- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
evet canim benim 4. sezeryanim..insallah hakkinda hangisi hayirliysa o olsun..Akliminselimi tam okuyamadım ama sanırım ilk çocuğun değil, zorunlu sezeryan yani.. İnşllh bana nasib olur bari
sezeryan doğumda 3 le sınırlamıyolar mıydı canm.evet canim benim 4. sezeryanim..insallah hakkinda hangisi hayirliysa o olsun..
Anladım Canım ben nst ye bağlanmadığım için sancım var mı nilmiyorum en son bir kaç gün önce gittiğimde nst ye bağlama gereği duymadı doktor bi daha bayramdansonra gideceğim inşallah o zamana kadar bir şey çıkmazben daha geçn kontrolume gitmeden once yani hiç bilmeden bile bebeğin başının çok aşşağı indiğini farkettim. O kadar aşşağıdaki duşun kafasını hissetmk için elimi iç çamaşırımın ustune koyuyorum. İki gun sonra dr.a gidincede bebeğin doğum kanalına indiğini heran doğum olabiliceğini soyledi. Çok aşırı adet ağrısı gibi sancım var bide. Farkettiğim belirtiler bu canım
canim biz cok cocuk sevdigimiz icin 3. sezeryandan once doktorumuza sormustuk 4. olabilir mi diye..o da seseryan sirasinda karnin durumuna bakti ve yapisiklik olmadigi icin 4.yu olabilirsiniz dedi..esim simdi de acaba 5. olabilir mo diyorsezeryan doğumda 3 le sınırlamıyolar mıydı canm.
Maşallah çok iyi kilosuhayirli geceler arkadaslar..benim de kontrolum vardi bugun..ama doktorum nst ye bile sokmadi beni..ultrasondan bakti sadece..cok sukur 2300 olmusuz,kafa hala yukarida..gerci sorun degil zaten sezeryan olacagim..yuzunu pek goremedik ama keyfi yerinde gibiydi..erken dogum durumu olan arkadaslarin Rabbim yardimcisi olsun..daha farkli sıkıntisi olanlarin da insallah..Allah im hepimizin yardimcisi olsun, bebeklerimizi zamaninda saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah..
insallah daha da alir canim doguma 5 hafta kaldi kismetse..cok sukur kizlarim hep 3400 uzeri dogdu hatta ilki 4400 dogmustu..3 aylikken 6 aylik gibiydi soranlara yalan soylemek zorunda kaliyorduk maalesef cunku cok nazar deyiyorduMaşallah çok iyi kilosu
Gunaydin canım, inşallah biraz daha bekler miniklerin..haberdar et bizleriKızlar herkese hayırlı sabahlar benim.bugün hastaneye yarışın yapıldı tansiyon yuksekligi ödem ve protein kaçağı yüzünden gözlem altındayım. Hatta acil sezeryan ihtimali bile var.. ciğer geliştirici iğnemi de vurundum bugün bu doz daha var.. sanırım bebeklerim illa bu bayramı da görelim diyolar..dualarinizi eksik etmeyin...
Ooo o çok romantik yaa. Bayıldım isme.canim benim 3 kizim var beyzanur zeynep ve rümeysa..insallah oglumuz Muhammed Hasan olacak..esimle bizim sarkimiz Bu Sevda Bitmez oldugu icin sevda ismini cok severiz...
canim biz cok cocuk sevdigimiz icin 3. sezeryandan once doktorumuza sormustuk 4. olabilir mi diye..o da seseryan sirasinda karnin durumuna bakti ve yapisiklik olmadigi icin 4.yu olabilirsiniz dedi..esim simdi de acaba 5. olabilir mo diyor
Kızlar herkese hayırlı sabahlar benim.bugün hastaneye yarışın yapıldı tansiyon yuksekligi ödem ve protein kaçağı yüzünden gözlem altındayım. Hatta acil sezeryan ihtimali bile var.. ciğer geliştirici iğnemi de vurundum bugün bu doz daha var.. sanırım bebeklerim illa bu bayramı da görelim diyolar..dualarinizi eksik etmeyin...
Ayy sizin isimler de pek bir guzelmis isimleriyle yasasinlar hayirzli uzun omurlu olsunlar insallah :)canim benim 3 kizim var beyzanur zeynep ve rümeysa..insallah oglumuz Muhammed Hasan olacak..esimle bizim sarkimiz Bu Sevda Bitmez oldugu icin sevda ismini cok severiz...
Kızlar herkese hayırlı sabahlar benim.bugün hastaneye yarışın yapıldı tansiyon yuksekligi ödem ve protein kaçağı yüzünden gözlem altındayım. Hatta acil sezeryan ihtimali bile var.. ciğer geliştirici iğnemi de vurundum bugün bu doz daha var.. sanırım bebeklerim illa bu bayramı da görelim diyolar..dualarinizi eksik etmeyin...
Allah yardimcin olsun. Insallah sag salim alirsin bebislerini kucaginaKızlar herkese hayırlı sabahlar benim.bugün hastaneye yarışın yapıldı tansiyon yuksekligi ödem ve protein kaçağı yüzünden gözlem altındayım. Hatta acil sezeryan ihtimali bile var.. ciğer geliştirici iğnemi de vurundum bugün bu doz daha var.. sanırım bebeklerim illa bu bayramı da görelim diyolar..dualarinizi eksik etmeyin...
Ay irkekEkte gönderdiğim dosyayı düzenleyemedim, bi daha ekliyorum :))
Insallah bir kac hafta daha dayanirlar cNim, ben de 38 i gormeyi istiyorum gelmesinler erkenden minnaklar.dr. Da oyle dioda anne yureği evham yapıoruz işte canım.
Canim Allah yardimciniz olsun bizlerin bir tane senin iki derdin de buyuk olur mukafatin da. Kilolari iyiydi hatirladigim kadariyla insallah hakkinizdaki en hayirli sey olur, kurbana gorselermis minNaklarz olmuyor muymus biraz konus onlarla annesi.Kızlar herkese hayırlı sabahlar benim.bugün hastaneye yarışın yapıldı tansiyon yuksekligi ödem ve protein kaçağı yüzünden gözlem altındayım. Hatta acil sezeryan ihtimali bile var.. ciğer geliştirici iğnemi de vurundum bugün bu doz daha var.. sanırım bebeklerim illa bu bayramı da görelim diyolar..dualarinizi eksik etmeyin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?