Salçalı falan şeyler yemesen? Ya da seni rahatsız eden şeyleri bulsan kuzum?Geçirmiyor ama
Sagol cnm cok sıkıldım hiç birsey yapamiyorum sicak bir yandan. Son zamanlar zor gececek galibaa. Karninda kaskatı sanki. Aciyo gibi bu aksam fenayım
Gecmiyor bende canim geldi mi gitmiyor geceleri oluyor hep nedense gunduz hic birsey yok
Valla hayatim agzimdan alev cikcakmis gibi bu neymis boyle ya ne yesem icsem faydasiz bu sefer kusuyorum filan napcagimi sasirdim
Aynen aynen yaa mide bulantisiz gunduz, mide yanmasiz gece geciremez oldum. Demek tek degilmisim yaa suan bile alevleniyor hoh yapsam ates cikcak sanki
Kaldı 23 güüün
Yanıyorum yatamıyorum içim yanıyor midemden Boğaz'ıma kadar yanıyorum
Allah ım bu ne böyle
Ben böyle yanmadım Aaa dostlar
Yatamıyommmmmmm saatlerdirfayda etmiyor hiç bir şey bu ne ya içimde yangın varrrrrrrrrr
Vallahi banada aynisi oluyor midem bulaniyor icim varya deli yaniyor suan ustune ustluk nefes alamiyorum
Gunaydin canlar..
Dun aksam bende cayir cayir mide yanmasi yasadim sizin gibi... ilac icmicem dedigim icin hep, yine icmedim ve yana yana sabahi ettim.. bebisler asagi biraz daha inse rahatlariz büyük ihtimalle ama henüz inmedikleri icin olsa gerek fena halde yaniyoruz..
bu arada gunde 20 sefer wc randevum var benim.. ustelik bi gidiyorum ki azicik bisimishalbuki ben kosa kosa gidiyorum wc.ye
Bugun ogleden sonra dogum yapacagim hastaneye gidiyoruz.. acibadem fulya.. 25 temmuz saat 9 da gelecek guzel kizim insallah ama birde hastaneyi odayi falan gezelim istedik. Tekrar bi konusalim odenecek tutari.. kuvoz falan gorelim (insallah kizimin ihtiyaci olmasin ), anestezist i soralim istedigimiz biri var ismini soyleyelim dedik..
Ahyyyyyy cok heyecanliyimmmhastane icni bile heyecanlanıyorum suan.. cok fenayimmmmm
Kızlar 33+4teyim iki gündür karnımın içindeki bi yerde toplanma hissini daha sık yaşıyordum bayram tatili öncesi bi gideyim dedim nst çekildi ve farkında olmadığım düzensiz Ağrı'larım çıktı hemen serum takıp yatırdılar ve proluton iğne yaptılar 2.5 kilo olmuş 10 gün önce 1750ydi doğsa bile alıp götürürsün dedi doktorum ama daha çok erken dikkat edin kendinizi yormayın sıcaklar tetikliyormuş bu kasılmaları
Amanin kizlar ne zormus ya nst sirasi beklemek sizde de oyle mi bilmiyorum ama bir odaya dolusuk butun gebeler sira sira yatiolar:) daha bana sira gelmedi yan odada dogum sancilari cekenler bagrisio bi taraftan dogan bebekler aglio yarim saatte psikolojim bozuldu yaa :)
Günaydınlar, evet bende de oluyor ama magnezyum kullanınca geçiyor. Bir iki gün aksatırsam hemen geri başlıyor.
Denedim geçmiyor Nasıl anlatayım bilmiyorum Boğaz'ımdan mideme kadar çok pis bir yanma üstüne terliyorum ellerim ayaklarım sıcacık oluyor pis pis midem ağzıma geliyor oysaki çok aşağıda duruyor Bebek ama ayakları sopa gibi göğüs altımdaSalçalı falan şeyler yemesen? Ya da seni rahatsız eden şeyleri bulsan kuzum?
Ben yemekleri hep domatesliye çevirdim. Ekşi baharatlı şeyler tüketmiyorum.
Aaa neden kesiyor magnezyumu?Zor gececek birazcik ama dayanacaaz annesiii care yokkk sabrettt..Benm dr artk magnezyum ve vitamini kesiyoruz dedi bakalm neler olacak hayirlisii
Mideni itiyor demek ki canım. Ayaklarını mı gıdıklasan ne yapsan?Denedim geçmiyor Nasıl anlatayım bilmiyorum Boğaz'ımdan mideme kadar çok pis bir yanma üstüne terliyorum ellerim ayaklarım sıcacık oluyor pis pis midem ağzıma geliyor oysaki çok aşağıda duruyor Bebek ama ayakları sopa gibi göğüs altımda
Geçirmiyor ama
Aynen canım aynı durumdayız hoş onlar sağlıklı olsunda önemli olan o 2haftadan pek bişey olmaz umarım rabbim sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallahDurmaz çok içerde dedi. Harketli çocuklar kndini tamamladımı çıkar dedi. 38 de okuuş bimki öyle tahmin ediyor. Ama du bakalım görücez hep betaber. Çok hareketli bizimki yasss, doktor bile hayretler içinde kalıyor o derece diyimmmmm
Aaa neden kesiyor magnezyumu?
Ben doğurmak istiyorum artık Zaman çabucak geçsin kucağıma alayım bünyemde eski haline dönsün .. Şöyle yüzüstü Bi yatağa Atlayım ayakkabılarımı rahat giyeyim kıyafetlerime sığayım..bir saatte olsa nefesim kesilmeden yatayım yediğim hiç bir şey dokunmasın rahatsız olmayım istiyorum
Ayrıca sanırım çok şey istiyorum
Oy canim yavrum ya.. Ben cocuklar hasta olunca masumlasiyor ya icim gidiyor anlatamamOda rahatsız diye ne Zaman uyuyor ne Zaman kalkıyor belli değil ki teyzesi :) ana oğul evde vampir gibiyiz
Nasil desem kuzum boyle bebegim icin diyorum ama dayanilasi degilmis. Yanlarimda da catlamalar oluyor suan yavastan baslamis bugun farkettim. Artik dogsun istiyorum temmuzu bitirip hayirlisiyla..Zor gececek birazcik ama dayanacaaz annesiii care yokkk sabrettt..
Oy canm ya gecms olsn miden baya rahatsiz etcek sanirm seni dogurasiya ama sabirr tatlimmm az kaldi azz..
Ay bi sey kalmamissss.. Hayirlisiyla saglikla al kucagina insallah bebeginii..
Oy tatlislar yaa kiyamamm ama icinizde bu kadr abartmamaya calisin ciddi soyluyorm, sakinlestirib kendinizi her sey bebegim icn deyinn kendinizi bi savasci gibi dusunun herkese her seye karai bebisimiz icn savasiyoruzz..
Baska turlu ben bu kasintilardan kafayi yerdm cunkuuama olsundu napalmdi bebegim buyuyoduuu
Oh baya hastanenizi tabiyin hadi bakalm.. Bi sey kalmadiiii..
Aman canm dikkat et kendine bende de donem donem sıklaştığı oldu ama şükür sancı çıkmadı..
Neyse ki riskli bi dönem değil ama ne kadar durursa iyidir tabi Allah yardımcınız olsun canm
Ne sırası kız yok ben hiç sıra falan beklemedmm.. Ama psikolojini bozma hiçç normal şeyler bunlarr malummm
Benm dr artk magnezyum ve vitamini kesiyoruz dedi bakalm neler olacak hayirlisii
Bebeğin hıçkırıklarını özel bölgemde o kadar net hissediyorum ki
Bende kullaniyorum amaGünaydınlar, evet bende de oluyor ama magnezyum kullanınca geçiyor. Bir iki gün aksatırsam hemen geri başlıyor.
Ayy çok az kalmış benimki de o sıralar olur herhalde daha günü belirlemedik ben de çok heyecanlandım şimdi hadi hayırlısı bakalımGunaydin canlar..
Dun aksam bende cayir cayir mide yanmasi yasadim sizin gibi... ilac icmicem dedigim icin hep, yine icmedim ve yana yana sabahi ettim.. bebisler asagi biraz daha inse rahatlariz büyük ihtimalle ama henüz inmedikleri icin olsa gerek fena halde yaniyoruz..
bu arada gunde 20 sefer wc randevum var benim.. ustelik bi gidiyorum ki azicik bisimishalbuki ben kosa kosa gidiyorum wc.ye
Bugun ogleden sonra dogum yapacagim hastaneye gidiyoruz.. acibadem fulya.. 25 temmuz saat 9 da gelecek guzel kizim insallah ama birde hastaneyi odayi falan gezelim istedik. Tekrar bi konusalim odenecek tutari.. kuvoz falan gorelim (insallah kizimin ihtiyaci olmasin ), anestezist i soralim istedigimiz biri var ismini soyleyelim dedik..
Ahyyyyyy cok heyecanliyimmmhastane icni bile heyecanlanıyorum suan.. cok fenayimmmmm
maşallah ne güzel toparlamış kilosunu ama Yine de çok etken biraKızlar 33+4teyim iki gündür karnımın içindeki bi yerde toplanma hissini daha sık yaşıyordum bayram tatili öncesi bi gideyim dedim nst çekildi ve farkında olmadığım düzensiz Ağrı'larım çıktı hemen serum takıp yatırdılar ve proluton iğne yaptılar 2.5 kilo olmuş 10 gün önce 1750ydi doğsa bile alıp götürürsün dedi doktorum ama daha çok erken dikkat edin kendinizi yormayın sıcaklar tetikliyormuş bu kasılmaları
Bende arada 1gün ara veriyorum ondanmi acaba. Hala duzgun basamiyorum kaldi sag tarafimda gitmiyoGünaydınlar, evet bende de oluyor ama magnezyum kullanınca geçiyor. Bir iki gün aksatırsam hemen geri başlıyor.
Oy canim yavrum ya.. Ben cocuklar hasta olunca masumlasiyor ya icim gidiyor anlatamamcok uzuluyorum
Bu arada bende deli gibi dogurmak istiyorum. Senin saydiklarinin aynilarini yapmak istiyorum ozellikle yuzustu yatma olayi sallana sallana uyumak ayakkabilarimi rahat giymek hatta hizli yurumekmilim milim degilde buyuk adimla yurumeyi ozledim. Dogurduktan sonra nefesim kesilene kadar kosup yuruyup sonra devrilip yuzustu yatmak istiyorum
Sanirim deliriyorum kizlar
Nasil desem kuzum boyle bebegim icin diyorum ama dayanilasi degilmis. Yanlarimda da catlamalar oluyor suan yavastan baslamis bugun farkettim. Artik dogsun istiyorum temmuzu bitirip hayirlisiyla..
Psikolojim bozuldu resmen benim. Kiloya takintiliydim suan varya kendime baktikca aglamamak icin zor duruyorum.
Uykusuz duramazdim. Simdi uyku denen birsey kalmadi evi tavaf ediyorum.
Yan yatsam olmuyor sirt ustu yatsam olmuyor. Nefes alamiyorum bi sekle giriyor. Midem her yemekten sonra bulaniyor.
Yanmayı soylemiyorum bile suanda bile alev alev gecmedi.
Mideme vuruyorum hafif hafif oglum cek neren varsa surdan anneyimi oldurcen diye konusyorum dusun pskolojiyi
Kucagima alana kadar isyan edicem heralce hayatim oyle gozukuyorBunalri yasamamz normal ama tatlim ondan diyorm kendi kendi uzerine yuklenme, psikolojini bozma 1 ay daha var kendine cekilmaz hale getirme yani kuzum..
Ben de uyuyamiyorm cunku yan yatirmiyor cogu zaman oturur pozisyonda uyuyorm, sicaklr desen bahsetmiyorm bile. Kilo desen ben de ayniym.. Ama kendimi ne olursa olsn salmiyorm hatta sabah kuafore gittm ki moral olsn en azndan kas biyik manikur falan yaptirdm.. Bacaklarm desen yara icinde kisa bi sey bile giyemez oldm yani uzun elbiseler o yuzden aldm kendime. Yani demem o ki herkesin bi sorunu var su an ki olmasi da normal ama guzel bebeklerimiz icn her seye degmez mii?? Bence kat kat degerre
Ben doğurmak istiyorum artık Zaman çabucak geçsin kucağıma alayım bünyemde eski haline dönsün .. Şöyle yüzüstü Bi yatağa Atlayım ayakkabılarımı rahat giyeyim kıyafetlerime sığayım..bir saatte olsa nefesim kesilmeden yatayım yediğim hiç bir şey dokunmasın rahatsız olmayım istiyorum
Ayrıca sanırım çok şey istiyorum
Kucagima alana kadar isyan edicem heralce hayatim oyle gozukuyor
Allah sabrimizi versin az kaldi.. Hareketlerini hissettikce kendime geliyorum :)
Sende cok zorlandin ama masallah sabirlisin hic isyan etmiyorsun. Ben gibi degilsin.
Ben esime bile kiziyorum. Su yanlarimdaki catlaklar icin. Sakalli sakalli gobegimi opuyor sevicem diye gobegimi kasiyor hep mahvetti gobegimi.
Bacaklarimada aynisini yapti. Guya seviyor.
Durdan anlamiyor.
Az kaldi sabir diyelim hepimiz icin
Rabbim bir avazda zamaninda insallah kucaklarimiza aldirsin saglikla
Amin canm amin. Anliyorm seni de tabi ki kolay dgil hayatimizda gelmedigimiz kilolardayz catlak cutlak sende de bolca var bende de ne yazikki.. Ama kipirdayinca her seyii unutuyormm
Kiz seviyor iste ne guzel, eslerimizin de elestiril moral bozdugunu dusun daha kotu olmaz miydiii
Haha ben de pollyanna gibi oldm gerci de
Sabir yani tatlis az kaldi az surda yuzduk yuzduk kuyruguna geldkkkucagimiza alinca bi tane daha yapma plani yapacaz hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?