Ahh canım ne oluyor böyle bize, biraz daha beklesin fındıkları..ne aceleci çıktılar yaaSlm kızlar, enson salı gunu gitmiştim ,bebeğimde kilo geriliği vardı. Bugun de kontrole çağrıldım. Gittim 4 gunluk surede 120 gr almış çok şulur. Şuan kilosu 2230 gr. Hala 10 gunluk gerilik var ama enazından sağlıklı bebişim. 34 haftayla uyumlu.. Alttan muayene etti ve rahim çok yumuşamış ve kısalmış bunlar doğum belirtisi dedi. Nst de de az bi sancı çıktı.. Dr.um bu rahim seni 2 hafta da taşıyabilir 1 hafta da yarında doğuma goturebilir dedi.. Şuan dualarla bekliyorum. İnşllh bi 10 daha bekleseydi de kilosu 2500 ustune çıksaydı rahatliucaktım..
Benimkini elle yaptı çok kısa sürdü 5sn falancanım bizimki spekulum soktu içeri onunla ne yaptı bilmiyorum. Bir de probe soktu serviks uzunluğunu onunla ölçtü açıklık olmadığını onunla gördü. Ama doğum yapan arkadaşlar daha iyi bilirler elle de bakılabiliyormuş açıklığa.
Ay cok kotu bir durumla daha karsi karsiyayiz canimBende tutamiyorum canimm.. gece zor yetisiyoru wc.ye.. donup pat diye yataktan da kalkamio insan.. bugun bi hastaneye gittik kirk kere wc molasi verdim
Valla hic bir onerim yok canim.Kızlar kısmetse bizimde doğum ağustosta. Ama ben artık çok yoruldum. Sabah bulantılarım devam ediyor. Günde 1 kez çıkartıyorum. Dr kan ilacı verdi mutlaka doğuma kadar içmen gerekiyor kan değerin çok düşmüş dedi. Ama ben içmek istemiyorum midem bulanıyor. Ne yapıcağımı şaşırdım. Ayrıca artık vucudumu taşıyamıyorum biraz hareket etsem yada yürüsem hemen yoruluyorum bacaklarım özellike çok ağrıyor. Bu ağrışar için önerisi olan var mı :) allah hepimizin yardımcısı olsun. Şu son zamanlar biran önce geçsin...
İnşallah canım ya İnşallahİnşallah biraz daha bekler ya daha küçükler dikkat et Can'ım yorma kendini
Teşekkürler canım, hepimiz sag salim alalim inşallahHadi hayırlısı olsun dikkat et bebişe ve kendine sağ salim al kucagına
Cnm yolunda yolundada agrilar sizilar cok fazla zor yuruyorum oturamiyorum fazla sen nasilsin.
Benimkini elle yaptı çok kısa sürdü 5sn falan
Offff kızlar bu çocuk yerinde durmuyorrrr. O hareket etttikçe benimse çok canım yanıyorrr. Bilmiyorum nabıcam. Biraz sakinledi allahtan, uykuya geçtimi rahatız çok şükürr. Bugün enerjisi tavandı.
Slm kızlar, enson salı gunu gitmiştim ,bebeğimde kilo geriliği vardı. Bugun de kontrole çağrıldım. Gittim 4 gunluk surede 120 gr almış çok şulur. Şuan kilosu 2230 gr. Hala 10 gunluk gerilik var ama enazından sağlıklı bebişim. 34 haftayla uyumlu.. Alttan muayene etti ve rahim çok yumuşamış ve kısalmış bunlar doğum belirtisi dedi. Nst de de az bi sancı çıktı.. Dr.um bu rahim seni 2 hafta da taşıyabilir 1 hafta da yarında doğuma goturebilir dedi.. Şuan dualarla bekliyorum. İnşllh bi 10 daha bekleseydi de kilosu 2500 ustune çıksaydı rahatliucaktım..
canim benim 3 kizim var beyzanur zeynep ve rümeysa..insallah oglumuz Muhammed Hasan olacak..esimle bizim sarkimiz Bu Sevda Bitmez oldugu icin sevda ismini cok severiz...Teşekkür ederiiiiz :))
Bizim de içimize çok sindi benimsedik ismini kızçemin :) sizin isim ne
ben daha geçn kontrolume gitmeden once yani hiç bilmeden bile bebeğin başının çok aşşağı indiğini farkettim. O kadar aşşağıdaki duşun kafasını hissetmk için elimi iç çamaşırımın ustune koyuyorum. İki gun sonra dr.a gidincede bebeğin doğum kanalına indiğini heran doğum olabiliceğini soyledi. Çok aşırı adet ağrısı gibi sancım var bide. Farkettiğim belirtiler bu canımSen doğum belirtilerini hissediyor musun ben nts ye hiç bağlanmadım çoğu kişi de sancı çıkınca tedirgin oldum
dr. Da oyle dioda anne yureği evham yapıoruz işte canım.Hayırlısıyla kucagına al Can'ım kötü düşünme büyüdüler artık Allah ın izniyle sağlıkla doğar inşallah
hiç sorma canımAhh canım ne oluyor böyle bize, biraz daha beklesin fındıkları..ne aceleci çıktılar yaa
Canm insallh bikac hafta daha bekler senin icn dua edicez minigimle, hepimiz icn de dua edecez insallah hayirlisiyla saglikla zamaninda doguralmkendine dikkat et canm
ohh maşllh canım, rabbim hepimizin bebişini korusun.. Merak ettim sezeryan senin tercihin mi. Ben deli gibi normal doğum istiyorum da ::)hayirli geceler arkadaslar..benim de kontrolum vardi bugun..ama doktorum nst ye bile sokmadi beni..ultrasondan bakti sadece..cok sukur 2300 olmusuz,kafa hala yukarida..gerci sorun degil zaten sezeryan olacagim..yuzunu pek goremedik ama keyfi yerinde gibiydi..erken dogum durumu olan arkadaslarin Rabbim yardimcisi olsun..daha farkli sıkıntisi olanlarin da insallah..Allah im hepimizin yardimcisi olsun, bebeklerimizi zamaninda saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah..
ohh maşllh canım, rabbim hepimizin bebişini korusun.. Merak ettim sezeryan senin tercihin mi. Ben deli gibi normal doğum istiyorum da ::)[/QU
yani ilkinde benim tercihim degildi..ilk kizim 41.haftasini doldurunca suni sanci verildi ama aksama kadar acilmam olmayinca bebek kakasini yapar diye korkup sezeryana girdim..kizlarimin yas araligi 2 ve 3 olunca normal doguma da yanasamadik..ben de normal dogum cok istiyordum ama su an 4.sezeryanimi olmak uzereyim..nasibin onune gecilemiyor maalesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?