- 1 Aralık 2011
- 1.082
- 261
- 123
Sizinkileride allah bagislasin insallahAllah bağışlasın kızçeni
O kesin kız istiyordur :)) benim büyük kızım ellerini açar dua ederdi allahımm neolur kız olsun derdi :))) Rabbim sesini duydu kız kardeşi oldu .
Şimdide allahım bune biçim kız dağdan gelmiş beni çok rahatsız ediyor çıksın odamdan tantanalar Allah Allah ikisinin sesi çınlar uyku vaktine kadar :))
Siz siz olun araya en az 3 yıl koyun ,ben 8 yıl bekledim neyi beklediysem artık :))buyüzden hiç uyum sağlıyamıyorlar :))))
Gunaydın melekler
226 degerle kese gorunurmu bugun gtsem
Gorunmez canim 2000 ustunde olmasi gerekirGunaydın melekler
bendeeeee :)İşe hep geç kalıyorum :)
Hayir cnm gorunmez 1500 olunca anca gorunuyor ya da en azindan 1000 lerde olunca o da alttan gorunur sadeceGunaydın melekler
kızlaarrrrrr çok Mutluyum
Sonunda beni aradılar bugün ve ayın 22 sinde boş randevu varmış saat 10:30
Bebeğimi görebilecem sonunda sizler gibi
Malum burda sadece bütün gebelik boyunca sadece 3 tane usg hakımız vardı ve ilk usg taa 13 haftalıktaydı
Özel klinik ara bul çok uğraşmıştım
Sonunda buldum boş yermalum 24 ü bayram burası öncesinde yer bulmakta meseleydi
Ayyy şimdiden çok heyecanladım yaa
siyahmiyah kız 2 gr mi olmuş senin ki :)
Karnimda ya da yanlarimda hatta kalcamda belimde surekli olmasa da agrilar oluyor.. Henuz doktoruma sormadim ama 7 aylik hamis arkadasm var ben once ona soruyorm onda da olms magnezyum eksikliginden de olabilir dedi pazartesi dr a gidince ona da soracam.. Allah korusun siddetli surekli agri ve kanama olmadigi surece endiselenmememuz gerektigini dusunuyormki benm gunum gunume de uymuyor dun zimba gibiydm bugn yan gelip yatmazsam her yanm agriyo gibiydi.. Biraz da yorulmayla da alakali sanirm..
Kimse takmadi
Biz bu aksami hastanede serum yiyerek gecirdik.2 haftadir araliksiz mide bulantim vardi. Son gunlerde iyice artti artik hicbirsey yiyemiyordum, yesem de cikariyordum. 2 kilo verdim simdiden. Neyse serum sayesinde biraz kendime geldim hatta hastaneden cikar cikmaz disarda birseyler yedik. O kadar ozlemisim ki yemek yiyebilmeyi, resmen midem bayram etti bunun gecici bir duygu oldugunu bilsem bile yine de guzel bir his
Herkese gunaydinlarrrYa isyerinde ogleden sonrasi cok zor gecer olduuu.. Valla artik ise hic gidesim yokk..ogleden sonra bi sakinlik arada bas donmesi arada sanki tansiyon mu seker mi bi seyim dusuyo.. Daha temkinli gitmeye calisiyorm yanmda meyve badem sut falan ama bakalmm
Günaydın Bayanlar,
Bende gece dayanamadım nöbetçi doktora gttim,şuanda kese oluşmuş dedi,5+3 görünüyorum. Haftaya cuma randevunda 6+6 olacağım. Büyük ihtimal canlı mı cansız mı görünür müş. Heyecanla bekliyoruz.
Suan da kahvaltida Pişmiş sucuk bişe yapar mı acaba iyice boğazsak oldum :)))
meraba kızlaarbu sabah Çinde herhangi bi doktora gittim keseyi gördü bebeği görememişti git iki şişe su iç öğleden snra tekrar gel dedi su içtim gittim bebişim göründü çook şükr nokta kadr allahım herkese nasip etsin :) sırada kalp atışları var Rabbim onu duymayı da nasip etsin hepimize inşallah ay çok güzel bişey yyaaaa
bendeeeee :)
bi gün laf duycaaam diye korkuyorum :)
yaaEve geliyorum hadi sümeyra işlerini bitir bidaha oturursun diyorum kendime
yoksa oturunca kalkasım gelmiyor ama bulantım falan yok çok şükür
Bizim iş yeri kış günü biraz esnek davranıyor ama yazın geç kalma gibi bir şansım yok
Günaydın kıslaaarrr
Ankara'ya kar geliyo galiba, korkunç bi ayaz var dışarıda yineben de hava durumu muhabiri gibi oldum her sabah her sabah
Ya kızlar benim canım herrr gördüğümü çekiyo ama nasıl anlatamam, televizyonda birisi ufacık bişey atsın ağzına onun dünyanın en güzel yiyeceği olduğuna kanaat getirip hemen istiyorumama doktorum da çok sıkı şart koştu, 20. haftaya kadar en fazla 1 kilo alabilirsin, onu da almasan iyi olur dedi. korkumdan her sabah tartılıyorum, her şeyi hesap ede ede yiyorum ama nasıll gönlüm yemeklerde geziyo, nasıl içim gidiyo ayh nolacak benim bu halim?
Ay hadi gözün aydın, hayırlısıyla gör bebişini, yeni yıl hediyen olsun bu da senin
Ay şaka maka olmuş valla, maşallah tosbik yavrumahepiciğimizinki serpilsin büyüsün inşallah
benim de ağrılarım oluyodu, ama doktorun verdiği gıda takviyesini kullanınca geçti gibi, belki vücudumuzda bişey eksik olduğundan oluyodur diye aklıma geliyo benim
ay benimki de aynen öyle, kız mı acaba yaa, pek isterim bi kız çocuğuama tabii hayırılısı olsun, hayırlı evlat olsun da kız olsun erkek olsun farketmez
Ay çok geçmiş olsun! tekrarı olmaz inşallah. ohhh bol bol yeseydin, bebişe de kan olsun can olsun
ben de öğlenden sonraları çok zorlanıyorum, inanılmaz ağırlık çöküyo, uykum geliyo patron çağıracak da bi iş söyleyecek diye aklım çıkıyo valla
Ay hadi gözün aydın senin de! pıt pıt duyarsın kalbini de inşallahh
ben geçen haftasonu yedim valla, gerçi kömür gibi pişmişti ama olsun yuttum yani
Ayy çok sevimdimm, gözün aydın hayırlı olsun canımminşallah kalbini de duyarsınız
çalışan hamileler günlük 7,5 saatten fazla çalıştırılamaz diye bi yasa varmış haberiniz var mi? Ve doktora gittiğiniz günlerde olmadığın saatlerin parası kesilemezmiş??
kızlar sizler yemek yapma işelerini nasıl yapıosunuz_?
yani hem iş hem ev işleri bu hamişlikte nasıl düzen kuruyorsunuz_?
hepimizin dengesi şaştı ..
uyku yemek ..
sizler gününüzü nasıl geçiriyorsunuz_?
Dogruuuuzaten sinmedi içime yemedim biraz sabredecez artik
Ayyy hadi bakalm hayirli ugurlu olsnn darisi kalp atisinaa insallahhmeraba kızlaarbu sabah Çinde herhangi bi doktora gittim keseyi gördü bebeği görememişti git iki şişe su iç öğleden snra tekrar gel dedi su içtim gittim bebişim göründü çook şükr nokta kadr allahım herkese nasip etsin :) sırada kalp atışları var Rabbim onu duymayı da nasip etsin hepimize inşallah ay çok güzel bişey yyaaaa
ben de kendimi işe verdim :)
zaamaaaan hıphızlı geçiooo o zaman :))
mesela 10 karar yazıorum bi kk molası sonra iş :)
çalışan hamileler günlük 7,5 saatten fazla çalıştırılamaz diye bi yasa varmış haberiniz var mi? Ve doktora gittiğiniz günlerde olmadığın saatlerin parası kesilemezmiş??
Sanırım 4 yada 4.5 haftada canımkaçıncı haftadasın canım
vardır belki de ama uygulamada zor yani, ben akşam 6'da çıkıyorum diye bile huzursuzluk oluyo yani hiç gözümün yaşına bakmazlar benim
akşam iş çıkışında o akşamın yemeğini ısıtırken yarının yemeğini hazırlamaya çalışıyorum, ev temizliği artık haftada bir oldu, çamaşırları da haftasonu yıkayıp hafta içi ufak ufak ütüleyip kaldırıyorum ama yalan yok artık havluları ütülemeyi bıraktımzaten ancak 7'de evde olabiliyorum, eşim 8 buçuktan önce gelemiyo hatta bazen 9 buçuk oluyo, işte ben de o arada ne yapabilirsem yapıyorum ama dura dura tabii, eskisi gibi bi kerede fırtına gibi esemiyorum
Hmm iyi yapmissinvalla benm de sabah geciyo da ogleden sonra meselee basliyoo.. Neyse dayaniriz yavrumuz icinnn
Günaydın kıslaaarrr
Ankara'ya kar geliyo galiba, korkunç bi ayaz var dışarıda yineben de hava durumu muhabiri gibi oldum her sabah her sabah
Ya kızlar benim canım herrr gördüğümü çekiyo ama nasıl anlatamam, televizyonda birisi ufacık bişey atsın ağzına onun dünyanın en güzel yiyeceği olduğuna kanaat getirip hemen istiyorumama doktorum da çok sıkı şart koştu, 20. haftaya kadar en fazla 1 kilo alabilirsin, onu da almasan iyi olur dedi. korkumdan her sabah tartılıyorum, her şeyi hesap ede ede yiyorum ama nasıll gönlüm yemeklerde geziyo, nasıl içim gidiyo ayh nolacak benim bu halim?
Ay hadi gözün aydın, hayırlısıyla gör bebişini, yeni yıl hediyen olsun bu da senin
Ay şaka maka olmuş valla, maşallah tosbik yavrumahepiciğimizinki serpilsin büyüsün inşallah
benim de ağrılarım oluyodu, ama doktorun verdiği gıda takviyesini kullanınca geçti gibi, belki vücudumuzda bişey eksik olduğundan oluyodur diye aklıma geliyo benim
ay benimki de aynen öyle, kız mı acaba yaa, pek isterim bi kız çocuğuama tabii hayırılısı olsun, hayırlı evlat olsun da kız olsun erkek olsun farketmez
Ay çok geçmiş olsun! tekrarı olmaz inşallah. ohhh bol bol yeseydin, bebişe de kan olsun can olsun
ben de öğlenden sonraları çok zorlanıyorum, inanılmaz ağırlık çöküyo, uykum geliyo patron çağıracak da bi iş söyleyecek diye aklım çıkıyo valla
Ay hadi gözün aydın senin de! pıt pıt duyarsın kalbini de inşallahh
ben geçen haftasonu yedim valla, gerçi kömür gibi pişmişti ama olsun yuttum yani
Ayy çok sevimdimm, gözün aydın hayırlı olsun canımminşallah kalbini de duyarsınız
Sanırım 4 yada 4.5 haftada canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?