2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kizlar oglen yazmistim doktora gittim nst ye girdim diye cok sukur sanci cikmadi ama ikindiden beri bi huzursuzluk bi agri tarzi batmalar var karnimda sizde de oluyomu uzaniyorum ne tarafa donsem orasi batio gibi sanci degildir di mi olsa oglen nst de cikardi heralde

Kizlar bu arada hic hesap yaptiniz mi bebisleriniz haftada kac gr aliyor bizim kiz iki haftada yaklasik olarak 400 gr almis normal midir acaba ?
Benimki de aşağı yukarı o kadar aliyor tatlım. 1400du 1800 oldu. Bu hafta bitince 2 yıldır geçeriz umarım.

Açılmayı nasıl kontrol ediyor?

Tabi sukurler olsun herseyimize her halimize, eslerimize bile
Merhaba kızçeler :)

Sabahtan beri geziyoruz şimdi geldik evimize, kızçemin adını kararlaştırdık söylemiş miydim :)) babası teklif etti benim de hoşuma gitti Sevda
Adiyla yasasin masallah. Artik vakti gelmisti koymanin cocuk isimsiz dogacakti yoksa cok guzel. Birde sevda kizimiz oldu yerim ben bu minnaklari yaa
Kizlar bu arada hic hesap yaptiniz mi bebisleriniz haftada kac gr aliyor bizim kiz iki haftada yaklasik olarak 400 gr almis normal midir acaba ?
3 haftada 900 gram almis benimki
Seninkide aceleci cikti desene .. Allah zamaninda kucagina almayi nasip etsin
Sanırım sıcaklardan dolayı doğumlar erken olacak
Saglikli olsunlarda erken gelsinler erkenden sevelim

Kizlarr şoklardayım çişimi tutamiyorum artik
Disardan tuvalete ucunda yetistim akti akicakti vallaha.
Nolcak simdiii bu doguma kadar mi suruyor, dogumdan sonrada oluyor mu ?¿
Gecende kusarken öğürmekten kacirdim
Git gide igrenclesiyorum yasli gibiyim altima bez baglicam en sonunda hasta bezlerinden

Bende de var aynı durum canım. Koşa koşa yetisiyorum tuvalete. Dogumdan sonra kalmaz umarım.

Geçmiş olsun canım .. Sağ salim bebeğini al kollarına bana da iğne verdi dr 12 saat arayla 2 ml tıplam 4 ml adı C ile başlıyor senin ilacın adı ne ? Ben iğneden de korkuyprum iki numara erken doğmuştu o zaman yaptılar iğne ciğerler için doğumdan sonra aseptik nekroz oldum kalça kemiğim eridi yan etkisiymiş iğnenin ama çok çok müstesna bir etki..

Slm kızlar, enson salı gunu gitmiştim ,bebeğimde kilo geriliği vardı. Bugun de kontrole çağrıldım. Gittim 4 gunluk surede 120 gr almış çok şulur. Şuan kilosu 2230 gr. Hala 10 gunluk gerilik var ama enazından sağlıklı bebişim. 34 haftayla uyumlu.. Alttan muayene etti ve rahim çok yumuşamış ve kısalmış bunlar doğum belirtisi dedi. Nst de de az bi sancı çıktı.. Dr.um bu rahim seni 2 hafta da taşıyabilir 1 hafta da yarında doğuma goturebilir dedi.. Şuan dualarla bekliyorum. İnşllh bi 10 daha bekleseydi de kilosu 2500 ustune çıksaydı rahatliucaktım..

İnş bekler cnm ya sıkıntı yapma. Erkende gelse hayirlisiyla sağlıklı gelsin. Sende bu arada kendini yorma ve iyi besle minik kuşu..

Can'ım inşallah bekler kilosuna iyi bence benimki de aynı haftada 2300 gramdı zayıf doğacaklar olsun doğumdan sonra inşallah emerler de hemen toparlarlar

Çok a z kalmış kuzuna kavuşmana hayırlısıyla geçsin günlerin sağ salim al kucagına yavrunu inşallah ..en güzel heyecanlar bunlar doya doya tadını çıkar :)

Saol canimm.. evet cok az kaldi cok heyecanliyim..

Allah korusun canim planli gelsin bebislerimiz insallah.. odami da gordum rahatladim valla. Bebisin yatacagi yeri gordum.. hangi hizmetleri veriyorlar baktim.. ama henuz soylemediler anestezi tahlillerini.. dr um bayramdan sonra isteyecek sanirim

Ayy çok az kalmış benimki de o sıralar olur herhalde daha günü belirlemedik ben de çok heyecanlandım şimdi hadi hayırlısı bakalım

maşallah ne güzel toparlamış kilosunu ama Yine de çok etken bira

Evet canimmm muhtemelen seninde ayni donemde olur.. ayy bende cok heyecanliyim vallahi... minigimi gorcem diye ckk seviniyorumm

Merhaba kızçeler :)

Sabahtan beri geziyoruz şimdi geldik evimize, kızçemin adını kararlaştırdık söylemiş miydim :)) babası teklif etti benim de hoşuma gitti Sevda

Ismi gibi guzel olsun omrude jnsallah canimm :)

Dr haftada 200 gr aluyor artik demisti canim.. normal senin bebisin kilo alma hizi

Bende tutamiyorum canimm.. gece zor yetisiyoru wc.ye.. donup pat diye yataktan da kalkamio insan.. bugun bi hastaneye gittik kirk kere wc molasi verdim

Canim hayirlisi ile gelsin bebisin dert etme.. bebisin kilosu herturlu kurtarir artik.. 2500 u gecer bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…