2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
inşllh canm inşllh

Can'ım inşallah bekler kilosuna iyi bence benimki de aynı haftada 2300 gramdı zayıf doğacaklar olsun doğumdan sonra inşallah emerler de hemen toparlarlar
canım bende şuan doğum belirtileri olmasa o kadar sıkmazdım hani toparlar doğuncaya dek diye ama dr heran hazrlıklı ol dio. Yinede sağlıklı olsun da yapıck bişy yok.

İnşallah biraz daha bekler ya daha küçükler dikkat et Can'ım yorma kendini

canım bende şuan doğum belirtileri olmasa o kadar sıkmazdım hani toparlar doğuncaya dek diye ama dr heran hazrlıklı ol dio. Yinede sağlıklı olsun da yapıck bişy yok.
Sen doğum belirtilerini hissediyor musun ben nts ye hiç bağlanmadım çoğu kişi de sancı çıkınca tedirgin oldum

Sen doğum belirtilerini hissediyor musun ben nts ye hiç bağlanmadım çoğu kişi de sancı çıkınca tedirgin oldum
Bende tedirgin oldum ya
1 kere girdim nst ye 3 hafta olacak neredeyse, onda da sancı çıkmamıştı. Şimdi korkar oldum.

Sol bacağımda en üstünde yaklaşık 1 haftadır ağrı oluyor, ayakta durunca biraz hele iğneler batıyor sanki. Aranızda böyle olan var mı?
Bugün de komple bacaklarım ağrıyor. Uyandıgimdan beri sanki tüm gün iş yapmışım gibi halbuki hiç bir şey yapmadım. Çok ağır vücudum

Erken doğum riski olan arkadaşlara Allah'tan yardım diliyorum. InşaAllah bebisler en hayırlı vakitlerde gelirler. ♥

Hadi hayırlısı olsun dikkat et bebişe ve kendine sağ salim al kucagına

Yok Can'ım sancı değildir nst de az da olsa uyarırdı seni

Hayırlısıyla kucagına al Can'ım kötü düşünme büyüdüler artık Allah ın izniyle sağlıkla doğar inşallah

Geçmiş olsun benimki öyle dayak yemiş gibi oluyorum hatta Allah yardımcımız olsun vücut artık yavaş yavaş Perte çıkıyor

Evet canım haklısın aslında abimin nişanı malesef, yoksa gitmem zaten pazartesi tekrar gideceğiz bayramdan önce kendi dr muz değil ama bugün muayenemiz yapan Dr. İnşallah durur miniklerimiz biraz daha

ben mi çok stres yapıyorum acaba ya ama doktor beni baya korkuttu bir de serviks kısalınca hepten tırstım. Geliyo mu oğlan ne oluyo diye.
Ben de tırstım canım hatta burada okumasam sizlerin durumlarını önemsemeyip gitmezdim belki..eşim de rahattı gitmeden dr a, önemli değildir diye düşünüyordu. Sonra o da korktu..

Susuzluktan olabilir belki canim

ben mi çok stres yapıyorum acaba ya ama doktor beni baya korkuttu bir de serviks kısalınca hepten tırstım. Geliyo mu oğlan ne oluyo diye.
Canım doktorun ne dediyse odur doğrusu, benimkisi açıklama yapmadığından ben kendi kendime tedavi yöntemleri uyguluyorum, çok yiyorum yani yöntem dediğime bakma. Erken gelirse kilosu az olmasın diye et kaşar muz yoğurt yemeyi artırdım

Kızlar kısmetse bizimde doğum ağustosta. Ama ben artık çok yoruldum. Sabah bulantılarım devam ediyor. Günde 1 kez çıkartıyorum. Dr kan ilacı verdi mutlaka doğuma kadar içmen gerekiyor kan değerin çok düşmüş dedi. Ama ben içmek istemiyorum midem bulanıyor. Ne yapıcağımı şaşırdım. Ayrıca artık vucudumu taşıyamıyorum biraz hareket etsem yada yürüsem hemen yoruluyorum bacaklarım özellike çok ağrıyor. Bu ağrışar için önerisi olan var mı :) allah hepimizin yardımcısı olsun. Şu son zamanlar biran önce geçsin...

İvet tiysesiii Sevda'mızın da adı kesinleşti :))

Aminn teşekkür ederiiiz :))

Cok sagol canim, hepimiz sag salim alalim insallah..Celestone canım aşı aynıdır muhtemelen..kalçadan yaptılar kortizol icerikli olduğu için bi hafta kesinlikle tuz yasak. 24 saat arayla İki tane yapılacak. İlkini bugün yaptırdım İki tanesini karıştırıp yaptılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…