2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Sizinkileride allah bagislasin insallah
Bizimki karar veremiyo bir kiz diyor bir erkekk isin icinden cikamayinca iki tane alsak olmaz mi diyorr. Bizimde 4 yas olcak allahim boyle nasip etmisss benim arada 2 kaybim varr birer sene arayla

Günaydın kıslaaarrr

Ankara'ya kar geliyo galiba, korkunç bi ayaz var dışarıda yine ben de hava durumu muhabiri gibi oldum her sabah her sabah

Ya kızlar benim canım herrr gördüğümü çekiyo ama nasıl anlatamam, televizyonda birisi ufacık bişey atsın ağzına onun dünyanın en güzel yiyeceği olduğuna kanaat getirip hemen istiyorum ama doktorum da çok sıkı şart koştu, 20. haftaya kadar en fazla 1 kilo alabilirsin, onu da almasan iyi olur dedi. korkumdan her sabah tartılıyorum, her şeyi hesap ede ede yiyorum ama nasıll gönlüm yemeklerde geziyo, nasıl içim gidiyo ayh nolacak benim bu halim?

Ay hadi gözün aydın, hayırlısıyla gör bebişini, yeni yıl hediyen olsun bu da senin

siyahmiyah kız 2 gr mi olmuş senin ki :)

Ay şaka maka olmuş valla, maşallah tosbik yavruma hepiciğimizinki serpilsin büyüsün inşallah

benim de ağrılarım oluyodu, ama doktorun verdiği gıda takviyesini kullanınca geçti gibi, belki vücudumuzda bişey eksik olduğundan oluyodur diye aklıma geliyo benim

ay benimki de aynen öyle, kız mı acaba yaa, pek isterim bi kız çocuğu ama tabii hayırılısı olsun, hayırlı evlat olsun da kız olsun erkek olsun farketmez

Ay çok geçmiş olsun! tekrarı olmaz inşallah. ohhh bol bol yeseydin, bebişe de kan olsun can olsun

ben de öğlenden sonraları çok zorlanıyorum, inanılmaz ağırlık çöküyo, uykum geliyo patron çağıracak da bi iş söyleyecek diye aklım çıkıyo valla

Ay hadi gözün aydın senin de! pıt pıt duyarsın kalbini de inşallahh

Suan da kahvaltida Pişmiş sucuk bişe yapar mı acaba iyice boğazsak oldum :)))

ben geçen haftasonu yedim valla, gerçi kömür gibi pişmişti ama olsun yuttum yani

Ayy çok sevimdimm, gözün aydın hayırlı olsun canımm inşallah kalbini de duyarsınız

bendeeeee :)

bi gün laf duycaaam diye korkuyorum :)

Eve geliyorum hadi sümeyra işlerini bitir bidaha oturursun diyorum kendime
yoksa oturunca kalkasım gelmiyor ama bulantım falan yok çok şükür
Bizim iş yeri kış günü biraz esnek davranıyor ama yazın geç kalma gibi bir şansım yok

yaa
o zaman hamişllik dönemi iyi denk gelmiş :)

bizimkinde de pek sıkıntı olmuyor ancak nolur nolmazç

kaymakama denk gelirim falan

ALLAH korusun :)

eeee dayancan arıtk

ilk 5 ay alınan kilo faydalı değil

önemli olan 5.aydan snraları imiş..

dr umd edi bana da :))

doyumluk değil tadımlık ye bi lokma felan

çalışan hamileler günlük 7,5 saatten fazla çalıştırılamaz diye bi yasa varmış haberiniz var mi? Ve doktora gittiğiniz günlerde olmadığın saatlerin parası kesilemezmiş??

vardır belki de ama uygulamada zor yani, ben akşam 6'da çıkıyorum diye bile huzursuzluk oluyo yani hiç gözümün yaşına bakmazlar benim

akşam iş çıkışında o akşamın yemeğini ısıtırken yarının yemeğini hazırlamaya çalışıyorum, ev temizliği artık haftada bir oldu, çamaşırları da haftasonu yıkayıp hafta içi ufak ufak ütüleyip kaldırıyorum ama yalan yok artık havluları ütülemeyi bıraktım zaten ancak 7'de evde olabiliyorum, eşim 8 buçuktan önce gelemiyo hatta bazen 9 buçuk oluyo, işte ben de o arada ne yapabilirsem yapıyorum ama dura dura tabii, eskisi gibi bi kerede fırtına gibi esemiyorum

Gunaydin arkadaslar ben henuz hamile miyim degil miyim bilmiyorum suphelerimden dolayi bu topigi takipteyim ve henuz batima 6 gun varken bu sabh lavaboda peceteye 3-4 damla kadar kan geldi nedir bilmiyorum erken mi adet olucam yoksa baska bisey mi yerlesme kanamasi olabilir mi onu da bilmiyorum ogluma hamileyken hic boyle biseyle karsilasmamistim

Dogruuuuzaten sinmedi içime yemedim biraz sabredecez artik

Aynen canm valla esimle bizde arada cig kofte soyler yerdik severiz de dun soylesem mi dedi valla soyle dedm sen kendine.. Bi tanecik almadim agzimaa o da basta diyo hadi bi tane ye ben de ver yiyim diyorm bu sefer de diyo yok yok saka yaptmm

Ayyy hadi bakalm hayirli ugurlu olsnn darisi kalp atisinaa insallahh nesemiz yerinde ohh miss

ben de kendimi işe verdim :)

zaamaaaan hıphızlı geçiooo o zaman :))

mesela 10 karar yazıorum bi kk molası sonra iş :)

Hmm iyi yapmissin valla benm de sabah geciyo da ogleden sonra meselee basliyoo.. Neyse dayaniriz yavrumuz icinnn

Son düzenleme:
çalışan hamileler günlük 7,5 saatten fazla çalıştırılamaz diye bi yasa varmış haberiniz var mi? Ve doktora gittiğiniz günlerde olmadığın saatlerin parası kesilemezmiş??

Canm cevap verim is kanunu mad 74 vd maddelerinde kadin iscilerin gebelik haklari yaziyor.. 7,5 saat olayi yazmiyo ama de muayenesinde kesinlikle ucretli izin yani ucret kesilmez.. Ayrica gereken durumlarda kadin isci daha hafif bi iste calistirilir der dr raporuyla

canımcım maşaallah sana :)

ben akşamarı 5 buçuk gibi eve varıyorum :) inan kurt gibi acıkyorum hiç iş yapasım gelmiyor :)

aklıma buaralar yemek çeşiti bile gelmiyor

temizlik işlerini aylık bi ablamız var o yapıo haftada kendimiz süpür sil :)

Ben de dr a bi soraym diyorm yani dogru soyluyosn bi eksiklik falan olabilirrr dikkat etmek lazmm

Evet ya ogleden sonrasi oyleee.. Alisir bunyemiz heralde bidigaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…