2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Maşallah sana

Can'ım benim de ilk gebeliğimde yoktu şimdi çatı Ağrı'sı var yemekten sonra belime vuran mide ağrısı var ve baş sğrısı var. Bar da var yani sıcaklardan herhalde

Sanırım sıcaklardan dolayı doğumlar erken olacak

Çok geçmiş olsun cnm, valla sıcaklarında etkisi var herhalde, bizimkiler çok durmıcak gibi geliyo banada. Bayramtatilinden sonra bir bir pırtlatıcaz galiba.
Az önce bende çok korktum. Ayaktaydım öyle bir hapşırık geldiki, hapşırmamla birlikte foşşşşşş diye her yeri çiş yaptım. Çişte öyle bir basınçlı geldiki ayaklarımfalan çiş oldu, anaaaa dedim doğuruyorum eşime koşşşşşş. Yok yaaaa falan derken doktorumu aradım hemen. Yok dedi çiş kaçırmışsın kızlar dikkat edin, çiş kaçırmak normalmiş,benim gibi suyum geldi diye heyecan yapmayınnnn

Merhaba kızçeler :)

Sabahtan beri geziyoruz şimdi geldik evimize, kızçemin adını kararlaştırdık söylemiş miydim :)) babası teklif etti benim de hoşuma gitti Sevda
Maşallah Nasıl geziyorsun senin sancin çıkmamışmıydı ben mi yanlış hatırlıyorum hayırlı olsun kızının adı çok güzel önemli Olan insanın içine sinmesi ben daha karar veremedim ismine bekliyorum rüyama girer belki

Canım evet doğru hatırlıyorsun ama ben sancıyı hissetmiyorum ki, belimde bir ağrı var sadece. Şiddetlenirse giderim doktora şimdi rahat hissediyorum kendimi.

Ben de tüyama girmesini bekledim ama erkek ismi girdi rüyama Ali Suat diye.

Sana ikinci çocuğun adı gelmiş ya da belki erkektir yanılmış olabilir mi doktor

Canım tedirginlik hat safhada artik. Her an doguruyormuyum acaba diyor insan biraz daha beklesin minnoslar, anne karnındaki bi gün dışarda bi haftaya eş değermiş sanirim..Allah hepimizin yardımcısı olsun

Canım sen gene de dikkat et sancı hissetmesen de nst de görünmustü sanırım senin..ben de hissetmiyorum sancı sadece karnım sertlesiyor meğer o sanciymis. Ebe geldiginde oldu sertlik sancı bu dedi. Bol su iç dinlen dedi. Ciğer geliştirici de vurdular. 24 saat sonra bi daha vurulcam. Bugün perde falan bakacaktik alışveriş yapacaktık iptal ettim annemde uzanıyorum he bu arada damadının ismidir o biz de ilk zamanlarda rüyada kız gördük dr erkek deyince ona da söyledik, gelininizi görmüşsünüzdür siz demisti

Doktor hiç bir şey demedi ki nasıl rahatsam öyle davranıyorum bende

Ne iğne ne beslenme bilgi bile vermedi, kendim akıl ettim de kilo aldıracak şeyler yiyim dedim erken gelirse düşük kilolu olmasın dedim

Hehehe olabilir severim damadımı Ali <3 Sevda

Selam kızlar.ins hepiniz sağlıkla bebeginizi kucaginiza alirsiniz.size birsey soracam.icinizde gebelik kolestazı yasayan var mı?varsa doktorlar dogum hakkında ne öneriyo?bilgi verirseniz sevinirim

bence de biraz fazla canım

canım benim durumu da okudun mu bilmiyorum pazartesi ilk defa nst ye girdim sancı çıktı doktor açılmaya baktı açılma yok. Sonra tansiyon ilacı verdi sancıyı durduruyormuş.
Neyse dün yine kontrole gittim yine sancı çıktı. Alttan muayene etti tekrar serviks uzunluğu 4.2 cm den 3.2 cm ye düşmüş 4 günde malak gibi yatmama dinlenmeme rağmen. Daha da incelirse sonu açılma ve doğum. Hepsi de sancıdan dolayı oluyor.
Doktor yatak ıstırahati verdi 12 temmuzda 37 hafta olacak o zamana kadar yatak ıstırahati ve ilaca devam. Doktor da bayramda burada yok zaten. Şu anda ev işlerini de bıraktım her şeyi eşim yapıyor sağ olsun. Annemi de alalacele çağırdım geliyor memleketten. Bir kadın doğumcu arkadaşımıza da sorduk dinlenmezse 1 hafta içinde doğurur demiş.

3 saatlik yola gitcem diyince ben senin adına tırstım açıkcası. Doktoruna sorsan acaba ne der git mi der kal mı der. Eminim katılmak istediğin bir nişandır ama sıkıntıya girme sonra. Bence de çantanı bir an önce hazırla.

ben mi çok stres yapıyorum acaba ya ama doktor beni baya korkuttu bir de serviks kısalınca hepten tırstım. Geliyo mu oğlan ne oluyo diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…