2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Anladım Canım ben nst ye bağlanmadığım için sancım var mı nilmiyorum en son bir kaç gün önce gittiğimde nst ye bağlama gereği duymadı doktor bi daha bayramdansonra gideceğim inşallah o zamana kadar bir şey çıkmaz

sezeryan doğumda 3 le sınırlamıyolar mıydı canm.
canim biz cok cocuk sevdigimiz icin 3. sezeryandan once doktorumuza sormustuk 4. olabilir mi diye..o da seseryan sirasinda karnin durumuna bakti ve yapisiklik olmadigi icin 4.yu olabilirsiniz dedi..esim simdi de acaba 5. olabilir mo diyor

Maşallah çok iyi kilosu

Kızlar herkese hayırlı sabahlar benim.bugün hastaneye yarışın yapıldı tansiyon yuksekligi ödem ve protein kaçağı yüzünden gözlem altındayım. Hatta acil sezeryan ihtimali bile var.. ciğer geliştirici iğnemi de vurundum bugün bu doz daha var.. sanırım bebeklerim illa bu bayramı da görelim diyolar..dualarinizi eksik etmeyin...

Gunaydin canım, inşallah biraz daha bekler miniklerin..haberdar et bizleri

canim biz cok cocuk sevdigimiz icin 3. sezeryandan once doktorumuza sormustuk 4. olabilir mi diye..o da seseryan sirasinda karnin durumuna bakti ve yapisiklik olmadigi icin 4.yu olabilirsiniz dedi..esim simdi de acaba 5. olabilir mo diyor

5 mi ben birine nasıl bakarız diye düşünüyordum. Allah kolaylık versin tatlım. Maşallah.

Umarim daha dayanır minigin. Kıyamam ben ona yaa.

canim benim 3 kizim var beyzanur zeynep ve rümeysa..insallah oglumuz Muhammed Hasan olacak..esimle bizim sarkimiz Bu Sevda Bitmez oldugu icin sevda ismini cok severiz...
Ayy sizin isimler de pek bir guzelmis isimleriyle yasasinlar hayirzli uzun omurlu olsunlar insallah :)

Sabah sabah dinledim sarkiyi zincirlereeeee vursalaaaaar zamaaaani durdursalaaaaar:))

Canm Allah yardimcinizn olsn, hakkinizda hayirlisi ne ise o olsn insallah masallah ki ikizlerin cok guzel buyudu. Hangisi hakkinizda daha iyi olacaksa oyle olur insallahh.. Dualarimiz siZinlee..

Allah yardimcin olsun. Insallah sag salim alirsin bebislerini kucagina

Canim Allah yardimciniz olsun bizlerin bir tane senin iki derdin de buyuk olur mukafatin da. Kilolari iyiydi hatirladigim kadariyla insallah hakkinizdaki en hayirli sey olur, kurbana gorselermis minNaklarz olmuyor muymus biraz konus onlarla annesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…