecanlandım şimdi hadi hayırlısı bakalım
maşallah ne güzel toparlamış kilosunu ama Yine de çok etken bira

Bunalri yasamamz normal ama tatlim ondan diyorm kendi kendi uzerine yuklenme, psikolojini bozma 1 ay daha var kendine cekilmaz hale getirme yani kuzum..
Ben de uyuyamiyorm cunku yan yatirmiyor cogu zaman oturur pozisyonda uyuyorm, sicaklr desen bahsetmiyorm bile. Kilo desen ben de ayniym.. Ama kendimi ne olursa olsn salmiyorm hatta sabah kuafore gittm ki moral olsn en azndan kas biyik manikur falan yaptirdm.. Bacaklarm desen yara icinde kisa bi sey bile giyemez oldm yani uzun elbiseler o yuzden aldm kendime. Yani demem o ki herkesin bi sorunu var su an ki olmasi da normal ama guzel bebeklerimiz icn her seye degmez mii?? Bence kat kat degerre

Kucagima alana kadar isyan edicem heralce hayatim oyle gozukuyor

Allah sabrimizi versin az kaldi.. Hareketlerini hissettikce kendime geliyorum :)

Sende cok zorlandin ama masallah sabirlisin hic isyan etmiyorsun. Ben gibi degilsin.
Ben esime bile kiziyorum. Su yanlarimdaki catlaklar icin. Sakalli sakalli gobegimi opuyor sevicem diye gobegimi kasiyor hep mahvetti gobegimi.
Bacaklarimada aynisini yapti. Guya seviyor.
Durdan anlamiyor.

Az kaldi sabir diyelim hepimiz icin

Rabbim bir avazda zamaninda insallah kucaklarimiza aldirsin saglikla

İstemiyorsun canım ben her türlü çok rahat yatıyorum gece yatarım sabaha deliksiz uyurum maşallah diyin lütfenveee hiç mide yanmam olmadı olmuyo bebeğim kız olmasına ragmen ilk aylarda 3hafta bulantım oldu oda kahvaltıdan önce hayretler içerisindeyimprensesler gibi hamileleikl geçiriyorum ama şu mübarek günlerde sizler için gerçekten üzüldüm allah yardımcınız olsun umarım uykusuzluk mide yanmanız geçer

Amin canm amin. Anliyorm seni de tabi ki kolay dgil hayatimizda gelmedigimiz kilolardayz catlak cutlak sende de bolca var bende de ne yazikki.. Ama kipirdayinca her seyii unutuyormm

Kiz seviyor iste ne guzel, eslerimizin de elestiril moral bozdugunu dusun daha kotu olmaz miydiii

Haha ben de pollyanna gibi oldm gerci de

Sabir yani tatlis az kaldi az surda yuzduk yuzduk kuyruguna geldkk kucagimiza alinca bi tane daha yapma plani yapacaz hemen

Esime ikinciyi konusuyordum bende ikinciyi istiyorsun ahlaniyorsun diyordu dedim yok yok kalsin ikinci istemiyorum filan ama birdaha olsa birdaha cekeriz ya.

Annelik boyle birsey cidden. akil isi degil annelik

Ay onun sevmesi batsin ne bicim sevmek o nasil batiyo sakallari varya anlatamam hep gobegimdeki catlaklarin baslamasinin sebebi o geberticem onu

Simdi mide yanmam hafifledi. İsyanlarimdan dolayi pismanlik yasiyorum

Sen hakikaten polyanna gibisin ne guzel hersey olumlu yerim seni valla her eve sen gibi es lazim bizimkiler bizi begenmiyor laflarimizdan

Bu arada esimden Allah razi olsun bana kilomla ilgili, catlaklarimla ilgili ne bilim gorunusum yada yapamadigim ev isleriyle ilgili hic birsey demedi cogu zmaan.
Anlayisli esler her zaman icin onemli.
Gerci arada evi supur sil diye talimat vermese bastacida temizlik diyince akan sular duruyor

Kızlar allah kolaylık versin gerçekten zor bir dönem yaşıyoruz ne uyuyabiliyorsun ne kalkabiliyorsun sıcaklar da cabası ama bence ağustos sonu doğumu olanlar daha şanslı geliyor bana çünkü eylülde havalar biraz serinler mesela benim doğum temmuz sonu olacak en sıcak Zaman'da Bebek de ben de yanacağız ben şimdiden onundüşünüyorum sıcakları Nasıl geçireceğiz diye Bebek içerdeyken daha kolay diye düşünüyorum bilmiyorum inşallah yanılırım

Kizlar biz geldik doktordan:) zeynep hanim 2300 kg 46 cm olmus nst ye de girdik cok sukur sancimiz cikmadi bu arada kararsiz birakti beni doktor bayramda esimin koyune gitmek istioruz gidebilir miyim dedim normalde 36. Haftada bile git diorum ama sana bisey diyemem dedi senin durumun farkli dedi bende kararsiz kaldim ne yapsam sizce bugun tam 34. Hafta bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…