- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
inşllh canm inşllhSaol canimm.. evet cok az kaldi cok heyecanliyim..
Allah korusun canim planli gelsin bebislerimiz insallah.. odami da gordum rahatladim valla. Bebisin yatacagi yeri gordum.. hangi hizmetleri veriyorlar baktim.. ama henuz soylemediler anestezi tahlillerini.. dr um bayramdan sonra isteyecek sanirim
Evet canimmm muhtemelen seninde ayni donemde olur.. ayy bende cok heyecanliyim vallahi... minigimi gorcem diye ckk seviniyorumm
Ismi gibi guzel olsun omrude jnsallah canimm :)
Dr haftada 200 gr aluyor artik demisti canim.. normal senin bebisin kilo alma hizi
Bende tutamiyorum canimm.. gece zor yetisiyoru wc.ye.. donup pat diye yataktan da kalkamio insan.. bugun bi hastaneye gittik kirk kere wc molasi verdim
Canim hayirlisi ile gelsin bebisin dert etme.. bebisin kilosu herturlu kurtarir artik.. 2500 u gecer bence
canım bende şuan doğum belirtileri olmasa o kadar sıkmazdım hani toparlar doğuncaya dek diye ama dr heran hazrlıklı ol dio. Yinede sağlıklı olsun da yapıck bişy yok.Can'ım inşallah bekler kilosuna iyi bence benimki de aynı haftada 2300 gramdı zayıf doğacaklar olsun doğumdan sonra inşallah emerler de hemen toparlarlar
İnşallah biraz daha bekler ya daha küçükler dikkat et Can'ım yorma kendiniSelam kızlar, sat a göre 33+6 günlüğüz. Dün karnimdaki sertlesmelerin daha sık olduğunu hissettim. Normal kontrolümuz 10 gün sonraydi. Araya bayram tatili girecek ne olur ne olmaz diye dr a gittik bugün. Kendi dr muz yoktu, başka bi dr a göründük. Bebişin suyu, durumu iyi sknti yok dedi hala 10 gün öndeyiz. Kasılmalar için nstye gönderdi. İlk kez girdim nst ye. Yarim saatte 40, 60, 100 ü bulan 3 sancı çıktı. Dr a gösterdiğimde acilmami kontrol etti, açılma yok dedi. Tekrar nstye girdim (öncesinde idrara biraz sıkışıktim onun da etkisi olabilirmiş) bu sefer bi tane 40 sanci çıktı. Eğer daha çok çıksaydı hastanede yatacaktim. Ciğer geliştirici iğne verdi onu yaptırdık 24 saat sonra bi daha yaptircam. Kortizon içerdiği için bi hafta kesinlikle tuz yeme dediler. Ayrıca magnezyum başladım. Süt, yoğurt, peynir bol ye , bol su tüket ve dinlen dedi. Bu haliyle bile doğsa başını kurtarır ama ne kadar içerde tutarsak o kadar iyi dedi. Kendi dr muz yok ama pazartesi tekrar gelip nst ye bakalım içiniz rahat etsin dedi. Şimdi uzanıyorum, bayramın 3. günü nişan var eşimin abisinin. 3 saatlik mesafede kız evi yata yata giderim artık, mümkün olduğunca dikkat edeceğim. İnşallah oglus acele etmez biraz daha dayanır. Bu arada hastane çantamız da hazır değil. Annemlerdeyiz bugün yemekte. Yarın eve gidince ilk iş onu hazırlamak olacak..
Sen doğum belirtilerini hissediyor musun ben nts ye hiç bağlanmadım çoğu kişi de sancı çıkınca tedirgin oldumcanım bende şuan doğum belirtileri olmasa o kadar sıkmazdım hani toparlar doğuncaya dek diye ama dr heran hazrlıklı ol dio. Yinede sağlıklı olsun da yapıck bişy yok.
Bende tedirgin oldum yaSen doğum belirtilerini hissediyor musun ben nts ye hiç bağlanmadım çoğu kişi de sancı çıkınca tedirgin oldum
Hadi hayırlısı olsun dikkat et bebişe ve kendine sağ salim al kucagınaSelam kızlar, sat a göre 33+6 günlüğüz. Dün karnimdaki sertlesmelerin daha sık olduğunu hissettim. Normal kontrolümuz 10 gün sonraydi. Araya bayram tatili girecek ne olur ne olmaz diye dr a gittik bugün. Kendi dr muz yoktu, başka bi dr a göründük. Bebişin suyu, durumu iyi sknti yok dedi hala 10 gün öndeyiz. Kasılmalar için nstye gönderdi. İlk kez girdim nst ye. Yarim saatte 40, 60, 100 ü bulan 3 sancı çıktı. Dr a gösterdiğimde acilmami kontrol etti, açılma yok dedi. Tekrar nstye girdim (öncesinde idrara biraz sıkışıktim onun da etkisi olabilirmiş) bu sefer bi tane 40 sanci çıktı. Eğer daha çok çıksaydı hastanede yatacaktim. Ciğer geliştirici iğne verdi onu yaptırdık 24 saat sonra bi daha yaptircam. Kortizon içerdiği için bi hafta kesinlikle tuz yeme dediler. Ayrıca magnezyum başladım. Süt, yoğurt, peynir bol ye , bol su tüket ve dinlen dedi. Bu haliyle bile doğsa başını kurtarır ama ne kadar içerde tutarsak o kadar iyi dedi. Kendi dr muz yok ama pazartesi tekrar gelip nst ye bakalım içiniz rahat etsin dedi. Şimdi uzanıyorum, bayramın 3. günü nişan var eşimin abisinin. 3 saatlik mesafede kız evi yata yata giderim artık, mümkün olduğunca dikkat edeceğim. İnşallah oglus acele etmez biraz daha dayanır. Bu arada hastane çantamız da hazır değil. Annemlerdeyiz bugün yemekte. Yarın eve gidince ilk iş onu hazırlamak olacak..
Yok Can'ım sancı değildir nst de az da olsa uyarırdı seniKizlar oglen yazmistim doktora gittim nst ye girdim diye cok sukur sanci cikmadi ama ikindiden beri bi huzursuzluk bi agri tarzi batmalar var karnimda sizde de oluyomu uzaniyorum ne tarafa donsem orasi batio gibi sanci degildir di mi olsa oglen nst de cikardi heralde
Hayırlısıyla kucagına al Can'ım kötü düşünme büyüdüler artık Allah ın izniyle sağlıkla doğar inşallahSlm kızlar, enson salı gunu gitmiştim ,bebeğimde kilo geriliği vardı. Bugun de kontrole çağrıldım. Gittim 4 gunluk surede 120 gr almış çok şulur. Şuan kilosu 2230 gr. Hala 10 gunluk gerilik var ama enazından sağlıklı bebişim. 34 haftayla uyumlu.. Alttan muayene etti ve rahim çok yumuşamış ve kısalmış bunlar doğum belirtisi dedi. Nst de de az bi sancı çıktı.. Dr.um bu rahim seni 2 hafta da taşıyabilir 1 hafta da yarında doğuma goturebilir dedi.. Şuan dualarla bekliyorum. İnşllh bi 10 daha bekleseydi de kilosu 2500 ustune çıksaydı rahatliucaktım..
Geçmiş olsun benimki öyle dayak yemiş gibi oluyorum hatta Allah yardımcımız olsun vücut artık yavaş yavaş Perte çıkıyorSol bacağımda en üstünde yaklaşık 1 haftadır ağrı oluyor, ayakta durunca biraz hele iğneler batıyor sanki. Aranızda böyle olan var mı?
Bugün de komple bacaklarım ağrıyor. Uyandıgimdan beri sanki tüm gün iş yapmışım gibi halbuki hiç bir şey yapmadım. Çok ağır vücudum
Erken doğum riski olan arkadaşlara Allah'tan yardım diliyorum. InşaAllah bebisler en hayırlı vakitlerde gelirler. ♥
Evet canım haklısın aslında abimin nişanı malesef, yoksa gitmem zatencanım benim durumu da okudun mu bilmiyorum pazartesi ilk defa nst ye girdim sancı çıktı doktor açılmaya baktı açılma yok. Sonra tansiyon ilacı verdi sancıyı durduruyormuş.
Neyse dün yine kontrole gittim yine sancı çıktı. Alttan muayene etti tekrar serviks uzunluğu 4.2 cm den 3.2 cm ye düşmüş 4 günde malak gibi yatmama dinlenmeme rağmen. Daha da incelirse sonu açılma ve doğum. Hepsi de sancıdan dolayı oluyor.
Doktor yatak ıstırahati verdi 12 temmuzda 37 hafta olacak o zamana kadar yatak ıstırahati ve ilaca devam. Doktor da bayramda burada yok zaten. Şu anda ev işlerini de bıraktım her şeyi eşim yapıyor sağ olsun. Annemi de alalacele çağırdım geliyor memleketten. Bir kadın doğumcu arkadaşımıza da sorduk dinlenmezse 1 hafta içinde doğurur demiş.
3 saatlik yola gitcem diyince ben senin adına tırstım açıkcası. Doktoruna sorsan acaba ne der git mi der kal mı der. Eminim katılmak istediğin bir nişandır ama sıkıntıya girme sonra. Bence de çantanı bir an önce hazırla.
Ben de tırstım canım hatta burada okumasam sizlerin durumlarını önemsemeyip gitmezdim belki..eşim de rahattı gitmeden dr a, önemli değildir diye düşünüyordu. Sonra o da korktu..ben mi çok stres yapıyorum acaba ya ama doktor beni baya korkuttu bir de serviks kısalınca hepten tırstım. Geliyo mu oğlan ne oluyo diye.
Susuzluktan olabilir belki canimKizlar oglen yazmistim doktora gittim nst ye girdim diye cok sukur sanci cikmadi ama ikindiden beri bi huzursuzluk bi agri tarzi batmalar var karnimda sizde de oluyomu uzaniyorum ne tarafa donsem orasi batio gibi sanci degildir di mi olsa oglen nst de cikardi heralde
Aynen canım anası babası en sonunda güzel bir isim buldu kızçeye teşekkür ederiizGuzel isim cnn allahim adiyla yasatsin saglikla sihhatle ayse isminden kurtuldu
Canım doktorun ne dediyse odur doğrusu, benimkisi açıklama yapmadığından ben kendi kendime tedavi yöntemleri uyguluyorum, çok yiyorum yani yöntem dediğime bakma. Erken gelirse kilosu az olmasın diye et kaşar muz yoğurt yemeyi artırdımben mi çok stres yapıyorum acaba ya ama doktor beni baya korkuttu bir de serviks kısalınca hepten tırstım. Geliyo mu oğlan ne oluyo diye.
Vajinal muayene canım 5sn sürmedi benimAçılmayı nasıl kontrol ediyor?
İvet tiysesiii Sevda'mızın da adı kesinleşti :))Tabi sukurler olsun herseyimize her halimize, eslerimize bile
Adiyla yasasin masallah. Artik vakti gelmisti koymanin cocuk isimsiz dogacakti yoksacok guzel. Birde sevda kizimiz oldu yerim ben bu minnaklari yaa
3 haftada 900 gram almis benimki
Seninkide aceleci cikti desene .. Allah zamaninda kucagina almayi nasip etsin
Saglikli olsunlarda erken gelsinler erkenden sevelim
Aminn teşekkür ederiiiz :))Saol canimm.. evet cok az kaldi cok heyecanliyim..
Allah korusun canim planli gelsin bebislerimiz insallah.. odami da gordum rahatladim valla. Bebisin yatacagi yeri gordum.. hangi hizmetleri veriyorlar baktim.. ama henuz soylemediler anestezi tahlillerini.. dr um bayramdan sonra isteyecek sanirim
Evet canimmm muhtemelen seninde ayni donemde olur.. ayy bende cok heyecanliyim vallahi... minigimi gorcem diye ckk seviniyorumm
Ismi gibi guzel olsun omrude jnsallah canimm :)
Dr haftada 200 gr aluyor artik demisti canim.. normal senin bebisin kilo alma hizi
Bende tutamiyorum canimm.. gece zor yetisiyoru wc.ye.. donup pat diye yataktan da kalkamio insan.. bugun bi hastaneye gittik kirk kere wc molasi verdim
Canim hayirlisi ile gelsin bebisin dert etme.. bebisin kilosu herturlu kurtarir artik.. 2500 u gecer bence
Cok sagol canim, hepimiz sag salim alalim insallah..Celestone canım aşı aynıdır muhtemelen..kalçadan yaptılar kortizol icerikli olduğu için bi hafta kesinlikle tuz yasak. 24 saat arayla İki tane yapılacak. İlkini bugün yaptırdım İki tanesini karıştırıp yaptılar.Geçmiş olsun canım .. Sağ salim bebeğini al kollarına bana da iğne verdi dr 12 saat arayla 2 ml tıplam 4 ml adı C ile başlıyor senin ilacın adı ne ? Ben iğneden de korkuyprum iki numara erken doğmuştu o zaman yaptılar iğne ciğerler için doğumdan sonra aseptik nekroz oldum kalça kemiğim eridi yan etkisiymiş iğnenin ama çok çok müstesna bir etki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?