Karıştırdın sanırım tatlım. Ben normal doğum düşünüyorum. Tarihi de bebek biliyor.Canım maşallah, 25 temmuz erken olmuycak mı peki? 21 ağustos gözüküyor doğum
Bebişler dışarısı serin sanıyorlar herhalde. Bilseler ki dışarısı yanıyor eylüle kadar çıkmazlar içeriden.Sanırım sıcaklardan dolayı doğumlar erken olacak
Benimki de aşağı yukarı o kadar aliyor tatlım. 1400du 1800 oldu. Bu hafta bitince 2 yıldır geçeriz umarım.Kizlar bu arada hic hesap yaptiniz mi bebisleriniz haftada kac gr aliyor bizim kiz iki haftada yaklasik olarak 400 gr almis normal midir acaba ?
Açılmayı nasıl kontrol ediyor?canım benim durumu da okudun mu bilmiyorum pazartesi ilk defa nst ye girdim sancı çıktı doktor açılmaya baktı açılma yok. Sonra tansiyon ilacı verdi sancıyı durduruyormuş.
Neyse dün yine kontrole gittim yine sancı çıktı. Alttan muayene etti tekrar serviks uzunluğu 4.2 cm den 3.2 cm ye düşmüş 4 günde malak gibi yatmama dinlenmeme rağmen. Daha da incelirse sonu açılma ve doğum. Hepsi de sancıdan dolayı oluyor.
Doktor yatak ıstırahati verdi 12 temmuzda 37 hafta olacak o zamana kadar yatak ıstırahati ve ilaca devam. Doktor da bayramda burada yok zaten. Şu anda ev işlerini de bıraktım her şeyi eşim yapıyor sağ olsun. Annemi de alalacele çağırdım geliyor memleketten. Bir kadın doğumcu arkadaşımıza da sorduk dinlenmezse 1 hafta içinde doğurur demiş.
3 saatlik yola gitcem diyince ben senin adına tırstım açıkcası. Doktoruna sorsan acaba ne der git mi der kal mı der. Eminim katılmak istediğin bir nişandır ama sıkıntıya girme sonra. Bence de çantanı bir an önce hazırla.
Tabi sukurler olsun herseyimize her halimize, eslerimize bileTabi cekeriz kiz cekilmez mi sen gor onlari bi koklicaz oh misss ikinci plani yapcaz sonra
Pollyanna olmayim da bapaym kiz duvarlara mi tirmanim yastiklari mi isirimcare olmadigindan kabulleniyorm sadece..
Iyi canm miden de hafiflemis, kocana da masallah daha ne
Benmkinin de oyle arada kabaliklari tutsa da goruntu ya da is guc konusunda hicc bi sey demiyo sagolsn ama bi zahmet de demesinleerrtabi diyen de der yani.. Sukredelm gene de biz
Adiyla yasasin masallah. Artik vakti gelmisti koymanin cocuk isimsiz dogacakti yoksaMerhaba kızçeler :)
Sabahtan beri geziyoruz şimdi geldik evimize, kızçemin adını kararlaştırdık söylemiş miydim :)) babası teklif etti benim de hoşuma gittiSevda
3 haftada 900 gram almis benimkiKizlar bu arada hic hesap yaptiniz mi bebisleriniz haftada kac gr aliyor bizim kiz iki haftada yaklasik olarak 400 gr almis normal midir acaba ?
Seninkide aceleci cikti desene .. Allah zamaninda kucagina almayi nasip etsinSelam kızlar, sat a göre 33+6 günlüğüz. Dün karnimdaki sertlesmelerin daha sık olduğunu hissettim. Normal kontrolümuz 10 gün sonraydi. Araya bayram tatili girecek ne olur ne olmaz diye dr a gittik bugün. Kendi dr muz yoktu, başka bi dr a göründük. Bebişin suyu, durumu iyi sknti yok dedi hala 10 gün öndeyiz. Kasılmalar için nstye gönderdi. İlk kez girdim nst ye. Yarim saatte 40, 60, 100 ü bulan 3 sancı çıktı. Dr a gösterdiğimde acilmami kontrol etti, açılma yok dedi. Tekrar nstye girdim (öncesinde idrara biraz sıkışıktim onun da etkisi olabilirmiş) bu sefer bi tane 40 sanci çıktı. Eğer daha çok çıksaydı hastanede yatacaktim. Ciğer geliştirici iğne verdi onu yaptırdık 24 saat sonra bi daha yaptircam. Kortizon içerdiği için bi hafta kesinlikle tuz yeme dediler. Ayrıca magnezyum başladım. Süt, yoğurt, peynir bol ye , bol su tüket ve dinlen dedi. Bu haliyle bile doğsa başını kurtarır ama ne kadar içerde tutarsak o kadar iyi dedi. Kendi dr muz yok ama pazartesi tekrar gelip nst ye bakalım içiniz rahat etsin dedi. Şimdi uzanıyorum, bayramın 3. günü nişan var eşimin abisinin. 3 saatlik mesafede kız evi yata yata giderim artık, mümkün olduğunca dikkat edeceğim. İnşallah oglus acele etmez biraz daha dayanır. Bu arada hastane çantamız da hazır değil. Annemlerdeyiz bugün yemekte. Yarın eve gidince ilk iş onu hazırlamak olacak..
Saglikli olsunlarda erken gelsinler erkenden sevelimSanırım sıcaklardan dolayı doğumlar erken olacak
Bende de var aynı durum canım. Koşa koşa yetisiyorum tuvalete. Dogumdan sonra kalmaz umarım.Kizlarr şoklardayımçişimi tutamiyorum artik
Disardan tuvalete ucunda yetistim akti akicakti vallaha.
Nolcak simdiii bu doguma kadar mi suruyor, dogumdan sonrada oluyor mu ?¿
Gecende kusarken öğürmekten kacirdim
Git gide igrenclesiyorum yasli gibiyim altima bez baglicam en sonunda hasta bezlerinden
Geçmiş olsun canım .. Sağ salim bebeğini al kollarına bana da iğne verdi dr 12 saat arayla 2 ml tıplam 4 ml adı C ile başlıyor senin ilacın adı ne ? Ben iğneden de korkuyprum iki numara erken doğmuştu o zaman yaptılar iğne ciğerler için doğumdan sonra aseptik nekroz oldum kalça kemiğim eridi yan etkisiymiş iğnenin ama çok çok müstesna bir etki..Selam kızlar, sat a göre 33+6 günlüğüz. Dün karnimdaki sertlesmelerin daha sık olduğunu hissettim. Normal kontrolümuz 10 gün sonraydi. Araya bayram tatili girecek ne olur ne olmaz diye dr a gittik bugün. Kendi dr muz yoktu, başka bi dr a göründük. Bebişin suyu, durumu iyi sknti yok dedi hala 10 gün öndeyiz. Kasılmalar için nstye gönderdi. İlk kez girdim nst ye. Yarim saatte 40, 60, 100 ü bulan 3 sancı çıktı. Dr a gösterdiğimde acilmami kontrol etti, açılma yok dedi. Tekrar nstye girdim (öncesinde idrara biraz sıkışıktim onun da etkisi olabilirmiş) bu sefer bi tane 40 sanci çıktı. Eğer daha çok çıksaydı hastanede yatacaktim. Ciğer geliştirici iğne verdi onu yaptırdık 24 saat sonra bi daha yaptircam. Kortizon içerdiği için bi hafta kesinlikle tuz yeme dediler. Ayrıca magnezyum başladım. Süt, yoğurt, peynir bol ye , bol su tüket ve dinlen dedi. Bu haliyle bile doğsa başını kurtarır ama ne kadar içerde tutarsak o kadar iyi dedi. Kendi dr muz yok ama pazartesi tekrar gelip nst ye bakalım içiniz rahat etsin dedi. Şimdi uzanıyorum, bayramın 3. günü nişan var eşimin abisinin. 3 saatlik mesafede kız evi yata yata giderim artık, mümkün olduğunca dikkat edeceğim. İnşallah oglus acele etmez biraz daha dayanır. Bu arada hastane çantamız da hazır değil. Annemlerdeyiz bugün yemekte. Yarın eve gidince ilk iş onu hazırlamak olacak..
Ayyy kesin balatalar falan filan yandı... Bir arkadaş yazınca ona cevap yazdım sandım neyse artıkKarıştırdın sanırım tatlım. Ben normal doğum düşünüyorum. Tarihi de bebek biliyor.
Sıcaktan bunlar hep sıcaktan.Ayyy kesin balatalar falan filan yandı... Bir arkadaş yazınca ona cevap yazdım sandım neyse artık
Berbat bir durumBende de var aynı durum canım. Koşa koşa yetisiyorum tuvalete. Dogumdan sonra kalmaz umarım.
İnş bekler cnm ya sıkıntı yapma. Erkende gelse hayirlisiyla sağlıklı gelsin. Sende bu arada kendini yorma ve iyi besle minik kuşu..Slm kızlar, enson salı gunu gitmiştim ,bebeğimde kilo geriliği vardı. Bugun de kontrole çağrıldım. Gittim 4 gunluk surede 120 gr almış çok şulur. Şuan kilosu 2230 gr. Hala 10 gunluk gerilik var ama enazından sağlıklı bebişim. 34 haftayla uyumlu.. Alttan muayene etti ve rahim çok yumuşamış ve kısalmış bunlar doğum belirtisi dedi. Nst de de az bi sancı çıktı.. Dr.um bu rahim seni 2 hafta da taşıyabilir 1 hafta da yarında doğuma goturebilir dedi.. Şuan dualarla bekliyorum. İnşllh bi 10 daha bekleseydi de kilosu 2500 ustune çıksaydı rahatliucaktım..
canım bizimki spekulum soktu içeri onunla ne yaptı bilmiyorum. Bir de probe soktu serviks uzunluğunu onunla ölçtü açıklık olmadığını onunla gördü. Ama doğum yapan arkadaşlar daha iyi bilirler elle de bakılabiliyormuş açıklığa.Açılmayı nasıl kontrol ediyor?
Gerçekten dışarısı fena ben kara kara doğumdan sonrasını düşünüyorumBebişler dışarısı serin sanıyorlar herhalde. Bilseler ki dışarısı yanıyor eylüle kadar çıkmazlar içeriden.
Can'ım inşallah bekler kilosuna iyi bence benimki de aynı haftada 2300 gramdı zayıf doğacaklar olsun doğumdan sonra inşallah emerler de hemen toparlarlarSlm kızlar, enson salı gunu gitmiştim ,bebeğimde kilo geriliği vardı. Bugun de kontrole çağrıldım. Gittim 4 gunluk surede 120 gr almış çok şulur. Şuan kilosu 2230 gr. Hala 10 gunluk gerilik var ama enazından sağlıklı bebişim. 34 haftayla uyumlu.. Alttan muayene etti ve rahim çok yumuşamış ve kısalmış bunlar doğum belirtisi dedi. Nst de de az bi sancı çıktı.. Dr.um bu rahim seni 2 hafta da taşıyabilir 1 hafta da yarında doğuma goturebilir dedi.. Şuan dualarla bekliyorum. İnşllh bi 10 daha bekleseydi de kilosu 2500 ustune çıksaydı rahatliucaktım..
Çok a z kalmış kuzuna kavuşmana hayırlısıyla geçsin günlerin sağ salim al kucagına yavrunu inşallah ..en güzel heyecanlar bunlar doya doya tadını çıkar :)
23 günümüz kaldı canım çook az kaldıHemen hemen aynı saatlerde bebişlerimiz kucağımızda sağlıkla olur inşallah..Ben anestezi rutinlerimi bile yaptırdım ameliyat olabilir raporumu aldım.Doktorum inşallah doğum başlamaz o güne kadar diyor bide ondan önce doğururuverirsek ne olacakkk
Ayy çok az kalmış benimki de o sıralar olur herhalde daha günü belirlemedik ben de çok heyecanlandım şimdi hadi hayırlısı bakalım
maşallah ne güzel toparlamış kilosunu ama Yine de çok etken bira
Merhaba kızçeler :)
Sabahtan beri geziyoruz şimdi geldik evimize, kızçemin adını kararlaştırdık söylemiş miydim :)) babası teklif etti benim de hoşuma gittiSevda
Kizlar bu arada hic hesap yaptiniz mi bebisleriniz haftada kac gr aliyor bizim kiz iki haftada yaklasik olarak 400 gr almis normal midir acaba ?
Kizlarr şoklardayımçişimi tutamiyorum artik
Disardan tuvalete ucunda yetistim akti akicakti vallaha.
Nolcak simdiii bu doguma kadar mi suruyor, dogumdan sonrada oluyor mu ?¿
Gecende kusarken öğürmekten kacirdim
Git gide igrenclesiyorum yasli gibiyim altima bez baglicam en sonunda hasta bezlerinden
Slm kızlar, enson salı gunu gitmiştim ,bebeğimde kilo geriliği vardı. Bugun de kontrole çağrıldım. Gittim 4 gunluk surede 120 gr almış çok şulur. Şuan kilosu 2230 gr. Hala 10 gunluk gerilik var ama enazından sağlıklı bebişim. 34 haftayla uyumlu.. Alttan muayene etti ve rahim çok yumuşamış ve kısalmış bunlar doğum belirtisi dedi. Nst de de az bi sancı çıktı.. Dr.um bu rahim seni 2 hafta da taşıyabilir 1 hafta da yarında doğuma goturebilir dedi.. Şuan dualarla bekliyorum. İnşllh bi 10 daha bekleseydi de kilosu 2500 ustune çıksaydı rahatliucaktım..
bol bol kuruyemiş tuketiyorum. Sanırım şu aldığı kilolarıda onun sayrsinde aldı.. İnşllh bkler azıck dahaİnş bekler cnm ya sıkıntı yapma. Erkende gelse hayirlisiyla sağlıklı gelsin. Sende bu arada kendini yorma ve iyi besle minik kuşu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?