Amin canimm.Kızlar allah kolaylık versin gerçekten zor bir dönem yaşıyoruz ne uyuyabiliyorsun ne kalkabiliyorsun sıcaklar da cabası ama bence ağustos sonu doğumu olanlar daha şanslı geliyor bana çünkü eylülde havalar biraz serinler mesela benim doğum temmuz sonu olacak en sıcak Zaman'da Bebek de ben de yanacağız ben şimdiden onundüşünüyorum sıcakları Nasıl geçireceğiz diye Bebek içerdeyken daha kolay diye düşünüyorum bilmiyorum inşallah yanılırım
Masallah canim guzel gidiyor zeynep bebek :)Kizlar biz geldik doktordan:) zeynep hanim 2300 kg 46 cm olmus nst ye de girdik cok sukur sancimiz cikmadi bu arada kararsiz birakti beni doktor bayramda esimin koyune gitmek istioruz gidebilir miyim dedim normalde 36. Haftada bile git diorum ama sana bisey diyemem dedi senin durumun farkli dedi bende kararsiz kaldim ne yapsam sizce bugun tam 34. Hafta bitti
benim dr.da pek memnun gidişattan:)m.beauty kızzzzz benimde kilo 1910 çıktı ne üzülüyonnnn,doktor aksine çok uyumlu bir kilosu var diyip duruyor. Normali bu zaten diyor. Biz rahat doğuracaz gibi görünüyor. Üstelik şeker olmadına rağmen bebişimiz kof kilo almıyor ne güzel.
Esime ikinciyi konusuyordum bende ikinciyi istiyorsun ahlaniyorsun diyordu dedim yok yok kalsin ikinci istemiyorum filan ama birdaha olsa birdaha cekeriz ya.
Annelik boyle birsey cidden.akil isi degil annelik
Ay onun sevmesi batsin ne bicim sevmek o nasil batiyo sakallari varya anlatamam hep gobegimdeki catlaklarin baslamasinin sebebi o geberticem onu
Simdi mide yanmam hafifledi. İsyanlarimdan dolayi pismanlik yasiyorum
Sen hakikaten polyanna gibisin ne guzel hersey olumlu yerim seni valla her eve sen gibi es lazim bizimkiler bizi begenmiyor laflarimizdan
Bu arada esimden Allah razi olsun bana kilomla ilgili, catlaklarimla ilgili ne bilim gorunusum yada yapamadigim ev isleriyle ilgili hic birsey demedi cogu zmaan.
Anlayisli esler her zaman icin onemli.
Gerci arada evi supur sil diye talimat vermese bastacida temizlik diyince akan sular duruyor
Kizlar biz geldik doktordan:) zeynep hanim 2300 kg 46 cm olmus nst ye de girdik cok sukur sancimiz cikmadi bu arada kararsiz birakti beni doktor bayramda esimin koyune gitmek istioruz gidebilir miyim dedim normalde 36. Haftada bile git diorum ama sana bisey diyemem dedi senin durumun farkli dedi bende kararsiz kaldim ne yapsam sizce bugun tam 34. Hafta bitti
Kizlar biz geldik doktordan:) zeynep hanim 2300 kg 46 cm olmus nst ye de girdik cok sukur sancimiz cikmadi bu arada kararsiz birakti beni doktor bayramda esimin koyune gitmek istioruz gidebilir miyim dedim normalde 36. Haftada bile git diorum ama sana bisey diyemem dedi senin durumun farkli dedi bende kararsiz kaldim ne yapsam sizce bugun tam 34. Hafta bitti
Merhaba kızçeler :)
Sabahtan beri geziyoruz şimdi geldik evimize, kızçemin adını kararlaştırdık söylemiş miydim :)) babası teklif etti benim de hoşuma gittiSevda
Teşekkür ederiz :)Güzel isim.
Hayırlı olsun isminiz : )
Darısı bize.
amniyon sıvısını yuttuğu midesinin genişlediği veya doyduğuna işaretmiş :). benimki de sık sık hıçkırıyor bu ara. Genelde yemek yedikten sonra hıçkırıyor ama bazen ben bir şey yemeden de hıçkırıyorBenim bebişte hergün en az 1kere hıçkırıyor acaba ne anlama geliyor ki üzülüyorum hıçkırınca nedense minicik bedeni sarsılıyo diye
Cnm suyi konusunda da az ama senin duruma gore iyi dedi cunku daha kotu zamanlarimiz oldu cok sukur daha iyiymis simdi yol da 2 2 bucuk saat falan cok da yorulmam diye dusunuyorum kayinvalide benden pimpirikli zaten otur kalkma bi is yapma ben yaparim der surekli Allaha emanet gidicem heralde yavas yavasTabi cekeriz kiz cekilmez mi sen gor onlari bi koklicaz oh misss ikinci plani yapcaz sonra
Pollyanna olmayim da bapaym kiz duvarlara mi tirmanim yastiklari mi isirimcare olmadigindan kabulleniyorm sadece..
Iyi canm miden de hafiflemis, kocana da masallah daha ne
Benmkinin de oyle arada kabaliklari tutsa da goruntu ya da is guc konusunda hicc bi sey demiyo sagolsn ama bi zahmet de demesinleerrtabi diyen de der yani.. Sukredelm gene de biz
Masallah zeynep bebegeguzel kilo alms.. Sancin da yok ne guzel.. Peki suyuna ne dedi?? O yuzden tediegin muhtemelen.. Yani bunun kararini esinle sen verecen canm, yakin bi yerse ve kesinlikle yorulmayacagini eminsen olabilir belki..
2 bucuk saat falan yol cnm arabada kendimizin dura dura gitsek bisey olmaz insallah ya esim cok hevesli gitmeye onun hevesini de kirmak istemiorum iyi dusunelim iyi olsun sag salim gidelim gelelim insallah hep beraberYani çok uzak değilse yol,kendini yormadan git bencede. Bende dayanamıcam galiba gidicm biryerlereee. Kısmetimizde ne varsa o, erken gelmek isterlerse gelsinler artık tehlikeli zamanları geçtiğimizi düşünüyormmmmm
Merhaba kızçeler :)
Sabahtan beri geziyoruz şimdi geldik evimize, kızçemin adını kararlaştırdık söylemiş miydim :)) babası teklif etti benim de hoşuma gittiSevda
Cnm suyi konusunda da az ama senin duruma gore iyi dedi cunku daha kotu zamanlarimiz oldu cok sukur daha iyiymis simdi yol da 2 2 bucuk saat falan cok da yorulmam diye dusunuyorum kayinvalide benden pimpirikli zaten otur kalkma bi is yapma ben yaparim der surekli Allaha emanet gidicem heralde yavas yavas
2 bucuk saat falan yol cnm arabada kendimizin dura dura gitsek bisey olmaz insallah ya esim cok hevesli gitmeye onun hevesini de kirmak istemiorum iyi dusunelim iyi olsun sag salim gidelim gelelim insallah hep beraber
Kizlar bu arada hic hesap yaptiniz mi bebisleriniz haftada kac gr aliyor bizim kiz iki haftada yaklasik olarak 400 gr almis normal midir acaba ?
Hayirli ugurlu olsn ismiyle uzun yasasingayet guzel biz bizdigin ismi..
Anladm canm o zaman siz bilirsinz tabi kiisu olayina sevindm sukur sorunsuz dogacak insallah..
Haftalik kilo alma konusu cok degisiyorr.. Bi ara haftada 200 sonra 300 aldi bu gitmemizde 100 gr haftalik almis ama boyu uzamis baya.. Yani rutin bi duzeni yokk..
Ayyyyy kızzz bende bişey sandıydım. 2 saatten nolcak. Bende bu akşam 2 saatlik yola gidicem, üstelik ben görürücem. Hiiiiç bişi olmaz ben kendimi gayet dinamik hissediyorum yani, gündüz sıcağında çıkma sadece, akşam iftar sonrası yolculuk daha keyifli püfür püfür. Bizde bu gece çıkıyoruz yupppiiii. 2 günlüğüne ama olsunCnm suyi konusunda da az ama senin duruma gore iyi dedi cunku daha kotu zamanlarimiz oldu cok sukur daha iyiymis simdi yol da 2 2 bucuk saat falan cok da yorulmam diye dusunuyorum kayinvalide benden pimpirikli zaten otur kalkma bi is yapma ben yaparim der surekli Allaha emanet gidicem heralde yavas yavas
2 bucuk saat falan yol cnm arabada kendimizin dura dura gitsek bisey olmaz insallah ya esim cok hevesli gitmeye onun hevesini de kirmak istemiorum iyi dusunelim iyi olsun sag salim gidelim gelelim insallah hep beraber
Nedir bu ağustos minnaklarının aceleciliği böyle temmüz bebesi olmaya niyetliler herhalde :)Selam kızlar, sat a göre 33+6 günlüğüz. Dün karnimdaki sertlesmelerin daha sık olduğunu hissettim. Normal kontrolümuz 10 gün sonraydi. Araya bayram tatili girecek ne olur ne olmaz diye dr a gittik bugün. Kendi dr muz yoktu, başka bi dr a göründük. Bebişin suyu, durumu iyi sknti yok dedi hala 10 gün öndeyiz. Kasılmalar için nstye gönderdi. İlk kez girdim nst ye. Yarim saatte 40, 60, 100 ü bulan 3 sancı çıktı. Dr a gösterdiğimde acilmami kontrol etti, açılma yok dedi. Tekrar nstye girdim (öncesinde idrara biraz sıkışıktim onun da etkisi olabilirmiş) bu sefer bi tane 40 sanci çıktı. Eğer daha çok çıksaydı hastanede yatacaktim. Ciğer geliştirici iğne verdi onu yaptırdık 24 saat sonra bi daha yaptircam. Kortizon içerdiği için bi hafta kesinlikle tuz yeme dediler. Ayrıca magnezyum başladım. Süt, yoğurt, peynir bol ye , bol su tüket ve dinlen dedi. Bu haliyle bile doğsa başını kurtarır ama ne kadar içerde tutarsak o kadar iyi dedi. Kendi dr muz yok ama pazartesi tekrar gelip nst ye bakalım içiniz rahat etsin dedi. Şimdi uzanıyorum, bayramın 3. günü nişan var eşimin abisinin. 3 saatlik mesafede kız evi yata yata giderim artık, mümkün olduğunca dikkat edeceğim. İnşallah oglus acele etmez biraz daha dayanır. Bu arada hastane çantamız da hazır değil. Annemlerdeyiz bugün yemekte. Yarın eve gidince ilk iş onu hazırlamak olacak..
Aynen ben de tatil öncesi gideyim dedim iyi ki de gitmişim sancı çıktı, sıcaklar etkiledi sanırımKızlar 33+4teyim iki gündür karnımın içindeki bi yerde toplanma hissini daha sık yaşıyordum bayram tatili öncesi bi gideyim dedim nst çekildi ve farkında olmadığım düzensiz Ağrı'larım çıktı hemen serum takıp yatırdılar ve proluton iğne yaptılar 2.5 kilo olmuş 10 gün önce 1750ydi doğsa bile alıp götürürsün dedi doktorum ama daha çok erken dikkat edin kendinizi yormayın sıcaklar tetikliyormuş bu kasılmaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?