2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Gecmis olsun canim ya.. İnsallah zamaninda gelirler. Gerci baya zorlaniyorsundur. Allah yardimcin olsun. Saglikla kucagina al insallah

Biz bu aralar hep ayakla muhattabiz. Küçük hanım eskiden midemin olduğu yerde ayağını çıkarıyor bir sağa bir sola gezdiriyor. Tabii biz de bulmuşuz minik ayağı gidiklamaz miyiz hiç. Babası ile sabah eğlencesi oldu bize. Sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimiz. Allah herkesin gönlüne göre dogumlar nasıp etsın.

Aminn

Benim kızım da eskiden bel oyuntumun olduğu yerlerde gezdiriyor ayakları, ama bir türlü yakalayamıyoruz hemen çekiyor:)

Bir yandan zamanlarını doldursunlar derken bir yandan da gelseler de sevsek artık diyoruz dimi :)) geçmez artık bize son haftalar

Oy masallahh valla :) o ayaklar yenmezmi off.. Opmeye koklamaya doyamayacaklarimiz saglikla hayirla karnimiz yerine kucagimizda olsalardi bi ahhh
Benim oglan direk yanlarima calisiyor tekme konusunda ozellikle sag tarafimda bir geziniyor acidan bagiriyorum. Birde ustune yatmis gibi hissedip geri dogruluyorum gezinmeleri cok hosuma gidiyor ya pit pit vurmasi yerine gezinmesi cok daha guzel

Dualarım seninle Can'ım , inş sağlıkla rahat bir doğum yaşarsın. İkizler zaten 1 ay erken gelirler diye biliyorum, yatışın iyi oldu bence , enazından iş miş yapmaz dinlenirsin orda. Yatağın ayak kısmınıda dik havaya ohh mis. İnş 1-2 hafta daha dururlar böylelikle :))

Şimdilik beklemedeyim bakalım dün sabahtan beri nst ile tansiyon ile takipteler ama bişey yemem içmem hala yasak sezeryan ihtimali hala gündemde sanırım Tam net bisey de demiyo lar dünkü korkunun yerini bugün heyecan aldı bile diyebilirim kötü düşünmüyorum artık. . Hepinize teşekkür ederm.. fırsat buldukça yazarım inşallah sizlere..

Aynen ya. Bazen keşke yanımda olsa emziren diyorum sonra da saçmalama kızım daha çok minik zamanında gelsin. Allah ömür verdikçe hep bizimle olacak diyorum. Kokusunu merak ediyorum en çok.

Hakkınızda hayırlısı olsun canım sakin kal sen ki bebekler de sakın sakın beklesinler içeride.

Yan yatınca eğer bir yeri sıkıştıysa deli gibi vuruyor. Kalkıp tekrar yatıyorum. Bize zor ama o kuzular için daha zor. Hem karanlık hem rahatça gezemiyorlar.

Aynen ya. Bazen keşke yanımda olsa emziren diyorum sonra da saçmalama kızım daha çok minik zamanında gelsin. Allah ömür verdikçe hep bizimle olacak diyorum. Kokusunu merak ediyorum en çok.
Öyle tabi Rabbim hayırlı uzun güzel ömür versin güzel yazılar yaZsın her birine.

Ben de tipini merak ediyorum babası gibi esmer mi olacak annesi gibi buğday mı, saçları babası gibi kıvırcık mi olacak annesi gibi dalgalı mı ... Sevda kızım benim, esmer olursa kara sevda derler kuzuma :))

Hayırlısı olsun canım, inşallah daha dururlar içerde ama ikiz olunca da erken gelmesi zaten beklenen bir şey. Siz sağlıklı olun da gerisi mühim değil ha temmuz ha ağıstos, doğduktan sonra da besler büyütür anneleri onları :)

geçmiş olsun canım ben de aynı durumdayım seninle evde full yatıyorum yemek bile yapmıyorum artık sağolsun neyseki eşim evde. Azıcık ayakta dursam aşağıda bazı ağrılar hissediyorum. İnşallah biraz daha tutabiliriz bebeklerimizi.

Güzel haberlerini bekliyoruz canım sağlıkla gelsin inşallah bebekleriniz. İkiz olunca zamanında gelen yok gibi. Ama çok şükür ki baya bir büyüdüler sizinkiler kiloları da iyi. Dualarımız sizinle..

Allah yardimcin olsn cnm. Hakkinizda hayirlisi olur inş miniklerin ve senin.

Günaydın annişler benim son yazımın üstünden baya bir süre geçmiş umarım hepiniz iyisinizdir bebişler yerinde duruyordur Benimde adet sancısı gibi ağrılarım var bacaklarım tutmuyor geceleri çok hareketli olduğu için uyuyamıyorum sabahları uyuyabiliyorum feleğim şaştı 34. haftadayız boy 42. cm 2 kiloyduk geçen hafta. inşallah hepimizin bebişi sağlıkla dünyaya gelir çok heycanlıyııım

Canim hskkinda hsyirlisi olsun.normal doğum mu istiyorsun .tansiyonun simdi kaç .ödemin oluyor muydu senin.

Günaydın canlarım. Herkese şifa diliyorum. İkizlerde hayırlısıyla sağlıgıyla gelsinler imşş. Agustos annelerinde ilk ikizler geliyor. Bugün yataktan kalkasım yok,çok pis uyuyasım var. Büyük ihtimal uyucam butün gün. Dün akşam tatile gitme planını iptal ettim. Nedense canım hiçmi hiç istemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…