Aynen canım ya aceleci tosbiklerNedir bu ağustos minnaklarının aceleciliği böyle temmüz bebesi olmaya niyetliler herhalde :)
İnşallah dayanırlar canım bir kaç hafta daha. erkenden gelmesinler ne kadar kalırlarsa o kadar kar.
Maşallah sanaİstemiyorsun canım ben her türlü çok rahat yatıyorum gece yatarım sabaha deliksiz uyurum maşallah diyin lütfenveee hiç mide yanmam olmadı olmuyo bebeğim kız olmasına ragmen ilk aylarda 3hafta bulantım oldu oda kahvaltıdan önce hayretler içerisindeyimprensesler gibi hamileleikl geçiriyorum ama şu mübarek günlerde sizler için gerçekten üzüldüm allah yardımcınız olsun umarım uykusuzluk mide yanmanız geçer
Can'ım benim de ilk gebeliğimde yoktu şimdi çatı Ağrı'sı var yemekten sonra belime vuran mide ağrısı var ve baş sğrısı var. Bar da var yani sıcaklardan herhaldeMrb kızlar benim iki gündür çok fena dibim düşecek gibi derler ya aynı o şekilde çatı ağrımm var alttan baya rahatsız ediyor ve geçmiyor bi türlü ilk hamileliğimde hiç öyle olmamştmm yürümekte bile zorlanıyorm bu durumu yaşayan var mı aranızda bi doktora. Gitsem mi ?
Sanırım sıcaklardan dolayı doğumlar erken olacakAmin canimm.
Valla ben agustos sonu gozukuyorum ama benim oglanin bekleyecegini sanmiyorum. Herseyiyle tamamlansin da 37-38 de gelecekse gelsin :)
Birkac hafta sonra cantami hazirlayayim sizden heran canta icin listeler isteyebilirim kizlar unutulan seyler olabilir cunku birbirimize yardimci oluruz :)
Çok geçmiş olsun cnm, valla sıcaklarında etkisi var herhalde, bizimkiler çok durmıcak gibi geliyo banada. Bayramtatilinden sonra bir bir pırtlatıcaz galiba.Selam kızlar, sat a göre 33+6 günlüğüz. Dün karnimdaki sertlesmelerin daha sık olduğunu hissettim. Normal kontrolümuz 10 gün sonraydi. Araya bayram tatili girecek ne olur ne olmaz diye dr a gittik bugün. Kendi dr muz yoktu, başka bi dr a göründük. Bebişin suyu, durumu iyi sknti yok dedi hala 10 gün öndeyiz. Kasılmalar için nstye gönderdi. İlk kez girdim nst ye. Yarim saatte 40, 60, 100 ü bulan 3 sancı çıktı. Dr a gösterdiğimde acilmami kontrol etti, açılma yok dedi. Tekrar nstye girdim (öncesinde idrara biraz sıkışıktim onun da etkisi olabilirmiş) bu sefer bi tane 40 sanci çıktı. Eğer daha çok çıksaydı hastanede yatacaktim. Ciğer geliştirici iğne verdi onu yaptırdık 24 saat sonra bi daha yaptircam. Kortizon içerdiği için bi hafta kesinlikle tuz yeme dediler. Ayrıca magnezyum başladım. Süt, yoğurt, peynir bol ye , bol su tüket ve dinlen dedi. Bu haliyle bile doğsa başını kurtarır ama ne kadar içerde tutarsak o kadar iyi dedi. Kendi dr muz yok ama pazartesi tekrar gelip nst ye bakalım içiniz rahat etsin dedi. Şimdi uzanıyorum, bayramın 3. günü nişan var eşimin abisinin. 3 saatlik mesafede kız evi yata yata giderim artık, mümkün olduğunca dikkat edeceğim. İnşallah oglus acele etmez biraz daha dayanır. Bu arada hastane çantamız da hazır değil. Annemlerdeyiz bugün yemekte. Yarın eve gidince ilk iş onu hazırlamak olacak..
Maşallah Nasıl geziyorsun senin sancin çıkmamışmıydı ben mi yanlış hatırlıyorum hayırlı olsun kızının adı çok güzel önemli Olan insanın içine sinmesi ben daha karar veremedim ismine bekliyorum rüyama girer belkiMerhaba kızçeler :)
Sabahtan beri geziyoruz şimdi geldik evimize, kızçemin adını kararlaştırdık söylemiş miydim :)) babası teklif etti benim de hoşuma gittiSevda
Canım evet doğru hatırlıyorsun ama ben sancıyı hissetmiyorum ki, belimde bir ağrı var sadece. Şiddetlenirse giderim doktora şimdi rahat hissediyorum kendimi.Maşallah Nasıl geziyorsun senin sancin çıkmamışmıydı ben mi yanlış hatırlıyorum hayırlı olsun kızının adı çok güzel önemli Olan insanın içine sinmesi ben daha karar veremedim ismine bekliyorum rüyama girer belki
Sana ikinci çocuğun adı gelmişCanım evet doğru hatırlıyorsun ama ben sancıyı hissetmiyorum ki, belimde bir ağrı var sadece. Şiddetlenirse giderim doktora şimdi rahat hissediyorum kendimi.
Ben de tüyama girmesini bekledim ama erkek ismi girdi rüyama Ali Suat diye.
Canım tedirginlik hat safhada artik. Her an doguruyormuyum acaba diyor insanÇok geçmiş olsun cnm, valla sıcaklarında etkisi var herhalde, bizimkiler çok durmıcak gibi geliyo banada. Bayramtatilinden sonra bir bir pırtlatıcaz galiba.
Az önce bende çok korktum. Ayaktaydım öyle bir hapşırık geldiki, hapşırmamla birlikte foşşşşşş diye her yeri çiş yaptım. Çişte öyle bir basınçlı geldiki ayaklarımfalan çiş oldu, anaaaa dedim doğuruyorum eşime koşşşşşş. Yok yaaaa falan derken doktorumu aradım hemen. Yok dedi çiş kaçırmışsınkızlar dikkat edin, çiş kaçırmak normalmiş,benim gibi suyum geldi diye heyecan yapmayınnnn
Yok canım 4-5 kere söyledi kız diye. Ama kısmet tabi erkek gelirse de Ali Suat koyarız :)Sana ikinci çocuğun adı gelmişya da belki erkektir yanılmış olabilir mi doktor
Canım sen gene de dikkat et sancı hissetmesen de nst de görünmustü sanırım senin..ben de hissetmiyorum sancı sadece karnım sertlesiyor meğer o sanciymis. Ebe geldiginde oldu sertlik sancı bu dedi. Bol su iç dinlen dedi. Ciğer geliştirici de vurdular. 24 saat sonra bi daha vurulcam. Bugün perde falan bakacaktik alışveriş yapacaktık iptal ettim annemde uzanıyorumCanım evet doğru hatırlıyorsun ama ben sancıyı hissetmiyorum ki, belimde bir ağrı var sadece. Şiddetlenirse giderim doktora şimdi rahat hissediyorum kendimi.
Ben de tüyama girmesini bekledim ama erkek ismi girdi rüyama Ali Suat diye.
Doktor hiç bir şey demedi kiCanım sen gene de dikkat et sancı hissetmesen de nst de görünmustü sanırım senin..ben de hissetmiyorum sancı sadece karnım sertlesiyor meğer o sanciymis. Ebe geldiginde oldu sertlik sancı bu dedi. Bol su iç dinlen dedi. Ciğer geliştirici de vurdular. 24 saat sonra bi daha vurulcam. Bugün perde falan bakacaktik alışveriş yapacaktık iptal ettim annemde uzanıyorumhe bu arada damadının ismidir o biz de ilk zamanlarda rüyada kız gördük dr erkek deyince ona da söyledik, gelininizi görmüşsünüzdür siz demisti
ayyy ben cok severim sevda ismini.Merhaba kızçeler :)
Sabahtan beri geziyoruz şimdi geldik evimize, kızçemin adını kararlaştırdık söylemiş miydim :)) babası teklif etti benim de hoşuma gittiSevda
Teşekkür ederiiiiz :))ayyy ben cok severim sevda ismini...adiyla yasasin insallah..
Canım maşallah, 25 temmuz erken olmuycak mı peki? 21 ağustos gözüküyor doğumAy masallah masallah. Sağlıkla gelir umarım.
Guzel isim cnn allahim adiyla yasatsin saglikla sihhatle ayse isminden kurtulduTeşekkür ederiiiiz :))
Bizim de içimize çok sindi benimsedik ismini kızçemin :) sizin isim ne
bence de biraz fazla canımKızlar 31 haftada gittiğimde doktor bir sonraki randevuyu tam 1 ay sonraya verdi.
Deli gibi merak ediyorum, pozisyon değiştirdi gibi geliyor, tekrar ters veya yan dönmüş olabilir diye düşünüyorum, suyum fazlaydı zaten.
Kilosu ne oldu, en son hızlı kilo almıştı.
Bayramdan sonra randevum.
Normalde sık gideyim diye bakmam da şu dönemde fazla değil mi 1 ay ya?
Selam kızlar, sat a göre 33+6 günlüğüz. Dün karnimdaki sertlesmelerin daha sık olduğunu hissettim. Normal kontrolümuz 10 gün sonraydi. Araya bayram tatili girecek ne olur ne olmaz diye dr a gittik bugün. Kendi dr muz yoktu, başka bi dr a göründük. Bebişin suyu, durumu iyi sknti yok dedi hala 10 gün öndeyiz. Kasılmalar için nstye gönderdi. İlk kez girdim nst ye. Yarim saatte 40, 60, 100 ü bulan 3 sancı çıktı. Dr a gösterdiğimde acilmami kontrol etti, açılma yok dedi. Tekrar nstye girdim (öncesinde idrara biraz sıkışıktim onun da etkisi olabilirmiş) bu sefer bi tane 40 sanci çıktı. Eğer daha çok çıksaydı hastanede yatacaktim. Ciğer geliştirici iğne verdi onu yaptırdık 24 saat sonra bi daha yaptircam. Kortizon içerdiği için bi hafta kesinlikle tuz yeme dediler. Ayrıca magnezyum başladım. Süt, yoğurt, peynir bol ye , bol su tüket ve dinlen dedi. Bu haliyle bile doğsa başını kurtarır ama ne kadar içerde tutarsak o kadar iyi dedi. Kendi dr muz yok ama pazartesi tekrar gelip nst ye bakalım içiniz rahat etsin dedi. Şimdi uzanıyorum, bayramın 3. günü nişan var eşimin abisinin. 3 saatlik mesafede kız evi yata yata giderim artık, mümkün olduğunca dikkat edeceğim. İnşallah oglus acele etmez biraz daha dayanır. Bu arada hastane çantamız da hazır değil. Annemlerdeyiz bugün yemekte. Yarın eve gidince ilk iş onu hazırlamak olacak..
ben mi çok stres yapıyorum acaba ya ama doktor beni baya korkuttu bir de serviks kısalınca hepten tırstım. Geliyo mu oğlan ne oluyo diye.Doktor hiç bir şey demedi kinasıl rahatsam öyle davranıyorum bende
Ne iğne ne beslenme bilgi bile vermedi, kendim akıl ettim de kilo aldıracak şeyler yiyim dedim erken gelirse düşük kilolu olmasın dedim
Hehehe olabilir severim damadımı Ali <3 Sevda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?