2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Amin canimm.
Valla ben agustos sonu gozukuyorum ama benim oglanin bekleyecegini sanmiyorum. Herseyiyle tamamlansin da 37-38 de gelecekse gelsin :)

Birkac hafta sonra cantami hazirlayayim sizden heran canta icin listeler isteyebilirim kizlar unutulan seyler olabilir cunku birbirimize yardimci oluruz :)

Masallah canim guzel gidiyor zeynep bebek :)
Doktorun muallakta kaldiysa eger orda kendini yormamak kaydiyla bence gidebilirsin. Sonucta kesinlikle gitme demedi. Yada git git naparsan yap da dememis. Kendini yormadan dinlenmek karsiliginda sorun olcagini dusunmuyorum yani sahsi fikrim :)

Mrb kızlar benim iki gündür çok fena dibim düşecek gibi derler ya aynı o şekilde çatı ağrımm var alttan baya rahatsız ediyor ve geçmiyor bi türlü ilk hamileliğimde hiç öyle olmamştmm yürümekte bile zorlanıyorm bu durumu yaşayan var mı aranızda bi doktora. Gitsem mi ?

Tabi cekeriz kiz cekilmez mi sen gor onlari bi koklicaz oh misss ikinci plani yapcaz sonra

Pollyanna olmayim da bapaym kiz duvarlara mi tirmanim yastiklari mi isirim care olmadigindan kabulleniyorm sadece..

Iyi canm miden de hafiflemis, kocana da masallah daha ne

Benmkinin de oyle arada kabaliklari tutsa da goruntu ya da is guc konusunda hicc bi sey demiyo sagolsn ama bi zahmet de demesinleerr tabi diyen de der yani.. Sukredelm gene de biz

Masallah zeynep bebege guzel kilo alms.. Sancin da yok ne guzel.. Peki suyuna ne dedi?? O yuzden tediegin muhtemelen.. Yani bunun kararini esinle sen verecen canm, yakin bi yerse ve kesinlikle yorulmayacagini eminsen olabilir belki..

Yani çok uzak değilse yol,kendini yormadan git bencede. Bende dayanamıcam galiba gidicm biryerlereee. Kısmetimizde ne varsa o, erken gelmek isterlerse gelsinler artık tehlikeli zamanları geçtiğimizi düşünüyormmmmm

Kızlar 31 haftada gittiğimde doktor bir sonraki randevuyu tam 1 ay sonraya verdi.

Deli gibi merak ediyorum, pozisyon değiştirdi gibi geliyor, tekrar ters veya yan dönmüş olabilir diye düşünüyorum, suyum fazlaydı zaten.
Kilosu ne oldu, en son hızlı kilo almıştı.
Bayramdan sonra randevum.

Normalde sık gideyim diye bakmam da şu dönemde fazla değil mi 1 ay ya?

Benim bebişte hergün en az 1kere hıçkırıyor acaba ne anlama geliyor ki üzülüyorum hıçkırınca nedense minicik bedeni sarsılıyo diye
amniyon sıvısını yuttuğu midesinin genişlediği veya doyduğuna işaretmiş :). benimki de sık sık hıçkırıyor bu ara. Genelde yemek yedikten sonra hıçkırıyor ama bazen ben bir şey yemeden de hıçkırıyor .

Cnm suyi konusunda da az ama senin duruma gore iyi dedi cunku daha kotu zamanlarimiz oldu cok sukur daha iyiymis simdi yol da 2 2 bucuk saat falan cok da yorulmam diye dusunuyorum kayinvalide benden pimpirikli zaten otur kalkma bi is yapma ben yaparim der surekli Allaha emanet gidicem heralde yavas yavas

Yani çok uzak değilse yol,kendini yormadan git bencede. Bende dayanamıcam galiba gidicm biryerlereee. Kısmetimizde ne varsa o, erken gelmek isterlerse gelsinler artık tehlikeli zamanları geçtiğimizi düşünüyormmmmm
2 bucuk saat falan yol cnm arabada kendimizin dura dura gitsek bisey olmaz insallah ya esim cok hevesli gitmeye onun hevesini de kirmak istemiorum iyi dusunelim iyi olsun sag salim gidelim gelelim insallah hep beraber

Merhaba kızçeler :)

Sabahtan beri geziyoruz şimdi geldik evimize, kızçemin adını kararlaştırdık söylemiş miydim :)) babası teklif etti benim de hoşuma gitti Sevda

Hayirli ugurlu olsn ismiyle uzun yasasin gayet guzel biz bizdigin ismi..

Kizlar bu arada hic hesap yaptiniz mi bebisleriniz haftada kac gr aliyor bizim kiz iki haftada yaklasik olarak 400 gr almis normal midir acaba ?

Anladm canm o zaman siz bilirsinz tabi kii su olayina sevindm sukur sorunsuz dogacak insallah..

Haftalik kilo alma konusu cok degisiyorr.. Bi ara haftada 200 sonra 300 aldi bu gitmemizde 100 gr haftalik almis ama boyu uzamis baya.. Yani rutin bi duzeni yokk..

Teşekkür ederiiiz :) inşallah hepimizin bebekleri hayırlı uzun ömürlü olur

Ayyyyy kızzz bende bişey sandıydım. 2 saatten nolcak. Bende bu akşam 2 saatlik yola gidicem, üstelik ben görürücem. Hiiiiç bişi olmaz ben kendimi gayet dinamik hissediyorum yani, gündüz sıcağında çıkma sadece, akşam iftar sonrası yolculuk daha keyifli püfür püfür. Bizde bu gece çıkıyoruz yupppiiii. 2 günlüğüne ama olsun

Selam kızlar, sat a göre 33+6 günlüğüz. Dün karnimdaki sertlesmelerin daha sık olduğunu hissettim. Normal kontrolümuz 10 gün sonraydi. Araya bayram tatili girecek ne olur ne olmaz diye dr a gittik bugün. Kendi dr muz yoktu, başka bi dr a göründük. Bebişin suyu, durumu iyi sknti yok dedi hala 10 gün öndeyiz. Kasılmalar için nstye gönderdi. İlk kez girdim nst ye. Yarim saatte 40, 60, 100 ü bulan 3 sancı çıktı. Dr a gösterdiğimde acilmami kontrol etti, açılma yok dedi. Tekrar nstye girdim (öncesinde idrara biraz sıkışıktim onun da etkisi olabilirmiş) bu sefer bi tane 40 sanci çıktı. Eğer daha çok çıksaydı hastanede yatacaktim. Ciğer geliştirici iğne verdi onu yaptırdık 24 saat sonra bi daha yaptircam. Kortizon içerdiği için bi hafta kesinlikle tuz yeme dediler. Ayrıca magnezyum başladım. Süt, yoğurt, peynir bol ye , bol su tüket ve dinlen dedi. Bu haliyle bile doğsa başını kurtarır ama ne kadar içerde tutarsak o kadar iyi dedi. Kendi dr muz yok ama pazartesi tekrar gelip nst ye bakalım içiniz rahat etsin dedi. Şimdi uzanıyorum, bayramın 3. günü nişan var eşimin abisinin. 3 saatlik mesafede kız evi yata yata giderim artık, mümkün olduğunca dikkat edeceğim. İnşallah oglus acele etmez biraz daha dayanır. Bu arada hastane çantamız da hazır değil. Annemlerdeyiz bugün yemekte. Yarın eve gidince ilk iş onu hazırlamak olacak..

Nedir bu ağustos minnaklarının aceleciliği böyle temmüz bebesi olmaya niyetliler herhalde :)

İnşallah dayanırlar canım bir kaç hafta daha. erkenden gelmesinler ne kadar kalırlarsa o kadar kar.

Aynen ben de tatil öncesi gideyim dedim iyi ki de gitmişim sancı çıktı, sıcaklar etkiledi sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…