2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ahh canım ne oluyor böyle bize, biraz daha beklesin fındıkları..ne aceleci çıktılar yaa

Benimkini elle yaptı çok kısa sürdü 5sn falan

Bende tutamiyorum canimm.. gece zor yetisiyoru wc.ye.. donup pat diye yataktan da kalkamio insan.. bugun bi hastaneye gittik kirk kere wc molasi verdim
Ay cok kotu bir durumla daha karsi karsiyayiz canim
Valla hic bir onerim yok canim.
Ayakta agricak, yuzde siscek, midenden de oleceksin, uykuda tutmicak vs vs vs ornekleri kat kat cogaltabiliriz. Hayirlisiyla bi dogumlar gerceklessinde gerisi onemsiz napalim sabahtan beri isyanlardayim bir yararini goremedim en azindan oglumla kavga etmiyim dedim susup kaderime razi oluyorum sende dene yapcak bisi yok

Cnm yolunda yolundada agrilar sizilar cok fazla zor yuruyorum oturamiyorum fazla sen nasilsin.

Al bendende okadar canım, çok sık adet olacakmışım gibi kasıklarıma ağrı giriyor ve sağ bacağımada vuruyor kıpırdıyamıyorum resmen .
Sanırım bu kızçemde erken gelicek , bir hafta daha doldurabilirsem ne ala

Offff kızlar bu çocuk yerinde durmuyorrrr. O hareket etttikçe benimse çok canım yanıyorrr. Bilmiyorum nabıcam. Biraz sakinledi allahtan, uykuya geçtimi rahatız çok şükürr. Bugün enerjisi tavandı.

Benim ikinci kız öyleydi halada öyle enerjisi hiç bitmiyor hiperaktiv bir kız
Kız demeyede bin şahit lazım erkek kızım benim

Canm insallh bikac hafta daha bekler senin icn dua edicez minigimle, hepimiz icn de dua edecez insallah hayirlisiyla saglikla zamaninda doguralm kendine dikkat et canm

İyi geceler hanımlar. Sayfalara aralıklarla göz attım da sanırım çoğumuzda sancı çıktı. Bende bugün doktordaydım. Çarşamba gittiğimde şancı çıkmıştı. Bugün yine vardı. Açılma olup olmadığını elle kontrol ettiler. Neyse ki açılmam yok ama progestan ve antibiyotik verdi. Dinlen bol su iç dedi bana da. Cuma günü tekrar gideceğim. Memlekete gitmek hayal oldu

Sen doğum belirtilerini hissediyor musun ben nts ye hiç bağlanmadım çoğu kişi de sancı çıkınca tedirgin oldum
ben daha geçn kontrolume gitmeden once yani hiç bilmeden bile bebeğin başının çok aşşağı indiğini farkettim. O kadar aşşağıdaki duşun kafasını hissetmk için elimi iç çamaşırımın ustune koyuyorum. İki gun sonra dr.a gidincede bebeğin doğum kanalına indiğini heran doğum olabiliceğini soyledi. Çok aşırı adet ağrısı gibi sancım var bide. Farkettiğim belirtiler bu canım

Ahh canım ne oluyor böyle bize, biraz daha beklesin fındıkları..ne aceleci çıktılar yaa
hiç sorma canım .. Aslında benmkinin sebebi sanırım kullandığım ilaçlar. Kan pıhtılşmasından dolayı gunluk iğne ve asprin kullanıyorum. O tetikli bence. Kilosunun geri kalması da ona bağlı..

hayirli geceler arkadaslar..benim de kontrolum vardi bugun..ama doktorum nst ye bile sokmadi beni..ultrasondan bakti sadece..cok sukur 2300 olmusuz,kafa hala yukarida..gerci sorun degil zaten sezeryan olacagim..yuzunu pek goremedik ama keyfi yerinde gibiydi..erken dogum durumu olan arkadaslarin Rabbim yardimcisi olsun..daha farkli sıkıntisi olanlarin da insallah..Allah im hepimizin yardimcisi olsun, bebeklerimizi zamaninda saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah..

ohh maşllh canım, rabbim hepimizin bebişini korusun.. Merak ettim sezeryan senin tercihin mi. Ben deli gibi normal doğum istiyorum da ::)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…