- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
Sevda benim kizcemin ismi de tiysesii:)Ooo o çok romantik yaa. Bayıldım isme.
Gecmis olsun canim ya.. İnsallah zamaninda gelirler. Gerci baya zorlaniyorsundur. Allah yardimcin olsun. Saglikla kucagina al insallahKızlar herkese hayırlı sabahlar benim.bugün hastaneye yarışın yapıldı tansiyon yuksekligi ödem ve protein kaçağı yüzünden gözlem altındayım. Hatta acil sezeryan ihtimali bile var.. ciğer geliştirici iğnemi de vurundum bugün bu doz daha var.. sanırım bebeklerim illa bu bayramı da görelim diyolar..dualarinizi eksik etmeyin...
Yesin onun minik ayaklarını teyzesi.Sevda benim kizcemin ismi de tiysesii:)
AminnBiz bu aralar hep ayakla muhattabiz. Küçük hanım eskiden midemin olduğu yerde ayağını çıkarıyor bir sağa bir sola gezdiriyor. Tabii biz de bulmuşuz minik ayağı gidiklamaz miyiz hiç. Babası ile sabah eğlencesi oldu bize. Sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimiz. Allah herkesin gönlüne göre dogumlar nasıp etsın.
Oy masallahh valla :) o ayaklar yenmezmi off.. Opmeye koklamaya doyamayacaklarimiz saglikla hayirla karnimiz yerine kucagimizda olsalardi bi ahhhBiz bu aralar hep ayakla muhattabiz. Küçük hanım eskiden midemin olduğu yerde ayağını çıkarıyor bir sağa bir sola gezdiriyor. Tabii biz de bulmuşuz minik ayağı gidiklamaz miyiz hiç. Babası ile sabah eğlencesi oldu bize. Sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimiz. Allah herkesin gönlüne göre dogumlar nasıp etsın.
Kızlar herkese hayırlı sabahlar benim.bugün hastaneye yarışın yapıldı tansiyon yuksekligi ödem ve protein kaçağı yüzünden gözlem altındayım. Hatta acil sezeryan ihtimali bile var.. ciğer geliştirici iğnemi de vurundum bugün bu doz daha var.. sanırım bebeklerim illa bu bayramı da görelim diyolar..dualarinizi eksik etmeyin...
Aynen ya. Bazen keşke yanımda olsa emziren diyorum sonra da saçmalama kızım daha çok minik zamanında gelsin. Allah ömür verdikçe hep bizimle olacak diyorum. Kokusunu merak ediyorum en çok.Aminn
Benim kızım da eskiden bel oyuntumun olduğu yerlerde gezdiriyor ayakları, ama bir türlü yakalayamıyoruz hemen çekiyor:)
Bir yandan zamanlarını doldursunlar derken bir yandan da gelseler de sevsek artık diyoruz dimi :)) geçmez artık bize son haftalar
Hakkınızda hayırlısı olsun canım sakin kal sen ki bebekler de sakın sakın beklesinler içeride.Şimdilik beklemedeyim bakalım dün sabahtan beri nst ile tansiyon ile takipteler ama bişey yemem içmem hala yasak sezeryan ihtimali hala gündemde sanırım Tam net bisey de demiyo lar dünkü korkunun yerini bugün heyecan aldı bile diyebilirim kötü düşünmüyorum artık. . Hepinize teşekkür ederm.. fırsat buldukça yazarım inşallah sizlere..
Oy masallahh valla :) o ayaklar yenmezmi off.. Opmeye koklamaya doyamayacaklarimiz saglikla hayirla karnimiz yerine kucagimizda olsalardi bi ahhh
Benim oglan direk yanlarima calisiyor tekme konusunda ozellikle sag tarafimda bir geziniyor acidan bagiriyorum. Birde ustune yatmis gibi hissedip geri dogruluyorumgezinmeleri cok hosuma gidiyor ya pit pit vurmasi yerine gezinmesi cok daha guzel
Öyle tabi Rabbim hayırlı uzun güzel ömür versin güzel yazılar yaZsın her birine.Aynen ya. Bazen keşke yanımda olsa emziren diyorum sonra da saçmalama kızım daha çok minik zamanında gelsin. Allah ömür verdikçe hep bizimle olacak diyorum. Kokusunu merak ediyorum en çok.
Hayırlısı olsun canım, inşallah daha dururlar içerde ama ikiz olunca da erken gelmesi zaten beklenen bir şey. Siz sağlıklı olun da gerisi mühim değil ha temmuz ha ağıstos, doğduktan sonra da besler büyütür anneleri onları :)Şimdilik beklemedeyim bakalım dün sabahtan beri nst ile tansiyon ile takipteler ama bişey yemem içmem hala yasak sezeryan ihtimali hala gündemde sanırım Tam net bisey de demiyo lar dünkü korkunun yerini bugün heyecan aldı bile diyebilirim kötü düşünmüyorum artık. . Hepinize teşekkür ederm.. fırsat buldukça yazarım inşallah sizlere..
geçmiş olsun canım ben de aynı durumdayım seninle evde full yatıyorum yemek bile yapmıyorum artık sağolsun neyseki eşim evde. Azıcık ayakta dursam aşağıda bazı ağrılar hissediyorum. İnşallah biraz daha tutabiliriz bebeklerimizi.İyi geceler hanımlar. Sayfalara aralıklarla göz attım da sanırım çoğumuzda sancı çıktı. Bende bugün doktordaydım. Çarşamba gittiğimde şancı çıkmıştı. Bugün yine vardı. Açılma olup olmadığını elle kontrol ettiler. Neyse ki açılmam yok ama progestan ve antibiyotik verdi. Dinlen bol su iç dedi bana da. Cuma günü tekrar gideceğim. Memlekete gitmek hayal oldu
Güzel haberlerini bekliyoruz canım sağlıkla gelsin inşallah bebekleriniz. İkiz olunca zamanında gelen yok gibi. Ama çok şükür ki baya bir büyüdüler sizinkiler kiloları da iyi. Dualarımız sizinle..Şimdilik beklemedeyim bakalım dün sabahtan beri nst ile tansiyon ile takipteler ama bişey yemem içmem hala yasak sezeryan ihtimali hala gündemde sanırım Tam net bisey de demiyo lar dünkü korkunun yerini bugün heyecan aldı bile diyebilirim kötü düşünmüyorum artık. . Hepinize teşekkür ederm.. fırsat buldukça yazarım inşallah sizlere..
Allah yardimcin olsn cnm. Hakkinizda hayirlisi olur inş miniklerin ve senin.Kızlar herkese hayırlı sabahlar benim.bugün hastaneye yarışın yapıldı tansiyon yuksekligi ödem ve protein kaçağı yüzünden gözlem altındayım. Hatta acil sezeryan ihtimali bile var.. ciğer geliştirici iğnemi de vurundum bugün bu doz daha var.. sanırım bebeklerim illa bu bayramı da görelim diyolar..dualarinizi eksik etmeyin...
Şimdilik beklemedeyim bakalım dün sabahtan beri nst ile tansiyon ile takipteler ama bişey yemem içmem hala yasak sezeryan ihtimali hala gündemde sanırım Tam net bisey de demiyo lar dünkü korkunun yerini bugün heyecan aldı bile diyebilirim kötü düşünmüyorum artık. . Hepinize teşekkür ederm.. fırsat buldukça yazarım inşallah sizlere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?